Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Altabianca

Supetar

Max.  11   gasten
225m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 11  gasten
225m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 27.04 tot 21.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 21.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De luxe en eigentijdse architectonische vormgeving van Villa Altabianca, met open witte muren rond het zwembad waardoor een speciale architectonische functie aan dit geweldige pand spreads over 225sqm van het woongedeelte, ligt op slechts 10 minuten lopen van Supetar centrum en de haven, gevestigd op een 481 m² omheind perceel, op loopafstand van het strand en restaurants.
De villa is geschikt voor 11 personen in 5 slaapkamers, 5 badkamers, een lounge hoek op het dak, Finse Sauna, een verwarmd 34 m² prive zwembad met hydro-massage, een outdoor Projector (uw prive-bioscoop), en een zeer ruime woonkamer met ramen over de gehele lengte die het interieur met het zwembad verbindt.
Het interieur is zeer goed georganiseerd en goed ontworpen waardoor een diepere dimensie met halve verdiepingen voor de slaapkamer organisatie, het is volledig voorzien van airconditioning, met gratis WiFi, een PS5 en het is uitgerust met een surround-sound systeem binnen en bij het zwembad. Bovendien is er een kantoor aan huis op de zolder met alle voorzieningen die u nodig heeft (2 monitoren, 2 bureaus met stoelen, 2 toetsenborden, een kitchenette, airco...) dus u bent helemaal klaar als u liever een beetje werkt of als uw jongere familieleden wat tijd willen doorbrengen met gamen. Alles wat moderne gasten nodig hebben voor een perfecte vakantie.


De zeer moderne en visueel intrigerende Villa Altabianca zelf biedt de volgende organisatie:

*Het buiten is omgeven door mooie architectonisch ontworpen witte muren samen met olijfbomen en citrusvruchten bomen, waardoor u voldoende privacy, zon, en een echt leuk gevoel terwijl u geniet al-fresco. Buiten is er een verwarmd privé zwembad van 34 m2 (8,4m x 4,1m) met hydromassage; een projector met surround-sound systeem (uw privé bioscoop); 6 ligstoelen en 4 luie stoelen; een eethoek voor 12 personen; en een buitendouche. Er is ook een barbecue (houtskool) achter de eethoek. Het binnenleven wordt vloeiend verbonden met het buitenleven, zodra u de glazen deuren van vloer tot plafond opent.

*De benedenverdieping (zwembadniveau) biedt een volledig van airconditioning voorzien en zeer ruim woon- en eetgedeelte met glazen deuren van vloer tot plafond naar het zwembad toe. Er is een ruime en stijlvolle woonkamer van 25m² met comfortabele sofa, flatscreen TV, Surround-sound systeem, gratis WiFi; een eethoek voor 12 personen, een volledig uitgeruste keuken van 25m² met alle voorzieningen zoals een Nespresso Delonghi koffiezetapparaat, een magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een afwasmachine en andere. Een apart toilet van 1,8m². Achter het woongedeelte, buiten, een paar treden naar beneden, nadert u een kamer met een Finse sauna (4pax) en een douche (10,3 m²). De wasruimte met een wasmachine en een droger ligt ernaast.

* Roof-top outdoor biedt een omheind ronde vorm lounge ruimte verspreid over 23,2 m² voor ontspanning met uitzicht op de buurt. Op dit niveau is er een kantoor aan huis (op de zolder) volledig uitgerust met kantoorbenodigdheden, een kitchenette, 2 bureaus met bureaustoelen, 2 monitoren, 2 toetsenborden, air-conditioning, en gratis WiFi.

* op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom No1 (26,5m²) met kingsize bed van 180cm x 200cm en vrijstaand bad, en-suite badkamer met douche (5,2m²), inloopkast, A/C, een TV en een terras van 4,8m² (Noord).

* Het bovenste niveau van de 1e verdieping (mezzanine) biedt twee identieke slaapkamers, Slaapkamer nr. 2 en Slaapkamer nr. 3 (West). Elke slaapkamer heeft een oppervlakte van 18m² en beschikt over een queen size bed van 160cm x 200cm, een en-suite badkamer met douche (5m²), A/C, TV, een comfortabele zetel aan het raam (4,2m x 0,5m), en een surround-sound systeem verbonden met de buitenbioscoop die je rechtstreeks vanuit elk van deze twee slaapkamers kan bekijken (het uitzicht vanuit elke slaapkamer is op het zwembad en op de projectie)

* op de eerste verdieping bevindt zich slaapkamer nr. 4 (15,4m²) met een tweepersoonsbed van 160cm x 200cm, airconditioning, TV, en-suite badkamer met douche (3,4m²) en een terras van 12m² aan de noordkant. Slaapkamer No5 met 3 eenpersoonsbedden, 2 x 80cm x 200cm en een maat 120cm x 200cm, A / C, een TV, Zuid-georiënteerd (grootte 9,4sqm).

Het interieur is zeer licht en gevuld met natuurlijk licht, en de organisatie van de kamers is zeer mooi gedaan waardoor iedereen genoeg privacy. De kamers zijn tot in de puntjes afgewerkt en het luxe meubilair en de binneninrichting creëren een rustige omgeving waarin u zich in alle rust kunt ontspannen.


Voor het pand op een privéterrein is de privéparkeerplaats beveiligd voor meer dan 4 auto's, met videobewaking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 42 km SPU Split

42 km

Station 28 km Split

28 km

Snelweg-afrit 35 km Dugopolje

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Altabianca is gelegen in het kleine kustplaatsje Supetar op het eiland Brac, een populaire bestemming voor een zomervakantie in Kroatië. Als u de haven nadert (vanuit Split), zult u versteld staan van de typische Dalmatische stenen huizen en de imposante parochiekerk op de achtergrond. Maar niet alleen de oude stad is prachtig, ook de stranden in Supetar zijn prachtig, er zijn veel plaatsen om te bezoeken terwijl u geniet van de ongerepte omgeving en de mediterrane sfeer, de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Bovendien is er een breed scala aan activiteiten en vele verbazingwekkende mogelijkheden voor dagtochten in de omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

U kunt een korte wandeling van 5 minuten maken naar het kiezelstrand (50m) en het zandstrand (1km), waar de zee in dit gebied kristalhelder en warm is. De dichtstbijzijnde minimarkt, restaurants, en het strand ligt op slechts 50-100m van de villa, of u kunt een korte 1km rijden naar verschillende supermarkten te nemen om een aanbod te krijgen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat zich specialiseert in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembaden, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 379452

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/379452.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 21.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven