Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tosic Estate - Villa, Vineyards and Winery

Razvođe, Midden-Dalmatië, Šibenik Achterland

Max.  12   gasten
450m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 12  gasten
450m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Hier vind je een gedetailleerde beschrijving van de 450m2 grote accommodatie die exclusief voor jou wordt aangeboden:

* De BUITENRUIMTE heeft een verwarmd privé overloopzwembad (10 x 5 meter) met hydromassage, een ruim zonneterras met 6 ligstoelen, een buitendouche, enkele loungehoeken en een buitenwhirlpool (jacuzzi). Er is ook een saunaruimte met een Finse sauna, een familiebadkamer nr. 1 met een inloopdouche, twee wastafels en twee aparte toiletten. Voor de saunaruimte is er een overdekt terras met een eettafel en een zithoek.

Er is een kinderspeelplaats met schommels, een glijbaan en een klein klimrek. Er zijn ook 4 mountainbikes voor gebruik, een bowlingbaan, fitnessapparatuur, een tafeltennistafel en een biologische tuin. Je kunt langs het landgoed wandelen en genieten van dit prachtige landgoed.

* VILLA No.1 biedt een ruim, beglaasd terras met biljart, darts, een eettafel en twee handgemaakte houten statafels. Vanaf dit terras kom je in de prachtig ingerichte en volledig uitgeruste keuken (espressomachine, koelkast, magnetron, waterkoker, broodrooster...) met een eettafel voor 8 personen, een woonkamer met open haard, een bank, een flatscreen tv, airconditioning, gratis WiFi en Netflix.

Slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, airconditioning en een uitgang naar het terras met biljart. Familiebadkamer nr. 2 met douche en wasmachine.
Slaapkamer 2 met een tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm en airconditioning. Familiebadkamer nr. 3 met douche.
Slaapkamer 3 met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm die kunnen worden veranderd in een tweepersoonsbed en airconditioning.

Geniet van de natuurlijke en dichte schaduw van een 200 jaar oude mediterrane hackberry boom die voor de villa staat bij de oude waterput, waar je verschillende zitjes hebt.

* Zomerkeuken - een wijnproeverij kamer ligt direct tegenover de hackberry boom en biedt een gerenoveerde stenen huis, een mooie traditionele overdekte ruimte voor uw hele groep. Een volledig uitgeruste zomerkeuken, houten eettafels en een flatscreen tv, airconditioning en een bank met stoelen.

* VILLA Nr. 2 biedt een ruim overdekt terras met een barbecue (gas), een buiteneettafel voor 8 personen en een loungehoek. Alles ligt direct naast het zwembad.
Vanaf dit terras kom je in een mooi ingerichte en volledig uitgeruste keuken (espressomachine, koelkast, magnetron, waterkoker, broodrooster ...) met een eettafel voor 6 personen, een woonkamer met open haard, een bank, een flatscreen-tv, airconditioning, gratis wifi en Netflix.
Slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed van 160 cm x 200 cm, airconditioning. Een familiebadkamer nr. 4 met douche en wasmachine.
Slaapkamer nr. 5 met een tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning. Een familiebadkamer nr. 5 met douche.
Slaapkamer nr. 6 met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm die kunnen worden veranderd in een tweepersoonsbed en airconditioning.

Deze woning heeft een bijzonderheid: een privépark en een eco-tuin waar je de mogelijkheid hebt om lokale producten te gebruiken die speciaal voor jou zijn gekweekt. Geniet van het proeven van eersteklas Kroatische producten op het terrein. Ontspan in het privépark omringd door betoverende wijngaarden, waar je van kunt genieten tijdens lange zomerwandelingen, of breng de nachten door op het prachtige terras van dit pand en bewonder de sterrenhemel.

LET OP: Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan (voor grotere honden bedragen de kosten 100-150 euro voor 1 week)
Kom en geniet van dit verborgen deel van het Šibenik achterland, we kijken uit naar uw aanvraag

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 6
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 43 km

43 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 12 km

12 km

Bus 12 km

12 km

Luchthaven 64 km Split SPU

64 km

Station 64 km Split

64 km

Snelweg-afrit 34 km Šibenik

34 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

* Je bent slechts een klein eindje rijden van enkele van de lokale bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van het Nečven Fort (11 km), de archeologische site van Burnum Principum en het amfitheater in Burnum, het enige bewaard gebleven militaire amfitheater in Kroatië (15 km afstand), evenals verschillende uitkijkpunten met uitzicht op de canyon van de rivier de Krka.
* Het Nationaal Park Krka is een populaire toeristische bestemming en trekt bezoekers met zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid (op 40 minuten afstand). Wandel naar watervallen, maak boottochten langs de vredige meren en bezoek de historische kloosters en oude molens. Het landgoed ligt in centraal Dalmatië op ongeveer 10 kilometer van de stad Šibenik. Het park heeft verschillende ingangen en talloze manieren om ze te bereiken. Kijk uit naar de beroemde Skradinski Buk (ingang Skradin, 29 kilometer van de villa), een reeks terrasvormige watervallen die uitmonden in een glinsterend blauw zwembad. Volg het houten wandelpad rond het netwerk van watervallen, dat door bossen en langs kabbelende beekjes naar schilderachtige uitzichtpunten leidt. Bezoek ook zeker Roški Slap (op slechts 20 kilometer van de villa), een andere populaire serie watervallen binnen de grenzen van het park. Neem je zwemkleding mee om te plonsen of zwemmen in het grote zwembad aan de voet van deze watervallen. Er is een heel mooi restaurant genaamd "Panorama Roški Slap" met een adembenemend uitzicht op de canyon (je kunt in het restaurant van het adembenemende uitzicht genieten zonder voor het parkticket te hoeven betalen).
In de zomer kun je deelnemen aan boottochten die door het park worden georganiseerd naar het Franciscaner klooster "Moeder van Barmhartigheid", dat op een eiland omringd door bomen midden in het Visovac-meer ligt. Elders in het park kijkt het 14e-eeuwse Krka-klooster uit over de rivier en het kan zelfstandig worden bezocht of in de zomer met een rondleiding.
* Je hebt de mogelijkheid om "Zipline Šibenik" te proberen (15 km van de villa), waar het uitzicht op het canyonlandschap van de rivier Čikola adembenemend is, vooral als je het van bovenaf bekijkt. Ziplinen is een leuk en spannend avontuur waarbij je aan touwen en in de veiligheid van een harnas door de lucht glijdt. Maak je vakantie extra pittig met deze excursie, die geschikt is voor gezinnen en singles. Je kunt ervoor kiezen om met z'n tweeën of alleen af te dalen onder begeleiding van ervaren gidsen.
* Verken de kustplaats Šibenik (43 km) of de Šibenik archipel op een eendaagse cruise met een privéschipper en bezoek Zlarin, Tijat en Prvić - drie van de ongerepte eilanden van de archipel. Op elk eiland heb je je eigen tijd om te zwemmen, snorkelen en eten. Verken en bezoek plaatsen zoals een koraalmuseum waar sieraden worden gemaakt. Of maak een andere boottocht en bewonder het Nationaal Park Kornati. Kies voor een privétour die je de vrijheid en flexibiliteit geeft om je route te personaliseren. Je kunt achterover leunen en ontspannen terwijl je schipper je door de archipel vervoert, waar je bezienswaardigheden vindt zoals het Sint-Nicolaasfort, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.
* Je hebt de mogelijkheid om een massage in de villa of zelfs een bezoek aan de kapper te boeken. Als je liever wilt lunchen of dineren en wilt genieten van dit fantastische pand, zal de eigenaar (die in zijn vrije tijd graag kookt) graag een aantal van de volgende traditionele gerechten voor je bereiden. (een stoofpotje, gebakken lamsvlees, een "peka" ...) Je kunt dit eenvoudig regelen met de eigenaar wanneer je aankomt. Mis niet om onze beroemde Drniš prosciutto en lokale kaas te proberen. De eigenaar zal je bij aankomst meer informatie en contacten geven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aanbetaling 40% bij boeking, restant te betalen bij aankomst of 4 weken voor aankomst per bank.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Čurak

Bedrijf M. Čurak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. We controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft persoonlijk, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodaties die op deze site worden gepresenteerd, is de beste prijs gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met je te praten :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Čurak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Čurak

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 455761

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/455761.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven