Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Little Arya

Max.  8   gasten
115m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
115m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 07.05 tot 18.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 07.05 tot 18.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Little Arya is een volledig gerenoveerde stenen villa, ingericht in vintage stijl, maar toch zeer licht en zeer aangenaam, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft voor een perfecte en ontspannen vakantie. Het ligt in het kleine dorpje Gala bij de stad Sinj (in het binnenland van de stad Split). Het is voorzien van airconditioning, gratis WiFi, 3 beveiligde parkeerplaatsen op het eigen terrein en is geschikt voor 8 personen. Villa Little Arya biedt een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woon- en eetkamer, twee grote slaapkamers met en-suite badkamers en twee slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden (open concept slaapkamer). Die op de zolderverdieping heeft een smart TV en een Play Station 4 voor de jongere leden. Deze twee slaapkamers delen een familiebadkamer. De buitenruimte biedt een overdekte eethoek met open haard waar u traditionele Dalmatische specialiteiten kunt bereiden en lokale wijnen kunt proeven, een verwarmd privézwembad, een jacuzzi en buitentafeltennis. Op elk moment kunt u ook genieten van de schoonheid van het landschap en het prachtige uitzicht op de vallei en de rivier Cetina. U kunt wakker worden met vogelgezang en de omringende natuur echt ervaren. Deze villa is een ideale keuze voor wie wil genieten van rust en stilte.
Villa Little Arya biedt exclusief voor u: * De buitenruimte beschikt over een verwarmd privé-zwembad van 8,5 x 4,6 m, een jacuzzi, een overdekte eethoek met een tafel voor 8 personen, een traditionele barbecue, een zomerkeuken met TV, koelkast en ijsmachine, evenals een zonneterras met 6 ligstoelen, een andere buitentafel perfect voor ochtendkoffie, outdoor tafeltennis en vooral een adembenemend uitzicht op de vallei en de rivier Cetina vanuit elke hoek van de buitenruimte. U wordt eenvoudigweg omringd door een ongerepte landelijke omgeving en ontspannende uitzichten op het groene platteland * De begane grond (38 m²) biedt een volledig uitgeruste keuken met een waterkoker, een filterkoffiezetapparaat, een broodrooster en andere voorzieningen. Een woonkamer met een eettafel, een flatscreen-tv en een open haard. Er is ook een familiebadkamer met een douche en een wasmachine. De woonruimte is voorzien van airconditioning en gratis WiFi. * Een wenteltrap binnenshuis leidt u naar de eerste verdieping met een slaapkamer nr. 1 (11 m²) met een kingsize bed (170 cm x 200 cm), airconditioning en een eigen badkamer met douche (3,5 m²). Slaapkamer nr. 2 (9 m²) is een open slaapkamer tussen nr. 1 en nr. 3 en heeft 2 eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm. Slaapkamer nr. 3 (11 m²) heeft een kingsize bed van 170 cm x 200 cm, airconditioning en een eigen badkamer met douche (3,5 m²). Alle bedden hebben zeer comfortabele matrassen en ramen met uitzicht op de vallei en de rivier * Een paar treden hoger bereikt u een loft die een mooie en lichte ruimte biedt. Dit is slaapkamer nr. 4 (35 m²) die ook een open concept is zonder deuren en een bank, een flatscreen-tv, een PlayStation 4 en twee biedt eenpersoonsbedden en een plafondraam. Een perfecte plek voor je tieners of voor wie er zin in heeft. De sterke airconditioning op de trap dekt beide open slaapkamers. Dit Dalmatische stenen huis is onlangs gerenoveerd als een perfect vakantiehuis voor degenen die op zoek zijn naar een mooie en ontspannen vakantie op het platteland, waar u geen ideeën zult missen voor echt spectaculaire dagtochten aangeboden in dit gebied van Sinj. De gastheren wonen vlak naast Little Arya en zijn er voor u als u hen nodig heeft, maar bieden u ook volledige privacy om te genieten van deze ongerepte dorpssfeer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Meer 18 km

18 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.85 km

0.85 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 54 km Spu Split

54 km

Station 45 km Split

45 km

Snelweg-afrit 22 km Dugopolje

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De stad Sinj (7 km van de villa) en dit gebied is het hart van Dalmatië, en niet alleen in geografische zin. Het is een historische stad waar dappere inwoners ook de kust beschermden tegen de Turkse invallen, gelegen op slechts 30 km landinwaarts van de beroemde stad Split. Het ligt in de vallei van de rivier Cetina en is omgeven door drie majestueuze bergen: Kamešnica, Svilaja en Dinara, die prachtige wandelpaden bieden. De regio Sinj is rijk en divers en biedt prachtige uitzichten op de bergen, bossen en de rivier de Cetina, die u vanuit de accommodatie kunt zien. De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op slechts 0,5 km van de accommodatie, de pizzeria en een bar ook, het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 3 km afstand en de stad Sinj ligt op slechts 7 km afstand (11 minuten met de auto). Er is een prachtige plek bij het meer "Peručko" waar u kunt picknicken, zonnen of zelfs zwemmen, en dat is de plaats Potravlje, op slechts 19 km van de accommodatie (of 20 minuten rijden). U kunt wildwatervaren of kanoën op de rivier Cetina (40 minuten rijden). Er zijn twee parcours, het standaard parcours (makkelijker, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar) en het uitdagende parcours voor wie wat avontuurlijker is ca. 3 uur en het is zeer de moeite waard.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de prijs van de dienst.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek een eindafrekening van de huiseigenaar voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Activiteiten in de omgeving van Sinj: Paardrijden biedt u hier een kijkje in het hart van Kroatië, het verkennen van ongerepte gebieden met interessante oude dorpjes en een verscheidenheid aan terreinen. Naast paardrijden is er de mogelijkheid om Sinj zelf te bezoeken - een stad met een interessante geschiedenis, bekend om het spel genaamd Alka. Dit was oorspronkelijk een ridderspel dat al meer dan 280 jaar bestaat en te zien is in het Sinj Museum. Wij raden u aan het Sinj Museum te bezoeken, dat op 7,4 km van de accommodatie ligt en zeker een bezoek waard is. Het is zo duidelijk, interactief en innovatief dat je meer wilt leren over Alka. Als je meer adrenaline wilt ervaren, probeer dan een geweldige quad safari in de bergen. U kunt een ATV bergtocht maken door een aantal prachtige landschappen van het Dalmatische binnenland en het Kamešnica gebergte, of u kunt een riviertocht maken per kano, wat veel plezier, prachtige landschappen en mooie herinneringen oplevert. Als u liever fietst, kunt u langs de rivier Cetina of over enkele andere prachtige fietspaden fietsen en langs plaatsen komen waar u enkele van de mooiste natuurlandschappen kunt ervaren. Plaatsen die u zeker moet bezoeken zijn de beroemde stad Split (40 km of 44 minuten met de auto) met zijn grote historische bezienswaardigheden zoals het paleis van Diocletianus en de oude stad, die door UNESCO worden beschermd. U kunt een mooie tocht maken naar de Krka watervallen (1 uur rijden) en op de terugweg de UNESCO stad Trogir bezoeken, ook wel een stadsmuseum genoemd vanwege het rijke culturele erfgoed en de intacte authentieke architectuur. De dichtstbijzijnde afrit/oprit van de snelweg is Dugopolje (22 km) en de dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven Split SPU, op 54 km of minder dan een uur rijden. Bekijk enkele van de extra diensten die het agentschap Ferie home aanbiedt (zie onze blog) die uw verblijf nog interessanter en gemakkelijker te organiseren zullen maken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasović

Bedrijf M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven de perfecte oplossing te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, of onze gast nu een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere soort vakantie wil, dit gebied is geschikt voor iedereen. Wij controleren persoonlijk elke woning en alles wat elke villa biedt, dus als belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie die op deze website wordt gepresenteerd, is de beste prijs gegarandeerd. Ik kijk ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasović

meer informatie

Objectnummer: 409460

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/409460.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 07.05 tot 18.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven