Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Santa Domenica di Ricadi

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Ooit was er een natuurliefhebber, Pino, die een kwekerij runde op een groot terrein boven S. Domenica di Ricadi, meer als een betoverende botanische tuin. Deze tuin was terrasvormig aangelegd met kleine, kronkelende paden en bood tussen de bomen en struiken een prachtig uitzicht op de zee en de
Na Pino heeft een natuurliefhebber en arts een deel van dit gebied (ca. 4000 m²) gekocht en het hoofdhuis volledig gerestaureerd. Wat is overgebleven is een deel van het natuurlijke paradijs, een kleine tuinvijver, veel mooie bomen en struiken, een
De volledig nieuw ingerichte bovenverdieping van de villa (ca. 70 m²) wordt verhuurd voor maximaal 4+2 personen: aparte buitentrap, kleine veranda, woon-eetkamer met satelliet TV, tweepersoons slaapbank, kitchenette (4-pits gasfornuis, koelkast/vriescombinatie), groot panoramisch terras met weids uitzicht over het dorp naar zee en de Eolische eilanden, 2 slaapkamers en badkamer (douchecabine). De uitrusting is nieuw en zeer goed, Duitse koffiezetapparaat, wlan, de wasmachine staat in een bijgebouw, parkeerplaats.

Gasten kunnen genieten van de biologische moestuin en fruitbomen; veel romantische hoekjes bieden ontspanning in de schaduw van grote bomen. Op verzoek kan de eigenaar ook boottochten organiseren of fietsen ter beschikking stellen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 58 km Lamezia T.

58 km

Station 1.2 km S. Domenica

1.2 km

Snelweg-afrit 40 km Pizzo

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa in de voormalige botanische tuin ligt boven het kleine dorpje S. Domenica. Een eigen weg leidt ook direct naar het dorp, zodat u de restaurants en winkels te voet kunt bereiken. De kleine, rustige plaats biedt goede bars en restaurants, ideaal om 's avonds zonder auto uit te gaan of samen te zitten in een bar met een glas wijn of een cocktail.

De prachtige stranden van S. Domenica, bijvoorbeeld Baia di Riaci of Formicoli met fijn zandstrand, liggen op slechts 850-1900 m afstand. Tropea ongeveer 1,8 km, Capo Vaticano ongeveer 6 km.
Capo Vaticano biedt een aantal prachtige zandbaaien, waarvan de bekendste Grotticelle en Praia di Fuoco zijn
Tropea heeft een aantal mooie lange zandstranden, sommige gratis, andere met strandfaciliteiten. Tropea is ook het toeristische centrum van het gebied, van hieruit gaan er boten naar de oostelijke eilanden, tijdens het seizoen worden er eilandtochten aangeboden als dagtochten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

Kust tussen Coccorino en Nicotera: Tussen Coccorino en Joppolo op een paar kilometer spectaculaire rotsachtige en kliffige kustlijn kunnen enkele kleine baaien per boot bereikt worden.
Joppolo ligt als een schelp in een vruchtbare baai die zich uitstrekt over de berghelling. De promenade strekt zich uit van een dennenbos tot een enorme Saraceense toren. Het strand bestaat uit rotsen, stenen en grind, op sommige plaatsen is zand opgestapeld in de zomer.
Aan het einde van een uitgestrekt bergachtig kustgebied torent de oude stad Nicotera, met zijn romantische steegjes en pleinen, boven de diepe groene vlakte van Nicotera Marina uit, waarvan het brede zandstrand (met individuele strandfaciliteiten) zich uitstrekt voor de promenade.


Tonicello en Tono: zandband in de richting van Tropea, zelfs in het midden van de zomer niet overvol, bereikbaar via enkele smalle straatjes; enkele bars en woningen, tussen rotspartijen. Hier bevinden zich Residence Cala di Volpe, Villaggio Il Gabbiano, Hotel La Conchiglia en Villaggio Athragon.

Prijs voor kust- en waterkwaliteit (zeilen) en toeristische infrastructuur (bloemblaadjes) van de milieuorganisatie Lega Ambiente 2006: 4 zeilen en 5 bloemblaadjes voor Tropea (86,6 van de 100 mogelijke punten) en Pizzo (85 mogelijke punten), wat Tropea de beste beoordeling geeft in Calabrië en een van de beste in Italië!

De stranden rond Tropea hebben voor de 5e keer op rij deze hoogste onderscheiding ontvangen en behoren tot de mooiste en schoonste stranden van Italië!

Afstand vliegveld Lamezia Terme - Capo Vaticano ongeveer 75 km.

Afstand vliegveld Catania - Capo Vaticano ca. 185 km.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.5 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2021

Anke X. uit Deutschland

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

geweldige sfeer, super gastheren

We voelden ons erg op ons gemak bij Antonio. Hij is een attente gastheer. Het uitzicht vanaf het terras is onovertroffen, de tuin prachtig. En de dieren (honden en katten) hebben ons ook verrukt. Heel mooi hier!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Angelika F. uit 71254 Ditzingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure gastvrijheid

We waren 8 dagen te gast bij Antonio in zijn zeer goed uitgeruste villa in de voormalige botanische tuin. Wat kunnen we zeggen: minstens 5 sterren voor de inrichting (Duitse badkamer met douchecabine), de netheid, de ligging boven het dorp, de rust, het panoramische uitzicht op de zee en Stromboli, de zonsondergangen waarvan je kunt genieten vanaf het terras. Er is een wasmachine in een aangrenzend huis en gratis internet.
Vermeldenswaard is ook de grote tuin met vijver (en dieren), die volledig kan worden gebruikt. Biologische groenten en fruit kunnen gemakkelijk van de bomen worden geplukt
In de directe omgeving (dorp Santa Domenica di Ricadi) vindt u alles: van de beste slager, verse kip, supermarkten, wekelijkse markt, restaurants, sportschool, treinstation. Ook 3km naar Tropea en de stranden Fromicoli en Baia di Ricadi (beide super mooi) direct in Santa Domenica.
Maar niet te overtreffen is de gastvrijheid en warmte van de gastheer. Als je rust en stilte wilt, krijg je die hier natuurlijk ook, maar je bent er niet op je plaats. Als u het toelaat, wordt u volledig opgenomen in het Calabrische leven en ervaart u een ongeëvenaarde gastvrijheid. Bovendien krijg je leuke tips voor excursies, stranden, enz.
We voelden ons hier erg veilig.
Bedankt voor een onvergetelijke vakantie!

Angelica e Giorgio

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. E. Kroha:

Vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Ich freue mich, daß Ihnen Kalabrien und insbesondere diese Wohnung genauso gut gefallen hat wie mir. Antonio und auch ich würden uns freuen, wenn Sie einmal wieder kommen!


Contactpersoon

Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Mijn naam is Ernesto, ik breng al jaren veel tijd door in Italië Vooral het zuiden van Italië, vooral Calabrië, ken ik heel goed en houd van de manier van leven, de zee, het goede mediterrane eten, de kunst en de eeuwenoude cultuur. U bent van harte welkom om mij alles te vragen wat u wilt weten over uw geplande verblijf in Italië.


meer informatie

Objectnummer: 213284

Laatst bijgewerkt: 25.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/213284.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Santa Domenica di Ricadi» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven