Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moderne FeWo an der Ostsee / Danzig

Gdansk Polen Poolse Oostzee Pommeren

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Beschrijving

Geachte gasten,

Welkom in mijn gezellige vakantiewoning aan de Poolse Oostzee in de buurt van Gdansk! Zelfs in het winter- en lenteseizoen hangt hier een unieke sfeer die je zal betoveren.

***** Waarom in de winter naar de Oostzee? ****

Rust en ontspanning: De stranden en bossen zijn rustig en nodigen uit tot ontspannende wandelingen. Geniet van de rust en doe nieuwe energie op.

Natuurspektakel: Ervaar de fascinerende kant van de Oostzee in de winter. IJzige kustlijnen, het geluid van de golven en de heldere lucht vormen een magisch decor.

Gezelligheid: Mijn vakantiewoning biedt een warme oase na een dag in de frisse lucht. Kruip lekker onder de dekens en geniet van de gezellige sfeer.

Als je de magie van de Poolse Oostzee in de winter wilt ervaren, neem dan contact met me op via bericht of telefoon.


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

De flat van 40m2 is volledig uitgerust (inductiekookplaat, koffiezetapparaat, oven, broodrooster, vaatwasser, waterkoker, koelkast en vriezer). Alle apparaten zijn gloednieuw (Bosch, Electrolux en DeLonghi).

⚡ Speciaal hoogtepunt: een terras van 20 m2 nodigt u uit om gezellige uren door te brengen met familie en vrienden (voldoende tuinmeubilair, kussens en dekens beschikbaar!)

Voor de echte barista's onder jullie voorzien we een Nescafe Dolce Gusto en een aparte melkopschuimer! Er is niets beter dan de dag beginnen met een heerlijke koffie op het terras ... ☀️☕️

Snel WLAN internet (tot 100 MBit/s) en een Smart TV zijn gratis beschikbaar.

Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats. De strandpromenade ligt op ca. 2 km van de vakantiewoning en kan te voet worden bereikt via een bospad in 20 minuten.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 40 km Flughafen Danzig

40 km

Snelweg-afrit 10 km S7

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

*********************** Omgeving en excursiebestemmingen ************************
Sztutowo is een rustig vissersdorp in het noorden van Polen, 30 kilometer ten oosten van Gdansk. Het dorp is ontstaan uit een herberg langs een handelsroute van Gdansk naar Königsberg.

Enkele excursie-ideeën in de buurt van Sztutowo met een reistijd van maximaal 1-2 uur:

Gdansk (Danzig): Bezoek de historische stad Gdansk, bekend om haar rijke Hanzegeschiedenis en indrukwekkende oude binnenstad. Verken de smalle straatjes, bewonder de gotische architectuur en bezoek bezienswaardigheden zoals de Lange Markt en de Neptunusfontein.

Sopot: Op slechts een klein eindje rijden van Sztutowo ligt de populaire badplaats Sopot. Hier kun je genieten van het lange zandstrand, wandelen over de beroemde houten promenade en het bruisende nachtleven beleven. Er is ook het indrukwekkende Krzywy Domek (het scheve huis), een architectonisch herkenningspunt.

Elblagkanaal: Maak een boottocht langs het indrukwekkende Elblagkanaal, dat een uniek technisch meesterwerk is. Het kanaal verbindt verschillende meren met elkaar en maakt het mogelijk voor boten om via spoorhellingen omhoog te varen.

Malbork: Het kasteel is een indrukwekkend middeleeuws fort en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het werd gebouwd door de Duitse Orde in de 13e eeuw en diende als zetel van de orde. De bakstenen gotische architectuur, die zich uitstrekt over een groot gebied, is bijzonder indrukwekkend.

Frombork (Frauenburg): historische stad aan de kust van het Vistula Spit. Het staat bekend om zijn astronomische betekenis en was de thuis- en werkplek van de astronoom Nicolaus Copernicus. De indrukwekkende kathedraal van Frombork herbergt zijn graf. De stad heeft ook een planetarium dat bezoekers inzicht geeft in het heelal en de ontdekkingen van Copernicus. Het goed bewaard gebleven oude stadscentrum, het regionale museum en het charmante Copernicusmonument zijn nog meer attracties om te ontdekken.

Schiereiland Hel: Ga naar het schiereiland Hel, dat bekend staat om zijn prachtige zandstranden en natuurlijke schoonheid. Hier kun je watersporten beoefenen zoals kitesurfen, het scheepvaartmuseum bezoeken of gewoon genieten van de schilderachtige kustlijn.



************************ Met de fiets ***********************

Kanaal door het Vistula Spit: op ongeveer 10 minuten rijden verbindt een kunstmatige waterweg het Vistula Spit (Mierzeja Wiślana) met de Baltische Zee. Het kanaal biedt ook mogelijkheden voor fietstochten en wandelingen langs de waterkant. Je kunt genieten van de rustige sfeer terwijl je de omgeving verkent en de schoonheid van het Vistula Spit ontdekt.

Kustfietspad: Volg het kustfietspad dat langs de kust loopt en je een prachtig uitzicht op zee biedt. Je kunt langs het strand fietsen en genieten van de frisse zeebries.

Elblagkanaal-fietspad: Het Elblagkanaal heeft een fietspad langs de route, zodat je het unieke kanaallandschap op de fiets kunt verkennen. Het is een interessante route om de schilderachtige meren en de spoorweghellingen van het kanaal te ontdekken.

Rondleiding door de omliggende dorpen: Maak een rondleiding door de charmante dorpjes en landschappen van de regio. Je kunt lokale bezienswaardigheden bezoeken, traditionele architectuur bewonderen en genieten van de landelijke sfeer.

Excursie naar Krynica Morska: Fiets naar Krynica Morska, een populaire badplaats in de buurt van Sztutowo. De route voert door schilderachtige beboste gebieden en stelt je in staat om het kustlandschap te verkennen.

Fietstocht naar Gdansk: Als je een langere fietstocht wilt maken, kun je van Sztutowo naar Gdansk fietsen. De route voert langs de kust en biedt je de mogelijkheid om onderweg verschillende bezienswaardigheden te ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Ben je geïnteresseerd in lange termijn verhuur, bijvoorbeeld voor 1-3 maanden? Voer de gewenste periode in en stuur ons een aanvraag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Ingo S. uit Quarnstedt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig ontvangen door de vader.

Het was een geweldige tijd met veel zonneschijn. Een eersteklas appartement, alleen aan te bevelen. Heel klein tipje, een of twee grotere potten in de keuken. Het ligt zeer centraal ten opzichte van veel bezienswaardigheden in de omgeving. Alleen aan te bevelen.

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung und für den Verbesserungsvorschlag! Ich werde unbedingt noch ein paar Töpfe nachkaufen. Schön, dass es Ihnen in Sztutowo gefallen hat. LG, Mats

Augustus 2023

Nicole H. uit 14542

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Super prijs-kwaliteitverhouding, geweldig appartement !!!

We hebben deze vakantiewoning op korte termijn geboekt en waren verrast over de prijs.
6 nachten = €495,-
Een prachtig appartement, net zoals op de foto's.
Het enige wat je van tevoren moet weten, is dat Gdansk op 50 minuten rijden met de auto ligt. We wilden eigenlijk een strandvakantie aan de Oostzee maken, maar helaas speelde het weer niet mee. Daarom zijn we maar 1 keer naar het strand geweest, wat absoluut prachtig is. We hebben veel uitstapjes gemaakt met de auto, dus we waren weer centraal gelegen. Sopot, Hel en Gdansk moet je echt bezoeken.

Een week was te kort, we komen terug...

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Vielen lieben Dank für das positive Feedback! Kommen Sie gerne wieder :) LG, Mats L.

Juli 2023

Stefanie D. uit Marsberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement met een nabijgelegen strandlocatie.

We mochten de mooie en zeer moderne twee-kamerwoning bewonen. Daar voelden we ons meteen thuis. De inrichting is elegant gekozen. Het balkon is ruim. De nabijheid van het strand was erg goed. We hebben veel gefietst, dus we kunnen de fietspaden ook alleen maar aanbevelen. In het appartement is alles wat je nodig hebt. Het contact met de verhuurder verloopt vlekkeloos. Snelle bereikbaarheid, zeer vriendelijk en respectvol. Informatie wordt gedetailleerd beschreven. Prijs-kwaliteitverhouding is meer dan top. We raden dit geweldige appartement zeker aan.

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Danke!! Ich bin total begeistert von Eurem super Feedback zu meiner Ferienwohnung! Toll, dass ihr eine schöne Zeit in Polen hattet. Alles Gute und hoffentlich bis bald! :)

Juni 2023

Thomas A. uit Bannewitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Grandioze vakantie

Onze eerste vakantie in Polen! Geweldig gewoon!

Het appartement en het hele complex waren van de hoogste kwaliteit en absoluut de nieuwste standaard. We hebben fantastisch mooie bezienswaardigheden verkend met onze meegenomen fietsen en auto. Bij goed weer is het eeuwig lange en zeer schone strand zeer aan te bevelen. Met de flitsende Tuk Tuks (die tot 22.00 uur reden vanwege de zonsondergang) was de weg naar het strand een ervaring. Mats heeft heel goed voor ons gezorgd en door de lieve en ongecompliceerde communicatie in het Duits via telefoon en e-mail was het verblijf gewoon perfect.

Heel hartelijk bedankt Mats! Groetjes, Kerstin en Thomas

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Wow, danke für die Klasse Bewertung!! Es freut mich, dass es Ihnen in Sztutowo gefallen hat :)) Viele Grüße, Mats

Mei 2023

Tobias L. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch!!

Ik kon een heerlijke tijd doorbrengen in dit vakantiehuis en kan het zonder voorbehoud aanbevelen! De gastheer was uiterst vriendelijk en meegaand. Hij spreekt Duits, wat de communicatie zeer vergemakkelijkt.

Het vakantiehuis is gelegen in een nieuw gebouwd huis dat een extreem moderne en elegante indruk achterlaat. Alles is smaakvol ingericht en het appartement is tot in het kleinste detail doordacht. Het hele pand is omheind, wat een extra gevoel van veiligheid en privacy geeft. Een parkeerplaats was beschikbaar.

Moderne inrichting, alles was up-to-date en extreem comfortabel. Van de hoogwaardige meubels tot de technische apparatuur was alles goed doordacht en zorgvuldig gekozen. Ik voelde me echt alsof ik in luxe accommodatie verbleef en kon dankzij het snelle internet zelfs een paar dagen vanuit huis werken (was niet gepland).

De combinatie van de eerlijke prijs, de stijlvolle inrichting en het grote balkon maken het vakantiehuis tot een geweldige plek voor iedereen die Gdańsk en omgeving wil verkennen. Dagtochten naar Gdańsk, Elblag, Thorn of Malborg kunnen van daaruit goed worden georganiseerd.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Mega Bewertung!! Es freut mich sehr, dass Sie die Zeit in der Ferienwohnung genossen haben. Danke nochmal. LG, Mats

Februari 2023

Lubov G. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eerste klas accommodatie

Als u buiten het seizoen van rust en stilte houdt, is Sztutowo de plek voor u.
We hadden een heerlijke en ontspannende tijd en maakten talrijke strandwandelingen in de omgeving. Het was prachtig en we voelden ons zeer comfortabel. De flat was zeer mooi uitgerust met alles wat je nodig hebt. Nogmaals bedankt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Danke für den netten Kommentar! Viele Grüße, Mats

Januari 2023

Dirk S. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zeer chique appartement in een nieuw gebouw

De flat was in een super schone staat en alles was zoals beschreven. Binnen was alles ingericht met veel aandacht voor detail en zeer praktisch (en echt chique, bijna luxueus ingericht). De keuken was zeer goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Een rustige ligging, eigen parkeerplaats direct bij de ingang, supermarkt in de directe omgeving evenals apotheek, dokter, postkantoor in de directe omgeving ronden het geheel af.
Toch moet u mobiel zijn met de auto of de fiets, want de strandboulevard is niet om de hoek (ca. 3-5 min. met de auto). Parkeren op het strand is gratis en overvloedig in de winter.
De communicatie met Mats was altijd snel en alle vragen werden snel beantwoord.
We hadden een geweldige korte vakantie en zouden de flat zo weer boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. L. Mats:

Danke für den netten Kommentar! LG


Contactpersoon

Dhr. L. Mats

Dhr. L. Mats

Hallo lieve gasten en geïnteresseerden, ik ben Mats. Ik woon en werk in Keulen en heet jullie vandaag van harte welkom in onze vakantiewoning. Als u vragen heeft tijdens uw verblijf, zal ik u graag helpen en adviseren. Ik kijk uit naar uw aanvraag/boeking. Met vriendelijke groeten, Mats


meer informatie

Objectnummer: 419988

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/419988.htm


«Moderne FeWo an der Ostsee / Danzig» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven