Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Farchant

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Garage
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4.2 km

4.2 km

Skilift 1.2 km

1.2 km

Supermarkt 0.35 km

0.35 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 30th day before the start of the rental 90% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


34 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Uwe G.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Tolle Wohnug

Tom D.

5,0
5 5 5 5 5

A great, warm, clean and spacious apartment in a very good location. We would definitely consider returning.

Jürgen O.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne, großzügige Ferienwohnung. Bestens ausgestattet und mit toller Aussicht auf das Wettersteingebirge.

Rudolf L.

5,0
5 5 5 5 5

Lage und Aussicht wie immer traumhaft.

Jens R.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung. Super Lage

Britta B.

5,0
5 5 5 5 5

Freundlich und hilfsbereit, ohne Beanstandungen, haben direkt fürs nächste Jahr wieder gebucht!

Karin B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren schon einige Male in der Fewo "Rundblick" und sind immer wieder begeistert und verbringen dort sehr gerne unsere Urlaubstage.

Bernd M.

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung Rundblick in Farchant ist wirklich wunderbar. Die Aussicht ist toll und die Wohnung ist sehr gut eingerichtet. Wir kommen gerne wieder und freuen uns schon darauf.

Andreas W.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle geräumige Unterkunft - empfehlenswert.

Oliver B.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung mit sehr guter Ausstatung. 3 (!) Balkone, der Balkon vom Wohnraum mit traumhafter Aussicht. Das Umland ist wunderschön, für die Freizeitgestlatung wird ehr viel geboten !

Kirsten H.

5,0
5 5 5 5 5

Eine wunderschöne große Wohnung, die einfach durch ihren grandiosen Ausblick überzeugt. 3 Balkone lassen die Sonne zu jeder Tageszeit genießen.

Sabrina B.

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung „Rundblick“ war ein Traum. Nicht nur die Aussicht auf die Berge sondern auch die Sauberkeit der Wohnung. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Simone Schäffer

5,0
5 5 5 5 5

Wir können nichts negatives sagen...... Die Wohnung ist perfekt und sehr geschmackvoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und eine super tolle Zeit gehabt.

Fam. Friedrich und Fam. Rauch

5,0
5 5 5 5 5

Eine außergewöhnliche super ausgestattete Wohnung. Toller Blick auf die Zugspitze !! Alles bestens, wir werden wiederkommen :-) Können wir jeden nur empfehlen !!

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekende service bij Mahr .... Altijd bereikbaar, super vriendelijk, deskundig en altijd klaar voor een praatje .... In- en uitchecken verliep soepel, gemakkelijk en eenvoudig .... Voor ons....het mooiste vakantieappartement in de buurt van de Zugspitze. We zijn al meerdere keren in Rundblick geweest ... en telkens opnieuw is het uitzicht vanaf het balkon op de Zugspitze grandioos. Prachtig uitzicht, 3 balkons, 3 slaapkamers, 2 badkamers .... Appartement op de bovenste verdieping, rustig gelegen, 5 minuten naar de dorpswinkel voor broodjes, mooie kamers, boxspringbedden, bad en douche, oven, vaatwasser, keukentoestellen, ondergrondse parkeergarage, lift, wasmachine in de kelder .... Gewoonweg alles perfect .... Zeer aan te bevelen ....

Vero,Peter,Lukas

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Lieve Webers, lieve Mahrs! Ook in ons nieuwe verblijf hebben we ons zeer op ons gemak gevoeld. De nieuwe appartementen zijn erg geslaagd, alleen het uitzicht bleef door de mist verborgen. Dit jaar hadden we geluk met het weer en de sneeuw, zodat we zowel konden langlaufen als afdalen. Zelfs onze Lukas stond voor het eerst op ski's. We wensen jullie nog veel succes en vele aardige gasten. Tot de volgende keer.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

... het was weer prachtig in het Rundblick .... Rundblick is altijd goed .... geweldig appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig ... van afwasmiddel tot keukenrol, spons, bakpapier, vuilniszakken, vaatwastabletten en wc-papier en nog veel meer ... alles in kleine formaten beschikbaar .. geweldig ... glazen, servies, bestek ... alles aanwezig. Geweldig ... Geweldige bedden ... mooie inrichting ... geweldig uitzicht op de bergen ... parkeerplaats in de garage ... Dorpswinkel op loopafstand, goede uitvalsbasis voor mountainbiken, skiën en wandelen .... In een paar minuten in Garmisch om te winkelen ... Ook is de service van het Mahr-team geweldig ... super vriendelijk .... ongecompliceerd, professioneel .... snel en altijd bereikbaar via e-mail ... geweldig ... erg belangrijk ... We houden van de Rundblick .... Altijd een reisje waard ... Speciale dank weer aan de heer Mahr senior en junior .... Mevrouw Poller en de rest van het team ... Hartelijke groeten Claudia K.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het inchecken was zoals altijd erg vriendelijk, competent en eenvoudig.... Het team is altijd vrolijk en vriendelijk.... Alles geweldig.... We komen altijd twee keer per jaar naar Farchant.... Het appartement is een droom.... prachtig uitzicht op de Alpspitze en Zugspitze.... Geweldige faciliteiten.... alles wat je nodig hebt is er.... Comfortabele bedden.... Drie balkons.... Zon 's ochtends.... Zon 's middags.... Zon 's avonds.... Het is geweldig om vanuit de ondergrondse parkeergarage met de lift rechtstreeks naar het appartement te gaan.... De locatie is rustig.... prachtig.... en toch ben je in een paar minuten in Garmisch.... ... in 4 minuten bij de dorpswinkel.... Die heeft de beste broodjes die ik ken.... geweldig vleeswaren en vleesproducten.... mooi fruit en groenten.... Gewoon goed....

Karin, Gerald, Renate ...

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Lieve verhuurder, we hebben al in het gastenboek geschreven. We hebben opnieuw een heerlijke vakantie met uitzicht op de bergen, soms besneeuwd, doorgebracht. We houden van dit ruim opgezette appartement. Alles was weer perfect. Bedankt.

Horst Kern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement Rundblick is prachtig gesneden. De sfeer is net zo geweldig als het uitzicht. Farchant ligt voor de poorten van Garmisch-Partenkirchen. Broodjes en leuke restaurants zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Het uitzicht op de Zugspitze is uniek. De service van medewerkers van Mahr GmbH is uitstekend. Op elk moment kan men hulp krijgen omdat de huishoudster in de buurt woont.

Axel Dabruck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement zag er op internet al erg goed uit, maar toen we het "in het echt" zagen, was het geweldig. Het overtrof onze verwachtingen volledig. Dit is een appartement waar je voor altijd zou kunnen wonen. De indeling, het uitzicht en de inrichting zijn geweldig. Het enige minpunt is de robotmaaier die op de meest onmogelijke tijdstippen zijn werk doet. Maar zoals gezegd is dit de enige storende factor en die kan ook worden uitgeschakeld. Met vriendelijke groeten, Axel Dabruck

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren zoals altijd erg tevreden... Komen ongeveer twee keer per jaar naar de Alpenresidenz. Vriendelijke ontvangst en soepele sleuteloverdracht met gastenkaarten. Het appartement Rundblick was weer prachtig en ruim met het waanzinnige uitzicht op de bergketen met de Zugsitze. Ruime parkeerplaats in de ondergrondse garage en lift rechtstreeks naar het appartement... geweldig. Geweldige bedden van goede kwaliteit en zeer schoon met veel kussens. Gewoon geweldig... het appartement heeft een geweldige uitgeruste keuken met servies en glazen. Vaatwasser, oven, broodrooster, broodmachine... alles aanwezig, evenals kleine verzorgingsproducten, zeep, föhn in de badkamer beschikbaar... Een echte aanrader...

Birgit F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn nu voor de 5e keer in dit charmante Farchant en zijn zeer tevreden met onze Alpenresidenz. Het uitzicht is een DROOM - het huis - prachtig - inrichting - netheid - het klopt gewoon allemaal. Van daaruit kun je prachtige uitstapjes maken. Je voelt je meteen thuis en het zal dus altijd een bestemming voor ons zijn waar we naar uitkijken :)

Bernd M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn altijd graag in het vakantie-appartement Rundblick en genieten van het prachtige uitzicht en de rust. Het appartement is zeer schoon en is ideaal voor een verblijf. We komen graag terug.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het inchecken was zoals altijd zeer vriendelijk, competent en ongecompliceerd.... Het team is altijd goed gehumeurd en vriendelijk .... Alles is geweldig..
Wij komen altijd twee keer per jaar naar Farchant ....
De flat is een droom... prachtig uitzicht op Alpspitze en Zugspitze ....
Geweldige faciliteiten... alles wat je nodig hebt is aanwezig .... Comfortabele bedden.... Drie balkons ... zon in de ochtend ... zon op de middag.... Zon in de avond ....
Het is geweldig om van de ondergrondse parkeergarage rechtstreeks naar de flat te gaan met de lift.... De ligging is rustig... mooi... en toch ben je in een paar minuten in Garmisch...
.... 4 minuten naar de dorpswinkel .... Het heeft de beste broodjes die ik ken ... geweldige worst en vleeswaren ... prachtig fruit en groenten.... Gewoon goed ..

Anna Martina B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldige en zeer schone en grote flat. Geweldige badkamer. Het uitzicht is fantastisch. Een echt panoramisch uitzicht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeer goede bedden. Onze hond voelde zich ook zeer comfortabel. Ik kan het alleen maar aanraden. Lift van de ondergrondse parking rechtstreeks in de flat. Ideaal voor oudere mensen die slecht ter been zijn. Gewoonweg prachtig

Vero,Peter,Lukas

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste Webers, Beste Mahrs!
We voelden ons ook zeer comfortabel in de nieuwe woonplaats. De nieuwe flats zijn zeer geslaagd, alleen het uitzicht werd ons ontnomen door de mist. Dit jaar hadden we echt geluk met het weer en de sneeuw, zodat we zowel konden langlaufen als skiën. Zelfs onze Lukas stond voor het eerst op ski's. Wij wensen u verder succes en veel leuke gasten.
Tot de volgende keer.

Gerald Mehring

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles verdient 5 sterren.Een terugkeer, evenals de aanbeveling in de kring van vrienden en kennissen is vanzelfsprekend.De afwikkeling verliep geheel probleemloos.Nogmaals dank voor de heerlijke tijd.

Axel Dabruck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat zag er op internet al heel goed uit, maar toen we hem "in het echt" zagen, was hij geweldig. Het overtrof onze verwachtingen volledig. Dit is een flat waar je voor altijd in zou kunnen wonen. De indeling, het uitzicht en de inrichting zijn geweldig.
Het enige minpuntje is de robotmaaier die op alle uren werkt.
Maar zoals ik al zei, dat is de enige vervelende reden en je kunt het uitzetten.

Met vriendelijke groet
Axel Dabruck

Horst Kern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De vakantiewoning Rundblick is prachtig ontworpen. De sfeer is uitstekend, evenals het uitzicht.
Farchant ligt aan de poorten van Garmisch-Partenkirchen. Broodjes en leuke restaurants zijn op loopafstand. Het uitzicht op de Zugspitze is uniek.
De ondersteuning door het personeel van Mahr GmbH is uitstekend. U kunt op elk moment ondersteuning krijgen omdat de huishoudster in de buurt woont.

Familie Kohlmeier

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij, 3 generaties plus hond, hebben tijdens de jaarwisseling een ontspannen week doorgebracht in de FEWO Rundblick. We kunnen alleen maar zeggen - perfect! De ruime flat, de goed uitgeruste keuken, de heerlijke bedden en matrassen, het geweldige uitzicht op de bergen, de smaakvolle badkamers en niet te vergeten de geweldige service van mevrouw Tobis. We komen nog eens terug.

Karin, Gerald, Renate ...

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

beste huisbazen,

we hebben het gastenboek al getekend.

We hebben weer een heerlijke vakantie doorgebracht met uitzicht op de bergen, soms bedekt met sneeuw. We houden van deze ruime flat. Alles was weer perfect. Hartelijk dank.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

... het was weer prachtig bij Rundblick .... Rundblick gaat altijd ... grote flat, alles wat je nodig hebt ... van afwasmiddel tot Zewa , spons, bakpapier vuilniszakken, tabbladen en toiletpapier en ga zo maar door ... alles verkrijgbaar in klein formaat .... geweldig ... glazen, servies, bestek ... alles aanwezig. Super..
Geweldige bedden ... mooie inrichting ... geweldig uitzicht met bergen ... ondergrondse parkeergarage ... dorpswinkel op een paar minuten afstand, goed uitgangspunt voor MTB, skiën en wandelen.... In een paar minuten in Garmisch om te winkelen..
Ook de service van het Mahr team is geweldig ... super vriendelijk ....unkompliziert , professioneel....promt en altijd bereikbaar per mail ... geweldig ...heel belangrijk...
We houden van het panoramische uitzicht.... Het is altijd een reisje waard..
Nogmaals speciale dank aan de heer Mahr sen en jun.... Mevrouw Poller en de rest van het team...
Vriendelijke groeten
Claudia K.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren zeer tevreden zoals altijd .... We komen ongeveer twee keer per jaar naar de Alpenresidenz.
Vriendelijke ontvangst en ongecompliceerde sleuteloverdracht met de gastenkaarten.
De flat Rundblick was weer mooi en ruim met een geweldig uitzicht op de bergketen met de Zugsitze.
Royale ondergrondse parkeerplaats en lift direct naar de flat... super.
Geweldige bedden, goede kwaliteit en zeer schoon met veel kussens
Gewoon geweldig... de flat met super uitrusting van borden en glazen.
Vaatwasser, oven, broodrooster, broodmachine... alles is aanwezig
kleine verzorgingsproducten, zeep, haardroger in de badkamer beschikbaar ..
Een aanrader ..


Contactpersoon

Bedrijf Mahr GmbH
Dhr. Mahr

Dhr.   Mahr

Hebben we je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op, wij staan tot uw beschikking voor alle vragen en reserveringsaanvragen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 409320

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409320.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Farchant» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 34 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven