Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Pellacani

Toscolano Maderno

Max.  7   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 7  gasten
130m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

De halfvrijstaande woning in de wijk Bogliaco in de gemeente Gargnano ligt op loopafstand van het meer, u heeft een fantastisch uitzicht op het Gardameer en de Monte Baldo.
Het huis met twee verdiepingen biedt ruimte en comfort voor maximaal zeven personen en heeft twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een kleine slaapkamer met een eenpersoonsbed en een comfortabele slaapbank in de woonkamer voor twee personen. Drie badkamers, waarvan één met ligbad en douche, een open haard, een krachtig WLAN (100 MB/s) en een grote garage completeren de luxe uitrusting.
Een gezellige grote woonkamer met moderne volledig uitgeruste keuken verleidt u om te koken en te genieten, een grote tuin met eigen olijfboomgaard, een groot terras op de begane grond en een groot balkon op de begane grond bieden ruimte voor rust en ontspanning. Ruime zithoeken met comfortabel meubilair op de terrassen op de begane grond en de eerste verdieping nodigen u uit om te ontspannen en tot rust te komen.
In de directe omgeving van het huis ligt de haven van Bogliaco met aantrekkelijke restaurants en kleine winkeltjes. Een tennisbaan, de Bogliaco golfbaan, de beroemde zeilhaven en een lido aan het meer bieden mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Het gebied rond Gargnano is een paradijs voor mountainbikers en wandelaars.
De oude stad Gargnano (2 km), de betoverende stad Toscolano-Maderno met ferryhaven (5 km) en het pittoreske stadje Saló (15 km) zijn gemakkelijk bereikbaar. In de omgeving kunt u flaneren en bijna dagelijks winkelen op een boeiende markt in Torre, Toscolano of Saló.
Het lichte en vrolijk ingerichte huis is geen vakantiehuis in de commerciële zin, maar biedt gezelligheid en genoeg ruimte om je ziel te laten bungelen. U moet zich hier niet alleen op uw gemak voelen, maar ook thuis en een gulle atmosfeer ervaren.
Een moderne, nieuw geïnstalleerde grote keuken met alle functies en apparatuur: Inductiekookplaat, koelkast, vriezer, oven, citruspers, koffiezetapparaat (Nespresso) nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van het koken. Een extra grote Amerikaanse koelkast schept de voorwaarden om te genieten van koele zomerdrankjes.
Inkoopmogelijkheden zijn op loopafstand in Bogliaco en op enkele minuten met de auto in Toscolano-Moderno.
Binnen een straal van een paar kilometer opent zich een breed scala aan culinaire mogelijkheden, van de authentieke landelijke Italiaanse keuken tot restaurants met Michelin-sterren, met voor elk wat wils en voor elk budget.
Beddengoed moet worden meegebracht.
Prijs details 2022:
Laagseizoen: maart en april: 110 euro per dag
Laagseizoen: mei en juni: 120 euro per dag
Hoogseizoen: juli tot half september 150 Euro per dag
Prijzen voor de maanden oktober tot februari op aanvraag
De prijzen hebben betrekking op een bezetting van maximaal 6 personen per appartement per nacht inclusief W-LAN, elektriciteit, water, verwarming
De toeristenbelasting bedraagt 1 euro extra per persoon per nacht.
De eindschoonmaak is eenmalig en kost 60 euro.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat honden helaas niet zijn toegestaan en dat roken in het gehele huis verboden is.
Verdere informatie op aanvraag.
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw vragen het best per telefoon of e-mail te beantwoorden.
Licentie- of registratienummer: Partita IVA GBHNRS57H412Z112Z

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 40 km Verona

40 km

Station 50 km Rovereto

50 km

Snelweg-afrit 50 km Rovereto Süd

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De weg naar uw vakantie:
Als u vanaf Brenner over de snelweg naar het zuiden komt, verlaat u de snelweg ongeveer 120 km na Brenner bij de afslag "ROVERETO SÜD", richting Lago di Garda en rijdt u in de richting van Riva. Kort voor Riva kunt u beslissen of u de rondweg rechts wilt nemen of linksaf door het stadje Riva direct langs het meer. In beide gevallen volgt u de borden naar LIMONE of BRESCIA. Na korte tijd komt u door de pittoreske - maar op sommige plaatsen helaas smalle - tunnels van de GARDESANA.
Na ongeveer 10 km passeert u het pittoreske vakantieoord LIMONE en vervolgt u uw weg in zuidelijke richting naar Brescia. Na ongeveer 50 minuten (vanaf RIVA) bereikt u de stad GARGNANO en bent u er bijna. Rijd ongeveer vier kilometer rechtdoor langs Gargnano tot u het gehucht Bogliaco bereikt. Op de eerste rotonde slaat u rechtsaf de linker van de twee kruisingen in en rijdt u ongeveer 800 meter door tot u het bord VILLAVETRO ziet; na nog eens 200 meter komt u bij RUINO, een T-kruising met één weg naar rechts en twee naar links.
Sla linksaf en meteen (5 meter!) weer rechtsaf een doodlopende straat in, Via dei Castello Pellacani, en u bereikt uw vakantiebestemming op nummer 11-13: WELKOM!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Uw nieuwe vakantieparadijs is gelegen in een charmante omgeving en biedt tal van mogelijkheden:
Arena van Verona:
Een reis naar Verona voor het festival is altijd de moeite waard in de zomer en het is heel goed mogelijk om 's middags naar Verona te gaan, een opera of een concert bij te wonen en 's avonds terug te keren: Aan het begin van de middag neemt u de veerboot in Toscolano naar Torri, vandaar in tien minuten naar de afrit van de snelweg naar AFFI en verder naar Verona.
S Nachts, als de veerboot niet vaart, moet u om het zuidelijke puntje van het Gardameer terugrijden.

Cultureel interessant is ook het grote museumcomplex van Gabriele D'Annunzio in Gardone. Het imposante museumcomplex ligt op een heuvel en werd ontworpen en gebouwd door de Italiaanse nationale dichter Gabriele D'Annunzio. Het bevat zijn huis, nu een museum, een legendarisch vliegvoertuig (type SVA 10) waarin Annunzio zijn legendarische vlucht boven Wenen maakte. In een ander museum kunt u een schip (onderzeebootjager) en twee oldtimers bekijken. Rond de musea is een heel mooi park.
(Via Vittoriale, 25083 Gardone Rivera,
dagelijks geopend van 09:00 tot 20:00, oktober tot maart tot 17:00)

In Gardone kunt u ook het park van Andrè Heller bezoeken, dat bijzonder indrukwekkend is door zijn prachtige en overvloedige bloemenpracht, vooral in het voorjaar. Maar de attractie is ook de collectie moderne kunstwerken van beroemde kunstenaars die Heller hier heeft gemaakt. Een plaats van symbiose tussen natuur, kunst en verbeelding. Meer dan 2.000 planten, talrijke beeldhouwwerken, de geur van de planten, het getjilp van ontelbare vogels en een zinnelijke tuinarchitectuur spreken alle zintuigen van de bezoeker aan.
(Via Roma 2, 25083 Gardone,
Maart tot oktober, dagelijks van 09:00 tot 19:00)

Het beroemdste actiepark van Italië, Gardaland, aan de andere kant van het meer, biedt een heerlijk dagje uit, vooral voor kinderen. U kunt het beste vooraf tickets reserveren op internet de site wordt ook in het Duits weergegeven.
Gardaland Park,Via Derna 4, 37014 Castelnuovo, Verona
De beste manier om er te komen is met de veerboot naar Torri, vandaar naar het knooppunt AFFI (ga niet op de snelweg, maar neem de tweebaansweg richting Peschiera del Garda en volg de borden naar Gardaland.

Sportfaciliteiten
Als u sportieve ambities hebt, zijn er hier nauwelijks grenzen aan uw vakantie.

Natuurlijk is het meer met stranden in Bogliaco, Villa en Gargnano de eerste plaats om te gaan zwemmen.

U kunt in de haven van Gargnano ook boten huren voor enkele uren of zelfs dagen, maar ook een motorboot bij de scheepswerf Fetrinelli. Er zijn ook zeilboten te huur in de haven van Bogliaco. Immers, de Centomiglia, een van de grootste zeilregatta's, vindt elk jaar in het tweede weekend van september hier aan het Gardameer plaats.

Ook motorrijders of mountainbikers komen hier aan hun trekken. Op de rotonde waar u rechtsaf slaat naar uw accommodatie in Bogliaco, bevindt zich aan de rechterkant een fietsverhuurbedrijf waar u allerlei soorten fietsen kunt huren

In Bogliaco is er een tennisbaan voor de deur en op een paar kilometer van mijn huis ligt de op twee na oudste golfbaan van Italië. Als u de rotonde in Bogliaco naar rechts afrijdt, in de richting van Saló, neemt u meteen daarna de eerste afslag rechts en bent u in een paar minuten op uw bestemming. Zelfs als u geen golf speelt, is het de moeite waard om naar het clubhuis te gaan voor lunch of diner. De keuken is werkelijk voortreffelijk met een prachtig uitzicht vanaf het terras.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. C. Kaatz

Dhr. C. Kaatz

Mijn vrouw Andrea Nasemann kocht dit mooie halfvrijstaande huis in 2021 en renoveerde het volledig in het voorjaar van 2022. Zij brengt al meer dan 50 jaar haar vakanties door aan het Gardameer in Gargnano en gebruikt deze nieuwe woning, naast haar eigen appartement, voornamelijk voor vakanties met haar kinderen en kleinkinderen. Tijdens vrije periodes ontvangen wij er ook graag vakantiegasten. Het is geen vakantiehuis in de commerciële zin van het woord, maar een mooi huiselijk en elegant ingericht huis waar u zich thuis moet voelen en comfortabel kunt wonen. Een groot terras met een ruime tuin nodigt u uit om te ontspannen maar ook om samen te eten. Het balkon op de eerste verdieping biedt beschutting en een plek om uit te rusten. We willen dat onze gasten zich thuis voelen in dit prachtige huis en dat ze graag terugkomen. Ik ben belast met de administratie en ben de contactpersoon voor al uw vragen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten. Christopher Kaatz


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 397533

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397533.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven