Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Promina Luxury Villa

Drniš

Max.  12   gasten
300m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+4)
4  Badkamer
Max. 12  gasten
300m²
4 Slaapkamers (+4)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Promina luxe villa is volledig airconditioned villa met gratis WiFi, een SPA-ruimte, een prive zwembad en een Tennisbaan. Villa is gelegen in een zeer rustige omgeving in de buurt van Krka watervallen op een perceel grond van 3500m m² en biedt een totaal van 300 m² woonruimte. De villa bestaat uit 4 afzonderlijke eenheden die exclusief voor één groep worden aangeboden. Wij vinden de villa perfect voor grotere families, meer generatiegroepen of groepen vrienden. De 1e eenheid biedt accommodatie voor 4+2, t2de eenheid accommodatie voor 2+2, dan de 3e eenheid voor 2 personen (+sofa die ook kan worden gebruikt voor 1 of 2 kinderen), en de 4e eenheid biedt een SPA-ruimte en de zomerkeuken ernaast.

* BUITEN is er een verwarmd zwembad van 12m x 6m met jacuzzi, een buitendouche, een ruim zonneterras met 10 ligstoelen, 3 overdekte zithoeken voor de woonkamers, een eethoek voor 16 personen en een zomerkeuken (25m²) met een traditionele barbecue, een elektrische oven, een koffiezetapparaat, een koelkast en een overdekte eethoek, verbonden met een zithoek buiten. Er is een apart toilet. Er is een kleine maar zorgvuldig georganiseerde tuin voor uw gebruik met biologische seizoensgroenten. Een speeltuin voor uw kleinsten met glijbanen en schommels. Een omheinde tennisbaan met kunstgras en 4 rackets, indien gewenst ook te gebruiken als voetbalveld. Er is een beveiligde parkeerplaats voor 6 auto's. * UNIT NO1 (Noord-Oost, 108m²): biedt een ruime woonkamer met A / C, TV, sofa (kan worden omgezet in een slaapbank), een volledig uitgeruste keuken en een eethoek. Uitgang naar het zwembad met overdekte zithoek net voor de woonkamer. Slaapkamer NO1 met king-size bed 180x200cm, A/C, TV, uitzicht op het zonneterras. Slaapkamer NO2 met twee eenpersoonsbedden van 90x200cm, airco, tv en uitzicht op het zonneterras en het zwembad. Een familie badkamer met een douche, toilet, bidet. Een wasruimte met wasmachine en strijkbenodigdheden. * UNIT NO2 (Zuid-Oost, 55m²): biedt een ruime woonkamer met A / C, TV, bank (kan worden omgezet in een slaapbank), een volledig uitgeruste keuken en een eethoek voor 4 personen. Uitgang naar het zwembad met overdekte zithoek net voor de woonkamer. Slaapkamer NO3 met king-size bed 180x200cm, A/C, TV, uitzicht op het zonneterras en het zwembad. Familie badkamer met een douche en een toilet. De wasmachine staat in de gang. * UNIT NO3 (Noord-West, 55m²): biedt een ruime woonkamer die kan worden gebruikt als een mediaruimte omdat het is uitgerust met een smart-tv, soundbar en luidsprekers, PS4 en een comfortabele bank die kan worden omgezet in een slaapbank. Volledig ingerichte keuken en eettafel voor 4 personen. Slaapkamer NO4 met kingsize bed 180x200cm, A/C, TV, uitzicht op het zonnedek en de speeltuin met schommel. Familie badkamer met een douche en een toilet. De wasmachine staat in de gang. Overdekte buitenloungeruimte voor de woonkamer. * UNIT NO4 is een SPA-zone met airconditioning (zuid-west, 55m²) en biedt een infrarood sauna voor 5 personen, een hot-tub (jacuzzi) voor 5 personen, een zonneterras met ligstoelen en een TV. Een familie badkamer met een douche.

De villa is ingericht met hoge kwaliteit, de eigenaren zorgden ervoor om alles wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf te bieden en deze slimme organisatie biedt veel verschillende gebieden, zodat men kan genieten van het lezen van een boek in de lounge hoek, een ander kan plezier hebben van het spelen van tennis of spelen in Media kamer, of het verzamelen van alle samen rond de barbecue en het zwembad. Wij geloven dat elk lid van uw groep een perfecte plek voor zichzelf kan vinden.

LOCATIE: Auto is noodzakelijk, enkele bedden heb je gelegen op 5 km van de minimarkt, 8 km naar het restaurant, 18 km van Drniš waar je apotheek, tankstation, slagerij, bars, open markt, supermarkt ... en nog veel meer. De dichtstbijzijnde luchthaven is in Split of Zadar (elk 80km van villa), en de snelweg ligt op 20km van villa (ingang Skradin). De dichtstbijzijnde grotere stad is Šibenik met zijn beroemde historische attracties (40km) en daar kunt u genieten van de Adriatische zee en genieten van het mooie strand, of verfrissen in de Krka rivier en rivier strand dat op slechts 10km van het pand ligt.
Drniš (18km) ligt in het Dalmatische achterland en is bekend om zijn beroemde Drniš prosciutto, ter ere waarvan elk jaar het Internationale Prosciutto Festival wordt georganiseerd; De regio van Ivan Meštrović's jeugd, met de kerk van de Heilige Verlosser - het Meštrović familie mausoleum; Meštrović's fontein De Bron van het Leven (Vrelo života) en andere werken zijn tentoongesteld als openbare monumenten in Drniš; Historische rondleiding door de stad, van het Stadsmuseum, over Stara Mlinica in de kloof van de rivier Čikola, tot de vesting Gradina; Middeleeuwse forten in de canyons van de rivieren Čikola en Krka - de vesting Gradina in Drniš en het stelsel van vestingwerken Ključica, Kamičak, Bogočin, Nečven en Trošenj; NP Krka - de waterval Roški slap; Het Franciscaner klooster van de Moeder van Barmhartigheid en de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Visovac op het kleine eiland Visovac; Trekking trail Sinds - de waterval Roški slap - de grot Oziđana langs de rivier Krka; Beschermd landschap van de canyon van de rivier

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 19 km

19 km

Luchthaven 80 km SPU Split

80 km

Snelweg-afrit 20 km Skradin

20 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembaden, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

meer informatie

Objectnummer: 390876

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/390876.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven