Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Wittenbeck

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.4 km

1.4 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


34 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Antje Heckmann

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist so schön und hat zu dem wundervollen Urlaub sehr positiv dazu beigetragen.

Mandy Oppermann

5,0
5 5 5 5 5

Dieses Haus hat alles was man braucht...tolle Ausstattung...genügend Platz und in ein paar Minuten ist man am Strand.

Juliana Url

5,0
5 5 5 5 5

Ruhige Lage und für Ausflüge tolle Verkehrsinfrastruktur.

Sebastian Bock

3,0
3 3 3 3 3

Sowohl das Haus Nanni als auch Hanni benötigen mehr Ablagemöglichkeiten und Haken in Bad, Küche und Flur. Auch WLan sollte in Ermangelung von nahezu keinem Mobilfunknetz. Das ist wirklich ein ernstes Problem.

Dominik Pollok

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bewertung

Pia Poß

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Es war ein sehr entspannter Urlaub, es hat alles gepasst!

Edith S.

5,0
5 5 5 5 5

Empfelendswert

Arno W.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren wieder voll zufrieden. Das Haus bietet alles was man zum entspannen brauch. Super ruhige Lage und die Ausstattung ist, für uns (2 Pers.) bestens. Wir kommen wieder.

Andreas H.

5,0
5 5 5 5 5

Kann man nur empfehlen

Nico S.

4,0
4 4 4 4 4

Eine schöne sehr schöne und ruhige Gegend, man kann so vieles mit Fahrrad erreichen! Besonders der Aufenthalt mit Hund dort ist perfekt. Das einzige was eventuell fehlt ist eine Einzäunung des Grundstücks, das der Hund auf der Terasse frei rumlaufen kann aber sonst war echt alles super. Hab’s nicht bereut !

Christa Lührmann

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder

Chandra Nanni

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus mit guter Ausstattung. Wir kommen gern wieder!

Anne-Kathrin Pietsch

4,0
4 4 4 4 4

Der Aufenthalt war schön, wie immer. In der Küche fehlten aber zum Beispiel ein Kartoffelschäler und andere Kleinigkeiten. Dennoch kommen wir gerne wieder.

Peter Baro

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hatten viel Spaß in einer ruhigen Gegend aber fußläufig zum Wasser und in die Stadt gut zu erreichen. Wir kommen wieder

Wolfgang Zihm

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Ein ordentlicher Sonnenschirm und vernünftige Auflagen wären angebracht ! An die Sauberkeit der Fenster müsste man arbeiten . ansonsten war alles OK .Mitarbeiter waren sehr freundlich.

Uwe

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren vor 3 Jahren schon einmal im Haus Hanni und es war alles in Ordnung. Wir kommen wieder.

Annika S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Op zich een mooie accommodatie op een geweldige locatie. De bedden slapen erg goed, de trap kraakt niet en ook de sauna is voldoende voor 2 personen. Het is er erg rustig - wat een perfecte nachtrust en ontspanning mogelijk maakt. Jammer dat er geen ovenwanten, geen theedoeken of basisbenodigdheden zoals zout/peper, schoonmaakdoeken of wc-papier in de accommodatie waren. We weten dat we zelf beddengoed en handdoeken moeten meenemen, maar aan ovenwanten of theedoeken hebben we niet gedacht en dat zou tegen die prijs al aanwezig moeten zijn.

Annika S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Op zich een mooie accommodatie op een geweldige locatie. De bedden slapen erg goed, de trap kraakt niet en ook de sauna is voldoende voor 2 personen. Het is er erg rustig, wat zorgt voor een uitstekende nachtrust en ontspanning.

Het is jammer dat er geen pannenlappen, theedoeken of elementaire dingen zoals zout / peper, schoonmaakdoeken of toiletpapier in de accommodatie aanwezig waren. We wisten dat we onze eigen beddengoed en handdoeken moesten meenemen, maar we hadden geen rekening gehouden met pannenlappen of theedoeken en dat zou gezien de prijs wel aanwezig moeten zijn.

Anja Beißert

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is erg mooi en heeft een rustige ligging. Met de fiets bent u in ongeveer 5 minuten bij de zee. De inrichting is ook erg mooi en - ook gezien het feit dat honden welkom zijn - verrassend goed onderhouden. Het enige wat jammer was, was dat er geen hout was voor de open haard.

Roland Knibbe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis ligt op een zeer rustige locatie en is zeer goed uitgerust. Het is een goed uitgangspunt voor wandelingen in de richting van Heiligendamm en Kühlungsborn. Helaas is het terrein niet omheind.

Bettina Kopp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi huis, kamers groot genoeg, vaatwasser en stofzuiger zouden vernieuwd moeten worden. Wij vonden het heel goed dat de keuken voldoende bevoorraad was en niet slechts 6 stuks bestek, borden etc. beschikbaar waren! Voldoende ruimte voor kinderen om te spelen - inclusief speeltoren en schommel. Zou altijd weer komen.

Katja Mokosch

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is echt heel mooi. Drie dingen moeten misschien worden veranderd: het pand moet volledig worden omheind (is gewoon leuker voor hondenbezitters) en wifi zou zeer wenselijk zijn, want de netwerkontvangst is zeer slecht tot niet-bestaand. De 4 bestaande fietsen moeten dringend worden gerepareerd, één mist een pedaal, een andere heeft geen standaard en de achterrem werkt niet meer. U kunt ter plaatse fietsen huren, maar als ze bij het huis horen, moeten ze in orde zijn. Al het andere is geweldig, inclusief de nabijheid van het strand, dus we hadden een leuke, ontspannende vakantie. De service van Meer.Fun is geweldig, onze vergeten hondendeken werd achteraf opgestuurd, waarvoor hartelijk dank.

A.Baake

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een aanrader als u op zoek bent naar rust, weg van de drukte. Ideaal om te ontspannen, zelfs bij slecht weer en geweldig voor kinderen vanwege de aangrenzende grote weide en de speeltoren.Kühlungsborn is geweldig te bereiken met de fiets, hetzij via het kustpad of cross country....

Andreas Gruber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles was echt perfect - het Fwriemhaus, de service, de netheid en de vriendelijkheid van al het personeel, alles werd altijd opgelost met de gast in gedachten en iedereen was altijd beschikbaar - geweldig!

Peter W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Dit is de zesde of zevende keer dat we naar dit prachtige vakantiehuis komen. Het voelt nu als een klein huis. Alles is coherent en mooi ingericht, goede bedden en een goede uitrusting maken van Hanni een echt feel-good huis. De locatie is perfect voor ons, niet ver van het strand, genesteld in een prachtige boomgaard en zeer rustig. De sauna maakt het plaatje compleet op koude dagen. Het servies moet worden vervangen en er moet wifi komen. Want wat we een paar jaar geleden helemaal niet erg vonden, missen onze tienerkinderen nu heel erg. Anders: Tot de volgende keer, gegarandeerd.

Birgit Grimm

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een nadeel zijn de matrassen. De matrassen van het tweepersoonsbed zijn veel te hard. Die op het bed van 1,40 meter is te dun en te zacht. Bovendien rammelt de lattenbodem telkens als je hem omdraait. De stofzuiger, ook al is het een Miele-apparaat, is een absolute no-go. Ten eerste stinkt hij en de zuigkracht is nogal slecht. Bij een andere was de stofzak niet goed geplaatst, zodat het stof enz. niet in de zak maar in de stofzuiger zelf terechtkwam.

Rainer Schmidt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het is ongeveer 3 km naar de Kühlungsborn Promenade - Strand, die gemakkelijk met de fiets kan worden afgelegd. Twee fietsen worden ter beschikking gesteld in een schuurtje, maar wij hebben onze eigen fietsen meegenomen. Voor kinderen zijn de grote weide met speelhuisje en schommel en de aangrenzende paardenweide leuk.

Claudia

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Ideale plek om te ontspannen, geen verre internetverbinding (doet het verrassend goed als je er eenmaal in zit), zeer goede faciliteiten, helaas niet altijd even zorgvuldig behandeld door de gasten. Goede wandel- en fietspaden in de omgeving. Schoonmaakteam niet erg grondig, dikke spinnenwebben in veel hoeken, vooral in de sauna. Niets dat je als gast niet kunt oplossen met de beschikbare stofzuiger - elke gast betaalt hiervoor echter een nogal dure eindschoonmaak. Afstand tot het strand zeker meer dan de opgegeven 10 minuten lopen of 1000 meter afstand. Auto en/of fiets verplicht!

Sven Neumer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis was echt geweldig op een goede locatie. Negatief voor ons, maar niet per se belangrijk, is dat er geen wifi was, wat volgens mij standaard is. We zouden het huis zo weer huren.

Michaela Knutas

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een zeer mooi huis, niet ver van de zee en Kühlungsborn, voor de kinderen was er een speeltuin direct voor het huis, het enige wat er niet was, was een barbecue. Maar verder was alles perfect

Susanne Pais

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een ruim huis, dat functioneel is ingericht. Perfect geschikt voor een ontspannende vakantie, weg van de drukte. Het enige dat een beetje storend was, was de 3e kamer, die krap was als de slaapbank was uitgetrokken. Het zou beter zijn om een stapelbed te hebben zodat kinderen kunnen worden ondergebracht.

Martina P.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is rustig gelegen in een klein dorp. Het strand, dat op ongeveer 1,5 km van het huis ligt, is niet geschikt om te zwemmen, omdat het bedekt is met grote stenen. Er is geen zand.

Nico S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een prachtige zeer mooie en rustige omgeving, je kunt zoveel bereiken met de fiets! Vooral het verblijf daar met een hond is perfect.
Het enige wat misschien ontbreekt is een hek om het terrein zodat de hond vrij kan rondrennen op het terras, maar verder was alles echt geweldig. Ik had er geen spijt van!

Arno W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heel mooi huis waar je je echt thuis voelt. Zeer rustig gelegen en voorzien van alles wat je nodig hebt. Een mooi terras en een sauna, wat wil je nog meer. We waren er voor de tweede keer, hadden een heel goede rust en zouden graag terugkomen in de herfst. Van ons, 5 sterren en duimen omhoog.


Contactpersoon

Bedrijf Meer F.U.N. GmbH

Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring kunnen we met recht zeggen: vakantie zit ons in het bloed. Wij zijn niet alleen kenners, maar ook liefhebbers van onze thuisregio aan de Oostzee en delen deze passie graag met u! Wij bieden een grote verscheidenheid aan vakantiewoningen en vakantiehuizen in en rond Kühlungsborn, maar ook in Heiligendamm en Börgerende-Rethwisch, om aan al uw individuele vakantiewensen te voldoen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 380611

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/380611.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Wittenbeck» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 34 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven