Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Wellnessvakantie aan Meer bij Rome

Caprarola

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het elegantere vakantiehuis Glicine es maakt deel uit van een zeer zorgvuldig gerestaureerde villa op een droomachtige alleenstaande locatie aan de oostkant van het Meer van Vico, 50 km ten noorden van Rome. Het prachtige pand ligt op een heuvel en biedt een betoverend uitzicht op het meer. Het is omgeven door een grote, zonnige tuin met goed onderhouden terrein, bomen en veel bloemen. Biedt plaats aan maximaal 5 personen. Een grotere kern kan ook een bijgebouw huren met een aparte ingang. Het huis Glicine bestaat uit: 2 slaapkamers, een badkamer met douchecabine, een buitendouche, een hal, woon/eetkamer met volledig ingerichte kitchenette (4 branders, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat Krups). De woonkamer heeft directe toegang tot het panoramische terras. Het terras met pergola is uitgerust om buiten te eten
Het vakantiehuis Glicine biedt alle comfort van het moderne leven. De dikke muren zorgen voor rust, schaduw en een stabiele temperatuur (ongeveer 22-23 °C) gedurende de hele zomer zonder dat airconditioning nodig is. De bries van het meer en de natuurlijke ventilatie (650 m boven de zeespiegel) zorgen voor een geringe aanwezigheid van muggen. Ontspanning is gegarandeerd.
De huurprijs (tot 4 personen) is inclusief: Gebruik van het zwembad, exclusief gebruik van de privé jacuzzi, beddengoed, handdoeken, schoonmaakservice tweemaal per week, energie, water; onbeperkt WiFi, brochures en toeristische kaarten, parkeerplaats,
Op aanvraag: BBQ voor Euro 50 / per week
De privé jacuzzi is open van 08:00 tot 19:00. Intussen vindt het proces van filtratie en ontsmetting plaats. Het zwembad 12 x 6 x 1,5 m vlakbij. De stranden van het meer op 5 minuten met de auto.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 80 km Roma Leonardo da Vinci

80 km

Station 20 km Porta Romana Viterbo

20 km

Snelweg-afrit 30 km A1

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De woning, Vakantiehuis Glicine, ligt vlakbij de Vicosee, de pittoreske weg die historisch bekend staat als de Via Francigena, en is vanuit Rome in 50 minuten te bereiken via de Via Cassia Bis. Vanaf de toegangspoort bereikt u een waar paradijselijk hoekje waar het uitzicht werkelijk ongelooflijk is en u de adem zal benemen! Uniek landschap.
Het indrukwekkende heuvelachtige gebied rond het Vicomeer werd al in 1982 tot natuurreservaat verklaard. Het gebied ligt tussen Rome en het Bolsenameer, het hart van de Etrusken, die een prachtig leven leidden. Overal in dit deel van Lazio zijn sporen van de Etrusken te vinden

Het hoogtepunt van elke reis naar dit gebied zijn Tarquinia, Cerveteri en de nabijgelegen rotsnecropolen bij Viterbo. Lago di Vico is een ideaal uitgangspunt voor heerlijke excursies in de natuur en cultuur van de omgeving. De restaurants in de omgeving zijn goed, hartelijk vriendelijk en bescheiden geprijsd. De villa bestaat uit verschillende gebouwen die harmonieus opgaan in het landschap en een betoverende tuin met een uniek uitzicht. Het meer ligt op 2 km afstand, Viterbo met zijn wereldberoemde thermale bad TERME dei Papi met 30°C warm zwavelwater ligt op 16 km afstand, winkelmogelijkheden liggen op 3 km afstand, een golfbaan ligt op 15 km afstand van Sutri. Paardrijden en fietsverhuur zijn beschikbaar op het strand van het meer.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering van de reservering binnen 30 dagen voor check-in: het betaalde bedrag (aanbetaling ) wordt terugbetaald Annulering tussen 29 en 8 dagen voor check-in: 50% van de reserverings aanbetaling wordt teruggegeven aan de huurder en 50% van de reserverings aanbetaling wordt als boete ingehouden door de verhuurder. Annulering tussen 7 dagen voor check-in / of no-show: de gehele aanbetaling wordt door de verhuurder ingehouden. Met uitzondering van de regels en voorschriften van de overheid voor noodsituaties vanwege het coronavirus

meer informatie:

Welkom in het paradijs voor gezinnen aan het Vico-meer! De mooiste vakantieregio van Lazio met een rijke natuur en adembenemende uitzichten. Het meer van Vico om te zwemmen met een grote ligweide. Activiteiten zoals wandelingen tussen bomen geschikt voor ouders en kinderen. Mekka voor surfers en zeilers. 18 km fietsroutes langs het meer.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. P. Adelmann

Dhr. P. Adelmann

Welkom in ons Familie Panoramisch Resort & Spa Villa La Paiola aan het Meer van Vico (650 m boven zeeniveau). Wij zullen ons best doen, samen met ons personeel, om u te laten genieten van de ontspanning en uw kostbare vakantietijd zo goed mogelijk door te brengen. Neem plaats in onze ruime en comfortabele huizen met tuin met uitzicht op het meer en geniet van het prachtige uitzicht op het natuurreservaat van het Meer van Vico in het gebied van het Cimini gebergte (860 m boven zeeniveau), in het gebied van de historische villa's: Palazzo Farnese in Caprarola, Villa Lante in Bagnaia, Het uitzicht dat u kunt genieten is adembenemend vanuit elke hoek van het pand, terwijl de omringende natuur omhult en een aangenaam gevoel van vrede en rust geeft. De natuur van het Meer van Vico omlijst het panorama aan de voorkant van het huis. Het pand ligt dicht bij de schilderachtige weg die historisch bekend staat als de Via Francigena, en kan vanuit Rome in 50 minuten worden bereikt via de Via Cassia Bis. Vanaf de toegangspoort bereikt u een waar hoekje van het paradijs waar het uitzicht werkelijk ongelooflijk is en u de adem zal benemen! Uniek landschap. We wachten op u!


Andere accommodaties van Dhr. P. Adelmann


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 389300

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/389300.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven