Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Ostseebad Boltenhagen

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
toegankelijk voor rolstoelgebruikers toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.03 km

0.03 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Carolin B.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne, große und moderne Wohnung in zentraler Lage.

Jana R.

4,0
4 4 4 4 4

Super schöne Wohnung aber leider sehr hellhörig

Claudia S.

5,0
5 5 5 5 5

Eine schöne geräumige Ferienwohnung in bester Lage, direkt beim Strandaufgang. Es fehlt an nichts und alles war schön sauber. Super nettes Personal beim Servicebüro.

Regine M.

4,0
4 4 4 4 4

Schöne Wohnung ganz nah am Strand.

Katharina H.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle, helle, große Wohnung in Traumlage, die keine Wünsche offen lässt! Unfassbar viel Stauraum, hochwertige & moderne Einrichtung, absolut barrierefrei und sehr sauber! Klare Empfehlung!

Brigitte J.

4,0
4 4 4 4 4

Die Lage großartig, 2 SZ , 2 Bäder wunderbar!

Karl-Heinz B.

5,0
5 5 5 5 5

Waren im Oktober das zweite Mal in dieser FeWo. Diesmal mit Enkel. War wieder ein wirklich schöner Urlaub, auch wenn diesmal das Wetter nicht so gut war wie 2022 im Oktober. Leider war die Fischräucherei Ullrich geschlossen. Hatten uns so auf den lecker Fisch gefreut. Entschädigt wird man aber am Promenaden Imbiss um die Ecke. Tolle Fischbrötchen und Crêpes mit Räucherlachs, Käse und Lauch - ein Traum. Die FeWo ist wirklich sehr gut ausgestattet, auch für Menschen mit Handicap. Einziger Wermutstropfen: Es gibt im Wohnzimmer keine vernünftige Sitzgelegenheit für Gehbehinderte. Die Schlafcouch und der Sessel sind einfach zu niedrig und viel zu weich, um darauf zu sitzen. Und ohne Hilfe kommt man als Behinderter nicht wieder hoch. Deshalb haben wir unseren Therapiestuhl mit. Unabhängig davon eine tolle Fewo und eine sehr schöne Umgebung. Kommen garantiert wieder.

Nicole S.

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Gesamtpaket!!!! Wir haben uns sehr sehr wohl gefühlt!!!! Die Nähe zum Strand war sehr toll!!!! Die Wohnung traumhaft!!!

Antje H.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr empfehlenswert uns hat es sehr gut gefallen.Die Ausstattung ist perfekt und die Lage optimal.Ich würde es Jedem weiter empfehlen.

Astrid G.

5,0
5 5 5 5 5

Top ausgestattete Ferienwohnung,mit allem was man braucht, super Lage am Strand,sehr empfehlenswert

Birgit S.

5,0
5 5 5 5 5

Perfekt. Top Lage, liebevolle hochwertige Ausstattung, freundlicher Service

Detlev P.

5,0
5 5 5 5 5

Lage, Größe und Ausstattung der Wohnung konnte nicht besser sein. Wir waren dort mit 2 Personen, einem Hund und einer Katze, für uns vier war es optimal!

Peter H.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne behindertengerechte Wohnung mit viel Platz. Recht gut ausgestattet. Allerdings fehlt eine kleine Erst-Hygieneausstattung (keine Seife, Spülmaschinentabs, Ersatzklopapier.)

Sandra N.

5,0
5 5 5 5 5

Super Wohnung, alles perfekt. Super Service. Wir haben gleich nochmal gebucht

Norbert S.

4,0
4 4 4 4 4

Gastronomie schlechtes Preis-Leistungsverhältnis

Ellen H.

5,0
5 5 5 5 5

Eine tolle Unterkunft

Sandra N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is ideaal gelegen - slechts een paar meter van het strand - gewoon geweldig. Bovendien is het appartement zeer ruim en er zijn veel kasten om kleding en andere spullen voor 6 personen op te bergen. Er stond in elke kamer een televisie. Dat zie je niet vaak.

Gerhard B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi ingericht, alles wat we nodig hadden was aanwezig in de keuken. We zijn op zondag aangekomen, sleuteloverdracht was geweldig, vriendelijk ontvangst. We waren met 3 personen, twee slaapkamers, het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. 2 personen moeten in de woonkamer met open keuken slapen. De aangepaste badkamer is precies goed, top! We verbleven daar 2 weken tot eind april. Fam. B. uit Baden-Württemberg.

Karl-Heinz B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie locatie. Geweldig appartement voor mensen met een handicap die geen verzorgingsbedframe nodig hebben. Ook de omgeving is goed en de duinenpromenade is zeer geschikt voor mensen met een handicap. Als je niet van honden houdt, is het misschien beter om afstand te houden. Tijdens ons verblijf waren er veel huurders met honden in het gebouw. Wij konden hiermee omgaan. We komen volgend jaar weer terug.

Karl-Heinz B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in oktober voor de tweede keer in dit vakantieappartement. Dit keer met onze kleinkinderen. Het was weer een heerlijke vakantie, ook al was het weer niet zo goed als in oktober 2022.
Helaas was de visrokerij Ullrich gesloten. We hadden ons zo verheugd op de lekkere vis. Maar bij de promenade snackbar om de hoek wordt je gecompenseerd. Geweldige visbroodjes en crêpes met gerookte zalm, kaas en prei - een droom.
Het vakantieappartement is echt heel goed uitgerust, ook voor mensen met een handicap. Het enige minpuntje: er is geen geschikte zitplaats voor mensen met een beperking in de woonkamer. De slaapbank en de stoel zijn te laag en te zacht om goed op te zitten. En zonder hulp komt een gehandicapte niet makkelijk weer overeind. Daarom hebben we onze therapie stoel meegenomen.
Los daarvan is het een geweldig vakantieappartement en een erg mooie omgeving.
We komen zeker weer terug.

Sandra N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement heeft een ideale locatie - slechts een paar meter naar het strand - gewoon geweldig. Dan is het vakantieappartement zeer ruim en er zijn veel kasten om kleding en andere dingen voor 6 personen op te bergen. Er was een televisie in elke kamer beschikbaar. Dat is ook zeldzaam.

Karl-Heinz B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige locatie. Geweldig appartement voor mensen met een handicap die geen bed-inzetframe nodig hebben. Ook de omgeving is goed en de duinenpromenade is zeer geschikt voor mensen met een handicap. Als je niet zo van honden houdt, moet je misschien afstand nemen. Tijdens ons verblijf waren er veel bewoners met honden in het huis. We zijn er echter mee omgegaan. We komen volgend jaar terug.

Anja F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze drempelvrije flat, op ongeveer 100 meter van de strandovergang, laat niets te wensen over. Twee badkamers, waarvan één geschikt is voor een rolstoel, en veel andere ruimte maken het verblijf voor vier personen zeer aangenaam. We voelden ons zeer comfortabel. We zouden graag terugkomen.

Gerhard B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi ingericht, alles wat je nodig hebt was aanwezig in de keuken. We kwamen aan op zondag, sleuteloverdracht was geweldig, vriendelijke ontvangst. We waren met 3 personen, twee slaapkamers, de flat is voor maximaal 6 personen. 2 personen moeten slapen in de woonkamer met open keuken. De badkamer voor gehandicapten is gewoon goed, top! Wij verbleven er 2 weken tot eind april.
Fam. B.uit Baden-Württemberg

Diana K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

DE flat was heel erg mooi, er ontbrak niets. De keuken was zeer goed uitgerust, ik ben in veel flats van de Nordic geweest, maar deze was de beste tot nu toe. De badkamers en de hele flat waren gewoon geweldig!!!

Katrin B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooie flat. We waren met z'n tweeën. De flat is zeker geschikt voor 4-6 personen. De nabijheid van het strand is onovertroffen en aan de andere kant de nabijheid van Edeka. We komen zeker terug.


Contactpersoon

Bedrijf Nordic GmbH

We weten de weg naar een vakantie: Ons lokale bedrijf heeft niet alleen tientallen jaren ervaring, wij kennen ook onze Oostzeebadplaats Boltenhagen als onze broekzak en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich bij ons vanaf het begin thuis voelt. Vakantiewoning, vakantiehuis of strandvilla, onze selectie van accommodaties voor uw verblijf aan de Oostzee is groot en voldoet dus aan alle individuele wensen. Van levendige familievakanties tot romantische dagen in een luxe appartement, wij bieden u het hele scala aan vakantieplezier. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste woning voor u en voegen voortdurend nieuwe woningen toe aan ons assortiment!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 399929

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/399929.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Ostseebad Boltenhagen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat