Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis SeeWaldMeer Barniner See

Barnin

Max.  5   gasten
64m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
64m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Het ruisen van het riet, de geur van de omringende velden en de magie van het water bij zonsondergang. Het vakantiehuis SeeWaldMeer aan het Barninmeer is een ideaal uitgangspunt voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers die tijdens het wandelen, fietsen en vissen diep adem willen halen. Waterwandelaars die rust zoeken en met de kano of kajak op pad willen, kunnen hier bijzonder dicht bij de natuur komen.

Midden in het Sternbergse merenlandschap, een van de mooiste kanoregio's van Europa, ligt het vakantiehuis niet ver van de deelstaathoofdstad Schwerin (30min) met zijn beroemde kasteel en de prachtige kasteeltuin.

Het vakantiehuis SeeWaldMeer in 19089 Barnin werd in 2021 door ambachtslieden uit de regio gebouwd in de stijl van een Deens zomerhuis. De donkere bekleding van sparrenhout vormt een harmonieus contrast met het lichte interieur. Dankzij de driedubbele beglazing biedt het goed geïsoleerde houten huis in alle seizoenen een aangenaam binnenklimaat. Tussen veel hout en veel wit komt de ziel tot rust. Met een totale oppervlakte van 64 vierkante meter en 3 kamers staat het vakantiehuis SeeWaldMeer aan het Barninmeer voor gezelligheid en geborgenheid. Het is ideaal voor 2 tot 5 rustzoekers (tot 4 volwassenen van 25 jaar en ouder, of 3 volwassenen en 2 kinderen) die van gezelligheid en comfort houden

Het meubilair is van hoge kwaliteit. Grote glazen oppervlakken in de woon- en slaapkamer bieden een onbelemmerd uitzicht naar buiten en zetten het meer in scène. Dekens en accessoires verhogen de feel-good factor. Het vakantiehuis heeft een grote eettafel van licht eikenhout, WLAN internet, een flatscreen TV met satellietverbinding en een radio. Het woongedeelte en de slaapkamer kunnen worden verduisterd met rolluiken.

Het woongedeelte met geïntegreerde keuken en houtkachel is een plek om uit te schakelen, te ontspannen en te genieten van het samenzijn. De uitklapbare slaapbank (B/L 150x200cm) biedt plaats aan twee personen. S Avonds vanaf de bank voor de knetterende open haard naar de fonkelende sterren kijken - dat is pure gezelligheid. Trouwens, de rust in de winter is hier perfect voor. De open haard straalt gezellige warmte uit en zorgt het hele jaar door voor een huiselijke sfeer. Het hele vakantiehuis kan ook gemakkelijk worden getemperd via elektrische kachels.

De badkamer heeft vloerverwarming en een handdoekdroger. De drempelvrije douche wordt begrensd door een glazen wand. De slaapkamer met tweepersoonsbed (B/L 180x200cm, 2 matrassen) is ideaal voor twee rustzoekers met gevoel voor verre uitzichten die de hemel en het meer met elkaar verbinden. De eiken kast biedt veel bergruimte

Een steile houten trap leidt naar de bovenverdieping. De kamer onder het schuine dak is bijzonder geschikt als stapelbed voor de kleintjes met een stahoogte van 1,75m

De loungeruimte onder de glazen overkapping is een welkome rustplaats, zelfs bij slecht weer. De ochtendzon glinstert door de hoge dennen en sparren. Het grote zonneterras aan de kant van het meer met zijn zithoek en ligstoelen nodigt u uit om ontspannen uren buiten door te brengen. In het zicht van het vakantiehuis ligt de optionele roeiboot klaar voor een uitje of vistocht.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 147 km Hamburg Airport, HAM

147 km

Station 26 km Schwerin Hbf

26 km

Snelweg-afrit 15 km A14, Abfahrt Schwerin Ost

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de directe omgeving van het vakantiehuis SeeWaldMeer in Barnin bevindt zich de zwemplaats met een grote ligweide, zwemsteiger en meerpodium. De kleintjes zullen genieten van de kinderspeelplaats met klimkasteel en glijbaan. Een beachvolleybalveld, voetbalveld, basketbalring en tafeltennistafels wachten op de volwassenen. Gepassioneerde vissers vinden in het Barnin-meer een visgebied met een groot bestand aan karper, paling, snoek en snoekbaars. Een lonende wandeling gaat verder langs rietgedekte boerderijen en de neogotische kerk uit 1869 naar de gezellige plattelandsherberg "Kiek in" met een ijscafé. Tijdens rustige wandelingen door de naburige bossen voel je de verende bosgrond onder je voeten en ontdek je de ongerepte natuur die in het zonlicht schittert in de meest uiteenlopende kleuren.

In de omgeving van Barnin is van alles te doen: een SUP board tour met gids of een beginnerscursus op het meer van Barnin, een kanotocht op de Warnow, een van de beste golfbanen van Duitsland verkennen, een dagje wellness in het kuuroord, paardrijden door schaduwrijke bossen, het spook van het kasteel van Schwerin opsporen en tijdens een dagje aan zee je voeten in het fijne zandstrand van de Oostzee steken.

In Kasteel Basthorst (15 min) kunt u zich niet alleen tegoed doen aan het taartbuffet, maar ook als daggast het grote kuurlandschap met zwembad en saunawereld bezoeken. Een paradijs voor paardenliefhebbers met kinderrijden, springen en langlaufen is Gut Vorbeck (20 min). Dit is ook het ideale vertrekpunt voor een kanotocht op de Warnow. Verhuur van kano's en suggesties voor tochten wachten op beginners en gevorderden. De meermaals bekroonde WINSTONgolf golfbaan (20 min) is klaar voor een partijtje golf te midden van 200 hectare betoverend mooi landschap. Het prachtige kasteel van Schwerin (30 min) ligt op een eiland in het meer van Schwerin. In het symbool van de hoofdstad van de deelstaat is het "Petermännchen" op dreef. Het barokke paleis van Ludwigslust (35 min), ook wel het Versailles van het Noorden genoemd, heeft een heel bijzondere charme. Tijdens een dagtocht naar de Hanzestad Wismar (45 min) kunt u de haven en de historische oude stad ontdekken, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Op het eiland Poel (45 min) liggen de kristalheldere zee en het fijne zandstrand van de Oostzee aan uw voeten. Visrestaurants verleiden u met gebakken kabeljauw en koolvis.

Bestemmingen tot op ongeveer 30 minuten afstand:

Begeleide SUP board tours en beginnerscursussen op het meer van Barnin
Pinnow tennisbaan
Pinnow zweefvliegveld
Schwerin-Mueß ijsfabriek
Kasteel Basthorst (café en wellness-oase)
Reiterhof Gut Vorbeck (café, paardrijden en kanotocht)
WINSTONgolf golfbaan
Kasteel Schwerin
Klimbos en dierentuin Schwerin

Bestemmingen tot ongeveer 45 minuten afstand:

Ludwigslust Barok Paleis (café en museum)
Residentie Wiligrad (café en wisselende kunsttentoonstellingen)
Hanzestad Wismar (haven en oude stad, UNESCO-werelderfgoed)
Ostseebad Insel Poel (zandstrand en visrestaurants)
Wismar Bay (kiten, windsurfen en zandstrand)

Afstanden:

Naar het stadscentrum (Crivitz): 3km
Naar de supermarkt (Edeka Crivitz): 3km
Naar de snelweg (A14, Schwerin Ost): 15km
Naar het station (Schwerin Hbf): 26km
Naar het strand (Poel Eiland): 65km
Naar de luchthaven (Hamburg Airport, HAM): 147km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 18:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de voorlopige huurprijs zijn de overnachtingen, de eindschoonmaak en de afvoer van het afval (2 vuilniszakken en 1 gele zak) inbegrepen. Het elektriciteitsverbruik (0,60€/kWh) en het waterverbruik (0,015€/liter) worden bepaald en gefactureerd aan het einde van de huurperiode. Het vakantiehuis SeeWaldMeer haalt 100% van zijn elektriciteit uit hernieuwbare bronnen (0g/kWh CO2-uitstoot). De roeiboot incl. zwemvesten kan optioneel gehuurd worden voor 10€/nacht. Bovendien kunnen 2 kajaks incl. peddels, waterdichte boeien en kajakwagen worden gehuurd voor in totaal 10€/nacht. De waarborg voor meubilair en uitrusting bedraagt 250€. Beddengoed, lakens en handdoeken moeten door de huurder worden meegebracht en zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Er is een parkeerplaats op het terrein. Het vakantiehuis aan de Barniner See is een rookvrij huis voor 2-5 personen (maximaal 4 volwassenen vanaf 25 jaar, of 3 volwassenen en 2 kinderen).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Buchung kann vor Unterzeichnung des Mietvertrages durch den Mieter/ die Mieterin kostenfrei storniert werden. Der Mietvertrag wird an die in der Buchungsanfrage hinterlegte E-Mail Adresse versandt. Erst nachdem der Mieter/ die Mieterin den Mietvertrag unterzeichnet hat gelten die folgenden Stornierungsbedingungen: Rücktritt bis zum 45. Tag vor Beginn der Mietzeit: 50% des Mietpreises; Rücktritt bis zum 30. Tag vor Beginn der Mietzeit: 70% des Mietpreises; danach und bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises.

meer informatie:

Aantal slaapkamers: 1, woon-/eetkamer met slaapbank: 1, stapelbed boven: 1, badkamer: 1, gang: 1, terrassen: 2, totale oppervlakte ca. 64m², 850m² grondstuk met uitzicht op het meer voor alleengebruik, huur roeiboot (april-december), huur kajak (april-december), verkoop haardhout


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,6 van 5
5.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Klaus D. uit Warnemünde

4,6
5 4 5 5 4
Toon Duits

Droomhuis op de beste locatie.

Perfect huis op een rustige locatie met uitzicht op het meer, garantie voor totale ontspanning, voor wie op zoek is naar rust. Uitstekend zijn de twee terrassen, waarvan één overdekt, en de grote panoramische ramen in de woonkamer, waar men zelfs bij slecht weer kan zitten en gewoon kijken. Omringd door, in ons geval, bloeiende koolzaadvelden, bos en weiden met fris groen. Fietsen, wandelen, wandelen, zwemmen - alles is in de buurt. Zeer goed onderhouden dorp met 2 grote goed onderhouden ligweiden, speeltuin en twee aparte badsteigers. Onze 4-jarige kleinzoon kon heel gemakkelijk worden vermaakt. Een dag met de twee kajaks op het meer en 's avonds op het water van de zonsondergang was voor ons geweldig. Dit is een huis waar we misschien wel terugkerende gasten kunnen worden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie


Contactpersoon

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

Het vakantiehuis SeeWaldMeer in 19089 Barnin is een plek voor tijdelijke uitvallers, paddenstoelen- en bessenplukkers, eekhoornkijkers, spechtenzoekers, liefhebbers van wilde bloemen, vlinderaars, vleermuistellers, bosuilenluisteraars of mensen die gewoon van de natuur genieten.


Andere accommodaties van V. Ferienhaus SeeWaldMeer


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 369647

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/369647.htm


«Vakantiehuis SeeWaldMeer Barniner See» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven