Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

DasKöniglich - Beste prijsgarantie

Mühlbach am Hochkönig

Max.  12   gasten
330m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
6  Badkamer
Max. 12  gasten
330m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

TheKingly

Een chalet in de bergen - de perfecte plek voor quality time met familie of vrienden. Stap uit de dagelijkse routine en ga op avontuur. Verken het unieke berglandschap, wees één met de natuur, ontspan als gezin en geniet samen van momenten van geluk.het onderhouden luxe chalet voor tien personen werd in 2022 zorgvuldig ingevoegd in de volwassen, alpiene omgeving op een natuurlijke helling. De traditionele Alpenbouw in landelijke stijl werd geïnterpreteerd met een duidelijke taal van vorm en detail en gecombineerd met een modern interieur en een gezellige sfeer. Het ruime terras en het omliggende balkon bieden een prachtig uitzicht op het omringende berglandschap. Als u via onze website of FHM boekt, krijgt u bovendien dagelijks een gratis broodjesservice. Naast de klassieke overnachting bieden wij u ook de mogelijkheid tot ontbijt en dagelijkse schoonmaak.
dit maakt DasKöniglich tot een heel bijzondere plek voor rust en ontspanning

OBJECT DETAILS:

Nieuw, exclusief chalet met 300 m² woonruimte op 4 verdiepingen en 160 m² terrassen met hoogwaardige vloeren van echt hout en wanden met houten panelen voor een waardige, alpiene feel-good sfeer.

ONDERSTE VERDIEPING PARKEERPLAATS
Parkeerplaats voor 5 auto's, 4 parkeerplaatsen overdekt. EV-lader type 2 beschikbaar (tegen betaling).

ONDERSTE VERDIEPING | SKIKELDER | FIETS EN E-BIKES
Skikelder met bankje, skischoendroger, ski- en snowboardhouders, kapstok voor skimateriaal en helmvak. In de zomer kan het worden gebruikt als afsluitbaar fietsstation met oplaadplank voor e-bikes met voldoende stopcontacten

BEGANE GROND | RECEPTIE LOUNGE
Ruime ontvangstruimte met hoge balie voor aankomst en gezelligheid. Twee designfauteuils met een fantastisch panoramisch uitzicht stellen uw ziel onmiddellijk op haar gemak. U kunt deze ruimte ook gebruiken voor de rest van uw verblijf met voorzieningen als een wijnkoelkast, wijnkelder en toegang tot het natuurlijke bronwater uit de bergen. Een ideale plek om je terug te trekken met een goed boek.
Daarnaast heeft deze ruimte een brede, zeer comfortabele designbank met de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige Xbox, Netflix of Disney Plus op de bestaande 75 inch TV met Sonos soundbar.

BEGANE GROND | SLAAPKAMER 1 & 2 | EN-SUITE BADKAMER
EERSTE VERDIEPING | SLAAPKAMERS 3 & 4 & 5 | EN-SUITE BADKAMER
Ruime slaapkamers, sommige met bureaus, design fauteuils of schommelstoelen. Elk met moderne boxspring tweepersoonsbedden en nachtkastjes. Toegang tot de buitenruimtes met hun eigen moderne balkonstoelen. Een 43 inch tv met Netflix en Disney Plus, elektrische buitenjaloezieën en designverlichting maken elke slaapkamer compleet.
De luxe badkamers zijn uitgerust met een regendouche, WC, handdoekdroger, haardroger, voldoende handdoeken en BOGNER Verzorgingsset. Natuurlijk hebben onze gasten ook een badjas tot hun beschikking

BOVENVERDIEPING KEUKEN
De zeer ruime high-end keuken met kookeiland is uitgerust met hoogwaardige MIELE apparatuur. Oven, stoomoven, warmhoudlade, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap maken het mogelijk om een waar feestmaal op tafel te toveren. Daarnaast is er een vaatwasser (inclusief tabbladen), magnetron, koelkast, vriezer en een complete exclusieve set keukengerei, serviesgoed, glazen en bestek. Bakken, racletten of fonduen, van het wafelijzer tot de bakborstel, alles is aanwezig
De keuken wordt gecompleteerd door de MIELE geïntegreerde volautomatische koffiemachine, die door ons wordt gevuld en ook beschikbaar is om de koffiegast te verwennen. U vindt ook een wasmachine en droger in de bijbehorende bijkeuken.

BOVENVERDIEPING | EETKAMER | ZITKAMER
Met een onbelemmerd panoramisch uitzicht kunt u aan een vier meter lange tafel met designzitplaatsen voor 14 personen genieten van een ontbijt of een zelfbereide maaltijd. In de aangrenzende lounge is er nog een 75-inch tv met streaming toegang en SONOS soundbar. De bruikbare houtkachel rondt de gezelligheid op de bovenverdieping af.

BOVENVERDIEPING | WELLNESS | SAUNA
In de eigen panoramasauna van KLAFS met aangrenzende regendouche en dagbedden kunt u de dag gezellig afsluiten. Op het ruime panoramaterras staan ligstoelen om af te koelen en te ontspannen. Hier is nog een WC beschikbaar.

INTERNET | ENTERTAINMENT
De woning beschikt over WLAN en internet (200 Mbit/s). Zeven tv's met Netflix/Disney Plus en enkele met SONOS soundbars, evenals een Xbox met een spelletjesabonnement.

KINDEREN
Kinderen zijn van harte welkom! Twee kinderstoelen en babybedjes en kinderservies zijn beschikbaar.

INCLUSIEVE DIENSTEN
Hochkönig Card (inclusief gratis bergbanen/wandelbussen in het zomerhalfjaar) en dagelijkse broodjesservice

Meer hieronder
Licentie- of registratienummer: 50415-005529-2022

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 64 km Salzburg

64 km

Station 12 km Bischofshofen

12 km

Snelweg-afrit 12 km Bischofshofen

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Slechts twee uur van München en een uur van Salzburg, Das Königlich in Mühlbach am Hochkönig is gemakkelijk te bereiken. Mühlbach ligt op slechts 15 minuten afstand van de afrit van de snelweg Bischofshofen of het treinstation Bischofshofen en is daarom uitstekend bereikbaar.
Het luxe chalet ligt direct onder de top van de Hochkönig. Het dorp, evenals de restaurants en winkelmogelijkheden, zijn ook op loopafstand.

Mühlbach is een geheime tip voor wie op zoek is naar iets lekkers, weg van de drukte. Omgeven door een adembenemende natuur hoeft het u hier aan niets te ontbreken. Er zijn veel rustieke restaurants met typische lokale specialiteiten, evenals een supermarkt en een bakker in de directe omgeving. Het pand zelf is zeer rustig gelegen in een chaletwijk aan het einde van een doodlopende straat. Het uitzicht vanaf de terrassen of kamers is ongeëvenaard.

Zowel in de zomer als in de winter komt u hier aan uw trekken en vindt u een gevarieerd activiteitenprogramma - wandelen, fietsen, boogschieten, avonturenspeeltuinen, bosglijbaanpark, stromingspaden, skiën, sneeuwschoenwandelen, langlaufen.
Binnen enkele minuten lopen bereikt u het dalstation van de Karbachalm - de ingang van het skigebied Hochkönig, dat behoort tot de populaire vereniging "Ski Amadé", een van de grootste skigebieden van Europa. De populaire Koningstocht verbindt de drie dorpen Maria Alm, Dienten en Mühlbach tot een unieke skiroute. De twee skigebieden Hochkeil en Hochkönig, die gemakkelijk te voet of met de auto te bereiken zijn, bieden perfecte omstandigheden voor zowel beginners als professionals. Het gebied staat bekend om zijn sneeuwzekerheid aan de voet van de 3000 meter hoge Hochkönig. Het seizoen begint begin december en duurt tot april.

In de zomer ontmoeten gezinnen elkaar op de Karbachalm op "Toni's Almspielplatz". Een andere populaire attractie daar is de bergkar!
Met de Hochkönigcard, die wij u tijdens uw verblijf gratis geven, kunt u in de zomer onbeperkt gebruik maken van de zes bergbanen in de regio, evenals van recreatiemogelijkheden zoals het openluchtzwembad in Mühlbach of de wandelbus, waarmee u comfortabel talloze wandelroutes in de regio kunt bereiken

Daarnaast is Mühlbach het ideale uitgangspunt voor mountainbikers, golfers, wandelaars, paragliders, ruiters en natuurliefhebbers. Het niet ver verwijderde gletsjerskigebied Kaprun trekt ook in de zomer wintersporters aan.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • tot 3 maanden kosteloos tot 1 maand voor de aankomstdag 40% van de totale arrangementsprijs; tot 1 week voor de aankomstdag 70% van de totale arrangementsprijs; in de laatste week voor de aankomstdag 90% van de totale arrangementsprijs.

meer informatie:

HUISDIEREN | ROKERS | FEESTJES | MENSEN VAN BUITEN HET HUIS
Honden zijn toegestaan na overleg en tegen betaling.
Roken is verboden in de woning. De buitenruimtes mogen natuurlijk worden gebruikt.
Personen van buiten het huis kunnen alleen op afspraak worden toegelaten. Feestjes zijn verboden. Sociale bijeenkomsten van huisgasten in het kader van privéfeesten gelden niet als feesten. Wij vragen hier om een verstandig gevoel voor proporties

AANKOMST EN VERTREK Ons team neemt voor uw aankomst contact met u op om uw ontvangst voor te bereiden
- Check-in : vanaf 16 uur (vroeger in overleg)
- Check-out: tot 10 uur (later in overleg)

AANVULLENDE DIENSTEN
Dagelijkse schoonmaak van alle kamers, vervanging van handdoeken en aanvulling van verbruiksgoederen: 100€ per dag
Ontbijtlevering: 23€ per persoon per dag
Premium ontbijt met bereiding en opruiming ter plaatse: 35€ per persoon per dag

VIDEOBEWAKING
Het object staat onder videobewaking in de buitengebieden.

INCLUSIEVE DIENSTEN
- Hochkönig Card (inclusief gratis bergbanen/wandelbussen in de zomermaanden)
- Dagelijkse broodjesservice
- Eerste vulling van koffiezetapparaat, vaatwastabletten, afwasmiddel en vaatdoekjes
- Alle bedden zijn opgemaakt en bedekt met luxe beddengoed. Tegen betaling is het mogelijk om het beddengoed tussentijds te laten verschonen door onze schoonmaakdienst.
- Handdoeken, saunahanddoeken en badjassen zijn aanwezig in de kamers. Tegen een toeslag is het mogelijk om de handdoeken tussentijds te laten verschonen door onze schoonmaakdienst.
- BOGNER handzeep en waslotion
- het gebruik van NETFLIX, DISNEY+ en Xbox is gratis
- gas voor de buitenbarbecue
- Ontvangst door ons team en briefing over de bijzonderheden van de woning na overleg met ons team.
- Eindschoonmaak van 390€ is inbegrepen in de vermelde prijs

EXTRA KOSTEN
- Borg 1500€
- Toeristenbelasting van 3,5€ per persoon per nacht vanaf 15 jaar
- EV-lader type 2 volgens lokale prijslijst

MEER ONDER DasKoeniglich.at


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Markus E. uit DE

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige herfstvakantie

Hartelijk dank voor dit geweldige verblijf. Een zeer geslaagd chalet met een geweldig uitzicht en een topuitrusting. We zullen opnieuw komen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Oktober 2022

Florian M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning - absolute luxe

Het chalet is een absolute droom. Top modern, exclusieve inrichting en super gezellig. Het was een onvergetelijke vakantie, ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die er even tussenuit moet. Of het nu met familie, vrienden of collega's is, ik kom zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Kris H. uit Mainz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig verblijf!

Heel erg bedankt voor een heerlijke tijd in dit prachtige chalet!
We hebben van elke seconde genoten en komen graag terug.

Augustus 2022

Krist Jaroom B. uit Belgien

5,0
5 5 5 5 5

Prachtige vakantiewoning

Prachtige vakantiewoning met een zeer mooi uitzicht. Zeer smaakvol en stijlvol ingericht en goed uitgerust. Keuken met kwaliteitsvolle toestellen, sauna met uitzicht op de bergen. Zeer vriendelijke eigenaar. Een absolute aanrader.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Bedrijf DasKöniglich
Dhr. L. Flügel

Dhr. L. Flügel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 412766

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412766.htm


«DasKöniglich - Beste prijsgarantie» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven