Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Bullerbü

Elbland tussen Torgau en Wittenberg

Max.  14   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 14  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Stel je voor dat je omringd bent door weelderige groene weiden en velden. U bent hier gekomen via Dommitzsch over een geplaveide weg, langs de boerderijen, geiten, paarden ... En dan ziet u ons witte huis, overwoekerd door groene wijnranken. De kinderen spelen in de wei, ravotten in de tuin, graven in de zandbak en schommelen. De geur van heerlijk gebak walmt uit de keuken in huis, terwijl de volwassenen de tijd vergeten. Onze Bullerbü ligt in een dorpje tussen de Elbe en de Dübener Heide of tussen Torgau en Wittenberg. Je kunt ook in een uur in Leipzig zijn.

Het is een heerlijk zonnige, rustige en gezellige plaats op de zuidelijke helling van een kleine eindmorene tussen de Dübener Heide en het brede Elbedal. Er zijn kippen, schapen, paarden, veel katten, edelherten in het dorp en u kunt uren wandelen direct vanaf de rand van het dorp in de Dübener Heide, over de velden die direct aan het huis grenzen of langs de Elbe, op 3 km afstand.
Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. Het nabijgelegen Elbe-fietspad biedt vele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Gemakkelijke fietstochten over goed onderhouden paden en wegen zonder noemenswaardige hellingen kunnen direct vanuit het huis worden ondernomen. Na een wandeling van 10 minuten bereikt u het natuurlijke boszwembad achter het dorp. Het is een idyllisch gelegen zwemmeer en omgeven door bos en natuur.
Wij hebben ons bij de inrichting en uitrusting laten leiden door de behoeften van grote en kleine mensen en hebben zoveel mogelijk ingebracht van wat wij zelf aan accommodatie wensen. Onze kinderen noemden het huis en de tuin ons Bullerbü toen ze het voor het eerst zagen, ter herinnering aan de geliefde boeken en omdat het heel dicht bij hun ideeën van toen stond. Dat hebben we zo gehouden
Tot 15 personen kunnen hier comfortabel wonen.
Ons huis werd uitgebreid gerenoveerd van 2014-2018 en ligt verscholen tussen velden en weilanden. Op de begane grond is er een grote eethoek met aangrenzende woonkamer, een open keuken en twee slaapkamers en twee badkamers. Boven zijn er nog twee slaapkamers en een kleine loungeruimte. De badkamers hebben vloerverwarming, één badkamer heeft een open douche. Een sauna nodigt uit tot zweten op koude dagen. Een tuin van ca. 2000 m² nodigt uit tot verkennen; want er staat altijd wel iets in bloei. U kunt ontspannen, spelen, barbecueën, een vuurtje maken... Veel kruiden, die vooral in de moestuin groeien, of ook vruchten, zoals onze wijn, in huis kunnen met plezier geknabbeld en geknipt worden.
Het huis is zeer geschikt voor stellen, maar vooral voor grotere groepen zoals wandelgroepen, wellness vakantiegangers, stedentrippers, beursbezoekers, familiereünies, eindejaarsretraites, projectwerk, bedrijfsvergaderingen, zomervakanties, korte trips, relaxen - en vaak is de combinatie aantrekkelijk.
Niet alleen in de zomer, maar ook in alle andere jaargetijden heeft de directe omgeving zijn eigen bijzondere charme. Een rustige herfstdag in het bos, een winteravond in de sauna, een lentewandeling langs de bloeiende perenbomen op weg naar Dommitzsch of een zomerse molentocht naar de Elbe zijn onze city escapes

Onze diverse ervaringen met vakantiewoningen hebben ons geïnspireerd bij de inrichting van het huis. Het was voor ons belangrijk om het huis in te richten met eenvoudig, functioneel nieuw en, waar mogelijk, houten meubilair en het uit te rusten met alles wat belangrijk is voor een geslaagde vakantie met of zonder kinderen, in kleine of grote groepen, voor jong en oud. En als er iets ontbreekt, zullen we het leveren.
Een groep van in totaal 16 kinderen en volwassenen in de leeftijd van 1-60 jaar heeft het huis en de tuin meerdere dagen getest, voor iedereen 4 maaltijden per dag bereid, taarten gebakken en vond unaniem alles wat zij nodig hadden behalve thermosflessen en een deegroller. Sindsdien hebben we dat uitgebreid.
Elke kamer is voorzien van horren op ten minste één raam. Alle ramen kunnen heel goed worden verduisterd met rolluiken of binnenzonwering. Stopcontacten, kastdeuren en de trap naar de zolder zijn kindveilig. In alle woon- en slaapkamers zijn rookmelders geïnstalleerd.
Nachtlampjes en draadloze bedlampjes zijn aanwezig in elke slaapkamer en op verschillende punten in de gangen. Bij de keuze van matrassen, dekbedden en kussens hebben wij gelet op allergievrije materialen. De 4-seizoenen dekbedden zijn naar eigen gevoel van warmte in te delen. De matrasbeschermers worden na elk gebruik gereinigd. Een extra kinderreisbed en longeerbeschermers zijn verkrijgbaar.

Voor workshops zijn een beamer, scherm, presentatiewand, flipoverpapier en een presentatiekoffer te leen; vraag ons gerust.

Snelle WLAN is beschikbaar in het hele huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (200x220 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Eenpersoonsbed (50x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
kinderbed (60x140 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 50 km Leipzig

50 km

Station 18 km Torgau

18 km

Snelweg-afrit 30 km Mutzschen

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dommitzsch-Mahlitzsch ligt bij het drielandenpunt van Saksen, Brandenburg en Saksen-Anhalt op de linkeroever van de Elbe in Noord-Saksen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Wenn Ihr bis 90 Tage vor der geplanten Anreise absagt, behalten wir 20% des Gesamtpreises als Stornierungsgebühr ein, danach müssen wir den vollen Betrag in Rechnung stellen. Falls wir Ersatzmieter finden erstatten wir die bereits gezahlte Gebühren vollständig oder anteilig zurück, je nach Ersatzmietzeit. Wir empfehlen den Abschluss einer Reise-Rücktrittskosten- bzw. Abbruchversicherung


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Sandra H. uit Erfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch! Er valt niets meer te zeggen.

We zijn een groep van 4 bevriende gezinnen die elk jaar samenkomen in een vakantiehuis om een ​​leuke tijd met elkaar door te brengen. Zoiets als dit hebben we nog nooit meegemaakt. Het gezin Lies is erin geslaagd om met "Bullerbü" een waar kunstwerk te creëren!
Een vakantiehuis, uitgerust met alles wat een huis nodig heeft. Van Tupperware, mixers, veel spellen en heel veel gezelligheid. Er ontbrak ons niets.
Hoogwaardige keukenapparatuur en servies, een betoverende tuin met vuurplaats, een gezellige sauna en nog veel meer liet niets te wensen over.
We kunnen alleen maar bedanken! We komen graag terug.

Antwoord van Familie K. Lies:

Vielen lieben Dank für die zauberhafte Bewertung.
Wir freuen uns auf Sie im Jahr 2024.

September 2023

Simon K. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een rustige locatie

We waren met een paar vrienden een weekend in het vakantiehuis Bullerbü. Het is een zeer mooi ontworpen huis dat weinig te wensen overlaat. De kamers zijn mooi en gezellig en de uitrusting is top. Er is ook alles wat kinderen nodig hebben. Het contact met de gastheren was ook mogelijk zonder problemen en erg leuk.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie K. Lies:

Wir freuen uns, dass Sie die Tage in unserem Bullerbü genossen haben und freuen uns auf einen erneuten Besuch.

Augustus 2023

Lena D. uit Leipzig

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Heerlijk

We waren met twee kinderen en 10 volwassenen in het huis en er ontbrak niets. Vooral met kinderen is het echt geweldig en goed doordacht! Eigenlijk hoeft er niets meegebracht te worden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie K. Lies:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiederkommen.

Augustus 2023

Sabine A. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect voor familiereünies.

Ik hield ervan. 3 overnachtingen. We hadden een familiebijeenkomst met 6 volwassenen en 4 kinderen tussen 2 en 10 jaar oud. De uitrusting is indrukwekkend goed, de netheid is perfect. De bereikbaarheid en het contact met fam. Lies waren uitstekend. De informatie en foto's van de accommodatie zijn accuraat. Het huis ligt rustig op het platteland. We gebruikten de grote parasol, de grote tuintafel, de barbecue, de vuurschaal en natuurlijk verschillende apparaten op het schommelrek en de kindervoertuigen. Zowel in huis als in de tuin heb je een geweldige tijd.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie K. Lies:

Wir freuen uns, dass es Ihnen in unserem Ferienhaus gefallen hat und begrüßen Sie gerne wieder in Mahlitzsch.

Augustus 2023

Franziska K. uit Potsdam

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige familietijd

We (6 volwassenen, 3 kinderen, 1 hond) hadden een heerlijk familieweekend in vakantiehuis Bullerbü. We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Familie K. Lies:

Schön, dass Sie da waren und die Zeit in unserem Bullerbü genießen konnten.

Juli 2023

Irina T. uit Mitte - Hamburg Wilhelmsburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie met kinderen en honden

We waren met acht volwassenen en drie kleine kinderen. We hadden ook twee honden. We hebben niets gemist. Er is aan alles gedacht, aan alle kleine dingen die je nodig kunt hebben. Het huis is erg schoon, de locatie nodigt uit tot wandelen. Er is ook ruimte voor de honden om rond te rennen. De bestemmingen voor mogelijke uitstapjes liggen ook niet ver weg, goed bereikbaar met de auto. Dit was onze eerste vakantie met kleine kinderen, waaronder een baby, en we waren niet teleurgesteld. We waren blij om de week in dit mooie huis door te kunnen brengen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Familie K. Lies:

Wir freuen uns ,dass Sie und ihre Kinder eine gute Zeit in unserem Bullerbü hatten und freuen uns auf ein nächstes Mal.

April 2023

C E. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis op het platteland

We waren er alleen voor een weekend met de familie, maar alles zou er zijn geweest voor een langer verblijf.
De inrichting liet niets te wensen over. Het huis is liefdevol ingericht en ligt op een rustige en afgelegen locatie.
Voor ons was het perfect voor een time-out! We zouden graag nog eens terugkomen :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Familie K. Lies:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns, dass es Ihnen so gut in unserem Bullerbü gefallen aht.

Januari 2023

Frank-Jürgen B. uit Saalfeld/Saale

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Een huis waar het aan niets ontbreekt.

We hadden een heel mooi familiefeest waar niets ontbrak. We hebben geen lunch gekookt of de wasmachine gebruikt, maar dat zou ook geen probleem zijn geweest. De kamers bieden ook ruimte voor grotere gezinnen en ik wil vooral de kwaliteit van de bedden inclusief het beddengoed benadrukken en natuurlijk de mogelijkheid van een sauna.
Al met al, volledig geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Antwoord van Familie K. Lies:

Vielen Dank für die nette Bewertung. Das Haus und die Sauna erwarten Sie erneut.


Contactpersoon

Familie K. Lies

Familie K. Lies

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 405415

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/405415.htm


«Vakantiehuis Bullerbü» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven