Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

La Dolce Vita Posedarje 4

Posedarje

Max.  6   gasten
78m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
78m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit prachtige appartement ligt in Posedarje, in de provincie Zadar in Dalmatië, Kroatië. Dit prachtige appartement op de begane grond is geschikt voor 6 personen. Het heeft 2 slaapkamers en beide slaapkamers zijn uitgerust met kingsize bedden, smart tv's en airconditioning. Ze hebben ook voldoende bergruimte voor de bagage van onze gasten. De grootste slaapkamer beschikt ook over een patio waar onze gasten kunnen genieten van een kopje koffie en het prachtige landschap van de omgeving. Het appartement heeft 2 badkamers. De hoofdbadkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. De 2e badkamer heeft een wastafel en toilet. De grote open keuken en woonkamer bieden comfortabel plaats aan een gezin van 6. In de woonkamer staat een prachtige queensize slaapbank, waar iedereen heerlijk op kan slapen. De woonkamer heeft ook een 55-inch smart screen TV. De keuken is een droom voor chef-koks. Het heeft alle voorzieningen om een heerlijke maaltijd te bereiden, of het nu voor een gezin is of voor een samenkomst van vrienden en familie. De eethoek en ontbijtbar op het eiland bieden plaats aan maximaal 10 personen. Dit is een gezellige ruimte waar iedereen van kan genieten. Wat bestek, serviesgoed en kookgerei betreft, dit appartement heeft het allemaal en zelfs meer...
Deze tuineenheid heeft een eigen parkeerplaats en een eigen ingang. Het is ook een genot voor entertainers. Het heeft een overdekte patio met een buitentafel voor 6 personen en een prachtige vuurplaats voor 12 personen. Perfect om wijn te drinken, te genieten van het prachtige landschap en te socialiseren met goed gezelschap. De sterrenhemel bij de vuurplaats is absoluut majestueus. De tuin zelf is prachtig en groot genoeg om een partijtje badminton te spelen.
De faciliteit biedt ook gezinnen een verwarmde jacuzzi whirlpool en ook een prachtig ontworpen speeltuin voor de kinderen om te genieten
Het gebied van Posedarje is goed gelegen met toegang tot alle belangrijke snelwegen die u kunnen leiden vele avonturen op de Dalmatische kust lijn. Posedarje zelf heeft alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw vakantie. Hiertoe behoren winkels, bakkerijen, slagerijen, restaurants en medische voorzieningen. De zee, die op minder dan 5 minuten rijden van het appartement aan het water ligt, is warm en kristalhelder. De kustlijn hier, heeft vele stranden en als u avonturen beleeft, zult u vele verborgen juweeltjes vinden, die zonovergoten en magisch zijn.
De provincie Zadar is doordrenkt van geschiedenis, die 1000 jaar teruggaat tot toen de Romeinen het bezet hielden. Dit is te zien in de oude stad in de stad. Dit ligt op ongeveer 25 minuten rijden van het appartement. Andere spectaculaire plaatsen om te bezoeken zijn het Paklenica Nationaal Park, het Krka Nationaal Park en het Kornati Nationaal Park. Deze parken zijn ongelooflijk mooi en het landschap is absoluut spectaculair. Het is de reis waard om deze gebieden te bezoeken. Ze liggen allemaal in een straal van 60km van het appartement.
Voor een ongelofelijke ervaring die u nooit zult vergeten, met verschillende festiviteiten waarvan u het hele jaar door kunt genieten, kom naar La Dolce Vita appartementen en geniet van de magie van de Dalmatische kust

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.6 km

1.6 km

Supermarkt 2.6 km

2.6 km

Restaurant 2.6 km

2.6 km

Stadscentrum 2.6 km

2.6 km

Luchthaven 23 km Zracna Luka Zadar

23 km

Snelweg-afrit 6 km E71 Zadar 1

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De provincie Zadar heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1000 jaar geleden, toen de Romeinen het bewoonden. Dit is te zien in de "Oude Stad in de stad. Dit ligt op ongeveer 25 minuten rijden van het appartement. Andere spectaculaire plaatsen om te bezoeken zijn het Paklenica Nationaal Park, het Krka Nationaal Park en het Kornati Nationaal Park. Deze parken zijn ongelooflijk mooi en het landschap is absoluut spectaculair. Het is de reis waard om deze gebieden te bezoeken. Ze liggen allemaal in een straal van 60km van het appartement.
Voor een ongelofelijke ervaring die u nooit zult vergeten, met verschillende festiviteiten waarvan u het hele jaar door kunt genieten, kom naar La Dolce Vita appartementen en geniet van de magie van de Dalmatische kust


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % 2 weken voor aankomst
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie G. Zatezalo Manni

Familie G. Zatezalo Manni

Wij zijn een gezin dat van Zuid-Afrika naar Kroatië is verhuisd om onze dochter de ervaring van het leven in Europa te bieden. We hebben veel gereisd en we zijn verliefd geworden op Dalmatië. Tijdens het reizen wilden we onze ideeën over een vakantie, waar je kon verblijven en ontspannen in een comfortabel appartement tegen een betaalbare prijs en de voordelen van het zien van een van 's werelds mooiste en meest schilderachtige kustlijnen, in ons aanbod opnemen. Dit was een idee dat al 20 jaar in de maak was en nu werkelijkheid is geworden. We hebben er alles aan gedaan om onze appartementen zo comfortabel en huiselijk mogelijk te maken. Als zijnde "Een thuis, weg van huis" We willen onze gasten het gevoel geven dat ze alle luxe hebben van een hotel en een thuis. We hebben ervoor gezorgd dat alle voorzieningen zijn verzorgd en onze gasten zullen niet hoeven te denken dat ze iets vergeten zijn. We hebben er alles aan gedaan om deze appartementen stijlvol, modern en open in te richten met alle moderne voorzieningen tot uw beschikking.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 403822

Laatst bijgewerkt: 06.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/403822.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven