Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Omiš

Max.  8   gasten
230m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
230m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.04 tot 27.04.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 26.04 tot 27.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Nieuwe en luxe Villa Lemona met verwarmd binnenzwembad met tegenstroomzwembad, sauna en verwarmd buitenzwembad van 40m2, dat genoeg ruimte biedt voor 10 personen. De villa is volledig voorzien van airconditioning en biedt 4 slaapkamers met eigen badkamer, allen met een ongelooflijk panoramisch uitzicht. De villa ligt op slechts 250m van het zandstrand van Duce. De villa biedt een perfect uitzicht op zee en alles is op loopafstand, zoals een kleine supermarkt, een bakker, een restaurant & een bar etc. Alles is tussen 150m - 400m afstand.
De buitenruimte biedt een verwarmd privé zwembad van 11m x 3,6m, een ruime zonneweide met 8 moderne ligstoelen, een overdekte eethoek met barbecue. Aan de voorzijde van de woonkamer is er een loungehoek om te ontspannen. De villa is omgeven door mediterrane, aromatische planten en citroenbomen.
De begane grond biedt een grote ruime woonkamer met grote glazen puien naar het buitenzwembad, een TV, gratis WLAN, een PS4 spelcomputer, een eethoek met een volledig uitgeruste keuken. Er is een wellness-ruimte met verwarmd zwembad van 5m x 2,3m met tegenzwemmen, ligstoelen om te ontspannen, direct naast de deur is er een sauna. Een toilet met wasmachine & droger is ook in deze ruimte aanwezig. Verder is er op de begane grond slaapkamer nr. 1 met tweepersoonsbed 200cm x 200cm & slaapbank & TV, en een eigen badkamer met douche, er is een uitgang naar het terras met uitzicht op zee en het zwembad.
Op de eerste verdieping is er slaapkamer nr. 2 met tweepersoonsbed 200cm x 200cm & TV, hier is er ook een eigen badkamer met douche en een uitgang naar een terras met ongelooflijk uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 3 beschikt over 2x eenpersoonsbedden van 100cm x 200cm, een slaapbank, een televisie en een eigen badkamer met douche, evenals een uitgang naar een terras vanuit deze kamer. Slaapkamer nr. 4 biedt een tweepersoonsbed 200cm x 200cm & slaapbank, een TV, een eigen badkamer met douche en een terras met prachtig panoramisch uitzicht.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 40 km Split

40 km

Station 2.5 km Omis

2.5 km

Snelweg-afrit 35 km Dugopolje - Split

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Lemona ligt vlakbij het kleine kustplaatsje Omis en de rivier de Cetina (op 2,5 km afstand), waar u vele zand- en kiezelstranden vindt, evenals vele activiteiten zoals raften, zip-line, canyoning, canyoning, kanoën, klimmen, wandel- en fietspaden, watersporten en natuurlijk vele historische monumenten in de oude stad. U kunt een boottocht maken op de rivier de Cetina of een boottocht naar het eiland Barc, in de ongerepte natuur. U kunt ook genieten van en kennismaken met onze zeer warme en schone Adriatische Zee. Het beroemde kustplaatsje Split ligt op slechts een half uur rijden (25km) en een "must see", er zijn veel historische bezienswaardigheden en veel restaurants en bars in de kleine straatjes. Bezoek onze Villa Lemona en geniet van deze mediterrane sfeer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De reservering is zonder risico, aangezien de aanbetaling slechts 10% van de totale prijs bedraagt. Na ontvangst van de echte foto's van de villa in maart 2019, zal een verdere aanbetaling van 20% worden gevraagd en het saldo zal worden betaald bij aankomst. Dit staat allemaal vermeld in de boekingsbevestiging en u bent vrij om de boeking te annuleren als de foto's niet aan uw verwachtingen voldoen. In de tussentijd sturen wij u uiteraard op verzoek foto's toe, waarop u ziet dat alles volgens plan verloopt.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2019

Nicole E. uit Flurlingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in droomvilla

De villa is prachtig. Zeer smaakvol ingericht. Alles is aanwezig wat je nodig hebt en de foto's komen volledig overeen met de werkelijkheid. We waren met 8 personen en daarvoor is de villa perfect. Het ligt prachtig op een heuvel en je hebt een fantastisch uitzicht op de zee en toch de bergen direct achter je. Gewoon prachtig. De eigenaar woont in de buurt en is zeer behulpzaam als je iets nodig hebt. We kunnen de villa ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Thomas A. uit Jyllinge

4,8
4 5 5 5

Luxurious house with exellent location

Very nice house with everything you need for a good vacation. We stayed there for one week, which was not enough (2 families, 4 adults & 6 children). The pool area is very very nice, a lovely beach in walking distance, and lots of local sites nearby, makes a week to short.
The owner is very nice and accomadating and I would recommend this house to anyone.
The house is located at the end of a very steep road, so walking back and forth for disabled or people with walking problems could be an issue.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf M. Mrčela:

Thank you very much for such a great feedback! We loved your stay! Many greetings from your host Andelko and the FerieHome Team.

Juni 2019

Silvia K. uit 82293 Mittelstetten

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aan te bevelen! Gewoon GEWELDIG!

De locatie is perfect als je op zoek bent naar rust en toch dicht bij de zee wilt zijn. De accommodatie is echt prachtig en heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer mooie en schone tuin- en zwembadfaciliteiten! De eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk! We zouden meteen weer op vakantie gaan!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Bedrijf M. Mrčela:

Vielen Dank fuer diese tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr ueber diese lieben Worte und wuerden Sie gerne erneut empfangen. Liebe Gruesse von dem Hausbesitzer Andelko und dem FerieHome Team


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf M. Mrčela

Bedrijf M. Mrčela

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke aanpak om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Mrčela

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Mrčela

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 178244

Laatst bijgewerkt: 08.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/178244.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Omiš» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 26.04 tot 27.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven