Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Baltic Pier" (G-2-7)

Heiligenhafen

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

De belangrijkste dingen op een rijtje:

4 personen
2 slaapkamers, badkamer, keuken-woon-eetkamer
Gratis W-LAN
Balkon
300 m van het strand
Niet rokers en geen dieren
Gratis parkeerplaatsen

Welkom in onze onlangs gerenoveerde flat "Ostseepier" in huis G in het vakantiepark, op de 2e verdieping.
De flat heeft een woonoppervlakte van 45 m².

In de entree van onze hoogwaardig ingerichte vakantiewoning bevindt zich de ruime keuken met 4-pits fornuis (keramische kookplaat), oven en vaatwasser. Tot de verdere uitrusting behoren de koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, Cafissimo capsule machine, waterkoker, broodrooster en voldoende servies, bestek en glazen.

Tegenover de kitchenette is een ruime kledingkast met voldoende ruimte voor jassen en schoenen. Er zijn individuele vakken voor andere kleine voorwerpen.

De open woonruimte heeft een gezellige zithoek met een grote tv en internetradio. De eethoek voor vier personen bevindt zich direct bij het raam.

De aparte slaapkamer met tweepersoonsbed (180x200 cm) en TV heeft een buitenraam met rolluiken en voldoende kastruimte. In de aparte kinderkamer staat een stapelbed met twee slaapplaatsen (90x200 cm elk) en een raam naar het woongedeelte, dat met een rolgordijn verduisterd kan worden. Bovendien bestaat de mogelijkheid om in de kinderkamer een kleine werkplek uit te klappen.

De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel en een kleine opbergkast.

Alle kamers zijn voorzien van hoogwaardige vinylvloeren.
Het appartement is geschikt voor maximaal 4 personen. Het is een niet-rokers appartement en huisdieren zijn niet toegestaan. Er is gratis wi-fi beschikbaar.

Twee comfortabele stoelen met kussens en een tafel zijn beschikbaar voor het balkon. Het bestaande zonnescherm of de zonwering kan worden verlengd als bescherming tegen de zon. Voor het drogen van badkleding in de zomer is een droogrek met voldoende clips beschikbaar.

Beddengoed en handdoeken dient u zelf mee te nemen of kunnen tegen betaling vooraf worden gereserveerd. Op het vakantiepark zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 135 km Hamburg

135 km

Station 9 km Großenbrode

9 km

Snelweg-afrit 3 km Heiligenhafen-Mitte

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De flat ligt in het Ostsee-Ferienpark Heiligenhafen. Het strand ligt op ca. 300 m van het huis en is via een korte wandeling over de boulevard snel te bereiken.
Direct aan het vakantiepark grenst het "Aktiv-Hus" met zwembad, sauna en wellness en een kinderspeelplaats. Er is ook een bakker, een kleine winkel voor de dagelijkse behoeften en een wasserette. Diverse winkels en restaurants, evenals een fiets- en waterfietsverhuur zijn hier ook gevestigd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter kann den Mietvertrag bis 60 Tage vor dem vereinbarten Mietbeginn kündigen. Bei einer Kündigung ist eine Stornogebühr von 60,-- € zu leisten. Bei einem späteren Rücktritt ist die gesamte vereinbarte Miete zu zahlen, sofern es nicht gelingt, das Mietobjekt noch anderweitig zu belegen (mindestens jedoch die Stornogebühr von 60,-- €).

meer informatie:

Aanvullende informatie over de huurprijs:
De kuurbelasting bedraagt 1,80€ / nacht in het laagseizoen en 3,00€ / nacht in het hoogseizoen voor vakantiegasten vanaf 18 jaar.

Het optionele linnenpakket (17€ p.p.) omvat beddengoed incl. lakens, 1 badlaken en 1 handdoek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Kerstin L. uit Ratzeburg

5,0
5 5 5 5 5

Toll!!

Es war einfach toll. Sofort hatten wir das Gefühl von "nach Hause kommen". Super eingerichtete und gemütliche Wohnung. Wir kommen gern wieder.

Antwoord van Familie F. Ropers:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung.

Augustus 2023

Sigrid S. uit Boppard

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer tevreden

Zeer aardige eigenaars, en zeer behulpzaam. Het vakantieappartement is gezellig, zeer schoon en goed uitgerust, het komt overeen met de foto's. Voldoende servies, potten en bestek beschikbaar. Kleine maar voldoende badkamer, met veel opbergruimte. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping, er is een lift dus ook geschikt voor senioren en mensen met beperkingen. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug.
Op het terrein is er veel te ontdekken, ook zijn er geweldige aanbiedingen voor kinderen, speeltuinen, skelters, overdekte speelplaats en fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Er is een wasserette op het terrein, evenals restaurants en een kleine winkel. Het strand is goed te voet bereikbaar. Diverse recreatieve activiteiten worden aangeboden, zoals surflessen, zeilcursussen. Er zijn voldoende supermarkten in het dorp die ook op zondag geopend zijn.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Sandra K. uit Ahlerstedt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig appartement dichtbij het strand.

Dit appartement is zeer individueel en van hoge kwaliteit ingericht, zoals te zien is op de gedetailleerde foto's. Vooral de keuken is uitstekend uitgerust. Alles is functioneel op elkaar afgestemd. Een ander pluspunt is de korte afstand tot het strand, de bakker en diverse restaurants.
Prijs-kwaliteitverhouding is dus top!
We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juni 2023

Birgit T. uit Aarbergen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zonder enige eigen toevoegingen, alternatieven of hints: Wohlgefühlt = Behaaglijk gevoeld

We hebben ons zeer comfortabel gevoeld en zouden er op elk moment opnieuw onze vakantie willen doorbrengen. Het appartement is zeer mooi, praktisch ingericht en alles was schoon. We hebben niets gemist. Ik heb bijna altijd rugproblemen omdat de matrassen niet zo goed zijn. Hier had ik geen klachten.

Het complex is zeer goed onderhouden en alles wordt heel schoon gehouden. Het strand is op korte loopafstand en er zijn bakkers en restaurants in de buurt.

Je kunt er veel mooie fietstochten maken, omdat er veel fietspaden zijn. We vonden onze vakantie in Heiligenhafen erg leuk.

Eén ding zou nog kunnen worden verbeterd. Het zou fijn zijn als er een spiegel was waarin je je helemaal kon zien. En de douche is erg klein. Maar hier kun je mee omgaan, omdat verder alles goed was.

Antwoord van Familie F. Ropers:

Liebe Frau T.,
vielen Dank für die tolle Bewertung. Sie haben Recht, der große Spiegel fehlt immer noch. Ihre Anmerkung werden wir zum Anlass nehmen, uns jetzt endlich darum zu kümmern. An der Größe der Dusche lässt sich zur Zeit leider nichts ändern.
Es freut uns sehr, dass es Ihnen ansonsten in unserer Wohnung und in Heiligenhafen gut gefallen hat.

Vielen Dank.

Mei 2023

Irmgard & Wilfried R. uit Ahlerstedt

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

: vakantie.

We voelden ons vanaf het eerste moment thuis in het appartement. Het interieur is zeer goed doordacht en praktisch, we ontbrak het aan niets. We merkten op dat het erg rustig was in het appartement, er was geen lawaai van de buren te horen. De nabijheid van het strand is geweldig. We hadden onze fietsen bij ons en hebben met veel plezier mooie tochten gemaakt van daaruit. We zullen nog vaak onze vakantie in dit appartement doorbrengen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2022

Bärbel H. uit Hamburg

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mooie, goed uitgeruste vakantiewoning

Het ontbreekt werkelijk aan niets in deze liefdevol en zeer modern ingerichte vakantiewoning. Elke hoek van deze kleine oase is perfect gepland en ingericht en toch lijkt niets hier rommelig. Alles past perfect bij elkaar en straalt comfort uit. Wij komen hier graag nog eens terug - en dan zeker voor iets langer :-))))

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie F. Ropers

Familie F. Ropers

Onze droom van een eigen vakantiewoning in Heiligenhafen is in vervulling gegaan. Bij de renovatie hebben we het appartement zo ingericht dat we het gewoonweg ideaal vinden en elke keer weer helemaal gelukkig zijn als we er een paar dagen kunnen doorbrengen. Wij zouden het fijn vinden als u zich er ook prettig voelt en heten u van harte welkom!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 426934

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/426934.htm


«"Baltic Pier" (G-2-7)» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven