Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Carisma

Max.  4   gasten
99m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
99m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Carisma ligt in een rustige woonwijk, met pijnbomen rondom, op het prachtige Montgo-massief op een zonnige locatie in de heuvels. De mooi beplante tuin ligt rondom het huis en betegelde, brede treden leiden naar beide zijden van het huis. Vanaf het straatniveau van de doodlopende straat en de garage leiden een paar treden naar beneden naar de ingang van het huis. Een kleine hal leidt naar de woon/eetkamer en naar de keuken. De twee goed ingerichte slaapkamers en 2 badkamers liggen aan de zijkant. Zowel vanuit de woon/eetkamer als vanuit één slaapkamer stapt u via grote openslaande deuren op het terras met prachtig uitzicht op de zee en de haven van Denia. Het overdekte terras met luifel nodigt u uit om met uw geliefden te dineren en uw blik te laten dwalen. Van hieruit kunt u uw kinderen in het zwembad in de gaten houden, want een trap leidt aan de zijkant van het overdekte terras naar het zwembadniveau met aangrenzend terras en weelderige mediterrane planten. Deze eethoek kan ook worden beschermd tegen de trap door een zijluifel. Met airconditioning in de slaapkamers, snel glasvezelinternet, een grote smart-tv en een stereo-installatie, vindt u in Villa Carisma alles wat u nodig heeft voor uw welzijn.
Villa Carisma is ideaal geschikt voor uw vakantie in alle seizoenen vanwege de zonnige ligging, evenals de in 2022 geïnstalleerde apparatuur: de moderne, zuinige cv-ketel en de twee nieuwe airconditioning units met A+ kwaliteitskeurmerk. Indeling kamer Qm Woonoppervlakte: 99 perceel 962 m² Slaapkamers: 2 Een met 1 tweepersoonsbed, 1 matras, 1,60 breed x 2 m lang, elk met 2 nachtkastjes, tweedeurs inbouwkast, airco, openslaand raam met gaasdeur aan de voorkant als uitgang naar het overdekte terras, klamboe. Geen buitenzonwering maar vaste grijze gordijnen voor verduistering. Badkamer en suite. 2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, elk 0,90 x 2 m breed, deze kunnen ook aan elkaar geschoven worden, 2 nachtkastjes, ingebouwde kledingkast met dubbele deur, raam naar de ingang van het huis met klamboe, gordijn en tralies.

Badkamer: 2, één en-suite, met rond bad en douchebevestiging, 3 ramen achter, (als de deur open staat kunt u door het grote vloerraam in de slaapkamer naar de zee kijken; wastafel, WC, kleine kast, plank. 2e badkamer met douche, wastafel, WC, raam. Woon/eetkamer: Stressless meubilair: tweezits gestoffeerde bank met uittrekbare zitting en 2 fauteuils die verstelbaar zijn met poef; salontafel. Ovale houten eettafel met 4 gestoffeerde stoelen. Grote glazen kast met glazen ernaast. Keuken: Amerikaanse stijl, met aanrecht naar eethoek, openslaande deuren in eethoek en keukengedeelte. Uitgang naar het "ontbijtterras". Kleine bijkeuken met koelkast en wasmachine en grote houten plank. Zonneterras: voor de woonkamer en ook bij het zwembad met mooi beplante tuin erachter. Overdekt terras: uitgang vanuit de woonkamer en slaapkamer naar dit terras. Met eettafel en 4 stoelen. Luifel aan de voorkant en luifel aan de zijkant die de doorgang afsluit en kan worden vastgehaakt. Betegelde treden leiden rond het huis. Afmetingen zwembad: 8 x 4 Diepte: met Romeinse treden (5 treden) en leuning, diepte aan de voorkant van de treden ca. 1,5 m - aan de achterkant ca. 2,20 m, met binnenverlichting. Geen buitendouche.
Tuin: rondom het huis zeer mooi aangelegd met mediterrane planten. Auto/parkeerplaats: Garage, voor 1 middelgrote auto.
De ruimte onder de garage is privé en blijft afgesloten. Uitrusting Fornuis met 3 gas- en een elektrische plaat, met elektrische oven, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, wasmachine, strijkijzer/strijkplank.
SAT-TV Duits/Astra 1, Smart-TV 55 inch, kleine stereo-installatie met radio en CD-speler, 2 luidsprekers. Gas barbecue, 4 tuinstoelen en tafel, 4 tuinstoelen, zonnescherm. Glasvezel internet, flat rate, ca. 1.000 MB/sec. Airconditioning in beide slaapkamers - zomer 2022 A+, plafondventilator in de woonkamer, de open haard in de woonkamer mag NIET gebruikt worden. Centrale verwarming op gas in alle kamers. Nieuwe zuinige verwarmingsketel sinds juni 2022 . Dubbele beglazing in de volgende kamers: beide slaapkamers, eet- en woonkamer, keuken, doucheruimte. Villa Carisma ligt aan een woonstraat / doodlopende weg in een rustige woonwijk op het Montgo-massief. Naar het zandstrand Punta del Raset ongeveer 5 km met de auto; ongeveer 2,5 km afstand La Pedrera met 2 restaurants, 1 apotheek; de supermarkt Masymas en tankstation BP ongeveer 2,6 km, de grote supermarkt Mercadona, en cafés, pizzaria etc. ongeveer 4 km afstand - tegenover is de grote "maandag markt". Naar de oude stad met voetgangerszone van Denia ca. 4 km; naar de haven ca. 4 km. Denia biedt u een grote keuze aan alle watersporten en heeft een leuk winkelgebied in het oude centrum onder het kasteel, evenals voetgangerspromenades bij de veerboothaven en bij de sportboothaven met veel restaurants en bootverhuur, zowel motor- als zeilboten.
Licentie- of registratienummer: beantragt

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 100 km Alicante

100 km

Station 3 km Denia

3 km

Snelweg-afrit 10 km Denia

10 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation If you cannot travel, please send a written notification to SunnyholidaysVillas. In every case of cancellation a compensation is payable to the Landlord by the Tenant, calculated as follows:
  • from the date of conclusion of the contract until 75 days before arrival: 30%
  • from 74 days till 45 days before arrival date: 50%
  • from 44 days before arrival date: 100% It is recommended to effect a travel cancellation insurance (i.e. for the UK: Columbus Direct, M&S Travel Insurance, AA Travel, Direct Line Travel Insurance, and others).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Sunnyholidays Villas, NIE X4836343H
Mevr. B. Erdman

Mevr. B. Erdman

Andere accommodaties van Mevr. B. Erdman

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Erdman

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 418846

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/418846.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven