Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mijn BEACHHOUSE

Löbnitz

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

MY BEACHHOUSE met exclusief eigen privéstrand

Het vakantiehuis heeft een uniek uitzicht op het meer, zonneterras, sauna, drie slaapkamers, twee badkamers - en is perfect voor maximaal zes personen.
De prijs is al inclusief eindschoonmaak, elektriciteit, water, beddengoed, handdoeken, badjassen, sauna enz
Er zijn geen extra kosten!
Het nieuwe BEACHHOUSE straalt met zijn zonovergoten woonkamers een perfect vakantiegevoel uit en nodigt uit tot ontspanning met uw familie of vrienden.Het BEACHHOUSE heeft dankzij de volledig glazen pui naar het water een direct uitzicht op de uitgestrekte Mühlfeldsee. De woonoppervlakte van het huis bedraagt 160 m² en is verdeeld over twee verdiepingen.

De begane grond heeft een slaapkamer en een hoogwaardige badkamer met inloop- en regendouche. Beide badkamers zijn uitgerust met een verwarmde LED-spiegel met geïntegreerde make-upspiegel en een haardroger. Het hart van het BEACHHOUSE is de ruime en open woonkamer met lichtdoorlatende vensterpuien en open haard. De eethoek nodigt uit tot vertoeven dankzij de grote eettafel, gemaakt van oude scheepsplanken. De aangrenzende, aparte keuken is zeer modern en uitgerust met een hoge standaard om culinaire harten sneller te laten kloppen. Een 43" TV houdt u bezig terwijl u kookt.

Vakantiehuis met ruime badkamers

De bovenverdieping heeft twee volledig uitgeruste slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche en hoekbad. Een van de slaapkamers boven heeft een uniek uitzicht op het meer, waardoor wakker worden een unieke ervaring is. Beide verdiepingen zijn volledig uitgerust met regelbare vloerverwarming. Elke slaapkamer, de keuken en de woon- en eetkamer hebben een flatscreen-tv.

De buitenruimte van ca. 780 m² wordt gekenmerkt door een ruim terras op het zuiden. Uitgerust met een barbecuehoek, een zithoek en een grote eettafel wordt het terras het centrum van een uitgebreid ontbijt in de zon of uw volgende barbecueavond. De eigen gezellige sauna van het huis, gebouwd op een helling, met een prachtig uitzicht op de Mühlfeldsee vanaf het saunaterras, nodigt uit tot ontspanning. Om af te koelen kunt u via het exclusieve eigen privéstrand de kristalheldere Mühlfeldsee bereiken en na een frisse duik ontspannen in een van de ligstoelen.

Plezier aan het meer, op fiets- en wandelpaden

Verveling maakt hier geen kans. Probeer stand-up paddling of laveer comfortabel in een peddelboot. Breng de tijd door met vissen vanaf het strand of de boot. Wat dacht je van een romantisch diner bij kaarslicht op het strand? Talrijke goed onderhouden fiets- en wandelpaden naar de naburige meren liggen voor u klaar. Paardenliefhebbers kunnen de prachtige natuur rond de manege en het meer van Seelhausen verkennen tijdens begeleide ritten op de regionale manege.

Wie de natuur graag van bovenaf bekijkt, kan een grandioos overzicht krijgen van het prachtige merenlandschap tijdens een rondvlucht vanaf het nabijgelegen vliegveld. Als u meer wilt, zal een parachutesprong u de juiste adrenalinestoot geven. De 50 hectare grote Mühlfeldsee maakt deel uit van het Leipziger Neuseenland en grenst direct aan de gemeente Löbnitz. In het westen liggen het Seelhausenmeer, het Goitzmeer en het Muldestauseemeer, samen met andere kleinere meren. De Mulde stroomt naar het noorden, vergezeld van uitgestrekte uiterwaarden en vijvers. In het oosten ligt het natuurpark Dübener Heide.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.001 km

0.001 km

Meer 0.001 km

0.001 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 20 km Flughafen Leipzig Halle

20 km

Station 10 km Bahnhof Delitzsch

10 km

Snelweg-afrit 20 km Abfahrten von der A9 und A14 möglich

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De 50 ha grote Mühlfeldsee maakt deel uit van het Leipziger Neuseenland en ligt direct naast de gemeente Löbnitz, op ongeveer 30 minuten rijden van Leipzig
In het westen liggen het Seelhausenmeer, het Goitzmeer en het Muldestauseemeer, samen met andere kleinere meren. In het noorden stroomt de Mulde door uitgestrekte uiterwaarden en vijvers. In het oosten ligt het natuurpark Dübener Heide.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kostenfreie Stornierung bis 60 Tage vor Anreisetag möglich. Feriengäste, können Ihre Buchung 60 Tage vor der Anreise stornieren und erhalten 100% des Buchungsbetrags zurück. Stornierungen die nach diesem Zeitpunkt erfolgen, können nicht erstattet werden. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung. Stornierungsbedingungen während einer verordneten Pandemie: Feriengäste können kostenfrei stornieren, wenn das gebuchte Feriengebiet gesperrt wurde oder ein Verbot der touristischen Vermietung erlassen wurde. Betroffene Gebiete unterliegen der jeweiligen Verordnung des Bundeslandes, in dem die Ferienunterkunft liegt. Geleistete Zahlungen werden erstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Marie-Luis S. uit Erfurt

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis om te ontspannen

We hebben ons zeer comfortabel gevoeld en een geweldige tijd doorgebracht in het Beachhouse. De foto's op de website komen overeen met de werkelijkheid en in februari was het heel rustig in de omgeving en aan het meer. De uitrusting is van hoge kwaliteit en mooi. De sauna met uitzicht op het meer, de privétoegang tot het strand, de openhaard en de kano zijn bijzondere hoogtepunten. Al met al: prachtig! Een duidelijke aanbeveling!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Susann S. uit Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles tot in detail aanwezig wat men nodig heeft!

Perfectie gecombineerd met functionaliteit. In dit mooie, schone huis is alles aanwezig, van de volledig uitgeruste keuken tot de tuin-/terrasuitrusting, sauna, strand.................
Heel erg bedankt, het was een mooie korte vakantie
S. Schulz

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Hallo Frau S.
Ganz herzlichen Dank für Ihre nette Bewertung von unserem Ferienhaus. Es freut uns sehr das es Ihnen gut gefallen hat und Sie eine entspannte Zeit hatten, vielleicht sehen wir uns mal wieder.
Liebe Grüße Familie Mußtopf

September 2023

Kathrin M. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning aan het eigen kiezelstrand

De foto's houden niet alleen hun belofte, maar overtreffen deze zelfs! 's Morgens word je begroet door vogels tijdens het ontbijten op het grote terras en daarna kun je meteen het heldere water in lopen. Het zandstrand is gemaakt van fijn kiezelzand en de toegang tot het meer (voorheen een kiezelafgraving) is ook geweldig. Je hebt alleen maar fijn zand onder je voeten en je kunt tot op de bodem kijken. Je kunt een stand-up paddleboard pakken en het meer rustig verkennen. Als je geluk hebt, ben je helemaal alleen in het meer, misschien komt er een zwanenpaar langs of een paar zwemmers of SUP-boarders. Het is rustig, het nabijgelegen kiezelafgravingbedrijf stoort niet echt. Je kunt zelfs parachutespringen, het vliegveld ligt net achter de heuvel en het ziet er geweldig uit als je zwemt en er parachutespringers boven je hangen :-D. Het huis laat niets te wensen over, een geweldig uitzicht op de tuin en het meer. Voldoende ruimte voor maximaal 6 personen. De bedden zijn zeer comfortabel en de twee badkamers helpen om 's ochtends geen opstoppingen te krijgen ;-). Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor het huis. Als je mobiel bent, kun je ook de omgeving verkennen. Ik heb het huis geboekt vanwege het strand en de locatie (rust). Ik heb een supermooie vakantieweek gehad met zwemmen, ontspannen en mijn eerste pogingen op een stand-up paddleboard :)). Of je nu 's ochtends, 's middags of 's avonds zwemt - het was altijd geweldig en soms had ik het meer helemaal voor mezelf. De verhuurders waren super aardig, informeerden tussendoor naar mijn welzijn en brachten me vriendelijk naar het treinstation in Delitzsch op de ochtend van vertrek. Wat wil je nog meer - ik boek het Beachhouse graag weer!! Heel erg bedankt aan mijn verhuurders - ga zo door!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Liebe Frau M.,
ein ganz herzliches Dankeschön für ihr schönes ausführliches Feedback. Es freut uns sehr das es Ihnen gut gefallen hat und Sie entspannt wieder in den Alltag starten können.
Gern würden wir sie als Gast wieder einmal begrüßen.
Schöne Grüße nach München
Familie Mußtopf

Augustus 2023

Birgit K. uit Bargteheide

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Middellandse Zee voor de deur

We hebben een prachtige week gehad met fantastisch weer op het strand in Löbnitz. Wie wil er bij zulke geweldige plaatsen voor de deur naar Mallorca?
De locatie van het huis is geweldig. We hadden het meer bijna helemaal voor onszelf en met de SUP, kano en strand was het nooit saai. De uitrusting van het huis en de sauna maken de vakantie-ervaring compleet. 100% aanbeveling. Bedankt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Hallo Frau K., vielen lieben Dank für ihr schönes und nettes Feedback. Es freut uns sehr das es der gesamten Familie gut gefallen hat. Falls Sie wieder Lust auf entspannten Urlaub haben, melden Sie sich einfach bei uns. Wir hoffen das die Erholung lange anhält und wünschen Ihnen eine gute Zeit.
Liebe Grüße Familie Mußtopf

Juli 2023

Gerhard B. uit Auerbach

5,0
5 5 5 5 5

Einfach Traumhaft ❤️!!!!

Wunderschönes Haus, traumhafter Lage, alles perfekt!
Wir kommen nächstes Jahr wieder ?????!
Wir freuen uns jetzt schon drauf ?‍♀️????☀️☀️☀️?️⛱️!!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Hallo Familie B., vielen lieben Dank für Ihre wundervolle Bewertung. Sie waren uns sehr nette, freundliche und angenehme Mieter, so das wir uns auch auf 07/2024 sehr freuen. Haben Sie bis dahin eine schöne Zeit
Ganz liebe Grüße Familie Mußtopf

Juni 2023

H. S. uit Weinsberg

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Auszeit

Wir haben uns rundum wohlgefühlt. Modernes und sauberes Haus mit allem was man braucht und mehr. Der eigene Zugang zum Strand ist perfekt. Wir können es zu 100% empfehlen!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Liebe Frau S.,
vielen lieben Dank für diese Bewertung und natürlich, dass Sie unsere Gäste waren. Wir würden uns auf ein Wiedersehen freuen.
Herzlichst Familie Mußtopf

Juni 2023

Uwe S. uit Hockenheim

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Urlaubswoche

tolles Haus, super Lage am See, sehr ruhig, nette Vermieter, perfekt eingerichtet, es fehlt an Nichts, dazu noch Traumwetter, jederzeit gerne wieder

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Liebe Familie S.,
vielen lieben Dank für die tolle Bewertung, wir würden uns freuen Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis dahin verbleiben wir herzlichst
Ihre Familie Mußtopf

Mei 2023

Linda B. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

WOW! Ontspannend, gezellig en uniek!

We kunnen het vakantiehuis "Mijn Beachhouse" alleen maar aanbevelen. Het privéstrand en de sauna zijn een droom. Het huis is volledig uitgerust, winkels zijn op loopafstand te bereiken en er zijn verdere recreatiemogelijkheden in de omgeving. We bezochten ook de dierentuin van Leipzig, die ongeveer 30 minuten verwijderd is. Het meebrengen van onze hond was ook geen probleem, wat voor ons een extra pluspunt is! Over het algemeen hadden we een geweldige familievakantie met veel ontspanning!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Hallo Frau B., ganz herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns wenn ihr kleiner Liebling auch Spaß hatte. Sie sind immer gern bei uns willkommen
Liebe Grüße Familie Mußtopf

April 2023

Roman R. uit Benzingerode

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfekt alles-in-één-pakket

De titel zegt alles. Het vakantiehuis heeft alles wat je maar kunt bedenken. Van een hoogwaardige en gezellige ambiance tot een sauna met uitzicht op het meer of een eigen privéstrand. Of je nu wilt ontspannen met een glas wijn bij de open haard of op het terras, of actief wilt zijn met je eigen SUP's op het meer - alles is mogelijk. Ik kan het zeker aanbevelen en heb geen seconde spijt gehad. Volgend jaar is in ieder geval al gereserveerd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Hallo Herr R., ganz lieben Dank für Ihre tolle Bewertung.
Sie sind uns immer wieder gern willkommen. Es war ein angenehmes Verhältnis. Wir freuen uns auf 2024
Liebe Grüße ihre Familie Mußtopf

April 2023

Tina H. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5

Schöner gehts nicht

Wir hatten fantastische Tage erlebt. Der Privatstrand, das Haus, die Ausstattung - einfach perfekt. Wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Mußtopf:

Hallo Frau H., es freut uns absolut das Ihnen der Aufenthalt gefallen hat und bedanken uns herzlich für Ihre tolle Bewertung
Liebe Grüße Familie Mußtopf


Contactpersoon

Familie H. Mußtopf

Familie H. Mußtopf

Beste vakantiegasten, wij zijn blij u ons vakantiehuis te kunnen aanbieden, dat met veel familiepassie is gebouwd. Dit huis heeft veel liefde en inzet van ons gekregen en is met zijn privéstrand een waar feelgood object voor alle vakantiezoekers. We verwelkomen u graag hier. Wij beantwoorden uw vragen graag per telefoon of e-mail.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 407441

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/407441.htm


«Mijn BEACHHOUSE» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven