Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe Villa Ani

Postira, eiland Brac, midden Dalmatië

Max.  4   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 4  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 15.05 tot 28.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 15.05 tot 28.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Ani is een nieuw gebouwd luxe stenen huis in traditionele Dalmatische stijl, dat alles biedt wat een moderne gast nodig heeft voor een perfecte en ontspannen vakantie. Villa Ani is een hoogwaardig ingerichte, zeer comfortabele en stijlvolle woning van 480 m² verdeeld over 2 verdiepingen. Dit is gelegen op een omheind perceel van 520 m² met een panoramisch uitzicht op de Dol-vallei en de zee. De accommodatie is geschikt voor maximaal 8 personen. Het huis is volledig voorzien van airconditioning, gratis WiFi en een verwarmd privézwembad van 30 m² met chloorvrij systeem. Verder is er een zomerkeuken met eethoek en barbecue, een volledig uitgeruste keuken, eet- en woonkamer, evenals 4 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 3 badkamers, een kleine tuin met seizoensgroenten voor uw gebruik en een tafeltennistafel en wat speelgoed voor uw jongste kinderen. Het is een perfecte woning voor een ontspannende gezinsvakantie, waar u kunt genieten van de rustieke architectuur en de charmante sfeer van Villa Ani en de wijk Dol.
Hier is een gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor u wordt aangeboden:
* Het BUITENGEBIED biedt een verwarmd privé zwembad van 8,2m x 3,6m met chloorvrij systeem, met overlooprand en uitzicht op zee; een zonneterras met 4 ligstoelen; een loungehoek; een zomerkeuken met fornuis, wijnkoeler en traditionele barbecue; een overdekte eethoek buiten voor 8 personen; een buitendouche naast het zwembad; een outdoor tafeltennistafel (geplaatst in de garage); tuin (seizoensgebonden) voor uw gebruik.
* De BEGANE GROND biedt een zeer comfortabele en van airconditioning voorziene woonkamer met een volledig uitgeruste keuken (magnetron, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, koelkast met ijsblokjesmachine...), een eettafel voor 8 personen met directe uitgang naar het zwembad en de zomerkeuken; een woonkamer met comfortabele bank, flatscreen-tv, wifi en een open haard. Slaapkamer nr. 1 (13,2m2) met een tweepersoonsbed van 180cm x 200cm, airconditioning en uitzicht op de Dol-vallei en de zee. Familie badkamer met douche naast de slaapkamer. Er is ook een wasruimte op de begane grond met wasmachine, droger en stoomstrijkijzer. Er is een interne trap naar de garage waar u een tafeltennistafel met toebehoren heeft * De EERSTE VERDIEPING biedt een slaapkamer nr. 2 (15 m²) met een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), airconditioning, een tv en een eigen badkamer met douche. Slaapkamer nr. 3 (12,3 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, airconditioning, een TV. Slaapkamer nr. 4 (13,2 m²) met tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, airconditioning, TV en balkon met tuinmeubelen. Er is ook een familiebadkamer op de eerste verdieping met een vrijstaand bad, wastafel en toilet. Elke slaapkamer heeft uitzicht op de Dol-vallei en de zee, en de eigenaren zullen u bij aankomst alle informatie geven over wat er in de omgeving te doen is. U krijgt tips zoals restauranttips, suggesties voor activiteiten, plaatsen om te bezoeken, enz.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 52 km SPU Split

52 km

Station 28 km Split

28 km

Snelweg-afrit 48 km Dugopolje

48 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Ani ligt op het eiland Brač in het kleine etno-ecologische dorp Dol. Slechts 3 km van Postira, het prachtige havenstadje op het eiland Brac in Kroatië, dat een van de populairste badplaatsen is op het beroemde vakantie-eiland. Dit voormalige vissersdorp betovert met een charmante oude stad, een romantische haven en de vele mooie stranden met een kristalheldere zee. Vooral als u op zoek bent naar rust en traditie, is dit de plek voor u. U kunt in dit idyllische dorpje genieten van de bijzondere sfeer en de unieke uitstraling. Dol is een plek die je echt terug in de tijd brengt. Het is een typisch Dalmatisch dorp gelegen in een diepe, 2 km lange vallei ver van de kust. Elke bezoeker wordt betoverd door de charmante huisjes, gastvrije gastheren en ongerepte natuur. Proef exquise specialiteiten en zelfgemaakte olijfolie en wijn. U bevindt zich op 12 km van de veerboothaven in Supetar. Daar heeft u een veerverbinding naar Split, momenteel bediend door Jadrolinija. In het hoogseizoen zijn er 14 tochten per dag en in het laagseizoen 7 tot 9 tochten per dag. De reistijd is 45 minuten. Het dichtstbijzijnde restaurant en bar liggen op slechts 150 m van de accommodatie, een minimarkt ligt op slechts 300 m afstand en het dichtstbijzijnde strand ligt op 3 km afstand in de stad Postira.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de serviceprijs.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek een eindafrekening van de huiseigenaar voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

* over het gebied: Hoewel het eiland Brač het grootste eiland van Dalmatië is, is het klein genoeg om in twee dagen volledig te worden verkend. Tijdens een begeleide eilandtour van een halve dag kunt u de populaire hoofdattracties van Pucisca bezoeken, de steenhouwersschool, het dorp Skrip en het Brac Native and Olive Oil Museum. U hebt ook voldoende tijd om de 778 m hoge top van de berg Vidova Gora te bezoeken, en vervolgens het populaire strand, de Gouden Hoorn (Bol). U kunt gemakkelijk een dagtocht boeken naar het naburige eiland Hvar. Bezoek het eiland Hvar per catamaran of boek een boottocht. Verken het kosmopolitische jetset eiland Hvar door de historische bezienswaardigheden te bezoeken en te dineren in een van de vele restaurants. Probeer op Brac de wandelroutes en geniet onderweg van majestueuze uitzichten. De populairste wandelroutes lopen van Bol (Gouden Hoorn) naar Vidova Gora, Murvica naar de Drakengrot, Nerezisca naar de Blaca Hermitage. Brac is de perfecte bestemming voor mountainbikers en er zijn verschillende verhuurbedrijven in de buurt. Veel fietspaden leiden naar Vidova Gora (778 m), maar als u liever iets minder uitdagend wilt, zijn er eenvoudigere fietspaden in de omgeving. U kunt zeekajakken, duiken, kitesurfen en windsurfen. U hebt de mogelijkheid om te genieten van het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Het duurt ongeveer 45 minuten met de veerboot om de kust van de tweede grootste stad van Kroatië, Split, te bereiken. Het historische complex van Split met het paleis van Diocletianus, is een Unesco werelderfgoed, absoluut een aanrader! Coördinaten:43.349954, 16.624683


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasović

Bedrijf M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdagent controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat u gegarandeerd de beste huurprijs krijgt! Ik kijk ernaar uit van je te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasović

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 412298

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412298.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 15.05 tot 28.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven