Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seaview Villa Calma

Omiš

Max.  10   gasten
319m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
319m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 13.05 tot 23.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 13.05 tot 23.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Seaview Villa Calma is een nieuw gebouwde villa met een inrichting van hoge kwaliteit en biedt zeer comfortabele accommodatie voor 10 personen in 5 slaapkamers met en-suite badkamers. Volledig voorzien van airconditioning met gratis Wi-Fi, open woon- en eetruimte, een bioscoopzaal met PS4, een jacuzzi, een privézwembad van 19,5 m² met hydromassage en een chloorvrij watersysteem dat zacht is en veel gezonder voor je lichaam, en een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee en het eiland Brač vanuit bijna elke hoek, met een zeer goed georganiseerd interieur, modern en licht en een stijlvol terras rond het zwembad. Daarnaast biedt de bovenste verdieping een terras met een jacuzzi, ligstoelen en een overdekte loungehoek. Villa Calma ligt op slechts 30 meter van de prachtige zandstranden van Duće, op loopafstand van restaurants (100 m), bars, minimarktjes en het plaatselijke busstation, en op 2 km van Omiš en de rivier de Cetina.

* De buitenruimte (mezzanine) is toegankelijk vanuit de woonkamer en biedt een privézwembad van 6,5 x 3 m met hydromassage, een chloorvrij watersysteem dat zacht is en veel gezonder voor je lichaam, evenals een zonneterras met prachtig uitzicht op zee, 4 ligstoelen, een overdekte loungehoek en een buitendouche. Achter de villa is een overdekte eethoek met een traditionele barbecue (hout / houtskool) en directe toegang tot de keuken, de perfecte plek om te grillen en te genieten van de zomerbries.

* De mezzanine (71 m2) biedt een ruime en zeer mooi ingerichte woonkamer met TV, Wi-Fi, airconditioning, een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en alle benodigde apparatuur, een Nescafe Dolce Gusto koffiezetapparaat, een eetkamer, enz. een woonkamer. De kamer is verbonden met het zwembad en de zonneweide door glazen schuifdeuren. Er is ook een apart toilet en een wasruimte met wasmachine, droger en strijkplank/strijkijzer.
* De 1e verdieping biedt een mediaruimte (17 m²) met een bank (kan worden omgezet in een slaapbank voor 2 personen), tv, PS4, airconditioning en een balkon met uitzicht op zee. Een grote slaapkamer nr. 1 (18 m²) met een kingsize bed van 180 x 200 cm, tv, airconditioning, en-suite badkamer met douche en een terras met uitzicht op zee en het zwembad. Een slaapkamer nr. 2 (16 m²) met kingsize bed 180 x 200 cm, tv, airconditioning, eigen badkamer met douche en gedeeltelijk uitzicht op zee. Een slaapkamer nr. 3 (15 m²) met kingsize bed 180 x 200 cm, tv, airconditioning en eigen badkamer met douche.
* De 2e verdieping biedt een slaapkamer nr. 4 (16 m²) met kingsize bed 180 x 200 cm, TV, airconditioning, privé-badkamer met douche en gedeeltelijk uitzicht op zee; een slaapkamer nr. 5 (15 m²) met kingsize bed 180 x 200 cm, TV, airconditioning en privé-badkamer met douche. Er is een ruim terras (55 m²) met spectaculair zeezicht (toegankelijk via de interne trap), dat beschikt over een jacuzzi, een ruim zonneterras met 4 ligstoelen en een overdekte loungehoek en een perfecte plek is om 's avonds te ontspannen met een glas wijn.
Villa Calma ligt boven de kustweg in Duće en heeft twee beveiligde garageplaatsen en twee buitenparkeerplaatsen. Het perceel is 350 m² en volledig omheind (de villa zelf is 319 m²). Het ligt dicht bij het kleine mediterrane stadje Omiš en de rivier de Cetina (op 2 km afstand), die vele zand- en kiezelstranden biedt, evenals activiteiten zoals raften en ziplinen, canyoning, kanoën, free climbing, wandel- en fietspaden, wateractiviteiten en natuurlijk vele historische bezienswaardigheden in de oude stad. Je hebt de mogelijkheid om een boottocht te maken op de rivier Cetina of naar het eiland Brač, een zeer ongerept eiland, en kennis te maken met onze zeer schone en warme Adriatische zee, die zeer uitnodigend is. De beroemde stad Split met zijn erfgoed en vele historische bezienswaardigheden ligt op slechts een half uur rijden (25 km) en is een "must see" plaats met een geweldig oud deel van het centrum (paleis van Diocletianus) en vele leuke restaurants en bars oude smalle straatjes.

De populairste toeristische attracties aan de kust van Midden-Dalmatië liggen op slechts een half uur rijden, zoals de al genoemde beroemde stad Split of de stad Trogir, op 45 minuten afstand. Voor een bezoek aan de prachtige Krka watervallen is het maximaal 1,5 uur rijden als je de Skradin-ingang neemt. Het dichtstbijzijnde vliegveld is SPU Split Airport (40 km) en de beste afrit van de snelweg is Dugopolje-Split (36 km).
De gastheer en gastvrouw zijn er bij aankomst en geven je graag alle nodige informatie over aanraders in de omgeving.

Extra diensten (niet inbegrepen in de prijs) worden aanbevolen door ons agentschap Feriehome, dus aarzel niet om ons te vragen:
- U kunt vanuit uw luie stoel boodschappen bestellen, die op het afgesproken tijdstip worden bezorgd

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.03 km

0.03 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.03 km

0.03 km

Luchthaven 40 km SPU Split

40 km

Station 23 km Split

23 km

Snelweg-afrit 36 km Dugopolje

36 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Calma ligt boven de kustweg in Duće en heeft twee beveiligde garageplaatsen en twee buitenparkeerplaatsen. De woning is 350 m² en volledig omheind (de villa zelf is 319 m²). Het ligt dicht bij het kleine mediterrane stadje Omiš en de rivier Cetina (op 2 km afstand), die vele zand- en kiezelstranden biedt, evenals activiteiten zoals raften en ziplinen, canyoning, kanoën, free climbing, wandel- en fietspaden, wateractiviteiten en natuurlijk vele historische bezienswaardigheden in de oude stad. Je hebt de mogelijkheid om een boottocht te maken op de rivier Cetina of naar het eiland Brač, een zeer ongerept eiland, en kennis te maken met onze zeer schone en warme Adriatische zee, die zeer uitnodigend is. De beroemde stad Split met zijn erfgoed en vele historische bezienswaardigheden ligt op slechts een half uur rijden (25 km) en is een "must see" plaats met een geweldig oud deel van het centrum (paleis van Diocletianus) en vele leuke restaurants en bars oude smalle straatjes.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij aankomst
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Het is mogelijk om een voedselvoorraad te bestellen. We hebben een collega van het bedrijf Poljane Prom die volledige leveringen voor jachten en villa's verzorgt, en je kunt alles bestellen wat in grote supermarkten wordt aangeboden. Ze leveren het aan de villa op het afgesproken tijdstip tegen betaling met creditcard of contant, nadat het is afgeleverd en door jou is gecontroleerd. Het enige wat je hoeft te doen is ons een e-mail sturen met een boodschappenlijstje met alle kleine details zoals hoeveelheid, gewicht, soort en andere belangrijke details om alles zo nauwkeurig mogelijk te krijgen. Onze ervaring met gasten die deze service hebben gebruikt is meer dan positief, erg goed en het bespaart je vakantietijd in onbekende winkels!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasovic

Bedrijf M. Perasovic

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer persoonlijke benadering waarbij we ernaar streven de perfecte oplossing te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste regio van Kroatië, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, of ze nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, familievakantie, historische vakantie, medische vakantie of een andere Het resort is geschikt voor iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodaties, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasovic

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasovic

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 446927

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/446927.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 13.05 tot 23.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven