Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zweden-met-een-zicht

Ullared

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

83.33% Aanbeveling

251 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 75 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

83.33% Aanbeveling

251 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis biedt plaats aan 6 personen op een woonoppervlakte van ca. 65 m². Er zijn 3 slaapkamers beschikbaar, elk met 2 slaapmogelijkheden.

De keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m². Het heeft een eigen terras, waar u kunt ontspannen met een gezellig ontbijt in de ochtendzon. De keuken is uitgerust met een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker en serviesgoed.

De grote woonkamer is het hart van het huis en biedt een ontmoetingsplaats voor het hele gezin: ontspannen samenzijn, samen bordspellen spelen of gezellige tv-avonden zijn slechts enkele voorbeelden. Op regenachtige dagen of 's avonds na bewogen excursies nodigen de banken en fauteuils voor zes personen uit tot ontspanning. Wanneer het meer glinstert in het avondlicht, worden alle zorgen een verre herinnering.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras. Van daaruit kunt u genieten van de zonsondergang over het Tjärnesjönmeer

In de pas gerenoveerde badkamer vindt u een douche en een watergespoeld toilet volgens Duitse normen, wat zeer zeldzaam is in huizen met een directe ligging aan het meer. Bovendien bevinden alle sanitaire voorzieningen zich in het gebouw, zodat u niet in weer en wind naar een toiletgebouw in de tuin hoeft te lopen, zoals vaak het geval is. Een wasmachine en wasdroger zijn ook beschikbaar.

Voor de koelere dagen van het jaar hebben we een krachtige houtkachel geïnstalleerd in de woonkamer. Bovendien is elke kamer uitgerust met radiatoren (elektrisch, zoals gebruikelijk in Zweden). Een kleine, wat oudere sauna is ook beschikbaar

Een boot hoort bij het huis en is inbegrepen in de huurprijs. Tegen betaling kan een motor worden gehuurd.

Updates voor het seizoen 2019:
- Beide terrassen bij het huis zijn volledig herbouwd
- Nieuwe TV en enkele nieuwe meubels in de woonkamer
- Nieuwe eethoek in de keuken
- Nieuwe bedden en nieuw raam in een slaapkamer
- Diverse vloerbedekkingen vernieuwd, muren geverfd, nieuwe decoratie

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 9 km

9 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Luchthaven 140 km Växjö

140 km

Station 45 km Varberg

45 km

Snelweg-afrit 54 km Getinge/Steninge

54 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanuit het huis aan het meer kunt u genieten van talrijke activiteiten en excursies. U hoeft niet eens lange afstanden te rijden om alleen of met uw gezin te genieten van onvergetelijke vakantie-ervaringen.

Het huis ligt ongestoord aan het einde van een pad direct bij twee meertjes (op minder dan 20 meter afstand). Het grote meer Tjärnesjön, dat uitnodigt tot zwemmen en vissen, ligt er direct achter op een afstand van ongeveer 100 meter van het huis.
In de omgeving is er veel natuur, bossen en meren, die uitnodigen tot wandelen, fietsen, paddenstoelen zoeken en nog veel meer
De dichtstbijzijnde grotere plaats is Ullared (ca. 10 km) met veel winkelmogelijkheden, een medisch centrum en een apotheek.
De volgende grotere plaats is Falkenberg. Naast goede winkelmogelijkheden zijn er uitstekende stranden aan de Oostzee.
Göteborg is de dichtstbijzijnde grote stad. Het wordt ook wel de gezelligste grote stad van Europa genoemd
Ullared ligt ook op enkele kilometers van het vakantiehuis. Ullared is een klein stadje dat beroemd is om zijn buitengewone winkelcentrum "Gekås Ullared" - de grootste supermarkt ter wereld. Maar u kunt hier ook uw dagelijkse boodschappen doen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Plus elektriciteitskosten van 32 ct/kWh.
Motor- en bedlinnen kunnen optioneel bijgeboekt worden.

WLAN via glasvezel is inbegrepen.

Vanwege de huidige Corona pandemie hebben wij de betalingsvoorwaarden aangepast aan de situatie. Neem contact met ons op.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 75 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, geven wij u graag tips en adviezen. We wonen op ongeveer drie uur rijden in Zweden, dus we kunnen problemen snel oplossen als dat nodig is, maar we kijken niet "over je schouder" mee
Als je vragen hebt voordat je boekt, horen we graag van je!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.0 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.7 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Cornelia H. uit Gebesee

4,2
4 4 4 5 4
Toon Duits

Accommodatie goed, teleurgesteld over de boot en het vissen

Het huis is goed uitgerust, er ontbreekt niets en de netheid was echt uitstekend. We zijn erg teleurgesteld over de boot, hij lag niet in het water maar in het struikgewas en er had zich veel regenwater in de boot verzameld. We moesten 's ochtends de motor monteren en 's avonds demonteren en in het huis bewaren. We gingen ervan uit dat de boot met motor toegankelijk lag aan een steiger, helaas was dit niet het geval. Dat is voor ons de belangrijkste reden om deze accommodatie niet nog een keer te huren.

Juli 2021

Sandra H. uit Lilla Backa

4,3
4 3.5 5 4 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie

Wij waren voor het eerst in Lilla Backa met twee kinderen en een hond en hebben erg genoten van de twee weken. Het huis was comfortabel ingericht, absoluut schoon, de keuken uitgerust met veel keukengerei om te bakken en te koken, nieuwe tv, zeer goede wifi waren ook beschikbaar. Het meer is te voet bereikbaar over een weiland met een handdoek om je schouders en heeft een zeer mooie badzone met een nieuwe steiger. De boot en de motor werken perfect.
Alle buren waren zeer vriendelijk en behulpzaam
De grote veranda met uitzicht op het meer was voor ons het hoogtepunt van het huis. Als we vragen hadden, hielp de familie Claßen ons zeer snel en zonder complicaties.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Birte S. uit Schleswig-Holstein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Een vakantie die niet mooier had kunnen zijn. Het vakantiehuis is heerlijk rustig gelegen en liet niets te wensen over. Het terras is perfect en heeft een geweldig uitzicht op het meer. We voelden ons erg op ons gemak en kijken ernaar uit om volgend jaar terug te komen. Ook het zeer gedienstige contact met de verhuurders moet zeer positief worden genoemd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

April 2018

Sebastian uit 20457

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Verdomd goed hersteld

2 weken van pure ontspanning. We profiteerden optimaal van de rust. Lange wandelingen met de honden in de omgeving en natuurlijk winkelen in Gekas in Ullared. Maar natuurlijk ook siteseeing in Halmstad (stad/strand), Falkenberg en Göteborg. Het huis is prachtig gelegen aan het einde van de weg, met een fantastisch uitzicht. De faciliteiten waren perfect voor ons. Vissen vanaf de kant was geen probleem, er waren overal voldoende mogelijkheden. De service, van de ontvangst tot de overdracht aan de heer Hoffmann (conciërgedienst) was geweldig en zeer ongecompliceerd. We komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2017

Jenny D. uit 22159

2,0
2 1 1 4

Traumhafte Gegend, das Ferienhaus war entäuschend

Diesen Sommer haben wir Urlaub in Schweden gemacht und sind in einer wunderschönen Gegend gelandet. Um unserem Ferienhaus herum waren mehrere Seen, allerdings war das in der Annonce angegeben Foto vom See mit Boot direkt vor der Haustür nicht für uns zutreffend. Das Boot und der See gehörten zum Nachbarhaus. Im Haus angekommen, mussten wir leider feststellen, dass das Haus leider nicht wirklich sauber war. In der Küche bei den Schubladen und Schränken sammelte sich der Dreck offenbar schon länger. Im Kühlschrank befanden sich noch Lebensmittel vom vorherigen Gast. Wir hatten generell das Gefühl, als wenn keine Endabnahme zwischen den Buchungen stattfindet. Ein Gast geht, der nächste reist noch am selben Tag an.
Als erstes mussten wir die Ferienwohnung absaugen, das Geschirr mit dem Geschirrspüler reinigen und einige der Küchenschränke und Schubladen reinigen, damit wir uns zumindest ein wenig wohler fühlen.
Die Sauna diente als Abstellraum, im Badezimmer befand sich Schimmel.
In einem Kleiderschrank lag ein Berg mit Bettwäsche, mit dem Hinweis, diese nicht zu benutzen. Dadurch konnte jedoch auch der Kleiderschrank nicht verwendet werden! In der Küche befanden sich Gewürze, Mehl und co, die schon recht alt erschienen.
Im Wohnzimmerschrank befand sich Krimskrams, welcher aus meiner Sicht in einem Ferienhaus nichts zu suchen hat. Es gibt sogar ein Gästebuch, allerdings wirkte dieses schon ein wenig ausgedünnt und in ihm befanden sich komischerweise nur positive Rückmeldungen.
Bei Regen musste man sich sehr vorsichtig auf der vorderen Terrasse (Eingangsbereich) bewegen, da es sehr rutschig war. Hier lief auch die Regenrinne bei nassem Wetter sehr schnell über.
Unser Fazit:
Dieses Ferienhaus werden wir nie wieder buchen. Die Gegend ist allerdings empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. J. Claßen:

Liebe Jenny D.,

danke für Ihr Feedback. Wir bedauern es sehr, dass Ihr Urlaub nicht so gelungen ist, wie Sie ihn sich gewünscht hätten. Das entspricht nicht unserem Anspruch an uns und wir werden alles daran setzen, in den genannten Punkten besser zu werden. Schade finden wir allerdings, dass Sie sich in dieser Form online beschweren, obwohl wir Ihnen bereits finanziell entgegen gekommen sind. Wir hatten den Eindruck, dass Sie zufrieden mit der erzielten Einigung waren.

Bitte gestatten Sie uns daher noch einige Anmerkungen:
Es tut uns leid, dass Sie im Badezimmer Feuchtigkeit vorgefunden haben. Der Fehler ist mittlerweile behoben und der Schimmel entfernt. Im Frühjahr hatten wir für mehrere tausend Euro das Bad saniert. An einer Stelle ist hierbei eine Abdichtung nicht fachmännisch angebracht worden, sodass ein schleichender Wasserschaden das Problem verursacht hat.

Dass das Haus nicht geputzt aussah, darf nicht sein und wir möchten uns aufrichtig entschuldigen! Wir können nicht zu jedem Gästewechsel vor Ort sein und haben deshalb gelegentlich einen Dienstleister für die Endreinigung engagiert. Hier wurde ganz offensichtlich geschlampt, das nehmen wir selbstverständlich auf unsere Kappe.

Danke für die Hinweise zur Terrasse und zur Regenrinne, das werden wir schnellstmöglich abstellen.

Eine abschließende Bitte: Wir haben zu keiner Zeit mit einem Foto unseres Hauses mit Boot in dem See davor geworben. Unser Ferienhaus liegt, wie Sie wissen, in einer Seenlandschaft. Die beiden direkt angrenzenden Seen sind relativ klein und werden regelmäßig von Vögeln zum Brüten besucht. Allein schon deshalb wären sie für eine Bootstour nicht geeignet. Unser Boot lag nie in diesen Seen, sondern im 170 m entfernten Tjärnesjön, der sich mit seinen 300 Hektar hierfür viel besser eignet. Bitte mailen Sie uns den Link zu dem Bild, damit wir das prüfen können.

Viele Grüße

Ihr Ehepaar Claßen

Augustus 2013

sammy uit Rethwisch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantiehuis

een zeer mooi vakantiehuis, prachtig ingericht en met een adembenemend uitzicht en omgeving. Voor zowel mens als dier een lust voor het oog. Zeer geschikt om te wandelen en te zwemmen. Ik kan het alleen maar ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: super wander möglichkeiten

Recreatiemogelijkheden: super

Winkels: super


Contactpersoon

Dhr. J. Claßen

Dhr. J. Claßen

Wij zijn een echtpaar uit het Münsterland dat al vele jaren in Zweden op vakantie is en nog steeds erg enthousiast is over dit geweldige land, de aardige mensen en de adembenemende natuur.


meer informatie

Objectnummer: 38963

Laatst bijgewerkt: 02.11.2023

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/38963.htm


«Zweden-met-een-zicht» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 75 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven