Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEU! Luxuriöse Villa Erce

Duce

Max.  14   gasten
586m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 14  gasten
586m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Erce strand villa strekt zich uit over 586 m² woonoppervlak op een 836 m² omheind perceel met een prachtig uitzicht op het strand en de zee op slechts een steenworp afstand van je. De villa biedt volledig geklimatiseerde en luxueuze accommodatie voor 14 personen met een lift van de begane grond naar het dak voor gemakkelijkere communicatie binnenshuis naast de trap. Villa Erce is de perfecte keuze voor een familiereünie of een groep vrienden. Trakteer uzelf op een verblijf in dit fantastische pand om te genieten van uw welverdiende ontspannen strandvakantie.
Het interieur is zeer modern, licht en de kamers zijn perfect ontworpen. Het zorgvuldig geselecteerde luxe meubilair en interieurontwerp creëren een rustige omgeving waar u in alle rust kunt ontspannen.

Erce beach villa is volledig voorzien van airconditioning, uitgerust met gratis Wi-Fi en biedt exclusief voor u de volgende 3 verdiepingen:
* Het buitengedeelte biedt een verwarmd privé-zwembad van 10 m lang x 4 m breed, met geïntegreerd hydromassage-systeem en volautomatisch zoutelektrolyse-systeem. Het zonneterras biedt 14 ligstoelen, een buitendouche, een overdekt terras met een comfortabele eethoek voor 14 personen buiten, een zomerkeuken met traditionele barbecue. Alles is omgeven door bomen. Je hebt genoeg zon en schaduw. Zoek uw perfecte plek en geniet van het geluid van de golven en de schoonheid van de zee, op slechts een steenworp afstand. Er is ook een tafeltennistafel buiten en op het dakterras is er een mooie lounge met prachtig uitzicht op zee (toegang met lift).
* De benedenverdieping biedt u een volledig uitgeruste en zeer moderne keuken (filterkoffiezetapparaat, een Nespresso-apparaat, een magnetron en andere voorzieningen), een stijlvolle eethoek voor 14 personen, en een ruime woonkamer met een flatscreen-tv. U kunt genieten van het uitzicht op zee of van het rustgevende uitzicht op het zwembad, waartoe u rechtstreeks toegang heeft vanuit de woonkamer. Naast de keuken is een enorme glazen wand die leidt naar de prachtige eethoek buiten, ideaal om te genieten van lokale delicatessen in combinatie met heerlijke lokale wijnen op magische zomeravonden. Er is een apart toilet op de begane grond en een wasruimte met wasmachine, droger en strijkijzer met toebehoren. Deze is van buitenaf toegankelijk.
* De 1e verdieping biedt 4 slaapkamers en een fitnessruimte, volledig voorzien van airconditioning. Er is een zeer goed uitgeruste fitnessruimte met loopband, een multifunctionele machine, een bank met enkele gewichten en een TV. Slaapkamer nr. 1 (zuid, 25 m²) met een prachtig uitzicht op de zee en het zwembad, met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een tv, een eigen badkamer met douche (7 m²) en een terras (27 m²) gedeeld met slaapkamer nr. 2; Slaapkamer nr. 2 (zuid, 26 m²) met een prachtig uitzicht op de zee en het zwembad, met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een tv, een eigen badkamer met douche (7 m²) en een terras (27 m²) gedeeld met slaapkamer nr. 1; Slaapkamer nr. 3 (noord, 24 m²) met uitzicht op de bergen, met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een tv en een eigen badkamer met douche (7 m²); Slaapkamer nr. 4 (noord, 22 m²) met uitzicht op de bergen, met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed, een tv en een eigen badkamer met douche (6 m²).
* De 2e verdieping biedt 3 slaapkamers en een tweede volledig van airconditioning voorziene woonruimte. Er is een ruime woonkamer van 63 m2 op het zuiden met comfortabele en stijlvolle sofa's, een enorme flatscreen-tv, een Play Station 5 voor uw jongere leden, een kitchenette, een open haard voor romantische avonden en een overdekt terras van 27 m2 met uitzicht op zee en het zwembad. Dit is de perfecte plek voor een avond met een glas Kroatische rode wijn. Er is ook een grote slaapkamer nr. 5 (zuiden, 22 m²) met een prachtig uitzicht op zee en het zwembad, een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een tv, een eigen badkamer met douche (7 m²) en een terras (27 m²) gedeeld met de woonkamer; De slaapkamer no. 6 (noord, 24 m²) met uitzicht op de bergen, met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een TV en een eigen badkamer met douche (7 m²); De slaapkamer n°7 (noord, 22 m²) met uitzicht op de bergen, met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed, een TV en een eigen badkamer met douche (6 m²).
Het gehele terrein is omheind en beschikt over een garage voor 2 auto's en een beveiligde parkeerplaats voor 4 auto's op het privéterrein. Deze is uitgerust met bewakingscamera's voor uw veiligheid.
Licentie- of registratienummer: -

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 40 km Split

40 km

Station 30 km Split

30 km

Snelweg-afrit 35 km Dugopolje

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Erce ligt aan het strand in Duće, vlakbij het kleine mediterrane stadje Omiš en de rivier de Cetina (op 2,5 km afstand). Dit gebied biedt vele zand- en kiezelstranden. De villa zelf ligt direct aan het mooie zandstrand Duće, op 150 m van het restaurant, een koffiebar, 300 m van een minimarkt en een bakker.
Dankzij de ligging van de villa en de interessante geografische kenmerken van Duće en Omiš, worden toeristen diverse recreatiemogelijkheden in de natuur geboden. Er zijn diverse wandelroutes, activiteiten zoals raften, tokkelen, canyoning, kanoën, free climbing, diverse fietspaden, wateractiviteiten en nog veel meer...Natuurlijk zijn er ook veel historische bezienswaardigheden in het oude centrum van Omis. U heeft ook de mogelijkheid om een boottocht te maken op de rivier Cetina of naar de eilanden Brač, Hvar of Vis (zeer ongerepte eilanden). U kunt kennismaken met onze zeer schone en warme Adriatische zee, die zeer uitnodigend is. De beroemde stad Split ligt op slechts een half uur rijden (25 km) en is een bezienswaardigheid. Deze stad biedt geweldige historische bezienswaardigheden en veel restaurants en bars in smalle oude straatjes. Er zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes in Split of bezoek culturele en historische bezienswaardigheden. In de buurt van de villa kunt u verschillende sporten beoefenen op het strand. U kunt een goed georganiseerde actieve vakantie doorbrengen en windsurfen, zeilen en duiken. Paardrijden wordt in de buurt aangeboden bij de Enquino Club (Podstrana), die op slechts 18 km afstand ligt. In de buurt van de stad Split zijn nog andere activiteiten mogelijk.
Alle transportverbindingen zijn dichtbij (op ongeveer een half uur rijden): vliegveld (35 km), zeehaven (25 km), busstation voor internationaal vervoer (25 km), treinstation (25 km) en de snelweg (35 km), golfbanen en tennisbanen liggen op slechts 18 km van de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan klaarmaken. Geniet van een romantisch diner of een gezinsvriendelijk diner.
- U kunt genieten van een massage in de villa met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag verder.

Opmerking: Villa Erce is in aanbouw en zal klaar zijn voor het seizoen 2022 met een gloednieuw interieur en exterieur. Maak van deze gelegenheid gebruik om te boeken met betere aanbiedingsprijzen voor het seizoen 2022. Boek zonder risico want dit alles zal in het huurcontract vermeld worden. Ook krijgt u het volledige betaalde bedrag terug als de echte foto's na 10 mei minder laten zien dan verwacht.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf T. Coric

Bedrijf T. Coric

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Ik kijk ernaar uit om van je te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf T. Coric

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Coric

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 382841

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/382841.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven