Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Trulli DUE PINI e IL GLICINE

Martina Franca

Max.  12   gasten
400m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers (+1)
4  Badkamer
Max. 12  gasten
400m²
6 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ideaal voor vakanties met een groot gezin of een groep vrienden, waar iedereen aan zijn trekken komt, ontspannend of actief.
Gelijkvloers zonder trappen. Het meest geschikt voor senioren voor een langer verblijf in het laagseizoen. Het hele terrein is omheind en veilig voor kinderen.
Het prachtige zwembad (6 x 12m) met lounge, groot zonnedek en schaduwrijke pergola is een hoogtepunt voor jong en oud en nodigt uit tot ontspanning. De kinderen zullen veel plezier hebben in het zwembad, met tafeltennis of vele andere spelletjes en zullen een onvergetelijke vakantie beleven.
5 tweepersoonskamers, 4 badkamers, 2 keukens en 2 woon-eetkamers verdeeld over 2 gebouwen.
De twee villa's liggen naast elkaar, maar zijn volledig onafhankelijk (op verzoek apart te huren) en bieden dus een flinke portie privacy.
VERDELING:
De kleinere Trullivilla DUE PINI heeft 2 ruime tweepersoons slaapkamers, 2 complete badkamers, een woonkamer met open haard, gezellige zithoek, slaapbank in de nis, eetkamer en een modern ingerichte keuken (met alle moderne gemakken zoals vaatwasser, wasmachine-droger, magnetron, broodrooster en koffiezetapparaat). Grote gemeubileerde buitenruimte perfect voor barbecues onder de sterren.

De grote trulli villa IL GLICINE heeft 3 ruime, lichte tweepersoons slaapkamers en 2 complete badkamers, waarvan één en suite met douche en bad.
Grote lichte woonkamer met banken, fauteuils, open haard, satelliet TV, DVD, werkplek met bureau, eetkamer.
De grote professionele en perfect uitgeruste keuken met alle comfort zal u inspireren om fijne recepten uit te proberen met de beste Italiaanse ingrediënten voor uw geliefden.
Groot gasfornuis met 2 ovens, extra combi oven met magnetron en grill, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, slow cooker, keukenmachine etc.), grote koel-vriescombinatie.
Een boog biedt een schaduwrijke plek om buiten te eten.

UITRUSTING : Beddengoed, handdoeken, zwembad handdoek, zeep, shampoo, haardroger, strijkijzer en strijkplank, gasverwarming, zonneverwarming, airconditioning, WiFi, DVD, SAT TV, Bang & Olufsen Bluetooth speaker ook voor het zwembad.
Kinderuitrusting (kinderbedje, badje, kinderstoel, babyfoon, bestek etc) op aanvraag.
Fietsen. Tafeltennis. Bocciabaan. Kinderspelen, bibliotheek, DVD collectie. Parkeerplaats.

Ontspan in de hangmat onder een boom en luister naar het gezang van de krekels, geniet van de zuidelijke zon op de ligstoel bij het zwembad of maak een wandeling in het aangenaam schaduwrijke dennenbos. Afhankelijk van het seizoen kunt u in de tuin verse kersen, vijgen, druiven, pruimen en granaatappels plukken.
De naar lavendel, rozemarijn en magnolia geurende mediterrane tuinen en de bloeiende oleanderhagen prikkelen de zintuigen. BELLA ITALIA !
Als u uzelf wilt verwennen, zult u keuze te over hebben uit voortreffelijke restaurants en plaatselijke trattoria's.
Maar als u wilt genieten van een speciale zomeravond thuis, organiseren we graag een pizzabakker voor uw tuinfeest, die knapperige pizza's bereidt in een professionele houtoven.
Licentie- of registratienummer: TA07301391000033646

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Te midden van de suggestieve natuur van de Itria-vallei, in een verhoogde, rustige maar gunstige positie voor het verkennen van de mooiste plekken van de regio, verwelkomt onze ruime, goed onderhouden trulli villa voor maximaal 12 personen u.
Het biedt interessante excursies naar de charmante dorpjes van de Itria-vallei, die allemaal culturele en gastronomische specialiteiten bieden. Wij geven u graag tips voor wijnproeverijen en restaurants.
Elk stadje heeft iets bijzonders te bieden. Martina Franca, hoofdstad van de Itria-vallei, met zijn barokke palazzi, de basiliek, het beroemde muziekfestival in juli/augustus trekt bezoekers uit de hele wereld. Vermeldenswaard zijn de beroemde vlees- en kaasdelicatessen, mooie winkels om te winkelen.
Locorotondo, met zijn cirkelvormige oude stad, is een must voor een aperitief bij zonsondergang met uitzicht op de terrasvormige wijngaarden en heuvels en een goed glas wijn. Cisternino met zijn witgekalkte steegjes, Ceglie Messapica bekend om zijn voortreffelijke restaurants en
restaurants en niet te vergeten Alberobello, het unieke trulli stadje. Last but not least Ostuni, de witte parel boven de Adriatische Zee, aan wiens voeten de brede groen-zilveren vlakte van de duizenden jaren oude olijfreuzen zich uitstrekt tot aan de prachtige stranden, die in ongeveer 30 minuten te bereiken zijn, evenals de Jonische kust.
Voor de actievelingen zijn er geweldige fietsroutes, of in het Bosco Le Pianelle, een enorm natuurreservaat bosbiotoop niet ver van ons landgoed, of de populaire tour op het Apulische Aquaeduct (Ciclovia) wachten op u in deze landschappelijk en cultureel unieke hoek van Apulië.
Een attractie voor jong en oud: het Safaripark in Fasano.
Verder weg zijn Lecce, Matera, Polignano a mare, Monopoli een bezoek waard.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-07-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. G. Heinz

Mevr. G. Heinz

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 426002

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/426002.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven