Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury Villa Nitia

Duce

Max.  8   gasten
380m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
380m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.05 tot 31.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.05 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deluxe 4-slaapkamer Villa Nitia is een zeer stijlvolle en high-end villa met open uitzicht op zee en de bergen, verdeeld over 3 verdiepingen, en verbonden met een binnen- en buitentrap. Het biedt exclusief voor jou een verwarmd zwembad van 28,5 m² met teller-zwemprogramma, twee zonneterrassen, twee volledig uitgeruste keukens, twee eethoeken binnen en een buiten, een zeer ruime woonkamer, mediaruimte met PS5, Finse sauna, 4 slaapkamers, 4 badkamers en een wasruimte. Deze prachtig georganiseerde woning van 380m² woonruimte ligt op een volledig omheind privéperceel van 720m² en is uitgerust met alle noodzakelijke faciliteiten die een moderne gast nodig heeft voor een zeer aangenaam verblijf.
Gelegen in het dorp Duće, net boven andere villa's, biedt het veel privacy, en slechts 550m van het prachtige zandstrand in Duće, 550m van zeer goede restaurants en bars, en 3 km van het centrum van Omiš met een divers aanbod van restaurants, bars, en een open markt. Stel dat je liever geniet van de privacy van de woning. In dat geval kun je extra diensten regelen, zoals een privékok, een masseuse en bezorging van boodschappen bij de woning (niet bij de prijs van de villa inbegrepen, alles kan voor of tijdens je verblijf geregeld worden).

*Het buitengedeelte (begane grond) biedt een verwarmd privé zwembad van 28,5 m² (7m x 4,5m) met tegenstroom zwemprogramma en volledig geautomatiseerd zout elektrolyse systeem, 8 ligstoelen, buitendouche, overdekte en comfortabele lounge hoek en dit alles met spectaculair uitzicht op zee en de bergen. De schuifdeur brengt je naar de keuken op de begane grond met een eettafel, naar de sauna en ook naar de mediaruimte. Vanaf het zwembad kun je via de buitentrap naar de traditionele barbecuehoek voor je grillvaardigheden samen met de eettafel buiten (de deur ernaast is de hoofdkeuken op de eerste verdieping).
*Op de begane grond (zwembadniveau) is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Daar vind je een volledig uitgeruste keuken met een eettafel voor 8 personen, een tv, airconditioning en een schuifdeur naar het zwembad. Er is een mediaruimte met een flatscreen-tv, PS5, Bose soundbar, airconditioning, een bank (die kan worden omgebouwd tot een slaapbank) en een schuifdeur naar het zwembad. Er is ook een Finse sauna, een inloopdouche en een apart toilet.
* De eerste verdieping biedt een zeer stijlvolle en zeer comfortabele woonkamer met een flatscreen-tv, airconditioning, een elektrische stoomhaard, een paar sofa's en een spectaculair uitzicht op zee en de bergen waar je ook kijkt dankzij de ramen van glas tot plafond. Een volledig uitgeruste keuken met een eettafel voor 8 personen, en een kookeiland met barkrukken, de keuken is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf (magnetron, capsule koffiezetapparaat Nespresso, een broodrooster, een waterkoker...), directe uitgang naar de eethoek buiten met de barbecue met uitzicht op de bergen en de zee. Een apart toilet.
*De tweede verdieping biedt:
Slaapkamer nr. 1 (21,4m²) met een kingsize bed van 180cm x 200cm, TV, airco, en-suite badkamer met bad (5,8m²), panoramisch uitzicht op zee en een directe toegang tot het terras met een loungehoek voor jou.
Slaapkamer nr. 2 (12 m²) met twee eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm (kan worden veranderd in een kingsize bed), tv, airco, uitzicht op zee.
Slaapkamer No3 (12 m²) met een kingsize bed 180cm x 200cm, TV, A/C. Een familiebadkamer met een douche en twee wastafels, gebruikt door slaapkamers nr. 2 en nr. 3.
Slaapkamer No4 (23m²) met een kingsize bed 180cm x 200cm, TV, AC, uitzicht op zee, en de mogelijkheid om ook via de buitentrap binnen te komen. En-suite badkamer met een douche (6,4 m²) met glazen deur / uitgang naar het terras met twee ligstoelen, twee stoelen, en een kunstgras perceel met een aantal leuke gebied voor uw jongste.

Er is een beveiligde parkeerplaats op een privéterrein voor 4 auto's (2 in de garage, en 2 ervoor). Een auto is aanbevolen, maar niet noodzakelijk. Vanaf de parkeerplaats kun je via de buitentrap naar de begane grond met het zwembad.

Villa Nitia ligt vlakbij het stadje Omiš en de rivier de Cetina (op 3 km afstand). Het biedt vele zand- en kiezelstranden, activiteiten zoals raften, zip-line, canyoning, kanoën, free climbing, wandel- en fietspaden, wateractiviteiten, en natuurlijk veel historische bezienswaardigheden in het oude gedeelte van de stad. Je hebt de mogelijkheid om een boottocht te maken op de rivier Cetina of naar de eilanden Brač, Hvar en Vis, allemaal zeer ongerepte eilanden, en te genieten van onze zeer schone en warme Adriatische zee. De beroemde stad Split ligt op slechts een half uur rijden (23 km) en is een "must-see" plaats met grote historische bezienswaardigheden en vele leuke restaurants en bars gevestigd in smalle oude straatjes.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x180 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.55 km

0.55 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.55 km

0.55 km

Stadscentrum 0.55 km

0.55 km

Bus 0.55 km

0.55 km

Luchthaven 39 km SPU Split

39 km

Station 23 km Split

23 km

Snelweg-afrit 26 km Blato na Cetini

26 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Nitia ligt vlakbij het stadje Omiš en de rivier de Cetina (op 3 km afstand). Het biedt vele zand- en kiezelstranden, activiteiten zoals raften, zip-line, canyoning, kanoën, free climbing, wandel- en fietspaden, wateractiviteiten en natuurlijk veel historische bezienswaardigheden in het oude gedeelte van de stad. Je hebt de mogelijkheid om een boottocht te maken op de rivier Cetina of naar de eilanden Brač, Hvar en Vis, allemaal zeer ongerepte eilanden, en te genieten van onze zeer schone en warme Adriatische zee. De beroemde stad Split ligt op slechts een half uur rijden (23 km) en is een "must-see" plaats met grote historische bezienswaardigheden en vele leuke restaurants en bars gevestigd in smalle oude straatjes.
De meest populaire toeristische attracties aan de kust van Midden-Dalmatië liggen op slechts een half uur rijden van de beroemde stad Split met zijn geweldige geschiedenis van de stad Trogir op 45min afstand, en tot 1:30 uur rijden om de prachtige Krka watervallen, Skradin te bezoeken. Het dichtstbijzijnde vliegveld is dat van SPU Split (39km). Je kunt ook verschillende sporten beoefenen aan het strand, en een goed georganiseerde actieve vakantie beleven, zoals windsurfen, zeilen en duiken. Je kunt zelfs paardrijden op slechts 18 km afstand met de Enquino club (Podstrana) ...en nog veel meer. Door de nabijheid van de stad Split zijn alle verkeersverbindingen dichtbij (ongeveer een half uur rijden): de luchthaven (39 km), de zeehaven (23 km), het busstation voor internationaal verkeer (23 km), het treinstation (23 km) en de snelweg (25 km), golf- en tennisbanen op slechts 16 km van de villa.

Extra services (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt bezorgd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privé-kok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Je kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die je haar therapeutische vaardigheden kan laten zien;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan we tot je beschikking en helpen we je graag.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Toeristenbelasting inbegrepen in de serviceprijs.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek van de huiseigenaar een eindafrekening voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Familie M. Perasović

Familie M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Familie M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Familie M. Perasović

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 460700

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/460700.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 01.05 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven