Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Playa y Mar

Els Poblets

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Welkom in Casa Playa y Mar. Het comfortabele vakantiehuis biedt royaal plaats aan 4 personen op ca. 100 m² woonoppervlak. Ook een hond is welkom. Het vrijstaande vakantiehuis ligt op een mediterraan perceel van ca. 700 m². De tuin is volledig omheind en heeft een privé zwembad van ca. 30 m² met Romeinse treden voor gemakkelijke toegang en een buitendouche. Het comfort huis heeft twee tweepersoons slaapkamers (met airco koud/warm), doucheruimte met wc, gastentoilet, een ruim woongedeelte met open keuken, serre met eetkamer, high-speed WLAN (600Mbit), 55" Smart-TV (SAT), centrale verwarming op gas, wasmachine, carport, grote parkeerplaats (geschikt voor camper tot 7 m) op het afsluitbare terrein. Mediterrane tuin met oleanderhagen en een trotse palmboom, groot terras en diverse zit- en ligplekken, grote pergola met verplaatsbare schaduw, barbecue en zonnig dakterras met vrij uitzicht.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 100 km Alicante und Valencia

100 km

Station 10 km Dénia

10 km

Snelweg-afrit 5 km N 332 Abfahrt Deveses

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis Casa Playa y Mar ligt in een rustige woonwijk van Els Poblets, een kleine Spaanse gemeente in de buurt van de historische havenstad Dénia met de pittoreske oude stad en het Castillo. Het strand ligt op slechts 700 m afstand.
De "Duitse hoek" (Carlo's Delicatessen met Duitse gerechten, Strudel Cafe) evenals kleine bars en restaurants liggen op loopafstand.
Geniet van de nabijgelegen zee voor watersporten, strandwandelingen of chillen in kleine strandbars, wandel door het achterland met grandioze uitzichten of slenter door de kronkelende steegjes van de mediterrane kustplaatsen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteitskosten het hele jaar door volgens meterstand bij vertrek (0,45 kw/h).
Het vakantiehuis heeft centrale verwarming op gas in de woonkamers. Facturering naar verbruik.
Borg en de huur voor beddengoed en handdoeken dienen bij aankomst ter plaatse te worden betaald.
Speciale prijzen zijn op aanvraag beschikbaar voor boekingen van 2 maanden of meer. De kosten voor verwarming en warm water worden dan naar verbruik afgerekend.
Een hond is welkom. Hij mag niet op banken of bedden of in het zwembad liggen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es kann immer etwas Unvorhergesehenes passieren. Jedoch ist es für alle schade, wenn das Ferienhaus Casa Playa y Mar frei bleibt, obwohl andere Urlauber gern gekommen wären. Sollten Sie den gebuchten Aufenthalt nicht antreten können, fallen folgende Rückstrittsgebühren an: Stornierung/ Kündigung - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 20 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 40 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises. Wir empfehlen, eine Rücktrittsversicherung abzuschließen.

meer informatie:

Rustige ligging dicht bij het strand. Verreikend uitzicht op de Montgó vanaf het dakterras. Grote tuin met oleanderhagen, een trotse palmboom en mediterrane planten. Privé zwembad met Romeinse treden en tuindouche.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Jeannette en Willem V. uit Zeewolde

5,0
5 5 5 5 5

Fantastisch vakantiehuis

Van moment van boeking tot dag van vertrek zeer goed contact gehad met Stephanie. Steeds goed geïnformeerd en tijdens verblijf ook gemerkt dat het huis, de tuin en het zwembad zeer goed worden onderhouden. Vriendelijke huismeester die op alle vragen een antwoord had. Een deel van de omheining in de tuin waaide om. Na melding is dit direct de volgende dag gerepareerd.
Het huis is heel compleet ingericht, er ontbrak werkelijk niets. De tuin is een heerlijke plek waar altijd wel een plek in de zon is. We hebben genoten!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie S. Kusmierz:

Bedankt voor uw geweldige beoordeling en uw vriendelijke woorden over de faciliteiten en vriendelijkheid. Fijn dat u ook in de winter een plekje in de zon heeft kunnen vinden. Ik denk hetzelfde over de tuin - je kunt overal de perfecte plek vinden om te ontspannen, in de zon, in de schaduw of beschut tegen de wind. Dankzij de muren en heggen kun je genieten van je privacy in de tuin, die is afgeschermd van inkijk. We kijken ernaar uit om je weer te zien!

Januari 2024

Petra M. uit 69151 Neckargemünd

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Playa y Mar.

We waren voor de eerste keer in de wintermaanden (januari/februari) in Els Poblets en kozen voor de Villa Playa y Mar. Dat was een zeer goede beslissing. Het vakantiehuis voldeed volledig aan onze verwachtingen, het was heel schoon en liefdevol ingericht. De uitrusting liet niets te wensen over en ook de buitenruimte was goed onderhouden. Bij aankomst werden we direct verwelkomd en geïnstrueerd door de ter plaatse aanwezige conciërge. We stonden ook regelmatig in contact met de eigenaren en kregen goede tips. Het was voor ons ook belangrijk dat onze camper op het afgesloten terrein kon worden geparkeerd. De ligging van het huis is zeer geschikt voor fietstochten naar bijvoorbeeld Denia, strandwandelingen en restaurantbezoeken. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie S. Kusmierz:

Vielen Dank für Ihre super 5-Sterne-Bewertung für die Casa Playa y Mar! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine schöne Zeit in unserem Ferienhaus verbracht haben und dem Winter in Deutschland entfliehen konnten. Dankeschön für Ihr Lob für Ausstattung, Pflegezustand und Service.
Wir selbst sind wegen der Lage und Umgebung ebenfalls von dem Standort überzeugt.
Kommen Sie gerne einmal wieder!

Oktober 2023

Klaus R. uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super locatie, super weer, geweldige vakantie

Mijn vrouw, onze twee kinderen en ik hadden een kort maar zeer aangenaam verblijf in dit huis. We hadden gepland om in oktober van de oostkust naar de westkust van Spanje te reizen en kwamen dit mooie object tegen.
Het huis is perfect gelegen in Els Poblets, je kunt te voet het kleine dorp bereiken en bent ook binnen enkele minuten op het strand. Ook zijn er een paar restaurants te vinden in het dorp of richting het strand.
Het zwembad is geweldig, onze kinderen konden erin zwemmen en ik kon 's ochtends een paar baantjes trekken.
De dakterras heeft ons sprakeloos gemaakt. Daar zaten we elke ochtend en dronken daar onze koffie bij zonsopgang. Op dat moment komt de zon net naast de Montgo in Denia op, een prachtig uitzicht.
De slaapkamers, evenals de rest van de woonruimte, waren zeer goed uitgerust. We hadden een kamer met een tweepersoonsbed en de kinderen konden elk in een eenpersoonsbed liggen.
We zullen zeker terugkomen. De volgende keer zullen we misschien wat meer tijd meenemen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Familie S. Kusmierz:

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine schöne Familienzeit im Ferienhaus Casa Playa y Mar verbringen konnten. Der eigene Pool mit Privatsphäre ist für Kinder unschlagbar. Die morgendliche Kaffeepause mit Sonnenaufgang genieße ich auch auf der Dachterrasse jedes Mal aufs Neue.
Die Nähe zum Strand und zu verschiedenen guten Restaurants und Bars machen den Aufenthalt perfekt.
Kommen Sie gerne für einen längeren Aufenthalt wieder!

September 2023

Sandra P. uit Recklinghausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heerlijke vakantie - We komen graag terug?!

We voelden ons meteen thuis in Casa Playa y Mar. Het eigen zwembad, het dakterras waar je de zonsopgang kunt zien en het goed ingerichte huis op een rustige locatie lieten niets te wensen over. We hebben prachtige uitstapjes gemaakt naar de bergen en de nabijgelegen steden en we hebben kunnen ontspannen op de kilometerslange, niet overvolle stranden. Ook de moderne Smart-TV en de stabiele wifi zijn opmerkelijk. Een zeer geslaagde en gevarieerde vakantie! We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie S. Kusmierz:

Vielen Dank für die 5-Sterne Bewertung für Casa Playa y Mar. Wie schön, dass Sie sich wohlgefühlt und einen wunderbaren Urlaub an der Costa Blanca erlebt haben.
Sie beschreiben genau die positiven Seiten, die uns zum Kauf unseres Traumhauses bewogen haben: die Lage mit der Nähe zum Strand und den Ausflugszielen in naher Umgebung sowie die Ausstattung des Hauses selbst mit Pool, Garten und der Dachterrasse.
Kommen Sie gerne wieder!

Juli 2023

Laurence L. uit Chessy

5,0
5 5 5 5 5

Supers vacances

Un très beau lieu de vacances, proche de Dénia. La maison est très propre et confortable, aussi bien à l'intérieur qu'à l'extérieur avec une superbe piscine et un joli jardin !
Nous avons passé d'excellentes vacances !

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie S. Kusmierz:

Übersetzung:
Super Urlaub
Ein sehr schöner Urlaubsort in der Nähe von Dénia. Das Haus ist sehr sauber und komfortabel, sowohl innen als auch außen mit einem tollen Pool und einem schönen Garten!
Wir haben einen tollen Urlaub verbracht!

Vielen Dank für Ihre super Bewertung für unser Haus Playa y Mar! Schön, dass Sie einen tollen Urlaub hatten und Haus und Ausstattung Ihnen sehr gut gefallen hat.
Kommen Sie sehr gerne wieder!


Contactpersoon

Familie S. Kusmierz

Familie S. Kusmierz

Wij houden van het strand en de zee en hebben daarom gezocht naar een plek voor ons mooie vakantiehuis in Spanje die al onze wensen combineert: fantastisch mediterraan klimaat, , op loopafstand van het strand, rustige ligging met goede infrastructuur (winkels, restaurants, artsen), gevarieerd culinair aanbod, nabijheid van Dénia met Castell, haven en oude stad, wandelen in het achterland, fietsen door sinaasappelboomgaarden, Valencia, boottochten....


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 425340

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/425340.htm


«Casa Playa y Mar» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven