Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortplaats (zonder CAI)

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Niets is natuurlijk fijner dan een vakantie aan de Zeeuwse kust!



Warm, hartelijk en een paradijs voor kinderen. Op slecht 950 meter van het strand vind je onze gezellige familiecamping. Een ANWB 5-sterren camping die is verkozen tot ‘vakantiepark van de toekomst’. Onze kampeerplaatsen zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Natuurlijk bent u ook met uw camper van harte welkom.



⛺ Voorzieningen kampeerplaats



Deze ruime kampeerplaatsen van 130 m2 hebben allemaal een eigen elektra (10 ampere) en wateraansluiting. Ook is er een afvoer op de plaats. Er is geen CAI aansluiting op de plaats. Wel is er op alle plaatsen gratis Wifi (glasvezel). De plaatsen zijn gelegen op fijne velden die autovrij zijn, zo lopen uw kleintjes veilig rond. Bovendien is op elk veldje een speeltoestel voorzien voor de jongste gasten. 



? Ook huisdieren zijn van harte welkom. De omgeving leent zich uitstekend voor korte en lange wandelingen met jouw geliefde viervoeter. In de vroege ochtend en in de avond mogen ze zelfs ravotten op het strand of een duik nemen in de zee. Uiteraard hebben we ook een hondenvrij veld voor diegene die dat op prijs stellen. Aan iedereen wordt gedacht!



? Op het terrein van de camping vind je 2 sanitair gebouwen. Beide gebouwen zijn zeer schoon en modern ingericht. Het douchen is gratis. In elk sanitair gebouw staat een vaatwasmachine die jouw vuile vaat in slecht 5 minuten weer schoonspoelt. Zo heb je meer tijd om leuke dingen te doen… Daar is het tenslotte vakantie voor! 



? Grote wasjes, kleine wasjes? Op de camping vind je aan de buitenkant van het centrumgebouw en bij het sanitair gebouw bij zwembad de wasserette met wasmachines en drogers. Bij de receptie kun je hiervoor je parkpas opladen en wasmiddel zit al in de machine. 



Je eigen luxe sanitaire ruimte met koelkast en vaatwasser? Kies dan voor een comfortplaats met luxe privé sanitair. 



?Voorzieningen camping



Tijdens uw verblijf op Camping Zonneweelde komt u niets tekort! Je kunt hier faciliteiten verwachten van topkwaliteit. 



In ons ruime, luxe maar vooral prachtige centrum gebouw vindt u de receptie. Hier kunt u terecht met al uw vragen. Of je nu algemene vragen hebt of wil weten wat er te beleven valt, het receptieteam staat voor je klaar! Ook huur je hier een fiets om de prachtige omgeving te ontdekken. 



? Naast de receptie heb je de funshop en de foodmarket. Voor jouw dagelijkse boodschappen bezoek je de foodmarket. Van heerlijke broodjes, versgeperste jus d’orange tot een latte macchiato of luxe verzorgingsproducten. In onze funshop kun je in alle rust op zoek naar leuke sieraden, kaarten voor thuis en hebbedingetjes. 



? Geen zin om zelf te koken? In het centrum gebouw kun je genieten van de echte Italiaanse keuken in ons restaurant: ‘Piazza Italian Kitchen’. Onze pizzaioli bakken de pizza’s op traditionele wijze. Huisgemaakt deeg, belegd met originele Italiaanse producten en gebakken in een échte steenoven. Eet je de pizza’s liever bij jouw kampeerplaats? Je kunt de pizza’s ook online bestellen en ophalen.



? Of toch meer zin in verse handgesneden friet van Zeeuwse aardappelen, lekkere snacks, softijsje met dip of een verfrissend drankje? Dan kunt u terecht bij onze frituur.



?? Terwijl u de boodschapjes doet of even relaxed in de lounge vermaken de kinderen zich in de grote (250 m2!) indoorspeeltuin. Een plek waar kinderen onbezorgd urenlang kunnen spelen. Boven op zolder is er voor kinderen en tieners een ruimte om zich helemaal uit te leven op onze gigantische interactieve Game Wall. Of ze kunnen lekker neerploffen in de kinderbioscoop met gezellige zitzakken. 



? Rond het centrumgebouw is er veel meer ruimte voor vermaak! Gegarandeerd waterpret in ons openluchtzwembad met waterspeeltuin. Heerlijk om tijdens een warme zomerdag af te koelen en baantjes te trekken. Speciaal voor de kinds een grandioze waterspeeltuin. Glijden, klimmen en klauteren en verrast worden door de watersproeiers.



? De grote buitenspeeltuin grenst aan het terras, hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten, in de touwen klimmen, kliederen met zand of springen op de trampoline. 



⚽ Nog energie over? Ga met elkaar de strijd aan op ons beachvolleybalveld of op het panna voetbalveld. Of wat dacht je van een potje jeu de boules met het hele gezin. 



? Tijdens de schoolvakanties is organiseert ons enthousiaste animatieteam allerlei coole activiteiten: DJ workshops, bingo en sport clinics.  



* Let op: animateam tijdens de Nederlandse schoolvakanties in regio Zuid, m.u.v. de voorjaars- en kerstvakantie



? Een fantastische vakantie ervaring



Boek snel een plekje op onze gezellige familie camping. 



De omgeving heeft voor de natuurliefhebbers ook een hoop te bieden. Met tal van wandel- en fietsroutes is er genoeg te ontdekken. 



Geniet van de brede en schone zandstranden, wandel door de prachtige duinen, leer (wind) surfen, zoek haaientanden, laat die nieuwe vlieger op, of vertoef in één van de vele strandpaviljoens. 



Geen strandweer? Bezoek een van de gezellige plaatsen en dorpen in de omgeving. Toeristische trekker Sluis, historisch Groede, heilzame badplaats Cadzand Bad of vissersdorp Breskens. Of neem de boot (ferry) naar de ‘overkant’ en bezoek Vlissingen en Middelburg. Liever de grens over? Snuif de sfeer op van het mondaine Knokke, romantische Brugge of eigenzinnige Gent.



Zowel ouders als kinderen beleven hier de ultieme vakantie aan zee!


slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:30

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Toeristenbelasting: 1.8€ pro Gast, pro Tag

Extra kampeerder(s): 10€ pro Gast, pro Tag


De huurprijs is gebaseerd op twee personen. Komen jullie met vier personen kamperen? Dan betaal je voor twee personen extra, per persoon per dag aan huur bovenop de basis huurprijs (waarbij de eerste twee personen bij de prijs inzitten). 



Huisdier(en): 5.5€ pro Gast, pro Tag

Reserveringskosten: 10€ fix

Energiekosten: 1€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Poliskosten annuleringsverzekering: 3.5€ fix

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


120 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

V.

5,0
5 5 5 5 5

Avonds rustige sfeer op de camperplaatsen zalig voor de nacht rust En niet te vergeten de restaurent systeem Italy super lekker , 2 dagen op vakantie en 2 maal gaan eten, gewoon top

Michael S.

5,0
5 5 5 5 5

Das Angebot für Kinder ist super. Die Animateure,die die Kinder am Platz abholen,haben sehr viel Spass gemacht.

Bernd K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alles sehr gut durchorganisiert.

Caroline V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Großzügige Stellplätze, super Pizza

Ben G.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De gezelligheid

Johannes V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De binnenspeeltuin.

P. d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Duo voordeur op terras was een top feestje Zoiets mag meer gedaan worden en niet alleen op de dinsdag

J.R. G.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De ontspanning

Nadine F.

5,0
5 5 5 5 5

Der gesamte Campingplatz ist super sauber, die Stellplätze groß und super angelegt. Wir fahren sehr erholt und zufrieden nach Hause. Die Pizzeria auf dem Platz ist weltklasse? und das gesamte Personal, egal wo, immer nett & hilfsbereit

Tieneke K.

4,0
4 4 4 4 4

De gemoedelijke sfeer, de leuke kindervelden, dat er geen auto’s staan op de velden en het ruime aanbod faciliteiten. Ook het sanitair is prima op orde en schoon en netjes. Een aanrader deze camping!

sjaak v.

5,0
5 5 5 5 5

zo als de camping is opgezet. de ontvangst was erg leuk je voelt je gelijk welkom. de omgeving is super ondanks dat we wel wat regen hadden hebben we ons super vermaakt we zijn allebij 65 plus maar voor onze klein kinderen is het eeen super camping TOP GA ZO DOOR...

Jessica & Kai D.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Kinderanimation Alles sehr sauber und super freundliches Personal

M. M.

5,0
5 5 5 5 5

Ich kann nur sagen, mir hat alles gefallen.

Dominik G.

5,0
5 5 5 5 5

Katharina F.

5,0
5 5 5 5 5

Platz wird sehr sauber gehalten, ist sehr gepflegt. Sehr geschmackvoll augestattet. Alles auf dem neusten Stand.

Ella V.

5,0
5 5 5 5 5

Dat er een zwembad is

Rob W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De uitstraling van de camping beviel ons heel erg. En het feit dat de camping zo dicht bij de zee ligt. Voor ons een heerlijke uitvalsbasis voor een fijne strandvakantie

Anne P.

5,0
5 5 5 5 5

Es war alles toll ob die Animation, der Platz, das Restaurant oder der Pool. Es war unser erster richtige Campingplatz Urlaub und wir waren begeistert. Vielen lieben Dank an euch und euer Team

Astrid N.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alles in allem schön!

Bernd W.

5,0
5 5 5 5 5

Grosse Stellplätze, alles sehr gepflegt, nette Menschen

K.

5,0
5 5 5 5 5

Alles wie super

Benedikt V.

5,0
5 5 5 5 5

Alles was dik in orde en zeer proper

Vera W.

4,0
4 4 4 4 4

Een rustige gemoedelijke camping. Niet te massaal. Voor onze kinderen genoeg speelmogelijkheden. Sanitair netjes en voldoende. Fijne camping!

N.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hele mooie campeerplaats, mooi sanitair, Heel fijn met pasje : douchen, vaatwasser. Gezellige camping Dicht bij het strand. Meteen op het fietspad. Wij komen elk jaar terug als het mogelijk is.

PJM v.

4,0
4 4 4 4 4

Locatie en netheid icm gastvrijheid

mariet m.

4,0
4 4 4 4 4

De voetbalkooi, afstand strand

bolle f.

5,0
5 5 5 5 5

heel rustig en alles oke

Ralf K.

5,0
5 5 5 5 5

De locatie, het zwembad, indoor speeltuin en het restaurant.

V.

4,0
4 4 4 4 4

Klantvriendelijkheid en de kinderen de binnenspeeltuin. De volwassenen het terras en het restaurant.

D.

4,0
4 4 4 4 4

freundliche Mitarbeiter und zentrale Lage des Platzes im NL-B- Grenzgebiet

Heidi D.

5,0
5 5 5 5 5

Er is aan alles gedacht, aandacht voor grote en kleine dingen. Zeer fijne, nette, gezellige camping.

Kristof K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

A B.

5,0
5 5 5 5 5

Tijl damen

Jan V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De rust en de ruime kampeerplaats. Goed onderhouden terrein.

P.

4,0
4 4 4 4 4

Ik heb een leuke tijd gehad op de camping, een fijne camping alles goed geregeld; ,de douches met pasjes, de auto op kenteken, alles is goed onderhouden mooi schoon, ziet er allemaal prettig uit, een kleine campwinkel met beperkt aanbod betreft vlees, kip etc. Goede friet zaak. Je kan op het terras lekker eten, voor de kinderen leuke speel attributen, even verder op een heerlijk bakkertje.

Sandy K.

4,0
4 4 4 4 4

überschaubarer Campingplatz, ideal für Kinder da Pool, Fussballplatz und Animation Strandnähe

Hans S.

5,0
5 5 5 5 5

Het mooie een fijne zwembad.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5

Toller Platz und unkomplizierte An- und Abreise!

Edith H.

5,0
5 5 5 5 5

Sauberkeit, Freundlichkeit und das tolle Angebot

Marion K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Das Restaurant war super. Bei Fragen hat uns das Personal an der Rezeption sehr gut geholfen.

M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Die freundliche Stimmung auf dem Platz und die liebevoll gestalteten und gepflegten Grünanlagen.

Dominique V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ons vorige bezoek was een 5-tal jaar geleden, en wat een enorme vooruitgang heeft jullie camping in tussentijd gemaakt! Erg mooie toevoegingen zoals de voetbalvelden, de nieuwe gebouwen, het zwembad, ... !

Daniela H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Die Einrichtungen

desiree v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dat alles netjes was en er zoveel te doen was voor onze kleinzoon

Kimberly V.

5,0
5 5 5 5 5

Mooi camping met eetgelegenheid en speeltuinen voor de kinderen! Vlakbij het strand, is ook zeker een pluspunt!!

Markus H.

4,0
4 4 4 4 4

Michael M.

4,0
4 4 4 4 4

Pool

Remco v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

indoor speeltuin

Gunther G.

4,0
4 4 4 4 4

We vonden het fijn dat er veel faciliteiten op camping aanwezig waren, camping is ook goed onderhouden en proper sanitair

Katrin S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöner hundefreundlicher Strand, Sauberkeit der Toiletten und Waschräume

D.

5,0
5 5 5 5 5

Christoph L.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr schöne und große Stellplätze

Silke R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super tolle Lage in Strandnähe, sehr schöner großer Platz, sehr gepflegte Grünanlagen

Julie M.

5,0
5 5 5 5 5

De nabijheid van zee en fietsroutes

Ralf K.

5,0
5 5 5 5 5

Schwimmbad, Restaurant , Service, Lage

Andy B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Die Spielplätze für die kinder sind einfach Super. Alle Mitarbeiter sind sehr freundlich.

Peter S.

4,0
4 4 4 4 4

Keurig schone camping met mooie kampeerplekken

Dorothee D.

5,0
5 5 5 5 5

Melanie R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Die Anmition für Kinder war echt super unsere Tochter hatte jeden Tag viel Spaß das Basteln fand sie toll und die Hüpfburgen waren echt ein Highlight gewesen. Auch wir als Eltern haben uns richtig wohl gefühlt. Der Platz war wo wir standen war echt super es war alles sehr gepflegt. Wir werden auf jeden Fall wieder kommen

Sylvia L.

5,0
5 5 5 5 5

Dat we met de paardenvrachtwagen mochten verblijven. Alles was top

J. M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Filip-Cindy V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Één heel leuke eerste kennismaking, we hadden spijt dat we deze camping pas nu ontdekt hebben. We komen zeker terug (we hebben nog geen haaientand zelf gevonden )

Claudio M.

4,0
4 4 4 4 4

Wir sind im super zufrieden. Sehr schöner gepflegter Platz

Frank K.

5,0
5 5 5 5 5

Mega geil der Campingplatz

cindy v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dicht bij het strand gelegen en zeer net sanitair.

Sabine R.

5,0
5 5 5 5 5

Wir sind sehr begeistert von den liebevoll gepflanzten Grünanlagen auf dem Platz und der herrlichen Lage am Strand. Der Campingplatz ist ein sehr guter Ausgangspunkt für Ausflüge und Fahrradtouren auf dem Deich. Das Personal ander Rezeption ist superfreundlich und hilfsbereit. Wir kommen jederzeit gerne wieder und freuen uns schon auf den nächsten Besuch.

Nina S.

4,0
4 4 4 4 4

Großzügiger Stellplatz, auch für große Wohnmobile > 8,50m gut geeignet

Daniel S.

4,0
4 4 4 4 4

Die sehr gut gepflegte Außenarchitektur des Campingplatzes.

Simone S.

5,0
5 5 5 5 5

Der kleine Spielplatz auf unserer Parzelle, die Gastronomie und die Spülmaschine.

Melissa M.

5,0
5 5 5 5 5

Mooie, propere camping met ruime plaatsen. Grote camping, maar met heel gezellige indruk door de onderverdelingen. Voorzien van alle faciliteiten en heel vriendelijke medewerkers.

Evelin L.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Es war alles sehr unkomplizierte, die Stellflächen für jeden sehr gross. Die Sanitäterneinrichtungen sehr sauber. Der Einkaufsshop sehr teuer.

Sandra R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Die großen Stellplätze und alles sehr sauber. Das Essen in der Pizzeria ist sehr lecker und sehr zu empfehlen

Reiner P.

5,0
5 5 5 5 5

Die gemütliche Atmosphäre

Joachim N.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Sehr saubere und komfortable Sanitäranlagen, sehr gutes Restaurant.

Kirsten H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alles sehr schön angelegt und diese Ruhe . So konnte ich mein Urlaub so richtig genießen . Das Meer und der Strand ist so nah das ist traumhaft.

Maik J.

5,0
5 5 5 5 5

Das Restaurant, die Breiten Zuwege, Gestaltung des Campingplatzes insgesamt, Anschlüsse am Stellplatz.

Sandra H.

5,0
5 5 5 5 5

Felix B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Das Restaurant und der Indoorspielplatz.

J. L.

4,0
4 4 4 4 4

Der gebuchte Platz wurde ohne Umstände umgebucht auf einen Comfortplatz ohne Zusatzkosten, weil es vorher stark geregnet hatte.

Thomas G.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Plätze , mit schöner Bepflanzung gutes Angebot im Supermarkt und das hervorragende Gastronomie Angebot !!

Michael W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Viel Platz und moderne Sanutäranlagen

Marcel G.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Tanja L.

5,0
5 5 5 5 5

Angebot an Restaurant und Schwimmbad. Schönes Gelände. Ruhe. Natur.

Xenia R.

5,0
5 5 5 5 5

H.

5,0
5 5 5 5 5

Rustig , hele restaurant

Verena R.

5,0
5 5 5 5 5

Es hat alles reibungslos geklappt und vor allem war direkt der Traktor da zum rein- und rausziehen. Das ist super, da hat man keine Sorge. Dankeschön und wir möchten gerne wieder kommen.

Matthias C.

4,0
4 4 4 4 4

Bart V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Skrollan S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren alles im allen sehr zufrieden mit ihrem Platz.

Claude L.

4,0
4 4 4 4 4

Dames H.

5,0
5 5 5 5 5

Freundliche Mitarbeiter All inclusive Preis Sanitäranlagen im Top Zustand Strandnähe

Christiaan R.

5,0
5 5 5 5 5

Overdekt speelparadijs, vriendelijkheid personeel, restaurant was top en mooi, rust en dicht bij strand

Heri B.

5,0
5 5 5 5 5

Das freundliche Personal am Empfang, die sauberen Sanitäranlagen, die Ruhe auf dem Platz, die Nähe zum Meer und die tolle Pizzaria auf dem Platz.

V.

4,0
4 4 4 4 4

Annette K.

4,0
4 4 4 4 4

Aline S.

5,0
5 5 5 5 5

Annemie R.

5,0
5 5 5 5 5

Joachim S.

5,0
5 5 5 5 5

Udo B.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Joeri V.

5,0
5 5 5 5 5

Het was onze eerste keer kamperen met de caravan. Zaten op een leuk veldje met leuke kindjes, was een fijne 4nachtjes!

Ruth J.

5,0
5 5 5 5 5

Heel fijne, nette en stille camping. Je voelt je er meteen thuis.

matthieu D.

4,0
4 4 4 4 4

We waren met de camper..met kleinkindjes..super leuk voor hen dat kleine speeltuintje en zandbak in het midden ...

Anne Z.

5,0
5 5 5 5 5

Die spielmöglichkeiten für Kinder und dass noch nicht so viel Betrieb war.

Melanie W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wir hatten eine gute Zeit. Danke.

Rainer H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein kleiner sehr schöner Campingplatz mit sehr freundlichem Personal.Die WC Anlagen waren stets sehr Sauber,für.Alles kann man mit dem Fahrrad erkunden das war sehr schön.Gerne kommen wir bei nächster gelegenheit wieder auf ihren Campingplatz zurück. Ps.Das Restaurant auf dem Platz kann man nur enpfehlen,sehr sehr leckeres Essen gab,gibt es dort. Mit freundlichen grüßen Familie Rainer Hufschmidt

Tanja L.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Gepflegte Anlage und Stellplätze, super radwege

Thomas K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Insgesamt ein sehr schöner und gepflegter Campingplatz mit sehr freundlichen Mitarbeitern.

Petra A.

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Brenda C.

4,0
4 4 4 4 4

E.

4,0
4 4 4 4 4

Ann-Kathrin P.

5,0
5 5 5 5 5

Regina V.

5,0
5 5 5 5 5

Het prachtige Zeeuwse weer

Lucy V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De rust, het was echt een weekendje genieten. Het zwembad heerlijk. De binnenspeeltuin handig. Leuk een zandspeeltje bij de tent.

Melanie G.

5,0
5 5 5 5 5

Stellplatz, Nähe zum Strand und die Fahrradwege

Gregor G.

5,0
5 5 5 5 5

Unser Stellplatz

Morris A.

4,0
4 4 4 4 4

De mooie camping.

Wiebke W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Der ganze Platz ist sehr schön angelegt. Wir hatten einen sehr schönen Stellplatz. Mir hat dort das Feld mit dem Muschelsand besonders gut gefallen. Wir hatten ein Problem mit unserem Wohnwagen. Da haben uns zwei der Service-Mitarbeiter sehr freundlich und schnell geholfen!

Torsten A.

5,0
5 5 5 5 5

Ich war Rundum zufriede n

Oliver F.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alexander V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De animatie voor de kinderen. Finn, Alexandra, Guusje en de laatste dag ook Esmée waren heel vriendelijk en hadden een tof programma voor de kinderen. Jonge mensen met veel kwaliteiten die ook reflecteren over hun werk en zo nodig bijsturen. Pluim voor dit team van Cyriel en Celeste. De veiligheid voor de kinderen (polsbandjes voor het zwembad, rustig verkeer op de camping) De wasruimte om de kinderen te wassen. Het kunnen eten op de camping, frietjes, ijsjes, pizza en restaurant met mooi terras.


Contactpersoon

Bedrijf Camping Zonneweelde
Mevr. M. Basting

Mevr. M. Basting

meer informatie

Objectnummer: 429327

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/429327.htm


«Comfortplaats (zonder CAI)» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 120 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven