Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW! Villa Bava 10m from the beach

Duce

Max.  8   gasten
290m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
290m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 17.04 tot 27.04.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.04 tot 27.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

HOME COVID-19 VRIJE ANNULERINGSVOORWAARDEN 1 Als u uw reservering annuleert wegens gesloten grenzen tot 45 dagen voor de datum van aankomst, heeft u recht op een volledige terugbetaling van het agentschap, die in mindering wordt gebracht op de transactiekosten.
2 Indien u een reservering tot 45 dagen voor de aankomstdatum wilt annuleren omdat de regio waar de geboekte woning zich bevindt op de rode lijst staat, of indien u na een verblijf in de gereserveerde vakantiewoning in quarantaine moet gaan, ontvangt u een voucher voor het door het Agentschap ontvangen bedrag, die u binnen 24 maanden na de datum van afgifte kunt gebruiken voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning.
3 Als u de reservering om bovenstaande redenen tot 10 dagen voor de aankomstdatum annuleert en het Agentschap heeft uw verblijfsperiode kunnen omboeken, is het Agentschap verplicht een voucher af te geven voor het bedrag dat het van een andere gast heeft ontvangen voor een verblijf binnen uw verblijfsperiode (kan een last-minute korting zijn, enz.). die u kunt gebruiken binnen 24 maanden na de datum van uitgifte voor de oorspronkelijk geboekte vakantiewoning. OPMERKING: - De gast mag geen terugbetaling of een voucher aanvragen om een andere reden dan de hierboven vermelde redenen - Hoewel de annuleringsvoorwaarden in dit beleid van toepassing zijn op de meeste van onze vakantiewoningen, is het voor sommige niet omdat de huiseigenaren niet hebben ingestemd met deelname aan dit annuleringsbeleid.
- Op uw verzoek zullen onze vertegenwoordigers u informeren over de annuleringsvoorwaarden voor elk vakantiehuis waarin u geïnteresseerd bent. - Indien u voor 1 november 2020 heeft gereserveerd, is onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Villa Bava is een nieuw gebouwde villa aan het strand, ingericht met hoogwaardige materialen en biedt een zeer comfortabele accommodatie voor 8 + 2 personen in 4 kamers met een eigen badkamer en elk met een terras. De accommodatie is volledig geklimatiseerd en voorzien van gratis draadloos internet. Er is een open woon- en eetruimte, een mediakamer met PS4 en Netflix, een jacuzzi, een 33 m² groot verwarmd privézwembad en een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee en het eiland Brač vanuit bijna elke hoek. Het interieur is zeer goed georganiseerd, modern en licht. Naast Villa Largo staat de identieke Villa Bava, die aan dezelfde eigenaar toebehoort en apart vermeld staat. Beide zijn slechts 10 m verwijderd van de prachtige zandstranden van Duće. Op loopafstand bevinden zich restaurants (50 m), bars, minimarkten, een lokale bushalte. De villa ligt op slechts 2 km van Omiš en de rivier Cetina. Villa Largo is een nieuw gebouwde villa aan het strand, ingericht met hoogwaardige materialen en biedt zeer comfortabele accommodatie voor 8 + 2 personen in 4 kamers met elk een eigen badkamer en een terras. De accommodatie is volledig geklimatiseerd en voorzien van gratis draadloos internet. Er is een open woon- en eetruimte, een mediakamer met PS4 en Netflix, een jacuzzi, een 33 m² groot verwarmd privézwembad en een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee en het eiland Brač vanuit bijna elke hoek. Het interieur is zeer goed georganiseerd, modern en licht. Naast Villa Largo staat de identieke Villa Bava, die aan dezelfde eigenaar toebehoort en apart vermeld staat. Beide zijn slechts 10 m verwijderd van de prachtige zandstranden van Duće. Op loopafstand bevinden zich restaurants (50 m), bars, minimarkten, een lokale bushalte. De villa ligt op slechts 2 km afstand van Omiš en de rivier Cetina.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 38 km Resnik

38 km

Station 22 km Split

22 km

Snelweg-afrit 38 km Dugopolje

38 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Bava ligt boven de kustweg in Duće en er zijn 4 beveiligde garageplaatsen. De kavelgrootte is 660 m2 en deze is volledig omheind (villa zelf is 290 m2). De villa ligt in de buurt van het stadje Omiš en de rivier Cetina (op 2 km afstand), die vele zand- en kiezelstranden biedt, activiteiten zoals rafting, touwglijbanen, canyoning, kanoën, free climbing, wandel- en fietspaden, watersporten en nog veel Er zijn ook historische bezienswaardigheden in de oude stad. U heeft de mogelijkheid om een boottochtje te maken op de rivier Cetina of naar het eiland Brač, een zeer ongerept eiland, en kennis te maken met onze zeer schone en warme Adriatische Zee. De beroemde stad Split ligt op slechts een half uurtje rijden (25 km) en is een must see. De meest populaire toeristische attracties aan de Midden-Dalmatische kust liggen op slechts een half uur afstand, zoals de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis of de 45 minuten verderop gelegen stad Trogir. Het duurt tot 1,5 uur met de auto om de prachtige Krka watervallen Skradin te bezoeken. Het dichtstbijzijnde vliegveld is SPU Split (38 km), kom en probeer een stukje mediterrane lucht.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen. Tijdens het hoogseizoen is het mogelijk om alleen op zaterdag in te checken / uit te checken.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Mevr. N. FerieHome

Mevr. N. FerieHome

FerieHome is een klein bureau dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke aanpak waar we streven naar de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, dat is de meest populaire en de mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig zou hebben, ongeacht of onze gast wil een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vorm van vakantie, dit gebied past allemaal Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, dus, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, is de beste prijs gegarandeerd.


Andere accommodaties van Mevr. N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Mevr. N. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 289649

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289649.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.04 tot 27.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven