Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Kucha 26b met zwembad

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Vrbnik

Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uitzonderlijke locatie in een prachtige oude stad, uniek ontwerp en modern comfort - dit alles is zeker de beste keuze voor een onvergetelijke vakantie voor gezinnen of groepen vrienden, hoewel de villa is ontworpen als een halfvrijstaand huis. Kucha 26b is ideaal om een pauze te nemen van de chaotische dagelijkse routine. Het is een waar paradijs voor gasten die willen genieten van de prachtige sfeer binnen en buiten, het prachtige uitzicht op de oude stad van Vrbnik en de zee, en van de lokale wijnen en specialiteiten.

Het bijzondere van Kucha 26b is de hoogwaardige vormgeving en originaliteit. Het huis is gebouwd in 2019 en is ingericht met liefde en individuele details die zorgen voor gezelligheid en comfort. Vrbnik is een bestemming waar u historische monumenten kunt verkennen, traditionele waarden kunt ontdekken, kunt genieten van nieuwe gastronomische specialiteiten en geweldige wijnkelders kunt bezoeken.

Kucha 26b is geschikt voor maximaal 8 gasten en biedt een aangename en afgelegen functionele buitenruimte voor echte ontspanning en vakantie. Het is allemaal gericht op vakantie, luieren, zonnebaden en zwemmen in het zwembad. De villa heeft centrale vloerverwarming en een koelsysteem. In combinatie met een open haard is het een uitstekende keuze als u een lente- of herfstvakantie plant. Het goed onderhouden strand van de stad ligt op 8 minuten lopen. Er zijn ook twee parkeerplaatsen.

Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer, een badkamer en een gemeenschappelijke woonruimte met keuken en eethoek. Traditionele donkere en natuurlijke kleuren doordringen het huis en geven een gevoel van comfort, leven en warmte, op een moderne, esthetische en functionele manier. Voor de inrichting gebruikten we natuurlijke materialen en werkten we samen met ambachtslieden en ontwerpers om unieke meubels te maken en bijpassende kussens en accessoires te ontwerpen om alle kamers in te richten. Boven zijn er nog drie kamers en twee badkamers. Elke kamer is individueel ingericht, met een schilderij of door de inrichting. Elke kamer heeft een vrij uitzicht op zee en een eigen uitgang naar een overdekt balkon waar u comfortabel in een hangmat kunt uitrusten om de magische zonsopgang te bekijken.

De overdekte buitenkeuken biedt het perfecte comfort van een echte functionele keuken, terwijl een enorme eiken tafel en een voormalig "keukentje" u omhullen met ontspannen en positieve energie die zich over de zachte kussens verspreidt. Zo vermengt de gezelligheid zich met de culinaire creativiteit van de respectievelijke chefs en de hedonistische nonchalance van de eters. Deze buitenplek met uitzicht op zee en yogaruimte geeft je volop inspiratie en vult je met energie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.55 km

0.55 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.55 km

0.55 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 25 km Rijeka International Airport

25 km

Station 37 km Rijeka Kolodvor

37 km

Snelweg-afrit 26 km A 1

26 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Accommodatie in Kucha 26b geeft een gevoel van de schoonheid van eenvoudig leven. De omgeving is perfect om van uw privacy te genieten en verwent u met het prachtige uitzicht op Vrbnik en de zee, omgeven door rust en stilte. Dit is het comfort en de luxe die u wenst. Kies de ideale bestemming voor uw zorgeloze vakantie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeren, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, toeristenbelasting toeristenbelasting, gebruik babybedje, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt. Minimum verblijf is 7 nachten.

meer informatie:

Het bijzondere aan Kucha 26b is de hoogwaardige vormgeving en originaliteit. Het huis is gebouwd in 2019 en is ingericht met liefde en individuele details die zorgen voor gezelligheid en comfort. Vrbnik is een bestemming waar u historische monumenten kunt verkennen, traditionele waarden kunt ontdekken, kunt genieten van nieuwe gastronomische specialiteiten en geweldige wijnkelders kunt bezoeken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen en kennen de omgeving goed. Elke woning die wij beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om ervoor te zorgen dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen uw perfecte vakantie te realiseren en te organiseren. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de door ons agentschap aangeboden villa's staan wij altijd tot uw beschikking voor eventuele vragen of verzoeken. Wij voldoen graag aan al uw wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 410767

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/410767.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven