Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House front Danziger poorten

Gdansk, Baltic, Pommeren

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

156 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

156 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Ze wonen bij ons in een vreedzame regeling slechts Danziger poorten (10 km naar de oude stad) op een omheind terrein.
Op de begane grond vindt u een appartement met twee slaapkamers met keuken en badkamer. Comfortabele slaapgelegenheid voor vier personen aanwezig zijn, is er een dubbel bed in de slaapkamer en een grote bank-bank in de woonkamer. De badkamer heeft een douche, toilet en een wasmachine. toegang tot internet en TV met schotelantenne zijn voor u beschikbaar. In de keuken vindt u alles wat nodig is om te koken te vinden.

In de high-begane grond van de Duitstalige eigenaar leven van de pagina is beschikbaar voor alle vragen en tips voor uw vakantie

Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement met een grote, romantische slaapkamer ingericht met terras, en er is een woonkamer met een comfortabele sofa - zithoek, ook met het terras. Er is ook de droom badkamer met de grote Jaccuzzibadewanne voor twee personen en een douche. De keuken - volledig uitgerust voor maaltijden bereiden. Een internetverbinding (wifi of kabel) en DVD - speler (Blu Ray) en satelliet-tv zijn beschikbaar, Duitse zenders beschikbaar.

gelijkvloers appartement met slaapgelegenheid voor vier personen - - een tweepersoonsbed en een comfortabele twee-persoons Eckschlafcouch Op de tweede verdieping vindt u een open, twee-niveau te vinden. Voor meer aparte slaapkamers, kan de eigenaar ook bieden de gast u bedden. Nog een badkamer met douche is bij beschikking van de gasten, maar ook, LED TV en Wifi - Internet-verbinding. De keuken is ook volledig uitgerust, hoeft u niet per se naar beneden komen om de maaltijden te bereiden.

Voor het huis hebben we de stands opgezet voor u, waar u kunt barbecue, of na een drukke dag met een glas wijn te ontspannen. Voor uw auto zijn er drie plaatsen in de beschikbare garages - naast het huis ingang. De eigenaars spreken Duits.
Er zijn 50 vierkante meter terras, tuinmeubilair, waar u genieten van een ontspannen ontbijt, koffie of een barbecue en vaak kan het lopen in de kraanvogels, ooievaars of de herten en een balkon met uitzicht op de groene velden te observeren, kunt u ook gebruik maken.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 18 km

18 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 10 km Walesa Airport

10 km

Station 12 km Gdansk Hautbahnhof

12 km

Snelweg-afrit 2 km Pruszcz Gdanski

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Supermarkten, ATM, kapper, bakker - die allemaal in de omgeving kan worden gevonden en is gemakkelijk bereikbaar te voet. Goed openbaar vervoer naar het centrum en de oude stad zijn beschikbaar (ongeveer vijftien minuten met de auto, bushalte 200 m). Het dichtstbijzijnde strand (lang en breed) kan worden bereikt in ongeveer twintig minuten. De groene en rustige omgeving is ideaal om te wandelen of te fietsen. De gunstige ligging van het appartement (aan de rand van Tri-City metropool met de snelweg en in de buurt van de weg in de buurt) kunt u snelle toegang tot Gdansk en vele interessante attracties in de omgeving. Er zijn Kaszuby de hoofdstad Kartuzy (20 km), Szymbark met de beroemde "ondersteboven house", Malbork (30 km) met het grootste bakstenen gebouw in Europa, Frombork met de Copernicus Museum, Elblag Canal en vooral de prachtige oude binnenstad van Gdańsk met de Town Hall Museum, Marienkirche, Motlaupromenade, haven cruises en nog veel meer. Ook Sopot nodigt de langste pier en tal van cafés en restaurants. Een dagtocht naar het natuurreservaat "Mierzeja Wislana" of het schiereiland Hel met zijn lange droomstranden is de moeite waard in ieder geval.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bent u minder dan 10 personen? Is geen probleem, bij ons kunt u ook slechts een of twee appartementen in het huis te huur. Vraag ons voor de prijzen voor maximaal 4 (vakantie) of tot 8 personen (twee appartementen.
De gedetailleerde informatie over de boekingsprocedure (lease betaling, Schlüsselü) Wij zullen u naar uw e-mail adres aan te vragen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Frank S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie in Gdansk!

We verbleven een week met 4 personen en 2 kleine honden ter plaatse. Zeer mooie en goed uitgeruste accommodatie. Zeer modern ingericht, alles is aanwezig wat je nodig hebt, alles schoon en netjes.
De gastheren waren allebei erg vriendelijk en spraken zeer goed Duits. Ze waren te allen tijde zeer behulpzaam en gaven veel goede tips voor uitstapjes. Ook de boeking en de afstemming vooraf waren helemaal probleemloos.
De plaats Rotmanka biedt veel winkelmogelijkheden en ligt vlakbij Gdansk.
Met deze brief willen we de gastheren nogmaals hartelijk bedanken. We kunnen de accommodatie alleen maar aanbevelen aan iedereen.
Groetjes!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2023

Doris M. uit Schorfheide

4,8
5 5 4 5 5

Urlaub in Rotmanka bei Fam.Kosinski

Wir hatten eine rundum schöne Urlaubswoche. Die Vermieter sind sehr nett ,herzlich und behilflich. Die Informationen waren sehr hilfreich. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2021

Niklas, Ivonne W. uit Vechta

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer gezellig en comfortabel

Zeer goede faciliteiten en grote kamers, voor ons was 6 personen ruim voldoende. We waren er een week en kunnen de accommodatie alleen maar aanbevelen. De ontvangst was zeer vriendelijk en ongecompliceerd, de gastheren spreken goed Duits en gaven ons veel nuttige tips. Grote zolder, mooie slaapkamers en vooral gemeenschappelijke ruimte/keuken/terras - perfect! met genoeg ruimte voor iedereen. De omgeving is prachtig. Winkelen kan in de buurt en de oude binnenstad van Gdansk is gewoon een aanrader, we komen zeker terug, bedankt!:)))

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2021

Andreas F. uit Neu-Seeland

4,4
5 5 3 4 5

Super

Die Unterkunft hat alles was mann braucht urlaubziele wie zoo und aquapark , danzig waren schnell erreichbar einlaufsmöglichkriten gab es gleich um die ecke vermieter waten super nett wir kommen gern wieder

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Elise M. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi Gdansk

Het huis was uitstekend gelegen voor onze geplande excursies (Gdansk, Marienburg, Elbing...), rustig en niet ver van Gdansk met goede vervoersverbindingen. Gdansk is de moeite waard, de huizen in de oude stad zijn gewoonweg prachtig. Motlau promenade in de avond, zeer romantisch. Huis is zeer schoon en smaakvol ingericht.... Zeer comfortabele slaapkamers en de grote keuken waar we allemaal (7 personen) leuke tijd hebben doorgebracht. Het was een geslaagde vakantie. We zouden graag nog eens terugkomen. We willen de gastheren nogmaals bedanken voor de geweldige hulp bij het doktersbezoek!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2019

Melitta W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Auf den Spuren polnisch-deutscher Geschichte

Über die Unterkunft und die freundlichen Vermieter wurde von anderen Gästen schon das Wichtigste gesagt, dem wir uns anschließen möchten.
Das Objekt befindet sich in einem netten Vorort von Gdansk und bietet einen guten Ausgangspunkt für Ausflüge in die nähere und weitere Umgebung. Vor allem in das wunderschöne Gdansk selbst, welches seine Geschichte und Architektur liebevoll bewahrt. Interessante Einsichten in die polnische Sicht auf den 2. Weltkrieg liefert ein extra dem Thema gewidmeter moderner Museumsbau. Auf den Spuren unserer Familiengeschichte fuhren wir ins unweit gelegene Elblag, eine Gründung des deutschen Ritterordens wie die Marienburg. Erholsame Auflüge machten wir in die schönen Städtchen am Frischen Haff und der Bucht von Gdansk. Insgesamt also ein Ort, von dem aus man erlebnisreiche Tage und Wochen verbringen kann.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2019

Stephanie K. uit Alsleben

5,0
5 5 5 5

wirklich weiter zu empfehlen

Wir hatten die Wohnung mit Terrasse und phantastischem Bad.
Die Wohnung war sehr schön. Die Ausstattung war gut, hat völlig ausgereicht.
Die Terrasse war super und für die Kinder war auch Platz zum spielen.
Die Vermieter sind sehr nett und unheimlich sympathisch.
Ein wirklich sehr schöner Urlaub

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Rolf S. uit 15366 Hoppegarten

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Vakantie in Polen, Gdansk

Wij hadden de vakantiewoning op de begane grond van een twee-onder-een-kapwoning met een
aparte ingang. Dit was de ideale accommodatie in de hitte. Dus we kunnen
goed slapen 's nachts bij een normale temperatuur (20 graden). Onze
Vakantie was goed verzorgd. Slaapkamer, keuken, badkamer en
Woonkamer waren functioneel ingericht.
Er was slaapgelegenheid voor maximaal 4 personen; een tweepersoonsbed in de slaapkamer en een grote slaapbank in de woonkamer
Slaapkamer en een grote slaapbank in de woonkamer. De badkamer
had WC en douche. Er was internettoegang en satelliet-tv. De
De keuken had een koelkast met vriezer, een oven, een waterkoker en een koffiezetapparaat
Koffiemachine. Er was een zithoek voor de ingang.
Tegenover de woning was er een kleine speeltuin voor de kinderen.
Er was een garage voor de auto (naast de ingang van de flat)
Beschikbaar. De ligging van de vakantiewoning maakte het voor ons mogelijk om snel naar
Gdansk, Sopot en Marienburg. We waren in staat om veel
Veel bezienswaardigheden verkennen.

Onze gastheren waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ze spraken perfect Duits.

Als we vragen of problemen hadden (dokter), waren ze een grote hulp.

Onze hartelijke dank daarvoor.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Katja K. uit 65207 Wiesbaden

5,0
5 5 5 5

Einfach Super

Sehr liebe Vermieter,Hilfsbereit.
Wohnung bestens .
Ruhige doch zentrale Lage .
Nichts auszusetzen,einfach super.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2017

Eva F. uit Deutschland

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Prachtig!

De flats zijn van een geweldige standaard, de verhuurders zijn zeer behulpzaam als het gaat om het organiseren van activiteiten en je loopt zelfs vast door communicatieproblemen
Het huis ligt in een mooie rustige woonwijk met uitstekende verbindingen naar Gdansk, Marienburg en voor uitstapjes naar Kasjoebisch Zwitserland of de frisse lagune.
Aanrader!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. Z. Kosinska

Mevr. Z. Kosinska

Andere accommodaties van Mevr. Z. Kosinska

Alle accommodaties weergeven van Mevr. Z. Kosinska

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 89394

Laatst bijgewerkt: 20.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89394.htm


«House front Danziger poorten» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven