Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Atlantis 15b

Max.  2   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Het appartement ligt aan de noordwestkant van het gebouw. Je hebt de avondzon en op het ruime balkon zit je het grootste deel van de tijd niet in de wind

Een grote woonkamer met open keuken, stoelen, eettafel en alles voor een comfortabel verblijf.

Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf tot 2 personen en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lay-out:
- Gemeenschappelijke toegang met lift en trap
- Hal met toegang tot bergruimte met wasmachine, toilet, woonkamer en slaapkamer met stapelbed
- Woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon
- Slaapkamer met luxe boxspring en toegang tot badkamer en balkon
- Gastentoilet
- Badkamer met badmeubel, bad en aparte douche
- Bergruimte op de begane grond voor bijv. fietsen

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 38 km Amsterdam, Schiphol

38 km

Station 6 km Heiloo / Alkmaar

6 km

Snelweg-afrit 8 km A9

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Egmond aan Zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Het dorp was oorspronkelijk een vissersdorp, maar is sinds het begin van de vorige eeuw steeds meer beïnvloed door het toerisme. Egmond aan Zee heeft een 8 kilometer lang zandstrand en is daarom bijzonder populair bij gezinnen. Deze gezellige plaats biedt een verscheidenheid aan restaurants, strandpaviljoens en winkels die het hele jaar door dagelijks geopend zijn. Een bekend evenement is de halve marathon. De vuurtoren van Egmond, Jan van Speyk genaamd, is een bijzonder mooi gezicht. In de omgeving vindt u de kasteelkapel, de ruïnes en de abdij. Egmond biedt tal van mogelijkheden om te wandelen, zwemmen, surfen en zeilen, zodat u zich gegarandeerd niet hoeft te vervelen.

In Egmond bent u een graag geziene gast! Wij zijn trots op ons mooie dorp, onze geschiedenis, het strand, de duinen en de natuur. Elk seizoen heeft zijn charme. In welke tijd van het jaar u Egmond ook bezoekt, u bent van harte welkom! We hebben een ruim aanbod aan winkels, restaurants en accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere winkel of een kleine bistro, een restaurant met een Italiaanse kaart, een strandpaviljoen met een fantastisch uitzicht over zee, een gezellig grand café of een trendy restaurant, u vindt het allemaal in Egmond.

Egmond aan Zee is een uitstekende badplaats voor gezinnen. In welk seizoen u Egmond ook bezoekt, het strand en de zee zullen u betoveren. Laat de wind maar om je neus waaien, maak een strandwandeling en ontspan je heerlijk. Heerlijk ontspannen, de eindeloze horizon, zonnebaden of gewoon met blote voeten door het water lopen, vliegeren, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, misschien flaneren over de boulevard met uitzicht over Egmond strand en de zee, etc. In Egmond aan Zee is dit allemaal mogelijk! Egmond biedt rust, ruimte en frisse lucht. Ook lekker: relaxen op een van de (verwarmde) terrassen van een van de gezellige Egmondse strandpaviljoens. We zijn er zeker van dat u vol energie naar huis zult terugkeren.

Er zijn zoveel mooie dingen te zien en te ontdekken in de Egmondse duinen: Interessante vogels, Schotse Hooglanders, schattige konijnen, diverse planten en eindeloze wandel- en fietspaden. Daarnaast is het Egmondse duingebied een plek waar u tot rust kunt komen: Ver weg van de drukte van alledag, het bruisende centrum en alle andere dagelijkse beslommeringen.

Als u van gezelligheid houdt, moet u zeker eens naar Egmond aan Zee! Wat maakt Egmond aan Zee eigenlijk zo mooi? Egmond aan Zee is een gezellig dorp met een lange geschiedenis. Een historie die overal in Egmond terug te vinden is en het dorp zijn authentieke karakter geeft. Denk maar aan de bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige bejaardenhuis voor zeelieden, de vuurtoren van J.C.J. Speijck, de smalle straatjes, de volkstuintjes in de duinen, dit alles gecombineerd met de vele leukere, kleinere en iets grotere winkels in de Voorstraat. Daarnaast maken de restaurants, strandpaviljoens en ijssalons op loopafstand Egmond tot een gezellig, sfeervol en knus dorpje. Of u nu wilt eten in een kleine bistro, een restaurant met een Italiaanse kaart, een strandpaviljoen met een fantastisch uitzicht, een gezellig grand café of een trendy restaurant: Egmond biedt voor elk wat wils! Veel van de Egmondse winkels zijn zeven dagen per week geopend. Na het winkelen kunt u plaatsnemen op een van de gezellige (verwarmde) Egmondse terrassen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Extra personen 2-4 *: 5€ pro Gast, pro Tag

Toeristenbelasting: 2.2€ pro Gast, pro Tag

Optionele bijkomende services:

Beddengoed: 12.5€ pro Stück
Kies voor gemak en laat ons uw beddengoed verzorgen! Bij de keuze 'per stuk' betreft het beddengoed voor één persoon. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen zelf uw beddengoed (laken, dekbedovertrek en kussensloop) mee te nemen.

Handdoekpakket: 10€ pro Stück
Voor een klein bedrag is een handdoekenset te reserveren, deze set bestaat uit drie (3) handdoeken (2x 60x110cm en 1x 50x100cm). LET OP: "Per stuk" betreft een set van 3 handdoeken. Uiteraard kunt u ook zelf uw handdoeken meenemen, geen probleem!

Kinderbed: 6€ pro Stück
opklapbaar campingbed met matras zonder beddengoed

Kinderstoel: 6€ pro Stück

Annuleringsvoorwaarden:

  • Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden door Rentals Egmond de volgende kosten berekend: De verschuldigde reserveringskosten, vermeerderd met - bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de aankomstdag: de aanbetaling; - bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de aankomstdag: 60% van het bruto huurbedrag; - bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de aankomstdag: 90% van het bruto huurbedrag; - bij annulering op de aankomstdag of later: het volledige bruto huurbedrag. - bij annulering tijdens het verblijf: de complete reissom inclusief alle toeslagen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
3.9 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Doris S.

4,4
3.5 5 5 4 4.5

Sehr gemütlicher Wohnbereich mit herrlichem Blick auf das Meer. Guter Küchenbereich mit sehr guter Ausstattung . Wohnung warm mit gut funktionierender Heizung. Badezimmer schön. Parkplatz direkt vor dem Haus sehr komfortabel. Buchung sowie Vorbereitung Check in und Check out sehr verständlich. Insgesamt ein sehr schöner Aufenthalt, wir haben uns sehr wohl gefühlt und uns richtig gut erholt! Und wir haben die Wohnung bereits weiter empfohlen!

Mimi B.

3,7
4 4 4 3 3.5

Alles prima, fijne bedden en goede douche. Alles aanwezig, ruimschoots serviesgoed! Hoewel we de locatie kenden misten we toch de zon op het balkon.

Petra S.

4,9
5 5 5 4.5 5

Die Wohnung ist wunderschön, sauber und sehr wohnlich eingerichtet. Keinerlei Beanstandungen. Einziger Nachteil ist der schattige Balkon, aber dass ist nun mal so.

Birgit R.

4,8
5 5 5 4.5 4.5

Sehr schön ausgestattetes gemütliches Apartment, mit nagelneuer Küche, in guter zentraler Lage und mit einem guten, praktischen Stellplatz für das Auto.

Günter K.

4,8
4.5 5 5 4.5 5

Tolle Lage, tolle Einrichtung !

Günter B.

3,1
4.5 4 1.5 2.5 3

ruhige Lage, kaum Verkehrsgeräusche

Edmund S.

4,5
4.5 5 4.5 4.5 4

Die Lage der Wohnung

Simon B.

4,7
5 4.5 5 4 5

-Ausstattung -Super Sicht

Daniela F.

4,7
4 5 5 4.5 5

Sehr schöne Aussicht, die Ausstattung der Küche war perfekt. Die Betten waren sehr gut. Der Kontakt war super, von Buchung bis zum Ende des Urlaubes. Der Balkon hat Schatten, aber uns hat es gefallen, wenn man die ganze am Strand war, und die Sonne scheint die ganze Zeit, ist es angenehm, keine Sonne auf dem Balkon zu haben. Man kann bei leichten Regen trotzdem den Balkon nutzen.

Marielle V.

4,8
5 4.8 5 4.5 4.5

Alles was aanwezig bedden mooi opgemaakt erg fijn. Flesje rosé dank

Peter S.

4,8
5 5 5 4.5 4.5

Lage, Sauberkeit. Rentals in der Nähe. Nicht gefallen: im Badezimmer fehlen Haken für Bade- und Handtücher. Im Bad riecht es manchmal unangenehm aus den Abflüssen und das Wetter (dafür kann Rentals nichts). Ansonsten alles o.k. Wir kommen wieder...

Thomas S.

3,8
4 4.5 4 3 3.5

Größe und Aufteilung der Wohnung.

Philipp B.

4,3
4.5 4.5 5 3.5 4

Stephan B.

4,8
5 5 5 4.5 4.5

Gute Lage und Pflege der Wohnung.

A.A v.

3,3
3.5 4 3.5 2.5 3

Uitzicht

Tim D.

3,6
3.5 4 5 2.5 3

Mathias R.

5,0
5 5 5 5 5

Bernd D.

4,9
5 5 5 5 4.5

Im Grunde genommen, hat uns die Wohnung sehr gut gefallen. Sehr geschmackvoll eingerichtet und eine sehr gute Küche. Das Bett war auch sehr gut. Vielen Dank für alles.

Michael M.

4,1
4 4 5 4 3.5

Lage der Ferienwohnung, die Küche war gut eingerichtet, eigener Parkplatz, Abstellraum für Fahrräder.

Veronika D.

4,6
5 4.5 5 4 4.5

Der großzügige wohn - essbereich

Sylvia B.

3,7
3.5 4 3.5 3.5 4

Leuk appartement, goed bed, alles aanwezig.


Contactpersoon

Bedrijf Rentals Egmond
Bedrijf T. Rentals Egmond

Bedrijf T. Rentals Egmond

Wij zijn Marc en Joke van Duin en onze dochter en schoonzoon Wendy en Ron Zentveld. Sinds 2002 verhuren wij in opdracht van diverse eigenaren vele vakantieaccommodaties in Egmond onder de naam Rentals Egmond. Wij doen dit met veel plezier en gevoel voor service, comfort en een persoonlijke nabijheid tot onze gasten Team Rentals Egmond beschikt over een vast team van service- en schoonmaakpersoneel. Egmond aan Zee tel. +31 72 88 88 330


Andere accommodaties van Bedrijf T. Rentals Egmond

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Rentals Egmond

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 391432

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/391432.htm


«Atlantis 15b» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven