Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus SeeResidenz

Schwerin Mecklenburg West-Pommeren Mecklenburg Merengebied Oostzee

Max.  2   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
55m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

121 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

121 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Beschrijving

Pure ontspanning

Als u gewoon wilt ontspannen, zonder auto's, zonder stress, zonder lawaai, zonder drukte en zonder compromissen, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Hier, op een exclusieve locatie in het beschermde landschapsgebied ten westen van het Mecklenburgse merengebied, kunt u zich onbeperkt ontspannen op een idyllisch privéstrand en genieten van uw welverdiende vakantie met een flinke portie natuur.

Uw 2-persoons vakantiehuis (4-persoons op aanvraag) is omgeven door groen en ligt ondanks de afgelegen ligging op slechts 15 minuten rijden van de deelstaathoofdstad Schwerin. Er is slechts één ander huis op het terrein aan het meer, dat ongeveer 1500 vierkante meter groot is. De hospita woont daar en kan te allen tijde gecontacteerd worden. Het vakantiehuis werd pas enkele jaren geleden met veel liefde en creativiteit gerenoveerd en ingericht. Het vakantiehuis dankt zijn bijzondere "charme" aan het grotendeels privégebruik.

Ook de omliggende natuur is betoverend. De regio is een paradijs voor fietsers, paardenliefhebbers, vissers, wandelaars en watersporters. En cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in steden als Schwerin of Wismar. Ook de Oostzee en de Oostzee-eilanden met hun hagelwitte zandstranden liggen op een steenworp afstand.


Ontspanningsvakantie:
Als u het liever wat rustiger aan doet, bent u welkom op de steiger en het paviljoen om te barbecueën of de dag te beginnen met een stevig ontbijt. Vervolgens kunt u de avond gezellig doorbrengen voor de open haard of u laten vermaken door een van de vele bioscoopfilms. Als u op zoek bent naar spa en wellness, kunt u zich laten verwennen in Kasteel Basthorst, dat op slechts een paar kilometer afstand ligt.

Actieve vakantie:
Of ga direct vanuit het huis op pad met uw eigen kanotocht en beleef een avontuurlijke tocht van meer naar meer. Sportieve vakantiegangers kunnen genieten van verschillende vrijetijdsactiviteiten zoals zwemmen, zeilen, surfen, waterskiën, wakeboarden, duiken, skiën & snowboarden, inline skaten, tennis, tafeltennis, badminton of volleybal.

Vakantie met honden:
Geen enkele hondeneigenaar wil de mooiste tijd van het jaar doorbrengen zonder hond. Als eigenaar weet u dat honden veel beweging nodig hebben. Op het grote omheinde terrein kan uw viervoeter naar hartelust ravotten en net zo van zijn verblijf bij ons genieten als u dat doet. Zelfs in de volledig betegelde vakantiewoning met vloerverwarming kan uw hond zich vrij bewegen. De fijne zandbadzone nodigt niet alleen uit tot stokkenjagen, maar zorgt bij warme temperaturen ook voor de gewenste verfrissing in het koele water. De omliggende natuur met zijn bos en weilanden nodigt u uit om uw territorium te verkennen en af te bakenen. Voor een ontspannende vakantie met uw hond bent u hier aan het juiste adres.

Visvakantie:
Visliefhebbers komen aan hun trekken. De omliggende meren herbergen veel snoek, karper, zeelt, kopvoorn, snoekbaars, baars, regenboogforel, paling en verschillende soorten witvis. Met de eigen kanoboot van het huis kunt u het bijzonder visrijke Pinnow-meer bereiken, dat een van de schoonste en grootste omliggende meren is. Vooral vanaf de twee eilanden in het meer kunt u genieten van eersteklas visvangst. Dagelijkse en wekelijkse visvergunningen (inclusief nachtvissen) kunnen worden gekocht in de viswinkel op slechts vijf minuten afstand.

Vakantie bij het haardvuur:
In de winter of op koele zomeravonden: Niets is gezelliger dan een bewogen vakantiedag afsluiten met een glas rode wijn voor de knetterende open haard. Zo kunt u genieten van romantische en rustige avonden voor twee met klassieke bordspellen of een goed boek. Wij zorgen niet alleen voor het brandhout, maar leggen u ook graag alle kneepjes van het vak uit, zodat u comfortabel bij het warme vuur kunt zitten. Al wie een beetje romantisch aangelegd is, hoeft zeker geen twee keer na te denken over een vakantie in een vakantiehuis met open haard.

Golfvakantie:
Voor wie liever een golfuitdaging aangaat, biedt WINSTONgolf in het naburige dorp drie eersteklas golfbanen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.02 km

0.02 km

Meer 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 120 km Hamburg

120 km

Station 13 km Schwerin HBF

13 km

Snelweg-afrit 5 km A14 Schwerin-Ost

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw accommodatie ligt in een klein dorp met prachtige meren en bossen, in de directe omgeving van de deelstaathoofdstad Schwerin en toch midden in de natuur van het Mecklenburgse merenlandschap (landschapsbeschermingsgebied, natuurpark). Aan dit meer liggen in totaal slechts 4 woongebouwen. Rust en ontspanning in deze idyllische bos- en meerlocatie met geweldig uitzicht op het meer zijn dus gegarandeerd. Het iets grotere Pinnowmeer is qua waterkwaliteit ongeëvenaard (drinkwaterwingebied) en ligt met zijn eilanden prachtig ingebed in een beboste vallei. Er zijn talrijke zwemmogelijkheden voor de meest uiteenlopende behoeften, van een breed vlak strand voor kinderen tot naaktstranden en een afgelegen baai op een van de eilanden.

De nabijheid van de "stad van de zeven meren", Schwerin met zijn sprookjesachtige kasteel, biedt ook tal van culturele activiteiten. De Oostzee bereikt u in slechts 35 minuten en van daaruit is het een steenworp naar het eiland Poel voor de kust van Wismar. Wij geven u ook graag tips voor excursies en rondleidingen. Gedetailleerde informatie en kaarten liggen ook ter plaatse voor u klaar. In het dorp:
Wandel- en fietspaden; Pinnower See met 249,5ha en zijn twee eilanden (verbonden over meerdere meren door het molenrad); zwemplaats met kinderspeelplaats, groene ligweiden en een zandstrand van 100m (5min lopen); vers gevangen vis van de visser aan de Pinnower See

In de omgeving:
Edeka in Pinnow (5min met de auto); bakkerij in Leezen (8min met de auto); WINSTONgolf in Gneven (de 7e grootste golfbaan van Duitsland, 8min met de auto); zweefvliegveld (5min met de auto); Kasteel Basthorst met kuurgebied (10min met de auto), Kasteel Schwerin (18min met de auto); Reiterhof Vorbeck (8min met de auto); Kanucamp Vorbeck (8min met de auto); Archeologisch Museum in Mueß (8 minuten met de auto); Natuurpad en sequoia bomen in Kritzow (10 minuten met de auto); Snow-Funpark in Wittenburg / A24 (35 minuten met de auto); Waterski faciliteit Zachun (30 minuten met de auto); Siebenseensportpark Belasso met groot spagebied (20 minuten met de auto); McFIT - fitness studio (15 minuten met de auto); Oostzee Wismar (35 minuten met de auto)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Tussen maart en november wordt uitsluitend per week verhuurd. Zondag is de dag van aankomst en vertrek.

Uw huisdier is welkom bij ons.

Alle prijzen zijn inclusief water, elektriciteit, brandhout, gebruik boot, fietsverhuur, parkeerplaats, peuterbed en kinderstoel. Alleen de elektriciteit wordt afgerekend naar verbruik en op basis van de elektriciteitsmeter in de vakantiewoning met 70ct/kWh bij vertrek. U dient zelf beddengoed (2x 135 x 200) en handdoeken mee te nemen.

Beddengoed, hand- en baddoeken zijn niet aanwezig.

Er wordt een weekkorting verleend als de aangrenzende 2-persoons vakantiewoning extra wordt gehuurd voor nog eens 2 personen. Vraag naar de kortingsprijzen. Wij verhuren nooit beide vakantiewoningen tegelijkertijd aan afzonderlijke vakantiegasten. Uw ongestoorde rust is dus gegarandeerd.

De informatie over de huurvoorwaarden op onze website is slechts een seizoensgebonden prijsoverzicht en geen concreet huuraanbod. Op aanvraag sturen wij u graag een offerte met een totale boekingsprijs voor de gevraagde periode. U hoeft alleen maar ons contactformulier in te vullen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Eine Reiserücktrittversicherung können wir Ihnen leider nicht anbieten. Diese sollten Sie selber abschließen, falls Sie lieber mit einem sicheren Gefühl bei Stornierung, verspätetem Reiseantritt oder Reiseabbruch unterwegs sein möchten. Wir können Ihnen nur versprechen, dass wir im Falle einer Stornierung immer nach besten Möglichkeiten versuchen eine Ersatzbuchung zu finden. Ist dies der Fall, schreiben wir Ihnen Ihre Anzahlung für eine spätere Buchung bei uns gut. Finden wir keine Ersatzbuchung, fallen normalerweise die vom Gesetzgeber für private Vermietung genannten Stornogebühren in Höhe von 90% des Gesamtbuchungspreises an. Da wir diese Regelung für überzogen halten, staffeln sich unsere Stornogebühren wie folgt: - bis 49 Tage vor Mietbeginn: Höhe der Anzahlung - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 40 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 70 % des Mietpreises - bis 1 Tag vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises Aus unserer Erfahrung können wir Ihnen sagen, dass wir bis vier Wochen vor Anreise mit sehr hoher Wahrscheinlichkeit eine Ersatzbuchung in den Monaten Juni - September finden.

meer informatie:

Stuur ons gewoon een (gratis en vrijblijvende) aanvraag of kom meer te weten op onze homepage:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2022

G. W. uit Zellingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geslaagde gezinsvakantie

We hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht in jullie huisje aan het meer. Het was een paradijs voor onze zoon (12). Hij kon peddelen en vissen. Onze viervoeter genoot er ook van. En wij grote tweevoeters genoten van de rust, het landschap, het lezen op de steiger & het drinken van een wijntje. Hartelijk dank voor jullie warme en liefdevolle gastvrijheid. Het heeft ons aan niets ontbroken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Maart 2022

Sebastian H. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Frühling am Mühlensee kann kaum schöner sein!

Top Lage, super saubere Unterkunft und absolut nette und freundliche Vermieter! Hier kann man in Ruhe Angeln und dabei einfach nur die Natur beobachten. Besonders der Sonnenaufgang über dem See hat es uns angetan. Einfach nur großartig... hier lauert Wiederholungsgefahr!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Sara S. uit Gommern

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Ferienhaus für Wasserliebhaber mit Entspannungsgarantie

Wir haben jetzt schon den zweiten Urlaub in diesem Ferienhaus verbracht. Wir kommen hauptsächlich wegen der Ruhe hier her. Aber auch das Angeln macht Spaß, wenn man nur die Tür aufmachen muss. Für uns als Wasserliebhaber einfach die perfekte Kombination. Nächstes Jahr dann Nummer 3, sofern Inge was für uns frei hat.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2020

Stefan H. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Ideales Ferienhaus für Hund und Herrchen

Für unseren Frühlingsurlaub vergeben wir 10 von 5 Sternen. Die Gastgeberin ist sehr freundlich. Schlüsselübergabe ist unkompliziert. Unterkunft top, sehr gepflegt und sehr gut ausgestattet. Umgebung unglaublich ruhig und Natur pur. Toller Auslauf für die Hunde. Wir kommen gerne wieder und können Hundebesitzern dieses Urlaubsdomizil nur wärmstens empfehlen. Herzlichen Glückwunsch zu diesem Juwel!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Maik B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Ruhiger Urlaub in traumhaft gelegenem Ferienhaus

Wir hatten eine tolle Woche und es hat uns an nichts gefehlt. Unserer Husky Dame hat es mindestens genauso gut gefallen. Sie hatte dort viel auslauf und war bei jeder Gelegenheit im Wasser. Das Ferienhaus hat eine traumhafte Lage... genaus das Richtige zum entspannen und abschalten. Wir denken noch oft das Haus am See zurück!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2018

J. P. uit Pirna

5,0
5 5 5 5 5

Silvester mit Hund ohne Böller und Raketen

Super Geheimtipp um Silvester ohne nervige Böllerei zu verbringen. Unsere beiden Hunde haben es uns gedankt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2018

Ralf-Michael K. uit 09120 Chemnitz

5,0
5 5 5 5

Hammer Urlaub

Wir haben selten so eine freundliche Gastgeberin kennengelernt. Das Ferienhaus ist super eingerichtet. Es ist alles super sauber. Der Garten, der kleine Sandstrand und der Steg lassen keine Wünsche offen. Unser Hund hat sich hier auch sehr wohl gefühlt. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2016

Tom K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

toller Urlaub am See

Das Haus ist liebevoll und gemütlich ausgestattet und liegt sehr ruhig mit direktem Seezugang und einem angrenzenden Wald, welcher für Wanderungen ideal ist. Ausflugsziele wie Schwerin, Wismar und die Ostsee sind schnell mit dem Auto zu erreichen. Im Nachbarort gibt es einen super Golfclub der mit seinem Restaurant auch für Nichtgolfer einen Besuch Wert ist.
Der Kontakt mit der Vermieterin war sehr freundlich und angenehm unkompliziert.
Wir kommen nächstes Jahr Sommer wieder und freuen uns schon sehr auf Fahrradtouren zu den schönen Badeseen in der Umgebung.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2015

Marco K. uit Buxtehude

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus!

Super Kontakt per Mail. Ein wunderbares Haus, traumhafte Lage, die Ausstattung lässt nichts vermissen. Man merkt, dass das Ferienhaus von der Besitzerfamilie selber oft genutzt wird. Außerhalb der Saison im November, bei bestem Wetter, zu einem sehr günstigen Preis. 100% Weiterempfehlung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Single-vakantie, Strandvakantie

Oktober 2015

Bernd T. uit Detmold

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus am See

Ein schönes Ferienhaus, sehr gepflegt und ordentlich, absolut ruhige Lage.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

Benjamin K. uit Essen

5,0
5 5 5 5

Ruhige Lage mit herrlicher Aussicht

Das Ferienhaus in dem wir unseren diesjährigen Urlaub verbracht haben ist eine ideale Unterkunft für 2 Personen. Wir hatten einen wunderschönen Aufenthalt in diesem Haus am See und es fehlte wirklich an nichts! Alles ist in sehr gutem Zustand, freundlich eingerichtet, liebevoll dekoriert und sauber. Das Grundstück ist groß und komplett eingezäunt, ideal für unsere beiden Chihuahua Damen. Der Außenbereich ist hervorragend ausgestattet, wobei wir wohl am häufigsten die Liegen am Strand genutzt haben. Auch das WLAN hat überall gut funktioniert, auch wenn es nicht besonders schnell zu sein scheint.

Die Besitzerin ist eine Seele von Mensch, so etwas Liebes und freundliches an Person findet man nicht überall. Wir haben uns sofort wohl gefühlt und kommen bestimmt wieder. Vielen herzlichen Dank nochmal für den tollen Aufenthalt und die wundervolle Gastfreundschaft! Wir vergeben 7 von 5 Sternen :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juli 2015

Silke B. uit München

5,0
5 5 5 5

Herrlich gelegenes Ferienhaus mit Seeblick

Es ist ein traumhafter Ort, fast ein kleines Stückchen Paradies auf Erden. Es ist dort super ruhig, man hat einen hübschen Garten, und vom Steg genießt man eine wunderbare Aussicht auf den See. Das Ferienhaus war bei unserer Ankunft außerordentlich sauber und wir haben alles vorgefunden, was man für einen schönen Urlaub braucht. Unser Hund Bruno hat sich ebenfalls pudelwohl gefühlt und wir hatten ab und an unsere Mühe, ihn aus dem Wasser zu bekommen. Ganz besonders gefreut hat sich mein Mann über die umfangreiche Technik im Ferienhaus. Vor allem der kostenlose Internetzugang war ein großes Plus, da er geschäftlich doch recht häufig an seinem Notebook saß. Danke an die liebe Vermieterin für die freundliche Abwicklung, alles lief perfekt! Wir kommen bestimmt wieder... und dann vielleicht mit unserem Enkelkind.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

Sibylle W. uit Konstanz

5,0
5 5 5 5

Wetter gut, Unterkunft top, Umgebung traumhaft!

Für eine Woche haben wir uns dieses Jahr eine Auszeit gegönnt und lange überlegt wo wir hinfahren. Unsere Wahl fiel auf das Ferienhaus Seeresidenz im kleinen Örtchen Pinnow. Wir haben unsere Entscheidung nicht bereut und einen sehr erholsamen Urlaub im Grünen verlebt. Das Haus ist wirklich schön eingerichtet und war bei unserer Ankunft pikobello sauber. Besonders toll ist, dass der Garten voll eingezäunt ist, denn so konnte unser Hund auch frei herum laufen. Im Garten gab es alles, was man sich im Sommer draußen wünscht (Grill, Tischtennisplatte, Federball, Feuerschale usw.). Das zugehörige Boot ist auch eine tolle Sache, wir haben es gerne genutzt. Ein Urlaub, der es Wert war ein paar Minuten in diese Rezension zu stecken. Vielen Dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Beste huurders, als wij het vakantiehuis zelf niet gebruiken, verhuren wij het huisje direct aan het meer aan geïnteresseerde gasten die vooral op zoek zijn naar rust en ontspanning.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 48726

Laatst bijgewerkt: 21.02.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/48726.htm


«Ferienhaus SeeResidenz» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven