Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bergboschalet Dierenliefhebber 1

Schierke in de Harz op de Brocken

Max.  4   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
95m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De huisdiervriendelijke chalets zijn de topvariant van de bergboschalets voor vakantiegangers die met honden reizen. Ze liggen in een rustige doodlopende straat, beneden op een helling liggen de "pet-free" wellness chalets. Beneden is er alleen maar natuur, waarvan u ook kunt genieten vanaf het ruime terras van uw huisdiervriendelijke chalet. Hier zijn rust, ontspanning en relaxen aan de orde van de dag. Er is een Finse sauna voor elk huis in de doucheruimte op de begane grond.
Net als bij onze Bergwaldlodges Einklang & Blickfang hebben wij aandacht besteed aan een hoogwaardige en vooral complete inrichting. De uitstraling is gebaseerd op de Cosmopolitan New York stijl. Met keramische tegels op de tafels, met fluweel beklede meubels, boxspringbedden in de ruime slaapkamers en een sfeervol verlichtingsconcept begint de vakantie zodra u de voordeur opent. Voor "de beste vriend" is er voldoende ruimte om het bed mee te nemen op de galerij op de bovenverdieping. Houd de slaapkamers op slot. Een schuifdeurkast met ladekast en twee meter per slaapkamer biedt voldoende ruimte voor de inhoud van twee grote koffers. Leven uit een koffer is hier achterhaald ;-))
Dit maakt de huisdiervriendelijke chalets perfect, zelfs voor een vakantie van 14 dagen.
In de woonkamer zorgt een Samsung geluidssysteem voor het nodige entertainment. De slaapkamers zijn ook uitgerust met Smart TV en soundbar.
Hier blijven geen wensen onvervuld.
Elk huis krijgt een laadstation bij de toegewezen parkeerplaats. De installatie is nog bezig wegens huidige leveringsproblemen.
De kosten voor de laadstroom worden samen met de saunastroom gefactureerd via een tussenmeter.
Deze chalets zijn om van te genieten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 8 km

8 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 150 km Hannover

150 km

Station 15 km Wernigerode

15 km

Snelweg-afrit 20 km Wernigerode

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Bergwaldchalets liggen in een rustige doodlopende straat maar op loopafstand van het centrum op een helling direct in en nabij de natuur.

Als u op de bezettingskalender ziet dat het huis al verhuurd is voor de door u gewenste periode, bel ons dan toch even. Misschien kunt u uw vakantiedromen verwezenlijken in een van onze chalets of lodges in het bergbos

De exclusieve Bergwald Lodges & chalets in het idyllische dorpje Schierke (gemeente Wernigerode) bieden dankzij hun exclusieve ligging in het Bohedal met uitzicht op de Wurmberg en de Winterberg alle mogelijkheden voor een individuele vakantieplanning. De hoogwaardige blokhutten met feel-good karakter liggen op rustige heuvelterreinen op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Schierke en de wandelroute Brocken.

Activiteiten:
Schierke ligt 600 m boven de zeespiegel aan de voet van de Brocken en de Winterberg. Een ideale omgeving voor wandelaars, skiërs, langlaufers, fietsers en mountainbikers. Het skigebied Wurmberg ligt op 12 km afstand. Langlaufloipes beginnen direct aan de dorpsgrenzen in de richting van de natuur

De historische Harzer smalspoorbaan van rond de eeuwwisseling zorgt voor nostalgie. Zijn stoomlocomotief nodigt uit tot een ritje op de Brocken met een fantastisch uitzicht op het Harzer berglandschap. De reis begint direct bij het station van Schierk. Als u een plaats bij het raam zoekt, moet u in Drei Annen Hohne (ca. 7 km verderop) op de trein stappen.

Natuurlijk komen ook schaatsers aan hun trekken: het traditionele ijsstadion in Schierke zal alle bezoekers verblijden met een heel bijzonder nieuw gebouw. Maar ook de zomerrodelbaan, de "Brocken-Coaster", biedt veel plezier voor het hele gezin - en hij werkt zelfs zonder sneeuw!

Omgeving:
Nieuwe indrukken en nog meer afwisseling bieden steden als Wernigerode, Blankenburg, Quedlinburg, Braunlage of Goslar, die op 20 tot 45 minuten rijden van Schierke liggen. De kerstmarkt "In den Höfen" in Quedlinburg is vooral in december een aanrader. Hier bieden meer dan 20 binnenplaatsen hun eigen kleine kerstoverpeinzing met ambachten, livemuziek, kunst, punch, glühwein en lekkernijen. Een reis naar Goslar is de moeite waard voor de schilderachtige oude stad, het "Kaiserpfalz" (keizerlijk paleis) en het stadhuisplein met de beiaard in de toren.
In de omgeving liggen de druipsteengrotten van Rübeland, een westernstadje en verschillende stuwmeren en dammen. Dappere bezoekers kunnen in de vallei afdalen door aan een staalkabel over een van de reservoirs te hangen. :-)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De werkelijke dagprijs (dag van aankomst) voor het elektriciteitsverbruik (momenteel 0,40 €/Kw/h) voor het gebruik van de sauna en het oplaadstation (tussenmeter) wordt bij vertrek in rekening gebracht. De verbruikskosten voor de overige elektriciteit, water en verwarming zijn in de huurprijs inbegrepen.
U heeft de toeristenbelasting van EUR 3,00 per persoon (volwassenen; kinderen half) en dag al betaald bij uw betaling.
De borgsom bedraagt 200 EUR en is ook verschuldigd bij uw betaling en zal pro rata worden terugbetaald per bankoverschrijving minus eventuele kosten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Rücktritt des Mieters bis zu 6 Wochen vor Reiseantritt berechnen wir 50,00, bei Rücktritt innerhalb 6 Wochen vor Reiseantritt 50% der Gesamtkosten für Übernachtung. Bei Rücktritt innerhalb 4 Wochen vor Reiseantritt sind es 100% . Bei Buchungen über Weihnachten und/ oder Silvester innerhalb 12 bis 6 Wochen vor Reiseantritt 50% der Gesamtkosten für Übernachtung und innerhalb 6 Wochen vor Reiseantritt 100%. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Voor fiets- en wintersportliefhebbers is er een gemeenschappelijke berging voor alle bewoners van de chalets.
Af en toe komt er een familie edelherten langs op het terrein ;-))
Er is een parkeerplaats voor elk chalet. Binnenkort, uiterlijk in augustus, krijgt elke parkeerplaats zijn eigen laadstation (wallbox). De laadstroom wordt samen met de saunastroom via een tussenmeter gefactureerd tegen 40 cent/kWh bij vertrek.
Het overige elektriciteitsverbruik is in de huurprijs inbegrepen, evenals alle andere energie- en waterkosten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Harzspots GmbH
Dhr. T. Rader

Dhr. T. Rader

Na de bouw van de Bergwaldlodges en, als onderdeel van een gezamenlijk project met mijn zwager, de Bergwaldsuites met Vin'Osteria Montevino allemaal in Schierke, volgde het project Bergwaldchalets, een halve kilometer verderop Vanwege het succes met de vorige projecten durfden wij, mijn vrouw Astrid en ik, het aan om nog eens 8 eenheden te bouwen, verdeeld over 4 twee-onder-een-kapwoningen. En toen kwam Corona.... Maar na twee jaar bouwen staan de 8 Bergwaldchalets nu in al hun pracht op een helling van de Alte Wernigeröder Straße. Wij zijn er trots op dat wij dit grote project ondanks alle tegenslagen tot een goed einde hebben gebracht. Inmiddels heb ik mijn vorige managementbaan in een andere branche opgegeven en ben ik met hart en ziel verhuurder en toerist. Daartoe heb ik Harzspots GmbH opgericht en beheer ik ook het Harz-portaal harzspots.com. Een bezoek aan de site is zeker de moeite waard:)))


Andere accommodaties van Dhr. T. Rader

Alle accommodaties weergeven van Dhr. T. Rader

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 394073

Laatst bijgewerkt: 06.12.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/394073.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven