Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Ostseebad Boltenhagen

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Helmut K.

4,0
4 4 4 4 4

Keine USB Steckdosen. Liebevoll eingerichtet.

Simone L.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus,gut ausgestattet, modern und sauber,,sehr nette Gastgeber, in ruhiger Lage, nicht weit zum Wasser und Strandpromenade,sehr empfehlenswert

Anja S.

4,0
4 4 4 4 4

Tolles Ferienhaus, liebevoll eingerichtet. Kinderfreundlich. Toller Whirlpool im Bad. Und das Grundstück drum herum sehr gepflegt und optimal für Kinder zum rum toben.

Stephan W.

5,0
5 5 5 5 5

Liebevoll eingerichtetes Haus in ruhiger schöner Lage am Feldrand..

Claudia W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis Lee in Redewisch ligt weliswaar een beetje buiten het centrum, maar we vonden het echt heel erg leuk. Het huis is zeer mooi ingericht, behalve de kussens is alles ons uitstekend bevallen. We zullen dit huis zeker nog een keer boeken en kijken nu al uit naar onze volgende vakantie aan de Oostzee.

Dorle B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren begin april 2023 te gast in het vakantieappartement "Lee". Het huis en het appartement zien er echt uit zoals op de foto's van de aanbieder: nieuw, gezellig, knus! We verbleven met 3 generaties in het huis en zijn het er allemaal over eens: dit is veruit de beste vakantieaccommodatie in het middensegment die we ooit hebben gehuurd!!! ALLE kamers zijn ingericht en gedecoreerd met waanzinnig veel liefde voor detail (gezelligheid)!!! De keuken is ongelooflijk goed uitgerust! Hier kan je alles koken, bakken en braden wat je maar wilt! Voor werkelijk ALLES zijn er potten, pannen, bakvormen en bakplaten in meer dan voldoende hoeveelheid!!! Dit appartement is duidelijk uitgerust door echte GASTGEBERS (niet door verhuurders) die aan alles hebben gedacht wat hun gasten zou kunnen bevallen!!! Echt geweldig!!! Hier zou je gemakkelijk maandenlang kunnen verblijven!!!

Maria K.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is geweldig, het mist alleen kleine details zoals voldoende haken voor handdoeken of opbergruimte voor schoenen en jassen. Het uitzicht vanuit de slaapkamer onder het dak is prachtig. De open haard zorgt voor een knusse en warme sfeer. De basisuitrusting is erg goed en het kleine welkomstpakket is erg behulpzaam voor ons geweest. Helaas was er geen gele container, we hebben het afval toch gescheiden en apart voor de aan ons toegewezen afvalcontainer gezet. Let op voor de buurman, hij lijkt de vakantiegasten niet te mogen...

Heike M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De inrichting van het appartement is zeer goed, smaakvol en erg gezellig. Zelfs aan spellen voor slecht weer, knuffeldeken en veel windlichten en nog veel meer is gedacht. De tuin is betoverend. De locatie is erg mooi als je van een rustige omgeving houdt. Enige kleine nadeel: de accommodatie is een beetje gehorig. Over het algemeen echter een perfecte vakantie.

Claudia W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De vakantiewoning Lee in Redewisch ligt weliswaar wat afgelegen van het centrum, maar het is ons uitstekend bevallen. Het huis is mooi ingericht, op de kussens na, en is ons zeer goed bevallen. We zullen deze woning zeker nog eens boeken en kijken nu al uit naar onze volgende vakantie aan de Oostzee.

Dorle B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren begin april 2023 te gast in de vakantiewoning "Lee". Het huis en de flat zijn inderdaad zoals ze er op de foto's van de aanbieder uitzien: nieuw, gezellig, knus! We verbleven met 3 generaties in het huis en zijn het er allemaal over eens: dit is veruit het beste vakantieverblijf in het middelste prijssegment dat we ooit gehuurd hebben!!!!
ALLE kamers zijn ingericht en gedecoreerd met waanzinnige aandacht voor (gezellige) details!!!!
De keuken is ongelooflijk volledig uitgerust! Hier kun je alles koken, bakken en braden wat je hartje begeert! Er zijn potten, pannen, ovenschalen en bakken voor werkelijk ALLES in meer dan voldoende hoeveelheid!!!!
Deze flat is absoluut ingericht door echte GASTEN (geen verhuurders) die aan alles gedacht hebben wat hun gasten zou kunnen plezieren!!!! Geweldige bioscoop!!! Je zou hier gemakkelijk maanden kunnen blijven!!!!

Heike M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is zeer goed uitgerust, de inrichting is smaakvol en zeer gezellig. Zelfs aan spelletjes voor slecht weer, een deken en veel lantaarns enz. is gedacht. De tuin is betoverend. De locatie is erg mooi als je van een rustige omgeving houdt. Het enige kleine nadeel: de accommodatie is een beetje lawaaierig. Maar al met al een perfecte vakantie.

Janine M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik heb nog nooit zo'n geweldige, smaakvolle vakantieflat gezien. De uitrusting laat niets te wensen over. Van bakpannen, eierprikkers, genoeg schaaltjes en glazen tot theelichtjes, kruiden, aansteker, gewoon alles is verkrijgbaar! Een plek om je thuis te voelen.

Maria K.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is geweldig, alleen ontbreekt het aan kleine details zoals genoeg haken voor handdoeken of opbergruimte voor schoenen en jassen.
Het uitzicht vanuit de slaapkamer onder het dak is prachtig.
De open haard geeft een rustieke warme sfeer. De basisuitrusting is zeer goed en de kleine welkomstdoos was voor ons zeer nuttig. Helaas was er geen gele bak, maar we hebben het afval toch gescheiden en apart voor de ons toegewezen bak gezet.
Kleine waarschuwing over de buurman, hij lijkt niet van het huisje te houden gasten ....


Contactpersoon

Bedrijf Nordic GmbH

We weten de weg naar een vakantie: Ons lokale bedrijf heeft niet alleen tientallen jaren ervaring, wij kennen ook onze Oostzeebadplaats Boltenhagen als onze broekzak en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich bij ons vanaf het begin thuis voelt. Vakantiewoning, vakantiehuis of strandvilla, onze selectie van accommodaties voor uw verblijf aan de Oostzee is groot en voldoet dus aan alle individuele wensen. Van levendige familievakanties tot romantische dagen in een luxe appartement, wij bieden u het hele scala aan vakantieplezier. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste woning voor u en voegen voortdurend nieuwe woningen toe aan ons assortiment!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 397531

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397531.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Ostseebad Boltenhagen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven