Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis SeeWaldMeer Pinnower See

Mecklenburgs merengebied bij Schwerin, Pinnow-meer

Max.  4   gasten
64m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
64m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Diepe meren, dichte bossen en glinsterende zee! Het vakantiehuis SeeWaldMeer aan het Pinnowmeer net buiten Schwerin combineert dit alles. Het vrije uitzicht strekt zich uit over het heldere meer. De geur van naaldbomen hangt in de lucht. Een dag aan zee of in de nabijgelegen spa - eindeloze mogelijkheden om niets te doen.

Meer in zicht! Met water en bos voor je neus kan het vakantiehuis aan de steile oever van het Pinnowmeer niet beter gelegen zijn. Het vrije uitzicht strekt zich uit over het heldere meer en de twee eilanden Flakenwerder en Fischerwerder. In de eerste rij, met een eigen toegang tot het meer en een zwemsteiger, kunt u dromerige zonsondergangen bekijken

Kom aan. Haal diep adem. Wees thuis. Het vakantiehuis SeeWaldMeer aan het Pinnowmeer is een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, individualisten en actieve vakantiegangers. Met een totale oppervlakte van 64 vierkante meter en 2 kamers staat het rustieke boshuis voor gezelligheid en veiligheid. Het is bij uitstek geschikt voor 2 tot 4 rustzoekers (maximaal 3 volwassenen van 25 jaar en ouder, of 2 volwassenen en 2 kinderen) die van gezelligheid en comfort houden.

Binnen in het charmante houten huis uit de jaren vijftig is alles natuurlijk en praktisch. De inrichting bestaat uit meubilair van hoge kwaliteit. Ramen van vloer tot plafond in de woonkamer openen het uitzicht naar buiten en zetten het meer in scène. Dekens, boeken en accessoires verhogen de feel-good factor. Het vakantiehuis heeft een uitklapbare eettafel voor 4 personen, snel Wi-Fi internet, een flatscreen-tv met satellietverbinding en een muziekinstallatie. Het woongedeelte met geïntegreerde keuken, vloerverwarming en houtkachel is een plek om uit te schakelen, te ontspannen en te genieten van het samenzijn. De uitklapbare slaapbank (B/L 150x200cm) biedt plaats aan twee personen. S Avonds vanaf de bank voor de knetterende open haard naar de fonkelende sterren kijken - dat is pure gezelligheid. Trouwens, de rust in de winter is hier perfect voor. De open haard straalt gezellige warmte uit en zorgt het hele jaar door voor een huiselijke sfeer. Het hele huis kan gemakkelijk worden verwarmd met elektrische kachels. De hal leidt naar de badkamer met WC, douche, vloerverwarming en handdoekdroger. Een houten trap leidt naar de bovenverdieping. De slaapkamer met het extra grote bed (B/L 240x200cm, 3 matrassen) is ideaal voor twee tot drie personen die rust zoeken met een gevoel van verre uitzichten die de hemel en het meer met elkaar verbinden.

Het grote zonneterras met zithoek nodigt u van 's morgens tot 's avonds buiten uit. Een ideale plek voor zonaanbidders en tuinliefhebbers die privacy waarderen en hun vakantie vrij en rustig willen doorbrengen. Het vakantiehuis SeeWaldMeer in 19065 Pinnow is ingebed in een 2.400 vierkante meter groot landgoed aan het meer voor alleengebruik, en heeft zijn plaats gevonden op de zonnige helling. Het vakantiehuis is bereikbaar via een brede trap zonder leuningen. Het pand biedt voldoende retraitemogelijkheden zodat u zelf kunt bepalen hoeveel ruimte of nabijheid u wilt voelen.

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 50 km

50 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 135 km Hamburg Airport, HAM

135 km

Station 14 km Schwerin Hbf

14 km

Snelweg-afrit 3 km A14, Abfahrt Schwerin Ost

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Met zijn idyllische dorpscentrum en vroeggotische bakstenen kerk won het rustige dorpje Pinnow de gouden medaille als mooiste dorp in de nationale wedstrijd van 2016. In de nabije omgeving is veel mogelijk: een SUP board tour met gids of een beginnerscursus op de Pinnow, een kanotocht op de Warnow, het verkennen van een van de beste golfbanen van Duitsland, een dagje wellness in het kuuroord, paardrijden door schaduwrijke bossen, het spook van het kasteel van Schwerin opsporen en tijdens een dagje aan zee je voeten in het fijne zandstrand van de Oostzee steken.

In Kasteel Basthorst (15 min) kunt u zich niet alleen tegoed doen aan het taartbuffet, maar ook als daggast het grote kuurlandschap met zwembad en saunawereld bezoeken. Een paradijs voor paardenliefhebbers met kinderrijden, springen en langlaufen is Gut Vorbeck (18 min). Dit is ook het ideale vertrekpunt voor een kanotocht op de Warnow. Verhuur van kano's en suggesties voor tochten wachten op beginners en gevorderden. De meermaals bekroonde WINSTONgolf golfbaan (18 min) is klaar voor een partijtje golf te midden van 200 hectare betoverend mooi landschap. Het prachtige kasteel van Schwerin (15 min) ligt op een eiland in het meer van Schwerin. In het symbool van de hoofdstad van de deelstaat is het "Petermännchen" op dreef. Het barokke paleis van Ludwigslust (25 min), ook wel het Versailles van het Noorden genoemd, heeft een heel bijzondere charme. Tijdens een dagtocht naar de Hanzestad Wismar (25 min) kunt u de haven en de historische oude stad ontdekken, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Op het eiland Poel (30 min) liggen de kristalheldere zee en het fijne zandstrand van de Oostzee aan uw voeten. Visrestaurants verleiden u met gebakken kabeljauw en koolvis.

Bestemmingen op ongeveer 15 minuten afstand:

Begeleide SUP board tours en beginnerscursussen op het Pinnow meer
Pinnow tennisbaan
Pinnow zweefvliegveld
Kasteel Schwerin
Vissers in Schwerin-Mueß (verse vis om te grillen)
Schwerin-Mueß ijsfabriek
Klimbos en dierentuin Schwerin
Kasteel Basthorst (café en wellness-oase)
Manege Gut Vorbeck (café, paardrijden en kanotocht)
WINSTONgolf golfbaan

Bestemmingen op ongeveer 30 minuten afstand:

Ludwigslust Barok Paleis (café en museum)
Residentie Wiligrad (café en wisselende kunsttentoonstellingen)
Hanzestad Wismar (haven en oude stad, UNESCO-werelderfgoed)
Ostseebad Insel Poel (zandstrand en visrestaurants)
Wismar Bay (kiten, windsurfen en zandstrand)

Afstanden:

Naar het stadscentrum (Pinnow): 2km
Naar de supermarkt (Edeka Pinnow): 2km
Naar de snelweg (A14, Schwerin Ost): 3km
Naar het station (Schwerin Hbf): 14km
Naar het strand (Poel Eiland): 50km
Naar de luchthaven (Hamburg Airport, HAM): 135km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 18:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de voorlopige huurprijs zijn de overnachtingen, de eindschoonmaak en de afvoer van het afval (2 vuilniszakken en 1 gele zak) inbegrepen. Het elektriciteitsverbruik (0,60€/kWh) en het waterverbruik (0,015€/liter) worden bepaald en gefactureerd aan het einde van de huurperiode. Het vakantiehuis SeeWaldMeer haalt 100% van zijn elektriciteit uit hernieuwbare bronnen (0g/kWh CO2-uitstoot). De roeiboot incl. zwemvesten kan optioneel gehuurd worden voor 12€/nacht. Bovendien zijn er 2 stand-up paddling boards beschikbaar voor in totaal 10€/nacht. De twee kajaks incl. peddels en waterdichte boeien kunnen samen gehuurd worden voor 10€/nacht. De waarborg voor meubilair en uitrusting bedraagt 250€. Beddengoed, lakens en handdoeken moeten door de huurder worden meegebracht en zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Het vakantiehuis bij Lake Pinnow is een rookvrij huis voor 2-4 personen (maximaal 3 volwassenen van 25 jaar en ouder, of 2 volwassenen en 2 kinderen).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Buchung kann vor Unterzeichnung des Mietvertrages durch den Mieter/ die Mieterin kostenfrei storniert werden. Der Mietvertrag wird an die in der Buchungsanfrage hinterlegte E-Mail Adresse versandt. Erst nachdem der Mieter/ die Mieterin den Mietvertrag unterzeichnet hat gelten die folgenden Stornierungsbedingungen: Rücktritt bis zum 45. Tag vor Beginn der Mietzeit: 50% des Mietpreises; Rücktritt bis zum 30. Tag vor Beginn der Mietzeit: 70% des Mietpreises; danach und bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises.

meer informatie:

Aantal slaapkamers: 1, woon-/eetkamer met slaapbank: 1, badkamer: 1, gang: 1, terras: 1, totale oppervlakte ca. 64 m², perceel: 2.400 m² landgoed aan het meer voor alleengebruik, eigen zwemsteiger, verhuur van roeiboten (april-december), verhuur van stand-up paddling boards, verhuur van kajaks, verkoop van brandhout, wallbox


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Vasilina K. uit Hamburg

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Een paradijs

De locatie, het eigendom, de afzondering en het fantastische uitzicht, samen met het comfortabel ingerichte huis en de directe toegang tot het meer met watersportmogelijkheden maken dit vakantiehuis tot een absoluut juweeltje. Gewoon perfect voor ons gezin (met volwassen kinderen). Wij waren hier voor de tweede keer en komen zeker terug

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

Het vakantiehuis SeeWaldMeer in 19065 Pinnow is een plek voor tijdelijke uitvallers, paddenstoelen- en bessenplukkers, eekhoornkijkers, spechtontdekkers, liefhebbers van wilde bloemen, vlinderaars, vleermuistellers, bosuilenluisteraars of mensen die gewoon van de natuur genieten.


Andere accommodaties van V. Ferienhaus SeeWaldMeer


meer informatie

Vakantie-ideeën: Stedenreizen

Objectnummer: 368964

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/368964.htm


«Vakantiehuis SeeWaldMeer Pinnower See» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven