Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Apartments Cajner Pag

Eiland Pag, Stad Pag

Max. over 30   gasten
200m²  Woonoppervlakte
0 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. over 30  gasten
200m²
0 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Kroatië - Appartementen Cajner Pag


Appartementen Cajner Pag liggen in de stad Pag (eiland Pag). Slechts 200 meter van het strand en een korte wandeling van het stadscentrum. Alle appartementen bieden een adembenemend uitzicht op de zee, de stad en de baai van Pag. Ze hebben een aparte ingang, groot terras, parkeerplaats en nog veel meer.

Accommodatie voor 2+2 personen vanaf 20€.


Flat 1 (A4+2)

is een 46m2 drie slaapkamer appartement met een terras aan de voorzijde (8m2) en uitzicht op zee. Het is geschikt voor 4+2 personen. Het bestaat uit twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een woonkamer met slaapbank, eettafel voor 6 personen, volledig ingerichte keuken, badkamer met douche, WiFi internet, TV en andere apparatuur en meubilair. Accommodatie voor 4+2 personen vanaf 30€.

Flat 2 (A2+2)

is een tweekamerappartement van 30m2 met een terras aan de voorkant (40m2) / achterkant (ca. 10-15m2) en uitzicht op zee. Geschikt voor 2+2 personen. Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met een uitschuifbare bank, een uitschuifbare fauteuil en een eettafel voor 4 personen, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche, WiFi internet, TV en andere apparatuur en meubilair. Accommodatie voor 2+2 personen vanaf 20€.

Flat 3 (A2+2)

is een tweekamerappartement van 27m2 met een terras van 48m2 en uitzicht op zee. Geschikt voor 2+2 personen. Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, gecombineerde woonkamer met een uittrekbare bank en een eettafel voor 4 personen, mini-keuken (fornuis, gootsteen en koelkast met vriesvak), badkamer met douche, WiFi internet, TV en andere apparatuur en meubilair. Accommodatie voor 2+2 personen vanaf 20€.

Flat 4 (A2+2)

is een studio van 36 m2 met een terras aan de voorkant (19m2) en uitzicht op zee. Geschikt voor 2+2 personen. Het bestaat uit een tweepersoonsbed, uitschuifbare bank, eettafel voor 4 personen, volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche, WiFi internet toegang, TV en andere apparatuur en meubels. Accommodatie voor 2+2 personen vanaf 20€.


Voor een gedetailleerde beschrijving, foto's en video's, prijzen en kortingen, contactformulier en andere nuttige informatie, bezoek onze website:


of rechtstreeks naar onze

E-mail:



Mobiel:

00 385 918907590

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Zadar

50 km

Station 50 km Zadar

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kroatië, eiland Pag, stad Pag Pag is een middeleeuwse stad, rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden en monumenten, die in de zomer weer tot leven komen en een fenomenaal fotomotief worden. Traditie die verschijnt door middel van kostuums en prestaties Pag "Robinje", in de winter en de zomer carnaval en koorzang. Specialiteiten zoals kaas, lam, schapenvlees, zeevruchtenspecialiteiten, baskotina. Uitzonderlijke ambachten zoals het wereldberoemde kantwerk van Pag en vele andere inheemse specialiteiten.

Kilometers ten zuiden van het stadscentrum ligt de oude stad Pag, waaraan Bela IV in 1244 het attribuut van vrije koninklijke stad gaf. Pag is een zeezoutstad. Vanwege haar belang in de 15e eeuw ontstond de huidige stad Pag. Als u de stad binnenkomt vanuit de richting Zadar, kunt u de oude zoutwinning nog zien.

De baai van Pag is omgeven door 27 km kiezel- en zandstranden. Het is geschikt en veilig om te duiken, vooral in de ondiepe en centrale delen van de baai. In de zomer zijn in Pag verschillende duikclubs actief met duikscholen. Daarnaast is er waterskiën, jetskiën en surfen, waarvoor Pag een paradijs is. Iets verder van de zee kunt u genieten van klimmen, fietsen, tennis, handbal, voetbal en andere sporten, maar ook van ontspannende wandelingen door het prachtige landschap van Pag. Naast de dagelijkse activiteiten biedt Pag volop uitgaansmogelijkheden. Het land onder de ondiepe baai verbergt nog steeds een grote rijkdom aan geteste en bewezen geneeskrachtige modder. Pag heeft vele drinkwaterbronnen die bekend zijn uit de oudheid. Een paar liggen aan Vodice, waaraan deze bronnen hun naam te danken hebben.

Van de interessante plaatsen die u kunt bezoeken terwijl u in Pag bent, zijn er de lange en zeer mooie zandstranden van Uvala Slana, die ook geschikt is om te vissen. Reservaat voor steltlopers en een van de eerste viskwekerijen in Europa Velo blato. Malo blato en Rogoza, die ook geregistreerd staan als speciaal vogelreservaat. Caska, met prachtige stranden. Vreemde afdruk in de steen, driehoek van Pag, gevonden in mei 1999. aangenomen wordt dat de enorme afdruk 12 000 jaar geleden is ontstaan. Mooie stranden en kleine haven van Sestakovci. Vrh Svetog Jurja biedt een zeer mooi uitzicht op het Velebit kanaal, het Velebit gebergte, het Malin strand en een deel van de Slana baai. met veel weilanden en brede zandstranden met drinkwaterbronnen. Sv. Vid, 342 m hoog, is het hoogste punt van het eiland Pag en biedt een prachtig uitzicht over de hele baai van Pag.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100

meer informatie:

Teken ons gastenboek:



Tina (Kroatië)
24/03/2011 2:40pm

najugodniji odmor, najljepše ljeto, domačin za pet!!!
svakako preporučujem!

*

Jana (Servië)
22/07/2011 11:38am

Nezaboravno leto, predivne sljunkovite plaze, more cisto i nebesko-plavo, a domacin za desetku :))))))

*

Daniel (Roemenië)
17/08/2011 01:24

We verbleven in flat nr. 2, alles was geweldig, de flat schoon, comfortabel, Benjamin was zeer behulpzaam met informatie en alles wat we nodig hadden, het uitzicht vanaf het terras is kan bereiken verschillende geweldige stranden binnen 10 minuten lopen.
Zal hier zeker terugkeren!
Ik beveel deze flats zonder twijfel aan!

*

Sándor (Hongarije)
11/07/2011 00:55

Het was geweldig met een vriendelijke en correcte gastheer. Het appartement is schoon, je hebt alles wat je wilt.

*

Zongi (Slowakije)
02/01/2012 11:34

Boli sme s rodinou u pana Cajnera dva krat a verim, ze ho navstivime znovu. Ubytovanie prijemne, utulne, miesto - Pag je nadherne, idealna dovolenka pre dospelych, mladych, aj pre rodiny s detmi. V okoli a na ostrove vela plazi v dosahu cca 30 min. jazdy autom, kde maju deti plaze, smyklavky a vela zabavy, aj romanticke zakutia kde niet ani nohy. Priamo v Pagu skvele detske ihrisko, vyborne plaze, skvely vzduch, v meste aj rusny nocny zivot, skvela kuchyna. Samozrejme vyborna cena za ubytovanie. Odporucam.

*

Aliszja (Polen)
06/08/2011 07:48

W miasteczku Pag spędziliśmy cudowne 7 dni. Jest tutaj naprawdę uroczo. W mieszkaniu żyło nam sięnaprawdęmiło. Widok na morze i góry - niezapomniany. Z przyjemnością jeszcze kiedyś tu powrócimy!

*

Alix (Duitsland)

18/05/2012 17:44

Benjamin is geweldig en zijn appartement was perfect voor ons. Hij heeft ons behoed voor het slapen in de auto tijdens de laatste zware storm in Pag. Hij reageerde ongelooflijk snel op onze korte termijn boeking. We konden ons niet meer wensen: een geweldig, gezellig en schoon appartement voor een eerlijke prijs en een gastvrije gastheer die voor je zorgt maar je privacy respecteert. Gewoon perfect! Hartelijk dank voor alles!

*

Layla (Engeland)

05/06/2012 12:29

De flat was mooi en functioneel. Er is genoeg ruimte voor twee comfortabel en vier goede vrienden. Het was 5 minuten lopen bergafwaarts naar het strand en ongeveer 10 minuten langs het strand naar de dichtstbijzijnde supermarkt; Konzum, maar er is een veel grotere winkel; Lorenzo ongeveer 20 minuten lopen. Het helpt als u met velen bent voor een grote winkel of een taxirit kan de moeite waard zijn als u veel koopt, want er zijn twee steile maar korte heuvels op de terugweg. De flats en de hoofdplaats zijn verbonden via een schilderachtige brug en aan de andere kant zijn er tal van restaurants om verse zeevruchten, lamsvlees en andere specialiteiten van Pag te proeven. Het belangrijkste vervoer naar andere plaatsen is de bus of de taxi, op ongeveer 15 minuten lopen, gemakkelijk te vinden en te bereiken. De flat was schoon toen we aankwamen met alles wat we nodig hadden voor ons verblijf. Ze zijn dicht genoeg bij de voorzieningen, maar gelegen in een vriendelijke rustige woonwijk. Benjamin was behulpzaam wanneer we vroegen en altijd erg vriendelijk. Zou zeker weer boeken in de flat.

*

Samantha (Engeland)

12/06/2012 16:25

Benjamin was zeer gastvrij en maakte ons verblijf in Pag geweldig. De flat heeft een prachtig uitzicht over de stad en voldeed perfect aan onze behoeften.

*

Shyam (India)

Benjamin was een zeer goede gastheer. Hij was erg behulpzaam. Deze flat is zeer goed voor zijn prijs. Alles in de flat is functioneel, maar alleen oud. Als je op zoek bent naar een plek om te rusten en te douchen, dan is dit de flat. IT had ook kookgelegenheid, maar daar hebben we geen gebruik van kunnen maken. Pag stad is een zeer rustige plek. De mensen zijn uiterst vriendelijk en altijd bereid te helpen. Ik vond deze reis erg leuk.

*

Cristina en Victor (Roemenië)

25/06/2012 04:31

We hadden een geweldig verblijf in Pag en Benjamin heeft ons goed geholpen. Hij hielp Victor met het repareren van zijn auto. Je moet zeker gaan en vragen om een glas wijn of rakija, ze zijn erg goed. De flat was mooi en het uitzicht geweldig. Ik kan Benjamin van harte aanbevelen, hij is een geweldige gastheer en een coole kerel:) We hopen hem snel weer te bezoeken

*

Tanja (Bosnië)

06/07/2012 11:19u

Sto se tice otoka Paga mogu reci da je predivan , meer, plaze cista domacinu apartmana se zahvaljujem na gostoprimstvu sve je bilo ok i ako budem opet dolazila opet cu kod tebe veliki pozdrav od mene i Ivone!!!!

*

Selim (Frankrijk)

14/07/2012 01:53

Benjamin was erg aardig, hij vroeg zijn vriend om ons naar de luchthaven te rijden (300 kunas) omdat het te vroeg was om met de bus te gaan en hij bood een fles wijn aan. Het appartement was schoon, maar ik heb geen toegang tot Pag is een zeer mooie stad en het eiland en de stranden zijn erg mooi.

*

ale&domi+kinderen (Italië)

01/08/2012 00:49

Eravamo in 4 (2 adulti e 2 bamibini) ed abbiamo alloggiato nell'appartamento 3. Il rapporto prezzo/qualità ci è sembrato buono. Le foto's riproducono gli interni dell'appartamento che si trova a circa 10 minuti a piedi dal mare (spiagggia principale di Pag) ed a 15-20 a piedi dal centro di Pag. Il proprietario fornisce asciugamani e lenzuola ma suggerisco di dotarsi di lenzuola agguntive e federe proprie in quanto è adottato lo stile tedesco (nessun lenzuolo per coprirsi ma solo copriletto). Abbiamo avuto modo di verificare che la gente del posto è ospitale anche se all'impatto piuttosto schiva. Consigliamo il posto se si vogliono fare vacanze tranquille all'insegna della vita di mare.

*

Dani Milos (Australië)

Mooie flat met alles wat je nodig hebt. De gastheer was zeer gastvrij en behulpzaam. Een echte aanrader!

*

Zuzana (Tsjechië)

15/07/2013 00:20

Ons verblijf in flat nummer 3 was echt geweldig. De flat was mooi en schoon. Benjamin was erg behulpzaam. De afstand naar het strand was ongeveer 10 minuten lopen van de flat. Ik kan iedereen aanraden, zelfs gezinnen met kleine kinderen. Bedankt Benjamin, we komen volgende zomer terug :-)

*

Kyle Robertson (UK)

Grote waarde. Benjamin was erg aardig en behulpzaam en de flat was schoon en comfortabel. Het is een korte (~10) wandeling bergopwaarts van het strand. Perfect voor een rustig uitje.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. B. Cajner

Dhr. B. Cajner

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 39241

Laatst bijgewerkt: 21.01.2020

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/39241.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven