Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Farchant

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4.5 km

4.5 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 0.35 km

0.35 km

Stadscentrum 2 km

2 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 30th day before the start of the rental 90% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mirko L.

5,0
5 5 5 5 5

Waren das zweimal in dieser Ferienwohnung, sehr schön eingerichtet und in einer schönen Umgebung. Alles was man braucht ist zu Fuß erreichbar.

Craig O.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Everyone in our party was very satisfied with the accommodations.

Anja S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Sehr schöne Wohnung, alles wie beschrieben. Toller Ausblick. Schönes Dorf. Bahnlinie sehr nah, uns hat es nicht gestört.

Anna-Lisa B.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus, toll aufgeteilte und hochwertig eingerichtete Wohnung. Rundum Balkon zum Genießen der Aussicht. Wir haben uns absolut wohl gefühlt!

Anja J.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Wohnung, sehr sauber. Wenn wir ein Anliegen hatten, wurde sofort alles geregelt. Für uns ein toller Urlaub

Ann Sybill K.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Die Wohnung liegt ideal im Zentrum des Dorfes. Der Bahnhof stört im Winter gar nicht. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet, sauber und geräumig. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Bernd N.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Eine sehr, sehr schöne Wohnung. Modern eingerichtet und sehr großzügig.

Rainer M.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sehr schöne Wohnung. Immer wieder gerne

Petra H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hervorragende Unterkunft, sehr zu empfehlen

Vanessa G.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne, große und helle Wohnung. Blick auf die Zugspitze. Gute Lage für Wanderungen und kleine Einkäufe (Bäcker, Dorfladen) sowie zu Restaurants im Ort. Toller Balkon auf der Sonnenseite.

Bernd N.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Eine sehr schöne, große Wohnung. Die Wohnung ist modern und gemütlich eingerichtet. Wir waren jetzt schon einige Male in dieser Wohnung und wir fühlen uns immer sehr wohl.

Sylvia Dix

4,0
4 4 4 4 4

Schöne großzügige Ferienwohnung. Es war alles vorhanden. Der Zugverkehr stört gar nicht. Gerne wieder.

Foos Roswitha

4,0
4 4 4 4 4

Die Wohnung ist ein Traum. wir würden sofort wieder buchen.?????

Rico H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een werkelijk geweldig en schoon appartement. Geweldige plattegrond. In de eerdere opmerkingen konden we lezen dat het geluid van de trein soms hinderlijk was. Ons oordeel is: we weten niet eens wanneer de trein rijdt, omdat we hem helemaal niet hebben gehoord. Het appartement is zeer goed uitgerust, met alles wat je nodig hebt voor de eerste dagen. Wasmachine + droger in de kelder beschikbaar. Deze apparaten zijn schoon en goed onderhouden. Het dorp Farchant is prachtig gelegen en nodigt uit om veel dingen te ontdekken. We waren niet voor het laatst daar. We hadden het appartement Travel Lust en waren met 6 personen. Helaas was het moeilijk om samen maaltijden op het balkon te nuttigen, omdat dit te krap is. We hebben toen gebruik gemaakt van de mooie grote woonkeuken. Bedankt aan de geweldige verhuurder voor zo'n geweldige accommodatie en echt perfecte service. Groeten van de Noordzee.

Angel Aroca

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hallo, een prachtig appartement dat niets te wensen overlaat. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld, onze reisbestemmingen waren goed te bereiken vanaf daar. Een zeer goede en aardige contactpersoon voor de appartement bemiddeling. Graag weer. Met vriendelijke groeten, Angel Aroca.

Berger

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantieappartement is zeer goed uitgerust, zeer licht en vriendelijk ingericht. Alles is aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben. We voelden ons helemaal op ons gemak. Het enige minpunt voor ons was het ontbreken van internet, wat waarschijnlijk te wijten was aan het feit dat we zo ongeveer de eerste huurders waren. Het internet was nog niet geactiveerd. Omdat we als eerste huurders ook andere vragen hadden, moesten we contact opnemen met de verhuurders - en we werden onmiddellijk geholpen! Bedankt daarvoor! Een aanrader is de ietwat onopvallende Italiaan om de hoek - erg vriendelijk en echt lekker!

Adelheid K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zijn meer dan enthousiast. Vanaf het moment van boeking tot ons vertrek werden we deskundig en zeer attent begeleid. Een klein defect in het appartement werd binnen het uur opgelost, ook al was het niet dringend. De indeling van het appartement en de wasmachine/droger in de kelder waren perfect voor ons. In de keuken ontbrak niets. De spoorlijn achter het huis stoort helemaal niet, want er rijdt nauwelijks een trein voorbij. Bovendien zijn de ramen zeer geluiddicht, zodat we een onweer in het appartement helemaal niet hoorden. Over het algemeen is het huis en de locatie erg rustig. Alles is beschikbaar om te winkelen en te voet te bereiken. Het meest genoten we allemaal van het zeer ruime balkon, dat rondom als een extra kamer voelde...... met een prachtig uitzicht. Wij kunnen het bureau Mahr en dit vakantieappartement alleen maar aanbevelen. Zelden zo goed geboekt en gereisd. We komen terug.

Westphal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een prachtige week met geweldig weer in Farchant. Het appartement was bijna perfect. Al jaren komen we af en toe naar Farchant. Maar we hebben nog nooit zo modern en schoon gewoond. Er is niet bezuinigd op de inrichting, van supermoderne televisies; internet geschikt voor de vreugde van de kinderen; tot smaakvolle inrichting. Gewoon geweldig. Een kleine tip aan de zijlijn: het plaatsen van horren, vooral in de slaapkamers, is aan te raden. Bedankt en vriendelijke groeten uit Wegberg, Familie Westphal.

Frank K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het appartement biedt een adembenemend uitzicht op zowel de Zugspitze als de omliggende bergen. De uitrusting laat bijna niets te wensen over en de ligging van het appartement, in een doodlopende straat, is relatief rustig. Alleen het treinstation is wat storend omdat de treinen al heel vroeg in de ochtend door het dorp rijden. Maar je raakt eraan gewend en wie met gesloten ramen slaapt, hoort er ook niets van.

Denis S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We waren met 5 personen + hond te gast. Het appartement was precies zoals op de foto's. Zeer schoon, zeer hoogwaardig uitgerust en er ontbrak niets. We kunnen het lawaai van de aangrenzende spoorlijn niet bevestigen. Aangezien de meeste treinen toch stoppen op het tegenoverliggende station, rijden ze ook maar heel langzaam voorbij en zijn ze in de flat helemaal niet te horen. Zelfs als je op het balkon zit, is het niet storend. We komen graag terug.

Adelheid K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

: We zijn meer dan enthousiast. Vanaf het moment van boeking tot ons vertrek werden we competente en zeer attente hulp geboden. Een kleine defect aan het appartement werd binnen het volgende uur opgelost, hoewel het niet dringend was.
De indeling van het appartement en de wasmachine/droger in de kelderruimte waren perfect voor ons. Er ontbrak niets in de keuken.
De spoorlijn achter het huis stoort helemaal niet, omdat er nauwelijks een trein voorbijrijdt. Bovendien zijn de ramen zeer goed geïsoleerd tegen geluid, zodat we geen onweer in het appartement hoorden. Over het algemeen is het huis en de locatie zeer rustig. Voor het winkelen is alles beschikbaar en op loopafstand.
Het meest beviel ons allemaal het zeer ruime balkon, dat als een extra kamer rondom voelde ... met prachtig uitzicht

We kunnen het agentschap Mahr en dit vakantieappartement alleen aanbevelen. Zelden zo goed geboekt en gereisd.

We komen terug.

Rico H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt geweldig en schoon appartement. Geweldige indeling. Uit eerdere opmerkingen hebben we begrepen dat het treingeluid soms hinderlijk was. Ons oordeel is: we weten niet eens wanneer de trein vertrekt, omdat we hem niet hebben gehoord. Het appartement is uitstekend uitgerust met alles wat je nodig hebt voor de eerste dagen. Wasmachine + droger zijn beschikbaar in de kelder. Deze apparaten zijn schoon en goed onderhouden. Farchant is een mooie locatie en nodigt uit om veel dingen te ontdekken. We waren daar niet voor de laatste keer. We hadden de vakantiewoning "Reiselust" en waren met 6 personen. Helaas was het moeilijk om samen maaltijden op het balkon te nuttigen, omdat het te klein was. We hebben toen de mooie grote woonkeuken gebruikt. Bedankt aan de geweldige verhuurder voor zo'n fantastische accommodatie en echt perfecte service. Beste groeten van de Noordzee.

Berger

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is goed uitgerust, zeer helder en vriendelijk. Alles wat je nodig hebt is er. We voelden ons overal op ons gemak
Het enige negatieve punt voor ons was het gebrek aan internet, wat waarschijnlijk te wijten was aan het feit dat wij zo'n beetje de eerste huurders waren. Het internet was nog niet geactiveerd. Omdat we de eerste huurders waren en andere vragen hadden, moesten we contact opnemen met de verhuurders - en we werden onmiddellijk geholpen! Bedankt daarvoor!

Een aanrader is het wat onopvallende Italiaanse restaurant op de volgende hoek - erg vriendelijk en echt lekker!

Klüver

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze vakantiewoning is droomachtig! De Zugspitze is vanuit bijna alle ramen te zien. De flat is gelegen in een rustig dorp, Garmisch kan worden bereikt in 5 minuten met de auto. De flat zelf laat niets te wensen over. Als er iets ontbrak, voor ons was dat een kledingpaard, werd dat onmiddellijk verstrekt. Als er iets te klagen valt, is het misschien de wat hoge prijs voor de nacht....

Angel Aroca

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

hallo,

een prachtige flat die niets te wensen overlaat.
We voelden ons zeer comfortabel, onze reisbestemmingen waren van daaruit gemakkelijk te bereiken.
Zeer goed en leuk contact met de flatagenten.
Erg blij om terug te komen.

Met vriendelijke groeten

Angel Aroca

Westphal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een heerlijke week met prachtig weer in Farchant.
De flat was bijna perfect. We komen al jaren terug naar Farchant. Maar we hebben nog nooit op zo'n moderne en schone plek gelogeerd. Ze hebben niet bespaard op de inrichting, van supermoderne tv's; internetmogelijkheid tot groot genoegen van de kinderen; tot het smaakvolle meubilair. Gewoon geweldig.
Een kleine tip terzijde: het is raadzaam om vliegenhorren te installeren, vooral in de slaapkamers.
Veel dank en groeten uit Wegberg
De familie Westphal

Laudenklos

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie is heel nieuw en combineert modern en gezellig heel goed. Geweldige indeling van de flat. We waren met 6 personen, 3 volwassenen en 3 kinderen. Top uitgeruste keuken. Schoon. Te allen tijde aan te bevelen.

M. Theisen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat is modern ingericht, de indeling van de kamers is geweldig en het uitzicht op de bergen is prachtig. Je voelt je meteen thuis en het ontbreekt je aan niets. De verzorging door de baas en het personeel is geweldig, we hebben een geweldige tijd gehad en echt een geslaagde vakantie met het hele gezin.

Ute Kloss

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren met vijf personen en een peuter voor 5 dagen in de Reiselust vakantiewoning in Farchant en waren dolblij. De flat is modern en zeer goed ingericht. Er is niets om over te klagen.

Paul N.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het is een bijzonder mooie flat waarin het je aan niets ontbreekt. Zelfs de ligging aan de spoorlijn stoorde ons helemaal niet. De flat is daarom een aanrader.


Contactpersoon

Bedrijf Mahr GmbH
Dhr. Mahr

Dhr.   Mahr

Hebben we je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op, wij staan tot uw beschikking voor alle vragen en reserveringsaanvragen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 409347

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409347.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Farchant» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven