Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tropea Villa Mimosa Girasole

Calabrië, Capo Vaticano Tropea

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

In Calabrië, aan de prachtige Costa degli Dei, in Capo Vaticano - Santa Maria bij Tropea in een rustige omgeving omgeven door groen.
Met een nieuw groot ingegraven zwembad in een panoramisch gebied met uitzicht op de zee, de Straat van Messina en Sicilië. Het zwembad is beschikbaar voor beide villa's.
Ideaal voor een ontspannende vakantie zonder af te zien van comfort: het ligt op 2 km van de zee en 500 m van de voorzieningen. De eigenaren wonen ook op een groot terrein en zullen beschikbaar zijn voor alle behoeften.
De kleine villa (Papavero) heeft een eigen ingang en een eigen tuin.
Het biedt 4 slaapplaatsen (slaapkamer + slaapbank in de woonkamer), gezellig ingericht in landelijke stijl. Leefbare veranda met tafel en stoelen om te eten, ingegraven zwembad, tuin van 2000m², Internet Wifi, airconditioning/verwarming, muskietennetten, satelliet TV, wasmachine, vaatwasser, barbecue, 2e buitendouche, kinderspeelplaats in de tuin, ingang met elektrische poort, overdekte parkeerplaats, tuinbedden.
In hetzelfde pand hebben we ook een grotere villa met 2 slaapkamers. Neem contact met ons op voor offertes en informatie.
Voor meer info: villamimosa eu

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 70 km Lamezia Terme

70 km

Station 2 km Ricadi

2 km

Snelweg-afrit 20 km Vibo

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Mimosa is Ricadi een paar minuten rijden van de prachtige stranden van Santa Maria en Capo Vaticano en slechts 10 minuten van Tropea, en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de Straat van Messina, met onvergetelijke zonsondergangen.

Villa Mimosa is een nieuw gebouwd halfvrijstaand huis. De ideale plek voor wie op zoek is naar een vakantie met veel comfort, schoon, netjes en tot in detail smaakvol ingericht. U kunt uw vakantie doorbrengen in totale ontspanning, ver van het lawaai en de drukte, hoewel een paar minuten de zee, winkels en diensten.

Op het terrein van 5000 m², naast de prachtige tuin en een groot grasveld die Villa Mimosa omringen, is er ook een olijfgaard met eeuwenoude bomen en het huis van de eigenaren, die voor elke behoefte klaar staan. In de buurt zijn er restaurants met typische Calabrische keuken, producenten die rechtstreeks kaas, vlees, biologische groenten fruit en verse eieren verkopen!

Een paar minuten van de villa zijn er: eten, bar pasticceria gelateria, bakkerij, postkantoor, apotheek, kapper, slager, tabak, restaurants, pizza, tankstation en gas, medische hulp, mechanische werkplaats, bandenservice, schoonheid boerderij, fitness.

Het vakantiehuis is gelegen op een heuvel omgeven door groene velden en olijfbomen, ver van de drukte van de dorpen en hotels. E 'kan ook prachtige wandelingen in de omgeving Villa Mimosa. U kunt proeven van de vruchten van onze bomen (amandelen, vijgen, citroenen, abrikozen, peren), olijfolie die we produceren, basilicum, rozemarijn, salie.

Na het genieten van de dag van onze prachtige zee, dan kunt u ontspannen in Villa Mimosa op de veranda of op een ligstoel in de tuin, nippend aan een drankje en genietend van de koele bries, gewoon het getjilp van de krekels voelen ....

De kinderen kunnen ondertussen vrij en veilig spelen in de grote tuin van de villa, met schommel, glijbaan, enz. Tropea is een wereldberoemde stad van cultureel en historisch belang, het heeft een aantal prachtige stranden.
Chief Vatican heeft verschillende stranden, op 5 minuten van Villa Mimosa.
In de omgeving zijn er tal van restaurants waar u de uitstekende lokale gerechten kunt proeven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op: Euro 200,00
Beddengoed en handdoeken: Euro 10,00 per persoon per week
Babyjas: Euro 20,00 per week
Airconditioning: consuptiom Euo 0,45/kw
Internet wifi: gratis

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Per disdette comunicate dal cliente almeno 60 giorni prima della data d’inizio locazione, sarà restituito il 30% della caparra versata, diversamente niente sarà dovuto. Nell’eventualità per cause di forza maggiore si presentasse l’impossibilità da parte dei proprietari di consegnare all’inquilino l’appartamento prenotato, gli stessi si occuperanno di assegnarne un altro con caratteristiche simili; qualora l’inquilino rifiuti la nuova sistemazione gli verrà riconosciuto la restituzione dell’importo versato. IN CASO DI RESTRIZIONI COVID, verrà emesso un voucher dell'importo della caparra da utilizzare entro il 2022

meer informatie:

Bij uw aankomst zullen de eigenaren u verwelkomen, en ook alle informatie verstrekken over het huis en de omgeving.
U vindt er ook een "Welkomstboek" met een kaart van de omgeving, een lijst van restaurants, supermarkten, enz.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.5 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2016

Stefanie S. uit Algermissen

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Een mooie accommodatie op een geweldige locatie.

We (4-person family; children: 11 and 13 years old) hebben erg genoten van ons verblijf in Villa Mimosa. Fulvia en Stefano zijn erg vriendelijk en helpen graag bij vragen en tips. Het vakantieappartement is een halfvrijstaande woning op een enorm terrein, waar kinderen van alle leeftijden genoeg ruimte hebben om voetbal te spelen, te schommelen of in het zwembad te zwemmen. Het terrein is echt een oase van rust, ver weg van de drukte van het strand, maar toch goed bereikbaar met de auto (die nodig is) in 10 minuten (Capo Vaticano) tot 20 minuten (Tropea). Kortom: we kunnen Villa Mimosa zeker aanbevelen. Vooral voor gezinnen met kinderen is het een geweldige accommodatie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. F. Bianco:

Thank you very much for your words, and for coming in my house with your beautiful family!

April 2015

Christian D. uit Grenchen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wie op zoek is naar rust en ontspanning, zit hier goed.

De Villa Mimosa, een nieuw dubbel vakantiehuis, is stijlvol ingericht voor vier personen in een absoluut rustige locatie, om 's ochtends de dag te beginnen met het gezang van vogels op het terras in een zeer ruime tuin met barbecue, zwembad en buitendouche is gewoon prachtig. Geschikt voor mensen die rust zoeken of voor gezinnen met kinderen. Met de auto, wat absoluut aan te raden is, bereikt u in enkele minuten restaurants, pizzeria's en eenvoudige winkelmogelijkheden. De dichtstbijzijnde grote supermarkt bevindt zich halverwege Tropea. Verschillende stranden, mooie afgelegen baaien naar smaak zijn te vinden langs de hele kust en zijn binnen enkele minuten te bereiken. Een uitstapje naar het nabijgelegen Tropea of richting het zuidwesten naar Scilla met de uitnodigende visrestaurants en een van de mooiste stranden is zeer aan te bevelen. De eigenaren van Villa Mimosa, Fulvia en Stefano, zijn een zeer vriendelijk, altijd behulpzaam gezin met echt aanbevolen tips buiten de bekende toeristische attracties die Calabrië te bieden heeft. Ik kan de Villa Mimosa echt onbeperkt aanbevelen aan mensen of gezinnen met kinderen die rust en natuur verkiezen boven drukte en lawaai. Ze spreken Italiaans, Frans en Engels, en kunnen de vakanties verrijken met werkelijk bewonderenswaardige tips. Ik kan de Villa Mimosa echt aanbevelen aan onbeperkte mensen of gezinnen met kinderen die de voorkeur geven aan kalmte, vrede en natuur. We zullen in de toekomst terugkomen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. F. Bianco:

Thank you very much Christian, hope to host again in my house!


Contactpersoon

Bedrijf Villa Mimosa
Mevr. F. Bianco

Mevr. F. Bianco

Mijn naam is Fulvia, ik kom oorspronkelijk uit Turijn en ik heb ervoor gekozen om sinds enkele jaren op deze prachtige plek te wonen. Toen mijn man en ik dit land zagen waren we er meteen verliefd op, daarom hebben we ons huis gebouwd en daarna het vakantiehuis Villa Mimosa. Er is veel rust om ons heen, we zijn omgeven door groen, maar in 5 minuten bereik je het centrum en de zee. We zijn blij dat we hier mensen kunnen ontvangen die Calabrië komen bezoeken, om ze informatie te geven over het gebied en ze zijn beschikbaar.


meer informatie

Objectnummer: 41568

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41568.htm


«Tropea Villa Mimosa Girasole» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven