Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Farchant

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Garage
Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4 km

4 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 30th day before the start of the rental 90% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


32 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

צחי פ.

5,0
5 5 5 5 5

A really beautiful and comfortable apartment in a very quiet area, the apartment has everything you need, everything was perfect. I would love to stay there again.

Jurgen S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr schön. Die Wohnung ist ihr Geld wert.

Beate-Luise S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wir waren wie immer zufrieden und haben uns gut erholt.

Bullach

5,0
5 5 5 5 5

Mittelmäßig.

Angelika Kraus

5,0
5 5 5 5 5

Sehr Schöne Ferienwohnung Tolle Lage und Umgebung

Fam.Kowalenko

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren bei unserem ersten Besuch sehr zufrieden. Die Wohnung hatte alles zu bieten. Wir haben uns rund um wohlgefühlt. Würden die Wohnung weiterempfehlen.

Andrea Kasemir

5,0
5 5 5 5 5

Schöne ruhige Wohnung. Alles in ausreichender Zahl da, was benötigt wird. Schön eingerichtet und sauber. Sehr weiter zu empfehlen.

Göbel

5,0
5 5 5 5 5

Alles sauber und in gutem Zustand. Das Boxspring-Doppelbett war sehr bequem.

Konrad Stegmann

5,0
5 5 5 5 5

Die FW war sehr schön. Großes Wohnzimmer. Gut eingerichtete Küche. Komfortables Schlafzimmer. Schöne Terrasse. Wir haben uns von anfang an wohl gefühlt.

Gabi C.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Ik kan een vakantie in het vakantieappartement "Bergrose" in Farchant ten zeerste aanbevelen. Het appartement is zeer comfortabel en centraal gelegen - 20 minuten met de bus gratis naar Garmisch om te genieten van een kopje koffie of direct vanuit het huis wandelen, er zijn veel mogelijkheden. Farchant is een rustige en 's nachts donkere gemeente, wat we erg hebben genoten.

Familie Klotz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ook tijdens onze tweede vakantie vonden we het appartement weer schoon en netjes. Handdoeken en beddengoed waren van goede kwaliteit. In de keuken ontbrak het weer aan niets en we voelden ons opnieuw zeer comfortabel. Na onze wandelingen en uitstapjes maakten we graag gebruik van de tuin en ligstoelen. We zullen zeker een derde keer dit mooie verblijf huren.

Spill, Günter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons heel goed gevoeld in het appartement ; Bergroset. Een mooie tuin met terras, veel rust en een acceptabele uitrusting. Alle bezienswaardigheden van de regio zijn snel met de auto te bereiken. Ook te voet zijn er veel wandelpaden met verschillende moeilijkheidsgraden. Bakkerijen en restaurants zijn ook goed te voet bereikbaar. Kortom, een appartement voor een mooie vakantie.

Insa Schaal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement Bergrose ligt op een rustige locatie in Farchant. We waren daar om te skiën met 2 kinderen en we vonden het erg leuk. Alle noodzakelijke winkels zijn te voet bereikbaar, met de auto ben je snel in Garmisch. Het appartement was zeer schoon en extreem goed uitgerust en voorzien van een brede selectie aan voorzieningen. Bedrijf Mahr reageerde onmiddellijk op een klein probleem van onze kant, de communicatie verliep soepel. In het appartement zijn 2 slaapkamers met comfortabele bedden, 2 badkamers (waarvan een met toilet, wat ons niet stoorde omdat het appartement hoe dan ook alleen voor 4 personen is), een grote woonkamer met eethoek en keuken. Er was echt alles, van naaispullen tot een mixer! Voor het huis is een kleine tuin. Ook de andere huurders in het gebouw zijn erg rustig en echt vriendelijke mensen. Farchant is zeer geschikt voor gezinnen. Vanwege de goede sneeuw konden we de eerste dagen in het dorp op de heuvel skiën, daar is ook een rodelbaan. Alles was top en aan te bevelen!

Katharina W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We mochten 3 weken doorbrengen in het vakantieappartement Bergrose en hebben ons zeer welkom gevoeld. Zelfs een grote stationwagen paste in de ondergrondse parkeergarage. In het appartement is alles aanwezig wat je nodig hebt. De bedden zijn zeer comfortabel. We komen graag terug! Familie Wolff

Doreen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het gelijkvloers appartement heeft een terras rondom, een kleine tuin en is rustig gelegen. Het is mooi ingericht, keukengerei is voldoende aanwezig, evenals een vaatwasser en wasmachine. De slaapkamer heeft een boxspringbed, waarin je sterk wegzakt als je ligt, dat is niet echt ons ding. In de kinderkamer staat ook een tweepersoonsbed, wat prima was. De communicatie/overdracht verliep soepel. We hebben gewandeld naar de Kuhfluchtwasserfälle in Farchant, zijn naar de Zugspitze gegaan, hebben gewandeld/gezwommen rond de Eibsee, hebben de Partnachklamm en de Höllentalklamm verkend en zijn met de fiets naar Garmisch-Partenkirchen gereden, waar we ons hebben laten meevoeren door de stad en het Michael-Ende-Kurpark. Conclusie: afwisselende vakantie met fietsen, wandelen en zwemmen in prachtige natuur.

Tine + Reinhard

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ook bij ons vierde bezoek was alles in perfecte orde. We waren met z'n tweeën, maar het appartement is gemakkelijk geschikt voor 4 personen. Zeer mooi ingericht, er ontbreekt niets. In de winter en in de zomer is het hier prachtig. De tuin is pittoresk romantisch en er valt overal iets te ontdekken en de locatie is absoluut rustig.

Schädlich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben de afgelopen 2 weken hier doorgebracht met onze kinderen en onze hond. We kennen het gebied GAP al, maar waren erg verrast door Farchant. Het appartement is idyllisch gelegen tussen de weilanden, bergen en watervallen. Als we terugkwamen naar het vakantiehuis na onze wandelingen en uitstapjes, voelden we ons altijd thuis. We zullen zeker weer terugkomen. Familie Schädlich.

Laschke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is zeer mooi en rustig gelegen, met veel groen eromheen. Wie weg wil van het lawaai, zit hier goed. Het terras is ook prachtig. Over het algemeen is het echt een heel mooi appartement. Jammer genoeg vonden we het toilet en de veel te kleine douche in de hoek niet prettig.

Alex Littau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De bergroos ligt zeer idyllisch en zeer praktisch bij de ingang van Farchant. In de ondergrondse garage staat de auto veilig en aangenaam koel in het donker. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor zelfvoorziening; er staat zelfs een barbecue buiten ter beschikking; en is zeer schoon. Het terras is fantastisch. We komen graag terug.

Michael D.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De vakantiewoning is geweldig, ruim, goede bedden, goede keukenapparatuur. Rustig gelegen en relatief koel tijdens de hitte. Parkeren in de ondergrondse garage is even wennen, maar verder is alles erg goed. Alleen de zitmeubels in de woonkamer zouden iets comfortabeler kunnen zijn met tv-stoelen of een bank waar je tegen aan kunt leunen en je hoofd op kunt laten rusten.

Gabi C.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Ik kan een verblijf in het vakantieappartement "Bergrose" in Farchant sterk aanbevelen. Het appartement is zeer comfortabel en centraal gelegen - 20 minuten met de bus gratis naar Garmisch voor een kopje koffie of direct wandelen vanuit het huis, veel mogelijkheden zijn beschikbaar. Farchant is een rustige gemeente en 's nachts donker, wat we erg hebben genoten.

Rainer Baur

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie flat voor max. 2 personen. De tweede slaapkamer is voldoende groot voor kinderen. Toen zochten we in de zoekmachine naar een flat met twee toiletten en daar kwam deze flat uit. Dit klopt niet, er zijn twee badkamers met douche, maar slechts één toilet. Terwijl we nog op vakantie waren, hebben we de eigenaar via de directie op de hoogte gebracht van deze tekortkoming. Helaas ontvingen wij geen feedback of enige tegemoetkoming met betrekking tot de nogal hoge prijs.

Insa Schaal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De Bergrose flat is rustig gelegen in Farchant. Wij waren er om te skiën met 2 kinderen en het is ons uitstekend bevallen. Alle noodzakelijke winkels liggen op loopafstand, en met de auto bent u snel in Garmisch. De flat was zeer schoon en zeer goed uitgerust en overvloedig. Bedrijf Mahr reageerde onmiddellijk op een klein probleem van onze kant, de communicatie verliep soepel.In de flat zijn er 2 slaapkamers met comfortabele bedden, 2 badkamers (een van hen met toilet, wat ons niet stoorde, omdat de flat toch maar voor 4 personen is), een grote woonkamer en een eethoek en de keuken. Er was echt alles, van naaikit tot blender! Er is een kleine tuin voor het huis. De andere huurders in het huis zijn ook erg rustig en echt vriendelijke mensen.
Farchant is zeer geschikt voor gezinnen. We konden de eerste dagen in het dorp op de heuvel skiën vanwege de goede sneeuw, er is daar ook een rodelbaan. Alles is top en aan te bevelen!

Alex Littau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De Bergrose is zeer idyllisch en praktisch gelegen aan de ingang van Farchant. De auto staat veilig en aangenaam koel in het donker geparkeerd in de ondergrondse garage.

De flat is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor self-catering; zelfs een barbecue is buiten beschikbaar; en is zeer schoon. Het terras is fantastisch.

We komen graag terug.

Frau Klein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie en gezellige flat. Moderne inrichting en topuitrusting. Het ontbrak ons aan niets. Beide slaapkamers zijn voorzien van zeer comfortabele bedden. De tuin is heel romantisch en mooi. Het nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om op het terras te ontbijten en hebben daar erg van genoten. Al met al was het een heerlijke, zeer ontspannende vakantie. We komen graag terug.

Tine + Reinhard

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zelfs bij ons 4e bezoek was alles perfect in orde.
Wij waren met z'n tweeën, maar de flat is gemakkelijk geschikt voor 4 personen.
Heel mooi ingericht, er ontbreekt niets. Het is hier zowel in de winter als in de zomer prachtig.
De tuin is rustiek en romantisch en overal valt wel iets te ontdekken
en de locatie is absoluut rustig.

Spill, Günter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in de flat; Bergroset;.

Een mooie tuin met terras, veel rust en een aanvaardbare inrichting.

Alle bezienswaardigheden van de regio zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

Ook te voet zijn er veel wandelroutes met verschillende

Moeilijkheden.

Bakkers en restaurants zijn ook op loopafstand.

Dus rondom een flat voor een leuke vakantie.

Familie Klotz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Tijdens onze tweede vakantie vonden we het appartement opnieuw schoon en netjes.
Handdoeken en beddengoed waren zeer goed. Het ontbrak de keuken weer aan niets en we voelden ons weer zeer comfortabel. Na onze wandelingen en excursies maakten we graag gebruik van de tuin en de ligbedden.
Wij zullen deze prachtige accommodatie zeker weer voor een derde keer huren.

Doreen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement op de begane grond heeft een omliggend terras, een kleine tuin en is rustig gelegen. Het is mooi ingericht, er is voldoende keukengerei, evenals een vaatwasser en een wasmachine. De slaapkamer is uitgerust met een boxspringbed, wat ons niet bevalt. De kinderkamer heeft ook een tweepersoonsbed, wat prima was. De communicatie/overdracht was ongecompliceerd.

We wandelden naar de Kuhfluch watervallen in Farchant, gingen naar de Zugspitze, wandelden/zwommen rond de Eibsee, verkenden de Partnachklamm en de Höllentalklamm en fietsten naar Garmisch-Partenkirchen, waar we door de stad en het Michael Ende kuurpark zwierven.

Conclusie: een afwisselende vakantie met fietsen, wandelen en zwemmen in geweldige natuur

Laschke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is zeer rustig gelegen, met veel groen rondom. Als je weg wilt van het lawaai, ben je hier in goede handen. Het terras is ook prachtig. Over het geheel genomen is het echt een heel mooie flat.
Helaas vonden we het toilet en de hoekdouche, die veel te smal was, niet goed.

Schädlich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben hier de afgelopen 2 weken doorgebracht met onze kinderen en onze hond. We kennen het GAP-gebied al, maar waren zeer verrast door Farchant. De flat is idyllisch gelegen tussen de weilanden, bergen en watervallen. Als we na onze wandelingen en excursies terugkwamen in de flat, hadden we altijd het gevoel thuis te komen.
We komen zeker nog eens terug.
Familie Schädlich

Katharina W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij mochten 3 weken in het appartement Bergrose doorbrengen en voelden ons zeer op ons gemak. Zelfs een grote stationwagen paste in de ondergrondse garage.
De flat heeft alles wat je nodig hebt. De bedden zijn zeer comfortabel.
We komen graag nog eens terug!
Familie Wolff


Contactpersoon

Bedrijf Mahr GmbH
Dhr. Mahr

Dhr.   Mahr

Hebben we je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op, wij staan tot uw beschikking voor alle vragen en reserveringsaanvragen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 409332

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409332.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Farchant» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 32 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven