Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Brand new! Seaview Villa Mila

Omiš

Max.  8   gasten
270m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
270m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 27.04 tot 04.05.2024
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 04.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Sea view villa Mila is een nieuwe en ruime 4-slaapkamer villa met veel natuurlijk licht door de grote glazen ramen. Dit is perfect voor familie-uitstapjes en ontspannende vakanties. Gelegen in een klein kustplaatsje genaamd Duće, biedt de villa 4 slaapkamers met en-suite badkamers en uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur en een prachtig ingerichte woonkamer. Zorgvuldig gekozen blauwe en witte tinten voor het interieur geven een gevoel van rust en comfort van de kustsfeer

Bij aankomst wordt u begroet door de huiseigenaar die gedurende uw hele vakantie tot uw beschikking zal staan. Villa Mila heeft een modern eclectisch interieur met een woonoppervlakte van 270 m², gratis WiFi en volledig voorzien van airconditioning. De accommodatie is gelegen op een volledig omheind terrein van 340 m², alles exclusief voor u. Er zijn 3 beveiligde parkeerplaatsen bij de accommodatie.

* Het buitengedeelte biedt een privé zwembad van 8m x 4m met hydromassage, een zonneterras met 6 ligstoelen, een comfortabele loungehoek, een buitendouche, een eethoek buiten met eettafel voor 8 personen met barbecue, een TV en een koelkast. Vanuit elke hoek van het pand kijkt u uit op de zee en het eiland Brač. Een paar treden lager is een ruimte met een ruime Finse sauna, een loopband, een gelijkvloerse douche en een apart toilet.

* De begane grond biedt een moderne, volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (Dolce Gusto koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron, etc.) en een uitgang naar het zwembad. Er is een woon- en eetkamer met uitzicht op het zwembad en de zee, deze biedt comfortabele sofa's met flatscreen-tv, airconditioning, een eethoek voor 8 personen en directe toegang tot de eethoek buiten en het zwembad. Een paar treden hoger is een apart toilet.

* De eerste verdieping biedt slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, TV, airconditioning, badkamer met douche en een balkon met uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, TV, airconditioning, eigen badkamer met douche, balkon met uitzicht op zee (gedeeld met slaapkamer nr. 1). Een paar treden verder komt u in een wasruimte met wasmachine, droger en strijkhoek.

* De tweede verdieping biedt slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), een TV, airconditioning, een eigen badkamer met douche en een balkon met uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 4 biedt een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, TV, airconditioning, eigen badkamer met douche, balkon met uitzicht op zee (gedeeld met slaapkamer nr. 3).

Het meubilair van hoge kwaliteit, de zeer comfortabele bedden en de zorgvuldig geselecteerde matrassen zullen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt om uw welverdiende ontspannen vakantie door te brengen in dit fantastische pand.

We kijken uit naar uw aanvraag en genieten van uw welverdiende vakantie in dit zeer ontspannen gebied van Omiš.
Uw FerieHome team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 40 km Resnik Split

40 km

Station 25 km Split

25 km

Snelweg-afrit 18 km Blato na Cetini

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zeezicht villa Mila is gelegen in het bovenste deel van het Duće gebied, op slechts 250 m van het strand, met uitzicht op de kust, de bergen en het eiland Brač. De omgeving van Duće is beroemd om zijn vele mooie zandstranden, ideaal voor gezinnen. Diverse restaurants zijn op loopafstand, evenals minimarkten en supermarkten. Het kleine mediterrane stadje Omiš en de rivier Cetina (2 km) biedt veel geschiedenis en natuur attracties, hier heeft u vele mogelijkheden voor een actieve vakantie zoals: Wild -water rafting, zip line, boottochten, canyoning, free climbing en nog veel meer. Slechts een half uur met de auto naar de beroemde stad Split (22 km) met zijn beroemde wereldhistorische monumenten, geweldige oude stad met het paleis van Diocletianus en vele restaurants. Verken dit geweldige kustgebied van Omiš met de rivier Cetina omgeven door bergen en ervaar het allemaal zelf! U kunt ook een dagtocht maken en de Makarska Riviera, Dubrovnik, Trogir en Zadar, de Krka watervallen en de Plitvice Meren bezoeken, allemaal binnen 1-3 uur. Dus u kunt dit allemaal bezoeken tijdens uw verblijf in onze villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen in de prijs) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een bezorgdienst bestellen, die de bestelling op het afgesproken tijdstip bij uw villa aflevert.
- Geniet van een culinaire ervaring in de villa met een privékok die alles kan klaarmaken. Van romantische diners tot familie-vriendelijke diners.
- U kunt een in-villa massage boeken met onze professionele masseuse die u haar therapeutische vaardigheden kan demonstreren.
- Boek een ervaring op de Adriatische Zee, zeilen met een zeilboot (+ schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u graag helpen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Maik P. uit Rostock

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Gewoonweg geweldig !!!

Een modern huis met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee!!!
We voelden ons hier echt super op ons gemak. De gastvrouw is ook een heerlijk warm mens die met plezier voor het welzijn van haar gasten zorgt! Een aanrader en we zouden deze accommodatie in dit geweldige land altijd weer graag boeken!!!! Nogmaals dank van ons allen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf P. FerieHome

Bedrijf P. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als de belangrijkste accommodatie agent, controleren wij persoonlijk wat elke villa biedt, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We horen graag van u :) FerieHome team


Andere accommodaties van Bedrijf P. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf P. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 338181

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/338181.htm


«Brand new! Seaview Villa Mila» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 04.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven