Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

5* Recreatie

Oostzee Groß Schwansee

Max.  10   gasten
164m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
164m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

68 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

68 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Het reddingshuis Seemöwe ligt in een kleine, nieuw gebouwde nederzetting met rieten daken. Over drie verdiepingen overtuigt het met een eersteklas inrichting en is door de DTV geclassificeerd met 5 sterren. Het huis met rieten dak ligt aan de rand van Groß Schwansee bij een natuurgebied. Het ligt in de directe omgeving van het strand en Schlossgut Groß Schwansee. Het rietgedekte huis is bereikbaar via een landbouwweg of via het dorp Groß Schwansee. Het gebied is verkeersluw omdat er geen doorgaande weg is. Kinderen kunnen zonder risico spelen op een van de kinderspeelplaatsen of fietsen naar het strand. Alle drie de verdiepingen van het huis worden verwarmd met geothermische energie (aardwarmte), die wordt toegevoerd aan de vloerverwarming. Alle vloeren zijn betegeld en de zolder is bedekt met laminaat. De kamers zijn smaakvol ingericht met meubels van massief sparrenhout en eikenhout. In het bijgebouw is er een wasdroger en een wasmachine, in de tuin is er een Finse sauna kota voor 5-6 personen geven. Een overdekte outdoor whirlpool van het merk SPA One Dimension voor 5 personen ligt direct naast de sauna kota. In de carport staat een voetbaltafel HODURA, een tafeltennistafel Kettler 8, 6 fietsen Hercules Uno 7 (wij verhuren ze). De carport kan worden geopend door een rolpoort naar de binnenplaats, de binnenplaats kan dus worden afgesloten. Voor de carport kunnen 2 auto's geparkeerd worden, de overige auto's aan de zijkant van het pand. Het terras aan de westkant is overdekt met een glazen dak, waar ook bij slecht weer de vakantie niet eindigt. Voor gezellige barbecueavonden staat een hoogwaardige gasbarbecue of een gasgrill ter beschikking van onze gasten.
Het huis heeft een goede internetverbinding DSL RAM IP verbinding en is ook uitgerust met een telefoon die onze huurders vrij kunnen gebruiken volgens de gebruiksovereenkomst.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 35 km Lübeck

35 km

Station 18 km Travemünde

18 km

Snelweg-afrit 35 km A 20 Schönberg

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Groß Schwansee ligt aan de Mecklenburgse Oostzeekust.
Naast de grote recreatieve waarde van het dorp zelf, maakt de centrale ligging uw vakantiewoning zo aantrekkelijk.

Afstanden tot:
- Travemünde: 12 km - Boltenhagen: 12 km - Lübeck: 30 km
- Wismar: 40 km Het dorp, Groß Schwansee, ligt direct aan de kust tussen Travemünde en Boltenhagen. Het strand is een schoon natuurlijk strand. De directe weg naar het strand loopt over het kasteeldomein Groß Schwansee over een grote laan die naar het strand leidt, in de kortste tijd komt men zo op het strand op ca. 650 meter lopen. Met de fiets ben je er in minder dan 2 minuten. Bij mooi weer kunt u de golven van de Oostzee horen vanaf het pand of 's avonds in de whirlpool. Het fietspad naar het strand voert langs lieflijke stukjes natuur, steeds langs de kust naar Travemünde of Boltenhagen. Vanuit Travemünde kunnen boottochten worden gemaakt. U kunt uw eigen boot aanleggen in de jachthaven. Pure natuur wacht op u in Groß Schwansee. Laat u betoveren door het unieke landschap.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen is de aankomst altijd op zaterdag Pet op aanvraag, € 9,00 dag + € 30,00 meer bij aankomst
Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen, de bedden zijn ook vers opgemaakt bij aankomst.


In de carport is er een Outdoor 8 tafeltennistafel van Kettler beschikbaar voor onze gasten, een hoogwaardige HODURA outdoor voetbaltafel, een GRP roeiboot met transportwagen voor de Oostzee 2,80 x 1,45 m en in de buitenruimte is er een roestvrijstalen buitendouche warm/koud,
6 hoogwaardige Hercules-fietsen kunnen direct voor het verblijf worden gehuurd.

Voor de kleintjes en de groten zijn er 2 "trolleys"beschikbaar voor vrij gebruik. Kinderbedjes en 2 kinderstoelen zijn beschikbaar. Sauna en whirlpool zijn het hele jaar door gratis te gebruiken. Voor boekingen van 14 dagen wordt op verzoek een gratis tussenpersoon verstrekt (ca. 30 min.). Basis badkamer- en keukenuitrusting is aanwezig. De huurprijs is inclusief gebruik van de sauna, binnen- en buitenwhirlpool, buitendouche, bolderkar, gebruik van de tuin en strandstoel, 2 kinderstoelen, 2 kinderbedjes, buitentafelvoetbal, roeiboot, buitentafeltennis. Een PC met een DSL RAM IP internetverbinding is beschikbaar voor het verblijf, inclusief WLAN netwerk in het hele huis kan ook gratis gebruikt worden. Broodjes, kranten, gebak, eieren, melk, boter, worst enz. kunnen ter plaatse op afspraak worden besteld. De levering gebeurt door een externe leverancier en is niet inbegrepen in de huurprijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis 14 Tage nach Vertragsabschluss ist eine Stornierung ohne Kosten (nicht bei Kurzbuchungen möglich) Ab den 15 Tag werden 10% des Mietpreises, ab 30 Tage vor Anreise 25%, ab 15 Tage vor Anreise 50%, ab 5 Tage vor Anreise 90% berechnet.

meer informatie:

Optioneel kunnen ook 6 fietsen gehuurd worden voor de huurperiode (Hercules Uno 7 28 fietsen) Dag € 9,00 per fiets

Gebruik van alle andere faciliteiten zoals buiten/binnen whirlpool, sauna, buitendouche is gratis.



Borg €
Elektriciteitsverbruik voor verwarming en huiselektriciteit wordt in rekening gebracht naar verbruik € 0,30 per KW/H


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.7 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.5 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2019

Michael F. uit Bad Bevensen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Top vakantie in een geweldig huis

Wij 8 inwoners van Neder-Saksen waren van 29 juni tot 6 juli 2019 in dit echt geweldige vakantiehuis in Groß Schwansee. Onze verwachtingen voor zo'n geweldige informatiemap waren erg hoog, maar wat we op 29 juni 2019 in Groß Schwansee aantroffen was puur enthousiasme, beter kan niet! De tuin met jacuzzi, buitendouche en sauna was echt geweldig. Daarnaast hadden we ook een geweldig overdekt terras, wat wil je nog meer. Het weer was geweldig, we hebben geweldige avonden beleefd! We zijn nooit verveeld geraakt, daarvoor hadden we een tafelvoetbal en een tafeltennistafel. Onze jongens waren enthousiast, dit was het beste huis dat we in 20 jaar hebben gehad. En dan nog eens de geweldige ontvangst en het afscheid door de zeer sympathieke huishoudster Steffi. Beter kan het echt niet. We komen 100% terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Schlüter:

Vielen Dank für die schöne Bewertung, Sie waren auch tolle Gäste die man immer wieder gern begrüßt in der Seemöwe! Ich würde mich freuen wenn wir uns 2020 wieder sehen würden.

April 2018

Elli F. uit 31515

3,8
4 3.5 4 3.5

Urlaub zum Entspannen

Wir waren im April Gäste in der Unterkunft. Nach einem leicht holprigen Start konnten wir dort einen sehr entspannten Urlaub verbringen. Die neue Sauna ist sehr schön und der Whirpool lädt zum entspannen ein. Das Haus war sehr sauber. Die Küche gut ausgestattet. Bei Sonne kann man in dem schönen Garten sehr gut entspannen.Alles in allem waren wir zufrieden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2017

Michael uit 08112

5,0
5 5 5 5

Herbsturlaub mit Familie

Super Haus mit vielen Extras u.a. der tolle überdachte und beheizte Außenpool. Größe des Hauses und Aufteilung der Zimmer sind super, so dass 4 Erwachsene und 4 Kinder gut untergebracht werden konnten. Die Lage in Groß Schwansee ist sehr ruhig und etwas weiter weg von Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants. Alles in Allem ein super Urlaub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Schlüter:

Danke für die tolle Bewertung, auch 2018 haben wir wieder für unsere Gäste was neues, eine große Finische Saunakota für 5-6 Personen gleich neben dem Outdoor Whirlpool ab 4.2018! Nun haben wir auch 6 Hercules Fahrräder 28"

Gern begrüßen wir Sie wieder in unserem Ferienhaus Seemöwe


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus mit 5* Ausstattung
Dhr. A. Schlüter

Dhr. A. Schlüter

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 41582

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41582.htm


«5* Recreatie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven