Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Fuchswinkel

Güntersberge

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 28.03 tot 28.03.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 28.03 tot 28.03.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Algemeen:
Zeer goed uitgeruste vakantiewoning.

Woonkamer
De lichte en ruime woonkamer met kitchenette en eethoek heeft een glazen pui die uitkijkt op het terras. Vanuit de uittrekbare slaapbank kunt u genieten van een tv-avond op de grote 75″ Smart-TV.

Keuken
De lichte, goed ontworpen eetkeuken op de bovenverdieping is modern en volledig uitgerust. Vanuit het eetgedeelte heeft u uitzicht op het nabijgelegen Netherhead.

Hoofdslaapkamer
De ouderslaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping van het huis. U kunt een modern en comfortabel boxspringbed (160×210) verwachten voor een goede nachtrust. Bovendien biedt een kledingkast u voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. De 32" Smart TV (alleen Smart) kan je vermaken. Sluit uw media aan, zoals een Amazon-stick

Kinderkamer
De kinderkamer bevindt zich op de (lagere) begane grond direct naast de ingang en biedt plaats aan twee kinderen of volwassenen. In de kamer staan twee stapelbedden (90x210). Op de 32" Smart-TV (alleen Smart) kunnen de kleintjes ongestoord kijken. Sluit uw media aan, zoals een Amazon-stick. Voor de jongste gasten zijn een kinderbedje en een kinderstoel gratis beschikbaar.

Badkamer + gastentoilet
De ruime badkamer met douche bevindt zich op de (lagere) begane grond. Een haardroger is beschikbaar. Tegenover de badkamer is een extra WC met urinoir

Hal
Op de begane grond bevindt zich de ingang van het huis en een ruime hal van waaruit de kinderkamer en de badkamers vertrekken. Van hieruit bereikt u via een wenteltrap het woongedeelte en de hoofdslaapkamer op de verdieping. Hier vindt u ook uitgebreide informatie over toeristische bestemmingen in het Harzgebergte.

Buitenruimte
De ruime buitenruimte met liefdevol aangelegde tuin op de helling biedt u de perfecte plek om buiten te ontspannen. Het grote zonneterras wordt in de zomer uw tweede woonkamer. Het is een geweldige plek om te ontspannen. Er is uitzicht op de vallei. Een vaste barbecue en het tuinmeubilair nodigen uit tot gezellige barbecue-avonden. Het terras is ook van buitenaf bereikbaar via een trap. Er zijn twee privé parkeerplaatsen voor het huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x210 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (90x210 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x210 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Meer 0.35 km

0.35 km

Skilift 25 km

25 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.35 km

0.35 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 130 km Leipzig/Halle

130 km

Station 1 km Güntersberge

1 km

Snelweg-afrit 25 km Blankenburg

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Locatie
Haus Fuchswinkel ligt daar waar vos en haas elkaar welterusten zeggen en ligt toch dicht genoeg bij allerlei attracties in het oostelijke en hoge Harz gebergte
Het door de staat erkende vakantieoord Güntersberge ligt in het hoger gelegen Selketal en heeft een station aan de Selketalbahn, een van de trajecten van de Harzer smalspoortrein. Het bergmeer, niet ver van ons vakantiehuis, nodigt uit tot zwemmen in de zomer, en wandelpaden richting Stiege, Allrode of Friedrichsbrunn lopen direct voor de deur. Het huis is zeer rustig gelegen en bereikbaar via een onverhard natuurpad. Pullman City, de hangbrug en de mijnen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, de bus of de Selketal spoorlijn.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 100 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Reservering
Let op: kinderen tot 3 jaar verblijven bij ons gratis in een babybedje, het is dus niet nodig om het aantal personen bij de reservering op te geven. Een babyreisbedje en een kinderstoel zijn altijd gratis beschikbaar in het huis.

Betaling van de huur:
De betalingstermijn op de factuur moet worden nageleefd. Niet-naleving kan leiden tot annulering. Alle kosten incl. bijkomende kosten, toeristenbelasting, borg moeten worden betaald. De hier getoonde prijs bestaat uit accommodatieprijs, waspakket en eindschoonmaak

Huisdieren, toeristenbelasting, borg staan alleen vermeld in de boekingsbevestiging/factuur en het huurcontract. Helaas zijn deze kosten niet in het systeem opgenomen.

Voor latere bijboekingen van bijv. personen, dieren, handdoek- of linnenpakketten, die niet in het boekingsproces op ferienhausmiete.de zijn aangegeven, worden kosten in rekening gebracht. De kosten bedragen 25,- Euro voor de extra facturering.

Aankomst en vertrek
Aankomst en vertrek kunnen alleen plaatsvinden op zaterdag/zaterdag. Uitzonderingen moeten worden overeengekomen.

Extra kosten:
Linnenpakket is verplicht en omvat beddengoed en handdoeken groot en klein per persoon. Vaatdoek/spons/afwasmiddel, tabbladen verkrijgbaar als startpakket (hier in prijs inbegrepen).
Toeristenbelasting van de stad Harzgerode: € 1,80/persoon/nacht, kinderen 7-14 jaar € 0,90/persoon/nacht.
E-auto's mogen niet worden opgeladen. Elektriciteit en water zijn inbegrepen, maar zullen worden gelezen voor onevenredig verbruik en worden vastgelegd in het huurcontract.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 46 dagen voor aankomst mogelijk.
  • - Stornierung bis 45 Tage vor Mietbeginn: 30% des Gesamtpreises - Stornierung 30-44 Tage vor Mietbeginn: 50% des Gesamtpreises - Stornierung 14-29 Tage vor Mietbeginn: 70% des Gesamtpreises - Stornierung 1-13 Tage vor Mietbeginn: 90% des Gesamtpreises

meer informatie:

Noodapparatuur
Het huis wordt bewaakt met rookmelders en een CO2-detector. Er zijn verschillende brandblusapparaten in het huis. Ook een verbanddoos en een tekenkit.

Huisdieren zijn slechts beperkt toegestaan. De buitentrappen van stalen roosters zijn slechts voorwaardelijk geschikt voor bijvoorbeeld honden. Het terrein is niet volledig omheind. De viervoeters kunnen rondrennen. De vos en de wasbeer komen af en toe langs.
Regeling met maatinformatie vereist. Extra overnachtingstoeslag voor huisdieren 5.- Euro/nacht


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Oliver K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ein Träumchen……: Een droompje...

We zijn enthousiaste aanhangers van het principe van het huren van vakantieappartementen, daarom hebben we altijd een aparte tas bij ons, met diverse benodigdheden, die we uit eigen ervaring hebben samengesteld. Van de kookpot, het vergiet, scherp mes tot de wc-rol, alles is vertegenwoordigd. Nu moesten we echter voor de eerste keer constateren dat we deze tas tijdens onze reis helemaal voor niets mee hadden genomen.
Dit 85 m² huis op twee verdiepingen is niet alleen ruimtelijk zeer goed doordacht en brandschoon, nee, het ontbrak werkelijk aan niets. De keuken is voorzien van ALLES wat nodig is en dat in topconditie!!! In de potten kun je jezelf zien, de koelkast, oven, koffiezetapparaat en vaatwasser leken als nieuw uit de winkel te komen. Geweldige ramen met plissé jaloezieën die niet van standaardkwaliteit zijn, in de woonkamer de vloer tot aan het plafond ramen met toegang tot het grote, goed onderhouden terras, dat is uitgerust met elektrische buitenshutters. Maar ook de gigantische 75 inch tv aan de muur die je een bioscoopgevoel geeft, is niet standaard. Een prachtig bed met beddengoed, dat onder de hoes nog een extra hygiënische en wasbare hoes bevat. Prachtig uitzicht vanuit elk raam, zeer goed onderhouden badkamers elk met een toilet, in het huis kleine lampen met bewegingsmelders, zodat je niet constant de lichtschakelaar hoeft te bedienen. Op de benedenverdieping een kamer met twee bedden en op de bovenverdieping de aparte slaapkamer, zodat ook ouders wat rust kunnen vinden. Extra koelkast in de gang, terrasparasols, stoelen, zitkussens, barbecue in onberispelijke staat, stof- en spinvrij. Kindvriendelijk, huisdiervriendelijk. De eigenares is zeer gastvrij, sympathiek, ongecompliceerd en verwelkomde ons met een gastcadeau. Dus wie een geweldige tijd in de Harz wil doorbrengen, boek alsjeblieft, probeer het uit en geniet. BEDANKT zegt Familie Klezath, we komen terug!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

November 2023

Richard K. uit Wezuperbrug

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbares Ferienhaus!

Haus ist gut eingericht und alles was mann braucht ist anwesend. Gut ausgestattet. Ruhige Lage und super aussicht in die Natur.
Die Gastfrau war sehr sympatisch!
Alles tiptop. Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2023

Juergen B. uit Leverkusen

5,0
5 5 5 5 5

Harzurlaub

Sehr gut ausgestattetes schönes Ferienhaus, ruhige Lage. Sehr sauber und gepflegt, sehr nette Vermieter.

Oktober 2023

Michael K. uit 14558 Nuthetal Philippsthal

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Fam.Kutsch: Familie Kutsch

We voelden ons zeer comfortabel in hun vakantiehuis! Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Wat we vooral leuk vonden, was de netheid en de goed onderhouden staat van het huis. De gastvrouw was erg aardig bij het overhandigen van de sleutel en legde alles aan ons uit. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2023

Susanne G. uit Niedersachsen - Suderburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustig vakantieappartement

In een zeer rustige zijstraat ligt het moderne en smaakvol ingerichte vakantieappartement. We werden door de verhuurster zeer goed en vriendelijk geïnstrueerd over alle functies van het vakantieappartement. Het is het vermelden waard dat het gehuurde object super schoon en ook buiten goed onderhouden is. De uitrusting kwam precies overeen met de beschrijving. De keuken was voorzien van alles wat nodig was en functioneerde perfect. De bedden in de hoofdslaapkamer waren zeer comfortabel. We kunnen dit vakantieappartement ten zeerste aanbevelen en komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

September 2023

F. Z. uit CB

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Perfecte accommodatie

Perfecte accommodatie voor wandelingen in het Harzgebied. De verhuurder heeft ons uitgebreid geïnformeerd over het zeer moderne, uitgebreid uitgeruste vakantiehuis. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug. Sterk aanbevolen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2023

Jörg K. uit L.E.

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Pure rust!

Absoluut schoon, mooi en volledig uitgerust huis.
De verhuurders zijn super vriendelijk en behulpzaam.
We hebben erg genoten van de rust. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, zodat het mooie terras maar zelden kon worden gebruikt.
Het vakantiehuis kan voor 100% worden aanbevolen.

Augustus 2023

Kim M. uit HENGELO OV

4,6
4 5 5 4 5

Zeer compleet, zeer comfortabel.

Na een warme ontvangst, (met heerlijke eigen gebakken koek) hebben we genoten van deze bijzonder goed en modern uitgeruste vakantiewoning. Het huis, het terras, de tuin, allemaal tot in de puntjes schoon en verzorgd en. Dit alles maakte het een heel comfortabel verblijf.

We hebben heerlijk geslapen, goed gebruik gemaakt van de complete keuken en er is ruim voldoende informatie over de omgeving aanwezig in het huis. De ligging, in het groen op de helling geeft gelijk het buitengevoel. Terwijl je geen eindeloze klimpartijen nodig hebt om er te komen, dat was ook wel lekker.

Echt een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Heike L. uit Wiefelstede

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect huis om je goed te voelen

Het was veruit de mooiste en schoonste vakantie accommodatie die we de afgelopen jaren hebben gehad. De zeer vriendelijke verhuurster heeft ons hartelijk ontvangen en we voelden ons meteen op ons gemak. We hebben fantastisch geslapen in de zeer comfortabele bedden. Het huis is erg mooi gelegen, zodat we van daaruit prachtige wandelingen en fietstochten konden maken. Het huis ligt aan een rustige straat waar nauwelijks auto's rijden, waardoor het op het prachtige terras erg ontspannend is. We zouden graag langer gebleven zijn en kunnen dit vakantiehuis alleen maar voor 100% aanbevelen. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Yvonne L. uit Vlaardingen

5,0
5 5 5 5 5

Prachtig vakantiehuis op mooie plek

Een zeer ruim vakantiehuis met alle gemakken voorzien en met verschillende mogelijkheden om héérlijk buiten te zitten en te relaxen.
Súper schoon!
Het huis ligt aan een rustig weggetje van waaruit je mooie wandelingen kan maken.
Wij hebben hier een hele fijne week gehad.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Martina W. uit Seehausen

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Ferienhaus in ruhiger Umgebung

Wir als 4 Köpfige Familie mit Hund können das Ferienhaus super empfehlen es war sehr sauber dort es ist alles vorhanden was man braucht u die Umgebung ruhig, wir würden immer wieder kommen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Manuela S. uit Wolgast

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen

Zeer mooi vakantiehuis met een zeer goede uitrusting. Je voelt je zeer comfortabel. Wat betreft de locatie, kun je met de auto alle bezienswaardigheden en attracties in de Harz bereiken, die altijd een bezoek waard zijn. Fam. Jessen zijn erg aardige en attente verhuurders. Wij bevelen deze accommodatie graag aan!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2023

Thomas D. uit Bergkamen

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen betekent je goed voelen

We verbleven daar twee weken in juni 2023 met twee personen. Een mooi vakantiehuis zeer schoon en zeer aardige verhuurders. Het huis ligt op een zeer rustige locatie met een mooie tuin en terras. Misschien ontbreekt er een wasmachine, maar daarvoor is er een nieuwe buitenbarbecue op het terras.

We komen terug, bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2023

Melanie G. uit Oelde

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Super!

We verbleven er een week tijdens de paasvakantie met vier personen en een hond.
Echt een geweldig vakantiehuis, super schoon & hele aardige verhuurders. Het ontbreekt hier aan niets! Je merkt dat de verhuurders alles zelf verzorgen.
Een goed uitgangspunt voor uitstapjes in alle richtingen van de Harz. Maar ook leuk voor wandelingen en wandelingen in het Selke-/ en Limbachtal of gewoon om van de zonnestralen te genieten op het terras.
We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2022

Karim W. uit Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie, vriendelijke verhuurders

We boekten het huis voor een week voor twee personen. De boeking verliep vlot via eBay classifieds. De gastheren waren zeer vriendelijk en meegaand. De overdracht op de dag van aankomst en bij vertrek was eenvoudig en ongecompliceerd. De beschrijving op de website en hier komt overeen met de werkelijkheid. Er ontbreekt niets. De omgeving is erg mooi en biedt vele mogelijkheden. Of het nu een rustige dag in huis is of een dag in de frisse lucht. Bedankt voor de moderne en aangename accommodatie. Altijd blij om terug te komen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

September 2022

Gudrun J. uit 35435 Krofdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon mooi

We voelden ons overal op ons gemak. Het was vooral fijn dat we met 3 personen veel ruimte hadden en zelfs samen konden koken zonder elkaar in de weg te zitten. De tuin en het terras zijn om van te genieten. De enige suggestie voor verbetering is de verwarming. Door het ondoorzichtige besturingssysteem was de badkamer vaak koud. Het zou mooi zijn als het gemakkelijk te gebruiken was: zet de radiator hoger: warm, zet de radiator lager: koud. Twee bijpassende stoelhoezen voor de terrasstoelen zouden ook leuk zijn. Toch heeft uw "Fuchswinkel" elke ster verdiend.

Augustus 2022

Dirk W. uit Lage

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

Super mooie en schone accommodatie met zeer vriendelijke verhuurders. Onze hond en wij voelden ons erg op ons gemak.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2022

Arkadius K. uit Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rust en recreatie

We hebben al verschillende keren het genoegen gehad om in het rustige Güntersberge te verblijven. Wij houden vooral van de rustige ligging, hier kun je grotendeels ongestoord wandelen, of gewoon 's avonds op het terras genieten van de natuur.










We komen terug, bedankt!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2022

Frank L. uit 90766 Fürth

5,0
5 5 5 5 5

Osterurlaub 2022

Wir haben uns in dem vollständig und modern ausgestatteten Haus sehr wohl gefühlt. Durch seine zentrale Lage im Harz waren alle für uns relevanten Sehenswürdigkeiten unkompliziert und in kurzer Zeit zu erreichen. Die Selbstversorgung über einen Supermarkt war problemlos. Über die persönliche und herzliche Begrüßung und Betreuung durch die Vermieterin haben wir uns sehr gefreut. Insgesamt merkt man dem Haus und dem Service an, dass den Vermietern ein ungetrübtes Urlaubserlebnis für die Mieter am Herzen liegt. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2020

Björn S. uit Ingolstadt

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zij die rust zoeken...

...zullen ze hier vinden.

Gezellig ingericht, dus zelfs een regenachtige dag is niet zo erg. Geweldige excursiebestemmingen in de buurt, soms moet je een stukje rijden, maar het is de moeite waard! S Avonds komt de vos ook af en toe langs ?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Familie S. Jessen

Familie S. Jessen

Wij verhuren tot eind 2021 het vakantiehuis Fuchswinkel in Güntersberge in het Harzgebergte, dat gerenoveerd is. We horen graag van u. Aangezien wij zelf ouders zijn van kleine en grote kinderen, is het huis kindvriendelijk. De sleutels worden meestal persoonlijk door ons overhandigd.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 375485

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/375485.htm


«Vakantiehuis Fuchswinkel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 28.03 tot 28.03.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 46 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven