Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Ayelén

Vinaros, Costa del Azahar, Castellon

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 23.06 tot 13.07.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 23.06 tot 13.07.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Geniet van uw volgende vakantie in het zonnige Spanje in de unieke, prachtige en natuurlijke omgeving van Vinarós. Casa Ayelén is gebouwd in typisch mediterrane stijl. U zult hier zeker een onvergetelijke en ontspannende vakantie beleven! In Casa Ayelén kunt u zich op elk moment van het jaar thuis voelen. Beleef een typisch Spaanse zomer aan zee - of geniet van het milde klimaat en de rust in de herfst en winter. Zwem in de Middellandse Zee of wandel langs de talrijke stranden: Rust, ontspanning, uit de dagelijkse sleur stappen - en u toch zo comfortabel voelen als thuis.

De woonoppervlakte is 120 m², het gehele terrein (met zwembad) is 500 m². Het hele huis is uitgerust met ventilatoren in alle kamers, centrale verwarming, een Zweedse kachel, een wasmachine en airconditioning. Fietsen zijn beschikbaar in het huis. Als u uw huisdier mee wilt nemen, vraag dit dan vooraf. Casa Ayelén is een niet-rokers woning, geschikt voor senioren en kan bewoond worden door maximaal 6 personen.

Het huis is omgeven door een muur en heeft een toegangspoort aan de straatkant. Een garage en een parkeerplaats zijn beschikbaar. Geniet van gezellige avonden op het terras of in de mooie tuin met zwembad.

In de gezellige en stijlvol ingerichte woonkamer zult u zeker vele aangename avonduren doorbrengen. De woonkamer heeft ook een mooie eethoek. TV, DVD, Chrome cast, radio/CD speler aanwezig. Gratis gebruik van het Optic-fiber WLAN netwerk mogelijk!

Ontspan in de tuin naast het zwembad, waar u ongestoord kunt zonnen en relaxen. Vele exotische, kleurrijke en mooie bloemen en planten wachten op u in de tuin.

In de koelere seizoenen zorgt een Zweedse kachel voor een verwarmende en gezellige sfeer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Eenpersoonsbed (90x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 151 km Valencia, Barcelona

151 km

Station 2 km Vinaros

2 km

Snelweg-afrit 12 km AP7 / E15 nach Vinaros

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vinarós ligt aan de oostkust in het zonnige Spanje, tussen Tarragona en Castellón, ongeveer 160 km ten noorden van Valencia, ongeveer 200 km ten zuiden van Barcelona en ten zuiden van de Ebro-delta. De stad Vinarós is de meest noordelijke stad aan de Costa del Azahar, de Sinaasappelbloesemkust.

Het stenen strand bij Casa Ayelén ligt op slechts ongeveer 50 m van het huis. De omgeving is wild en natuurlijk en vrij van massatoerisme. Vinarós zelf heeft een 1 km lang zandstrand.
De stad Vinarós, de "noordelijke poort" van de Costa del Azahar, ligt in de provincie Castellòn op de grens met de provincie Tarragona tussen de steden Barcelona en Valencia. Het vissersstadje met ongeveer 28.000 inwoners biedt alles voor een ontspannen leven en een ontspannen vakantie:

In Vinarós vindt u talrijke bars en restaurants voor elke smaak. Winkelen in de individuele winkels in het centrum biedt een creatieve afwisseling van een verblijf aan het strand. Een bijzonder kenmerk van Vinaròs is het zandstrand, dat direct via de strandpromenade te bereiken is: dit is een heerlijke manier om de drukte van het winkelen in de stad te combineren met de ontspanning die direct daarna volgt.

Vinarós wordt gekenmerkt door een zeer goede infrastructuur, zodat een optimale voorziening ter plaatse voor alle gebieden is gegarandeerd.

Er zijn bijvoorbeeld vele supermarkten en kleine kruidenierswinkels, kappers, winkels van diverse branches, apotheken, artsen, tandartsen en een modern ziekenhuis. Vinaròs en de regio overtuigen door hun vele facetten: de warme zomers, het milde klimaat in de winter, gevarieerde landschappen, ongerepte natuur ver van het massatoerisme, vooral de eenzame, afgelegen rotsachtige baaien - en toch gemakkelijk bereikbare toeristische attracties, bezienswaardigheden en cultureel belangrijke steden.
In de omgeving van Vinarós vindt u een gevarieerd landschap met vele excursiebestemmingen en bezienswaardigheden:
Zee en strand, historische steden, kastelen en kloosters, bergen, rivieren, bossen - een droom voor ontspanning en cultureel genot.

Er zijn ook talrijke sportmogelijkheden: naast zwemmen, snorkelen en duiken in de Middellandse Zee kunt u ook genieten van watersporten zoals waterfietsen, roeien, kitesurfen of zeilen. Golfen, hardlopen en wandelen, fietsen, klimmen of te paard het landschap en de natuur ontdekken en genieten - voor bijna elke voorkeur is er een passend aanbod.

Avontuur en plezier zijn ook te beleven in goed bereikbare voorzieningen.

Hier presenteren we kort enkele voorbeelden en mogelijkheden:

Peñiscola
Het kasteel in Peñiscola is absoluut een bezoek waard en kan worden bereikt na ongeveer 20 km en een half uur rijden. Romantische, smalle steegjes, individuele handwerkwinkels en klassieke souvenirwinkels bieden voor elke smaak het juiste souvenir.

De flair van het op een rots gebouwde kasteel, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1000 voor Christus, maakt niet alleen indruk op toeristen: sommige scènes van zowel de historische film "El Cid" als de serie "Game of Thrones" werden gefilmd voor het middeleeuwse decor.


Peñiscola is ook de thuisbasis van de Jardín del Papagayo: observeer exotische vogelsoorten en leer boeiende informatie over de kweekprogramma's aldaar.

Morella
Na ongeveer een uur rijden bereikt u het middeleeuwse bergdorp Morella, dat zichzelf - terecht - "een van de mooiste dorpen van Spanje" noemt. Het dorp, dat in de zomer druk bezocht wordt, betovert door zijn historische sfeer, alsof men hier de geschiedenis van de middeleeuwen daadwerkelijk kan beleven.
De vele kleine winkeltjes, de middeleeuwse markt en de imposante kerk van Santa María Le Mayor nodigen uit tot wandelen en vertoeven, zelfs in het hoogseizoen.

Barcelona en Valencia
Deze twee prachtige, charmante steden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met de trein: afhankelijk van de verbinding bent u in 2 tot 3 uur in Barcelona, of, in omgekeerde richting, in 1,5 tot 2 uur in Valencia.

Ebro-delta
De Ebro-delta, op minder dan een uur rijden, is met een oppervlakte van bijna 320 km² het op één na grootste watergebied van Spanje. Het is daarom ook het meest vruchtbare gebied en wordt beschouwd als de "voorraadkast van Spanje" vanwege de teelt van fruit en groenten, maar ook vanwege de rijstteelt.

Ongeveer een derde van het gebied is aangewezen als natuurpark, zodat talloze dier- en plantensoorten hier ongestoord kunnen leven. Een bezoek aan de Ebro-delta is niet alleen de moeite waard voor vogelliefhebbers en ornithologen: veel verschillende watervogels en trekvogels die in onze regio voorkomen overwinteren hier, brengen hun jongen groot of maken een tussenstop op hun reis nog verder naar het zuiden. Daarnaast trekt de uitzonderlijke overvloed aan vis veel visliefhebbers aan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 350
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Hoogseizoen - juli en augustus
Laagseizoen - april tot juni en september tot november

Annuleringsvoorwaarden:

  • 30% Anzahlung bei Buchung. Kann der Mieter die vereinbarten Ferien nicht antreten, so hat er dies dem Vermieter möglichst frühzeitig zu melden. Er bleibt aber für den Mietzins haftbar, sofern nicht eine anderweitige Vermietung während der vorgesehenen Mietdauer möglich ist. Wird die vereinbarte Mietdauer nicht voll eingehalten, so ist gleich-wohl der ganze Mietzins für die vereinbarte Dauer zu entrichten. Hinsichtlich früherer Aufhebung des Ver-trages gelten die Bestimmungen des Schweizerischen Obligationenrechts. Sollte ein neuer Lockdown durch Corona Covid-19 entstehen, wird die Anzahlung mit einem Gutschein für einen späteren Zeitpunkt ersetzt. Wir empfehlen eine Annulationsversicherung abzuschliessen.

meer informatie:

met het vliegtuig:

Vlieg comfortabel naar bijvoorbeeld Barcelona of Valencia en neem van daaruit de trein richting Vinarós, of huur een auto op het vliegveld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Dawson

Mevr. C. Dawson

Wij, Cornelia en Ian Dawson, zijn al vele jaren gepassioneerde reisliefhebbers en hebben naar veel verschillende landen gereisd. Maar geen enkel land heeft ons altijd zo gefascineerd als het vurige Spanje. Daarom besloten we een vakantiehuis in Spanje te bouwen. We kozen voor Vinarós, dat tussen Tarragona en Castellón ligt. Vinarós is gelukkig gespaard gebleven van massatoerisme en het landschap is wild en natuurlijk.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 428425

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/428425.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 23.06 tot 13.07.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven