Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Camping Cottage

Krummhörn

Max.  11   gasten
105m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 11  gasten
105m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

128 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

128 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Nadat we de "Upleward Cottage" (nr. 30487) in het naburige dorp al naar eigen idee hadden omgebouwd tot een leuke vakantiewoning - wat ons veel plezier deed - hebben we de cottage in Campen in 2010 gerenoveerd en gezellig ingericht. Net als in Upleward waren een mediterrane toets, lichtdoorstroomde kamers en een zekere openheid naar buiten voor ons belangrijk

Deze ongeveer 90 vierkante meter grote rustieke cottage in shabby-chique stijl biedt een ruime, volledig uitgeruste, lichte landelijke keuken met eethoek, een eethoek met een grote eettafel, een gezellige woonkamer met een houtkachel (en een slaapbank voor twee personen), een gezellige slaapkamer met een tweepersoonsbed en een babybedje, twee leuke en kleurrijke kinderkamers - een driepersoonskamer en een eenpersoonskamer - en een extra zaalkamer voor nog een persoon. Via de grote terrasdeur in de woonkamer heeft u toegang tot het op het zuidwesten gelegen grindterras en de mooi aangelegde tuin, met tuinmeubelen en parasol. Hier kunt u genieten van een kopje koffie of een barbecue in de frisse lucht, of spelen en ravotten. Parkeerplaatsen voor auto's zijn ook

De charme van het huis ligt in de geslaagde combinatie van oude bouwstof - ook herkenbaar aan de dikke muren - met moderne kamerindeling en gezellige inrichting in vintage stijl. We hebben de originele houten balken in de woonkamer, keuken en gangen blootgelegd en bewaard. De gehele begane grond heeft warm aandoende houten vloeren. Niettemin is het huis thermisch geïsoleerd volgens de moderne eisen. Op koele avonden zorgt, naast de centrale verwarming op gas, een houtkachel voor knisperende gezelligheid. Het meubilair is smaakvol en praktisch - kinderen zijn welkom om zich uit te leven. Basisfietsen en een vakantiebibliotheek zijn beschikbaar. Wij zorgen voor verzorgd beddengoed en handdoeken. Recreatie

Dit huisje kan net zo goed alleen of met z'n tweeën gebruikt worden als met een groot gezin. Zelfs met een volledige bezetting van 9 personen is er nog ruimte voor individuele retraite - lezen, nadenken, wandelen of gewoon een pauze nemen

Onze "Campino", een volledig ingerichte woonwagen met douche en keuken voor twee extra personen, kan ook op het terrein worden gereserveerd.

U kunt ook onze cabriolet boeken als u het Oost-Friese landschap in een open auto wilt beleven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Bremen

140 km

Station 12 km Emden

12 km

Snelweg-afrit 11 km Emden

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zeer rustig gelegen aan de rand van het dorp, biedt het huisje een fantastisch, vrij uitzicht op de omliggende velden en de uitgestrektheid van het Oost-Friese landschap. Je waant je midden in de natuur. Vanuit de zolderkamer kun je de nabijgelegen dijk zien. U kunt zelfs vissen (rietvoorn) vangen in het kanaal voor het huis. Soms grazen er herten vlak bij het huis - een idylle, niet alleen voor kinderen. U kunt 's morgens verse broodjes krijgen in een kleine winkel op de hoek

Het vakantiehuis is gelegen in Campen in het Oost-Friese Krummhörn, op enkele minuten van het strand aan het Werelderfgoed Waddenzee met uitgebreide speel- en recreatiemogelijkheden. Kitesurfen is hier erg populair. In het zomerhalfjaar worden door de plaatselijke bevolking begeleide wadlopen aan zee aangeboden. In het dorp kunt u het landbouwmuseum en de bekende vuurtoren van Campen bezoeken. Rond Campen zijn er prachtige fiets- en wandelroutes, langs de vele kanalen en langs de zee en de dijk. Indien nodig kunnen in Campen extra fietsen worden gehuurd.

Het is slechts enkele minuten naar de dijk en de zee met talrijke toeristische voorzieningen. Vismogelijkheden zijn er in de zee (surfvissen, ca. 2 km) en in het kanaal (ca. 1 km). De Campener (2 km) en de vuurtoren van Pilsum (11 km) zijn ook niet ver weg. Het romantische vissersdorp Greetsiel met zijn twee beroemde molens heeft talrijke restaurants, theehuizen, pubs, een zwembad en een wellness-oase, evenals een grote speeltuin en kinderspeelhuis en ligt op slechts 14 km afstand. U kunt ook een uitstapje maken naar het nabijgelegen dorp Rysum - een typisch Oost-Fries terpdorp en ooit uitgeroepen tot mooiste dorp van Nedersaksen. Dagtochten van Norddeich (33 km) naar Norderney en Juist en van de Knock (9 km) naar Borkum zijn erg populair. De havenstad Emden (13 km) nodigt uit tot een havenrondvaart, een museumbezoek (Henri Nannen Museum) of gewoon een wandeling. Alle winkel- en bevoorradingsmogelijkheden zijn te vinden in Rysum, op 3 km afstand, of in Pewsum, op 7 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor 2 personen, inclusief alle bijkomende kosten, brandhout voor de eerste dagen, beddengoed en handdoeken, en het gebruik van 5 fietsen. Voor elke extra persoon ouder dan 6 jaar geldt een toeslag van 5 tot 15 euro, afhankelijk van het seizoen. Voor kortere of langere verblijven kunnen andere prijzen worden afgesproken. De prijzen zijn inclusief 7% BTW en toeristenbelasting.

Toeristenbelasting vanaf 15 maart tot per dag voor maximaal 4 personen per gezin: 1,40/volwassene en 0,50/kind. De rest van de tijd de helft.

Optioneel:
- Wasservice 5 €/8kg wasgoed

Annuleringsvoorwaarden:

meer informatie:

Wij stellen eenvoudige fietsen met en zonder versnellingen ter beschikking, waarvan één met kinderzitje, evenals een jeugdfiets en een kinderfiets voor tochten in de omgeving. Voor zwaardere fietstochten kunt u eventueel in het dorp geschikte fietsen huren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
4.2 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.2 Service
4.0 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Jutta E. uit Schenefeld

3,0
4 2 2 4 3

nur für Familien mit Kindern geeignet

Für Familien mit Kindern gut, für 3 Erwachsene auch, aber schwierig für mehr Erwachsene. Es gibt ein Durchgangszimmer, welches überhaupt nicht als Schlafzimmer zu nutzen ist.
Sonst ganz nett eingerichtet und schöner Garten.

Juli 2018

Alexandra S. uit 48308 Senden

3,7
4 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Ook aanbevolen voor 1 nacht

In juli huurde ik het huisje met 3 vrienden voor een kort weekendje weg.
Toen we aankwamen, was ik erg enthousiast om te zien of de foto's overeen zouden komen met de werkelijkheid en ik moet zeggen, we werden niet teleurgesteld.
Het is een zeer liefdevol ingericht huisje met voldoende ruimte.
Wij vonden de krakende vloeren en de kamerindelingen bijzonder charmant.
Voor het slapen hebben we ons opgesplitst, 2 sliepen in het "huwelijksbed" en 2 in het stapelbed in de "kinderkamer" en dat heel goed en rustgevend.
Als u niet zelf wilt koken, zijn er genoeg mogelijkheden om buiten te dineren
De verhuurders hebben aanbevelingen genoteerd die u kunt volgen, of u kunt de auto nemen naar Greetsiel, wat wij deden en slechts ongeveer 15 minuten rijden kostte, er zijn enkele leuke restaurants.

Het huisje is erg rustig en afgelegen en is daarom naar mijn mening meer geschikt voor vakantiegangers die liever een beetje weg van de grotere steden wonen.
Maar, zoals reeds gezegd, het is niet ver naar Greetsiel of Norddeich (30 minuten rijden).

Dus als u een rustige vakantie wilt zonder veel lawaai, of als u houdt van oude krakende vloeren en trappen, dan is dit de plek voor u.
In ieder geval vonden we het erg leuk en konden we ons ontspannen van onze dagelijkse werkroutine.

Als u echter liever alles op loopafstand heeft en niet zonder Wi-Fi wilt, kunt u beter een andere vakantiewoning zoeken.

Ik wil ook mijn waardering uitspreken voor het feit dat de heer Binder in mijn geval altijd zeer snel reageerde op mijn vragen per e-mail.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2017

Anja M. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis met charme

Wij, twee mensen met een hond, voelden ons zeer comfortabel gedurende de twee dagen.
Het huis is zeer gezellig, uitnodigend en smaakvol ingericht. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar.
Grotere steden en winkelcentra (bijv. Emden) zijn met de auto snel te bereiken
Als u absoluut internet moet hebben en niet kunt leven met krakende vloerplanken, dan moet u uw vakantie niet doorbrengen in een oud huis met self-catering, maar in een modern stadshotel.
We vonden het in ieder geval erg leuk.
Hartelijk dank voor twee prachtige dagen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2017

Susanne uit Oberhausen

2,3
3 3 0.5 2.5

Könnte besser sein !

Wer es offen und nicht gerade leise mag ist dort gut aufgehoben! Es sind keine 4 Schlafzimmer sonder eher schlafgelegenheiten. Es knarrt und knackt überall! Mann hört alles was oben ist und umgekehrt genauso ! Für Internet gibt es vor ort nur ein UMTS stick der aufgeladen werden muss ! Wasser und wein steht vor ort muss aber leider auch gekauft werden was wir sehr teuer fanden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Mei 2012

Isselhexe uit Isselburg

4,9
5 4.8 5 5 4.5
Toon Duits

Eenvoudigweg mooi,.....

er wordt niet te veel beloofd, maar je moet ervan houden,
het is erg authentiek, met veel liefdevolle details,
want het is absoluut individueel, details wil ik niet prijsgeven; we waren met z'n tweeën met een langharige collie, en het is precies wat we nodig hadden.
We hadden bijvoorbeeld een hele regenachtige dag, wat met een langharige hond altijd wat lastig is, maar in de grote ingangshal was dat helemaal geen probleem;
en ook de rest van het huis is rustiek en robuust.
Oude en nieuwe elementen harmoniëren, en ook wat beddengoed, servies, enzovoort betreft, alles is zeer smaakvol. Voor ons is zoiets belangrijk, want we willen niet alleen eten en slapen in een vakantieverblijf.
De kinderkamer is een droom voor kleine gasten die niet alleen voor de tv willen zitten, leuke spellen, kindvriendelijke inrichting,...(we hebben vakantiehuizen gezien waar er apart een tv/cd-speler was in de kinderkamer)
Tot nu toe hebben we altijd vakantiehuizen met 4 of 5 sterren geboekt, in de vakantieparken die hier vaak voorkomen.

Maar die hadden niet deze charme, we zullen graag weer terugkomen. Het was puur ontspanning in een gezellige sfeer. De bakker/kiosk om de hoek heeft heerlijke broodjes, zelfs op zondag. De tuin is net zo individueel,
er groeien zelfs kruiden, het grasveld is een mooie kruidenweide; en naar wat ik kon zien, zijn er ook fruitbomen.
En 's avonds een mooie wandeling met de hond direct aan de rand van het veld of door het dorp. Honden en kinderen zijn hier echt welkom.
Een klein minpuntje is dat er naast twee huizen worden gebouwd, maar het uitzicht over de velden blijft nog steeds behouden.

De beoordeling in procenten die nu volgt is zeker individueel, want het hangt sterk af van wat je verwacht en wat je belangrijk vindt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr
ruhig gelegen, aber Alles was man braucht in erreicbarer Nähe, Greetsiel
und Pewsum sind von uns bevorzugte Orte, Greetsiel möglichst früh, dann
ist es nicht so voll.

Recreatiemogelijkheden: Haben
wir nicht getestet, wir gehen viel mit unserem Hund spazieren und sind
gerne am Deich und am Wasser, aber eben nicht zum baden, sondern wir
gehen gerne gemütlich spazieren.
Sehenswürdigkleiten die wir suchen sind eher schöne Bauten
und typische Orte. Rysum ist auch zu empfehlen, für Hundehalter am Knock
kann man super mit Hund tollen und laufen.

Winkels: Wie schon erwähnt, in den Orten drumherum, Donnestags ist im Pewsum Wochenmarkt.
Für Biofans,die Mühle in Greetsiel, da gibt es auch die leckeren Kleikartoffeln.
Was fehlt sind guter ganz frischer Spargel und leckere Erdbeeren.


Contactpersoon

Bedrijf The Cottage Company
J. Binder und G. Busemann

J. Binder und G. Busemann

Na vele jaren in Afrika en Azië, die we vaak in oncomfortabele hotelkamers moesten doorbrengen, hebben we onze Campen Cottage uitgebreid en ingericht zoals we altijd al wilden: open, zonnig, praktisch en gezellig - met mediterrane flair en Scandinavisch comfort. Bezoekers moeten zich welkom voelen, het plattelandsleven in een grote keuken, een grote wilde tuin, rust en stilte wanneer dat nodig is, kinderen moeten zich kunnen uitleven, naar zee fietsen en in bomen klimmen. Verse melk halen bij de boerderij, paardrijden, vissen ....


Andere accommodaties van J. Binder und G. Busemann


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 40070

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/40070.htm


«Camping Cottage» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven