Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus am Meer 4 bis 6 Personen

Mikoszewo

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 26.04 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 26.04 tot 31.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

U verblijft bij ons in een houten huis dat het hele jaar door geopend is, nieuw gebouwd, met een hoge standaard uitrusting - aan de rand van het dorp in een zeer rustige hoek, omgeven door het prachtige dennen- en beukenbos van het natuurgebied. Het is gelegen op een omheind perceel van 2000m² waarop twee andere huizen van hetzelfde type staan, die worden verhuurd aan gezinnen uit Duitsland. De afstanden tussen de huizen en de terrasvormige locaties bewijzen de nodige privacy voor elke vakantiehuurder. Een speeltuin voor de kinderen en voorzieningen voor de volwassenen ronden de tuin af. Tot 6 personen kunnen comfortabel slapen in het huis.
Op de begane grond vindt u een grote woonkamer met open haard en een eethoek, een open volledig uitgeruste keuken en het prachtige terras waar u samen aan een grote tafel kunt ontspannen met uw maaltijden of een kopje koffie. Een comfortabele slaapbank voor 2 personen staat ook voor u klaar op de begane grond. De badkamer biedt een douche, toilet en wasmachine. De andere twee slaapkamers en een gastentoilet bevinden zich op de eerste verdieping, bereikbaar via de open houten trap. In elke slaapkamer is er slaapgelegenheid voor twee personen, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Een internetverbinding Wlan en satelliet-tv staan tot uw beschikking, Duitse zenders zijn beschikbaar. De kwaliteit van de internetverbinding hangt af van de actuele belasting, en is dus niet bedoeld voor professionele doeleinden (!) - in het dorp is er geen glasvezelnetwerk voor snelle internetverbindingen, d.w.z. tijdens grote toeristische aankomsten en de daarmee gepaard gaande belasting kunnen er knelpunten zijn. Voor de rest werkt het internet perfect. Omdat de verbetering, technisch en organisatorisch, bij de internetprovider ligt (de verbeteringsmaatregelen zijn aangevraagd), kunnen wij op sommige dagen geen perfecte werking garanderen.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 45 km Walesa Airport

45 km

Station 25 km Dworzec Glowny Gdansk

25 km

Snelweg-afrit 9 km Kiezmark

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Levensmiddelenwinkels met lokale specialiteiten - vers gerookte vis, fruit, groenten en verse eieren van lokale leveranciers - zijn in de buurt te vinden. Het strand (lang en breed) kan worden bereikt in ongeveer 20 min. met een wandeling door een prachtig bos, of nog sneller met de auto naar de parkeerplaats bij het strand. Met een beetje geluk en een goed oog kun je je stukje barnsteen ook op het strand vinden. Het fietspad in het bos geeft u ook gemakkelijk toegang tot de andere toeristische plaatsen aan de Amberkust. Een wandeling langs de rivier de Wisla naar de samenvloeiing en het vogelreservaat "Mewia Lacha" met talloze vogelsoorten is in ieder geval de moeite waard. U kunt de plaatselijke bezienswaardigheden en het sprookjesachtige landschap verkennen per toeristisch smalspoor. De zeetochten in de Baai van Gdansk, de rivier de Wisla met de motorboten of kleine boten worden aangeboden door de plaatselijke aanbieder. Voor kinderen of hobbyruiters is er de mogelijkheid om pony's en paarden te berijden op de manege of in de omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 00:00
Uitchecken: 00:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Door de gunstige ligging van het vakantiehuis aan de rand van de metropool Tricity heeft u snel toegang tot Gdansk en vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Dit zijn Kassube met de hoofdstad Kartuzy (20 km), Szymbark met het beroemde "Huis op het Hoofd", Marienburg met het grootste bakstenen gebouw van Europa, Fromberg met het Copernicusmuseum, het Elblagkanaal en vooral de prachtige oude stad Gdansk met het Stadhuismuseum, de Mariakerk, de Motlaufluss Promenade, havenrondvaarten en nog veel meer. Sopot nodigt u ook uit met de langste pier en talloze cafés en restaurants.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

U. R. uit Jena

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis voor een individuele vakantie

Het prachtige kleine vakantiehuis is met veel oog voor detail ingericht, zodat we ons meteen heel comfortabel voelden. Het is van alles voorzien wat nodig is. De verhuurders wonen in een van de huizen en vroegen meteen of we nog iets nodig hadden. Ze zijn erg vriendelijk en stonden ons bij met goede tips, bijvoorbeeld waar je 's ochtends verse broodjes kunt halen.

Het huis bevindt zich op een ruim perceel waar nog twee andere vakantiehuizen staan. Alles is zeer goed onderhouden en nodigt uit om te blijven hangen. Voor elk huis is voldoende privacy geregeld. Ook de auto's kunnen op het afgesloten terrein worden geparkeerd. Daarnaast kunnen de vakantiegangers nog 6 fietsen gratis gebruiken. Het fietspad door het bos begint op een paar meter afstand van het huis.

Het strand ligt op een gezellige 20 minuten wandelen door het bos. Het strand zelf is ongerept en lekker rustig. Er zijn geen friettenten, parasols en luide muziek. Het water loopt relatief vlak af, ideaal voor kinderen. Het zand is heel fijn. We hadden geen waterschoenen nodig.
Een absolute droom voor rustzoekende Oostzeeliefhebbers, ver weg van het massatoerisme!

Juli 2023

Mario A. uit Braunsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een perfecte vakantie.

We mochten onze vakantie doorbrengen in het liefdevol en modern ingerichte vakantiehuis in het centraal gelegen Mikoszewo (waar er veel te ontdekken is in de omgeving). We hebben niets gemist. Het was zeer schoon en nieuw ingericht. Dankzij de zeer smaakvol aangelegde tuin en de nabijheid van het bos, konden we 's avonds gezellig op het terras doorbrengen. De verhuurders zijn een zeer behulpzaam en vriendelijk stel (met zeer goed Duits). Ze hielpen zelfs bij het regelen van een autogarage. Na een wandeling in het bos waren we binnen 15 minuten bij de zee en de zeer goed aangelegde fietsroute was een groot pluspunt voor ons. Tijdens onze vakantie waren we meerdere keren in Gdańsk, bezochten we de Mariakerk, veroverden we het maïsdoolhof en nog veel meer. De accommodatie is ideaal voor liefhebbers van uitstapjes, strandliefhebbers en natuurliefhebbers.
Bedankt voor de mooie tijd, we komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. Z. Kosinska

Mevr. Z. Kosinska

Andere accommodaties van Mevr. Z. Kosinska

Alle accommodaties weergeven van Mevr. Z. Kosinska

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 405799

Laatst bijgewerkt: 07.01.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/405799.htm


«Ferienhaus am Meer 4 bis 6 Personen» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 26.04 tot 31.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven