Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Luna met zwembad

Max.  7   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 7  gasten
130m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Villa Luna is een gloednieuwe 4-sterren villa met verwarmd zwembad die plaats biedt aan maximaal 8 gasten. De villa is de perfecte plek voor een vakantie in een klein traditioneel en rustig dorpje Županje op het eiland Krk. De modern ontworpen Villa Luna biedt een comfortabel s en modern interieur en een ruime en gezellige omgeving waar u kunt genieten van uw vakantie in een rustige en vredige omgeving. Omdat Krk bekend staat om zijn fietspaden, heeft Villa Luna twee elektrische fietsen tot uw beschikking.

Villa Luna is een mix van modern en traditioneel ontworpen villa met veel aandacht voor detail. Het is een gloednieuwe villa, voltooid in mei 2022. Het biedt 130 m2 woonruimte op een 600 m2 omheind terrein. Alle kamers zijn gesorteerd op de begane grond. De villa heeft een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en een gastentoilet. In het woongedeelte vindt u een eettafel, een gezellige woonkamer met een comfortabele bank waar nog twee personen op kunnen slapen en een ruime en goed uitgeruste keuken. De keuken is uitgerust met alles wat een moderne kok nodig heeft om heerlijk eten te bereiden. Ruime koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, afwasmachine, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en allerlei serviesgoed dat u nodig heeft om eten te bereiden.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het eerste terras, dat is ingericht met een traditionele houten tafel en een schommelstoel, vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de tuin. Alle drie de slaapkamers zijn uitgerust met kingsize bedden en een TV. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet, wastafel en haardroger. Alle slaapkamers zijn voorzien van beddengoed en handdoeken voor de gasten, indien nodig kunnen we ook een babybedje en een kinderstoel klaarzetten. Vakantiehuis is voorzien van airconditioning.

Aan de andere kant van de villa is een tweede deel van het prachtige gebied met zwembad, lounge en buitenkeuken, dat een bijzonder kenmerk van het huis is. Het zwembad is 25 m2 en verwarmd, waardoor deze villa perfect is voor lente- en herfstvakanties. Bij het zwembad is een grote buitenkeuken met tafel voor meerdere personen en keuken met alles om eten te bereiden. De hele ruimte is prachtig ingericht en eigentijds van ontwerp, dus we zijn ervan overtuigd dat u veel tijd zult doorbrengen in dit gedeelte van de villa. Een grote luifel en vier ligstoelen wachten op u bij het zwembad. Ze zijn perfect om in de schaduw een boek te lezen of gewoon van de zon te genieten. En voor wie op vakantie wat spieren wil opbouwen, is er ook outdoor fitnessapparatuur.

Tuin is volledig omheind, bij het huis zijn er ook drie parkeerplaatsen, omheind met poort. In de berging vindt u een wasmachine, een droogrek en barbecue-benodigdheden.

Villa Luna ligt in het kleine en ontspannen dorpje Županje op het eiland Krk. Stranden en steden liggen op 2000 m van de villa. Dichtbij genoeg om ze comfortabel te bereiken, maar toch ver genoeg weg om een rustige vakantie door te brengen. Op slechts 5 minuten met de auto van de villa ligt het stadje Šilo, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw vakantie: Winkels, bars, nachtleven, stranden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (120x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1.4 km

1.4 km

Restaurant 3.3 km

3.3 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 17 km Rijeka International Airport

17 km

Snelweg-afrit 20 km A1

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Luna ligt in het kleine en ontspannen dorpje Županje op het eiland Krk. Stranden en steden liggen op 2000 m afstand van de villa. Dichtbij genoeg om ze comfortabel te bereiken, maar toch ver genoeg weg om een rustige vakantie door te brengen. Op slechts 5 minuten met de auto van de villa ligt het stadje Šilo, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw vakantie: Winkels, bars, nachtleven, stranden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeren, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van E-bikes, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

De toeslag voor honden bedraagt EUR 10 per nacht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Silke H. uit Mainz

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldig huis.

De Villa Luna is een fantastisch huis. De faciliteiten met zwembad en veel ligstoelen zijn echt heel mooi. Het moet met name worden benadrukt dat de gastheer erg aardig was en zeer behulpzaam in alle opzichten.


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaars van onze luxe villa's en appartementen en kennen het gebied goed. Elke woning die wij beheren wordt regelmatig gecontroleerd door ons management om ervoor te zorgen dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen uw perfecte vakantie te realiseren en te organiseren. Ons professionalisme en onze ervaring zijn een garantie voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de villa's die ons agentschap aanbiedt, staan wij altijd tot uw beschikking voor al uw vragen of verzoeken. Wij zullen graag aan al uw eisen voldoen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 390062

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/390062.htm


«Villa Luna met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven