Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Vanessa

Calabria Capo Vaticano S. Maria di Ricadi

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Deze nieuwere vrijstaande villa op een fantastische locatie direct boven de zee met super uitzicht op zee is gelegen op een ongeveer 1000 vierkante gr. Tuin plot, hoogte ongeveer 25 m. De tuin aan de voorkant van het huis is aangelegd met Bougainville, rozen, palmbomen en andere mediterrane sierplanten.
De zanderige baai van S. Maria met bars en winkels ligt om de hoek van een klein. Felskaps.
De ruime, lichte gevulde huis (ongeveer 90 vierkante meter) is aan 3 zijden omringd door panoramische veranda (105 m² veranda!) En biedt residentiële Eßsalon met een slaapbank, 2 lederen fauteuils, gr. Flatscreen TV, stereo-installatie met dvd-speler ( System Harman Kardon), uit. open haard, air-conditioning en warme lucht unit, keuken (granieten werkblad, vriezer, vaatwasser, magnetron, nieuwe elektrische kachel), 2 slaapkamers en 2 badkamers (een met nieuwe douche, wasmachine).
Het huis is bewoonbaar het hele jaar door, modern en goed uitgerust; eigen oprit en entree met parkeerplaats, een () TV met dt. programma is beschikbaar op aanvraag (tegen betaling).
Meer Extra: draadloos internet!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 70 km Lamezia Terme

70 km

Station 3 km Ricadi

3 km

Snelweg-afrit 35 km S. Onofrio1

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Vanessa ligt in het bereik van Santa Maria, maar nu al een beetje uit de smalle straatjes die S. Maria verbindt met Coccorino Mare. Het is net zo snel op het kleine, intieme strand van Coccorino Mare, evenals de grote zanderige baai van Santa Maria. In Santa Maria vindt u een goede selectie van pizzeria's en restaurants, zelfs bars en kleine supermarkten te vinden. Van daaruit een bus op de kustweg naar Tropea in de zomermaanden. S. Maria in de zomer is veel levendiger dan de meer contemplatieve Coccorino Mare, dus je hebt de keuze tussen een lebhalten en op een rustige locatie net buiten de voordeur. Capo Vaticano biedt een verscheidenheid van grote en kleine idyllische baaien met zand, steen, grind, rock - ideaal voor elke vorm van watersport. Veel mooie, zelfs lange zandstranden kan worden gevonden tussen Capo Vaticano en Tropea. De meeste stranden zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. De meest bekende baaien:

Grotticelle: De beste stranden op het puntje van Capo Vaticano. Verschillende baaien met zand, tussen de rotsen, zand en meestal in het water. Achter het strand groen en de individuele strand faciliteiten (waaronder een aantal gezellige bars); Parasols, ligstoelen, boten, surfplanken, enz. Kunnen worden gehuurd. Een populaire zomer evenement hier is de schaduwrijke bar aan het strand Grotticelle!

S. Maria: Ca. 750 m lang zandstrand (grof zand, in het water en grind en stenen), achter de huizen en sommige hotels. In juli en augustus heel zwaar bezocht. Een deel van het strand faciliteiten hotels en boten.

Coccorino Mare: Het strand van de Baai - 200 m lang - bestaat voornamelijk uit steen en rock, een ongeveer 30 meter breed, heel intiem zand stuk en individuele, verschillend formaat Sandeinspülungen bestaan. De baai toont veel groen, omringd door hoge kliffen en vrij rustig, zelfs in de zomer; seizoensgebonden Er is een bar en een optionele paraplu, bootverhuur faciliteit.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Lakens op aanvraag: 10 .- / pers. en week
Handdoeken op aanvraag: 7 .- / Pers. en week

Met een bezetting van minder dan 4 personen per week korting van (hoogseizoen) - 60, (laagseizoen).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

Kust tussen Coccorino en Nicotera: Tussen Coccorino en Joppolo op enkele kilometers spectaculaire rotsachtige en steile kust, met de boot zijn een aantal kleine baaien bereikbaar.
Joppolo is net als in een schelp in een vruchtbare baai, die zich uitstrekt van de berghelling. De promenade strekt zich uit van een dennenbos tot een enorme Saracenen. Het strand bestaat uit rock, steen en grind, op sommige plaatsen het zand is opgehoopt in de zomer.
Aan het einde van een enorme bergachtige kustlijn van de oude stad van Nicotera zat met zijn romantische steegjes en pleinen over de diepe groene vlakte van Nicotera Marina, die voortgezet en breed zandstrand (met individuele strand faciliteiten) sleept tegen de waterkant.


Tonicello en Tono: schuurriem uncrowded, bereikbaar met het individuele Stichsträßchen richting Tropea, zelfs midden in de zomer; individuele bars and Residences, tussen rotsachtige secties. Hier zijn Residence Cala di Volpe, Villaggio Il Gabbiano, Hotel La Conchiglia en Villaggio Athragon.

Award van de kusten en waterkwaliteit (zeilen) en de toeristische infrastructuur (bloemblaadjes) door de milieu-organisatie Lega Ambiente 2006: 4 zeilen en 5 bloemblaadjes voor Tropea (86,6 punten op 100) en Pizzo (85 punten), zodat Tropea heeft de beste score van alle Calabrië en een van de beste van Italië!

De stranden rond Tropea ontvangen voor de 5e keer op rij deze hoogste onderscheiding, waardoor wij de mooiste en schoonste in Italië!

Afstand Luchthaven Lamezia Terme - Capo Vaticano ongeveer 75 km.

Afstand Luchthaven Catania - Capo Vaticano ongeveer 185 km afstand.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
5.0 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Mariusz D. uit Tychy Polska

4,8
5 4 5 5 5
Toon Pools

Zeer aanbevolen

We kwamen laat in de avond aan. Het huis is prachtig. We hoorden het geluid van de golven, maar we hadden niet verwacht dat ze zo dichtbij zouden zijn. 's Ochtends waren we verrast dat de zee voor ons lag. Privéstrand op 3 minuten afstand. Prachtige plek. Geweldige vakantie. Kun je Sicilië zien? Het huis is van alle gemakken voorzien. Het kraanwater heeft een zoute nasmaak, maar dat is geen probleem. We hebben mineraalwater om te drinken. Erg gelukkig. Rust en stilte. Tropea is vlakbij. We willen daar wonen ?????

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2020

Hans-Peter B. uit Mühlingen

3,6
3.5 3.5 3.5 5 2.5
Toon Duits

Prachtige locatie met geweldig uitzicht op de Lipari-eilanden.

Relatief eenzaam huis met een mooie heuvelrug en een geweldig uitzicht. Goede lucht, zolang niemand zijn tuinafval verbrandt, zoals vaak het geval is in Zuid-Italië. Bij mooi weer kan het grote terras worden gebruikt. Helaas is de zee niet geschikt om in te zwemmen vanwege de kliffen ter plaatse. Geweldige zonsondergangen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juli 2018

Christian R. uit Augsburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Goed uitgeruste, ruime vakantiewoning op een rustige locatie met een prachtig uitzicht

Ideaal voor 4 vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning. Zeer goed uitgeruste bungalow met een geweldige buitensfeer, helaas ontbrak de barbecue
De aanloop is deels steil, smal, met ernstige kuilen
Te voet is niets mogelijk. Voor excursies moet je altijd een paar honderd meter klimmen naar Ricadi.
Avontuurlijke toegang van het huis tot de rotskust
Conclusie: Prijs/prestatie ok, aan te bevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2018

Sabine uit 93053 Regensburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische locatie en uitzicht!

We hebben echt genoten van ons verblijf en vooral van de fantastische rustige ligging direct boven zee! De ondersteuning door mevrouw Maisel, die altijd voor ons klaarstond, was ook geweldig! We konden een zeer goede barbecue lenen tegen een borgsom (je moet je alleen vooraf aanmelden). We moesten even wennen aan de wegen, maar Calabrië is prachtig!

April 2018

Hartmut + Amina uit 71282 Hemmingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Calabrië - prachtig

Dit was onze eerste vakantie in Calabrië, Villa Vanessa. Gewoon onvergetelijk. Wij willen in het bijzonder de altijd betrouwbare ondersteuning (mevrouw Maisel + team) benadrukken. Dit was erg belangrijk voor ons
Voor het overige kunnen wij ons alleen maar aansluiten bij de vele positieve indrukken van de commentatoren
Ik denk dat dit niet onze laatste vakantie in Casa-Club is geweest.
Vriendelijke groeten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Frau
Mevr. F. Maisel

Mevr. F. Maisel

Beste fans van Italië, mijn naam is Felicitas, ik ben het Duits, maar woonde vele jaren in Italië, dat ik al lang een tweede thuis geworden. Ik bracht ook in Calabrië Gedurende vele jaren, waardoor ik ook nu nog altijd gefascineerd met zijn prachtige stranden, helder water, en vooral het prachtige uitzicht over de zee naar Sicilië. Ik kan u verzekeren: een prachtige plek om de vakantie door te brengen en te genieten van het goede eten en wijn!


Andere accommodaties van Mevr. F. Maisel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. F. Maisel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 70721

Laatst bijgewerkt: 16.02.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/70721.htm


«Villa Vanessa» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven