Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
290m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
290m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
8% 01.05 tot 31.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
8% Korting 01.05 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Stijlvolle villa met 4 slaapkamers, verwarmd privézwembad van 35 m², jacuzzi en sauna, op slechts 150 m van het strand

Villa Dolac is een 290 m² grote villa met 4 slaapkamers op een 680 m² groot privéterrein, met parkeergelegenheid voor 3 auto's. Het biedt vier ruime slaapkamers met eigen badkamer, is uitgerust met een lcd-tv, is volledig voorzien van airconditioning en beschikt over gratis WiFi. De villa biedt uitzicht op zee vanuit elke hoek van het pand, vanuit elke slaapkamer en vanuit het woongedeelte. Villa Dolac is geschikt voor 8+2 gasten.

De buitenruimte biedt een verwarmd privé zwembad van 7m x 5m, een buiten jacuzzi, een buitendouche, 8 ligstoelen, een biljarttafel en een overdekte buiten eethoek met gas barbecue. Het uitzicht vanaf het zwembad, is op het dorp en de zee. Het dichtstbijzijnde kiezelstrand ligt op slechts 150 m van de accommodatie en biedt een kristalheldere Adriatische Zee en het mooiste uitzicht op de zonsondergang.

De begane grond biedt een woon- en eetgedeelte met een volledig uitgeruste keuken en met directe verbinding naar de eetruimte buiten en het zwembadgedeelte. De woonkamer is zeer licht en stijlvol en biedt een comfortabele bank, LCD TV, USB stereo-installatie, airconditioning, open haard en glazen wanden met uitzicht op het zwembad. Een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (afwasmachine, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster....) en een eettafel met glazen schuifdeuren naar het zwembad. Een absolute bonus is het prachtige uitzicht op zee. Verder is er een Finse sauna voor twee personen met airconditioning, douche en directe uitgang naar de whirlpool buiten. Er is ook een apart toilet.

De eerste verdieping biedt 4 slaapkamers met airconditioning en elk met een prachtig en open uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 1 (zuid-oost) met tweepersoonsbed 180 x 210 cm, slaapbank, TV, eigen badkamer met douche, balkon met tuinmeubelen. Slaapkamer nr. 2 (zuid) met tweepersoonsbed 220 cm x 210 cm (kan worden gescheiden in twee eenpersoonsbedden 110 cm x 210 cm), TV, eigen badkamer met douche. Slaapkamer nr. 3 (zuid) met tweepersoonsbed 220 cm x 210 cm (kan worden gescheiden in twee eenpersoonsbedden 110 cm x 210 cm), TV, en-suite badkamer met douche. Slaapkamer nr. 4 (zuid-west) met tweepersoonsbed 180 x 210 cm, slaapbank, TV, eigen badkamer met bad, balkon met tuinmeubelen. Er is ook een speelkamer met airconditioning en tafelvoetbal.

Deze nieuw gebouwde Villa Dolac ligt in een rustige omgeving bij Primošten en wacht op u en uw familie om te ontspannen. U bent slechts een paar stappen verwijderd van de mooiste stranden van Dolac en Primošten.

Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen):
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip bij een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Geniet van een massage in de villa met onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden kan tonen;
- Voel de Adriatische Zee en krijg wat zeilervaring met een zeilboot (+ schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag verder.

Ik kijk uit naar uw verzoek

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.48 km

0.48 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 45 km SPU Split

45 km

Station 30 km Šibenik

30 km

Snelweg-afrit 26 km Vrpolje

26 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Dolac ligt in het dorpje Dolac, vlakbij Primošten (3 km), het meest pittoreske kustplaatsje van Kroatië. Dit ligt tussen de oude steden Šibenik (24 km) en Trogir (35 km). De grootste stad in dit gebied is de beroemde stad Split (60 km) met zijn grote historische bezienswaardigheden. Primošten is een van de meest populaire toeristische plaatsen in Dalmatië en is een van de meest pittoreske stadjes aan de Adriatische Zee. Het biedt een aantal typisch Dalmatische steegjes in het oude stadscentrum op een klein, heuvelachtig schiereiland. De stad is beroemd om zijn mooie stranden en rijke toeristische aanbod. Naast prachtige stranden zijn er diverse sport- en recreatiemogelijkheden (tennis, tafeltennis, zeilen, beachvolleybal...), vele restaurants en tavernes met een rijk gastronomisch aanbod van traditionele Dalmatische gerechten. Primošten is beroemd om zijn lokale rode wijn Babić, geproduceerd van de autochtone wijnvariëteit in de beroemde wijngaarden van Primošten, die zich in de rotsen bevinden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Mevr. A. Feriehome

Mevr. A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Mevr. A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Mevr. A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 371251

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/371251.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
8% Korting 01.05 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven