Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rheezerlodge

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

In onze Rheezerlodge ervaar je het echte buitenleven. Vanaf de ruime veranda geniet je hier van een warme zomerdag of een heerlijk herfstzonnetje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Kortom: Ontspan & Geniet!

In de Rheezerlodge vind je een ruime leefruimte met een gezellige zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Een ruime keukentafel en een keuken die voorzien is van alle gemakken met o.a. een koelkast met vriesvak en handige vaatwasser. De Rheezerlodge heeft twee slaapkamers. In de eerste slaapkamer staat een 2-persoons boxspringbed. Deze kamer is af te sluiten van het leefgedeelte met een gordijn. De tweede slaapkamer herbergt 2 stapelbedden. Een van deze onderste bedden is op te klappen om ruimte te maken voor een campingbedje. Bij het andere bed is eventueel de lattenbodem zelf te verwijderen om plaats te maken voor een tweede campingbedje. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. De moderne badkamer is voorzien van een douche met losse douchekop en wasbak, ook het toilet bevindt zich hier. De ruime veranda biedt plaats aan een heerlijke loungehoek met daarnaast een grote picknickbank waar jullie makkelijk met z’n zessen kunnen genieten.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Rheezerlodge zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De Rheezerlodges staan verdeeld over 2 velden. Op Buur 4 & 5 heb je uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar, de andere accommodaties op dit veld zijn de Verandalodges en Vechtdallodges voor 6. Op Bella 54 t/m 60 staan enkel de Rheezerlodges en heb je zicht op een speeltoestel voor kinderen vanaf 6 jaar.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


76 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was fijn vertrouwde gezichten te zien! Het huisje was mooi schoon en netjes bij aankomst.

J.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben het enorm naar ons zin gehad. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de activiteiten op de camping en het personeel was ontzettend vriendelijk!

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Nu voor de 3de keer geweest en het personeel, de animatie en alle faciliteiten zijn wederom top!

v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het verblijf was geweldig. Ik had gezocht op een locatie geschikt voor peuters en dat was bij jullie zeker het geval. We waren met onze kleindochter bij jullie. Wij vonden het zwembad heerlijk het speelkasteel geweldig. Ook leuke activiteiten met Kobus en zijn vrienden. Ook dat vonden wij erg leuk en passend hierbij. Super fijn dat je ook van alles in het winkeltje kan kopen en we hebben heerlijk bij jullie gegeten. We voelden ons erg welkom en waarderen het welkomst- en afscheidsbezoekje dan ook zeer met het cadeautje erbij. Onze kleindochter heeft geen 1 moment om haar ouders gevraagd en wilde eigenlijk ook niet naar huis. Dat vonden wij toch wel heel bijzonder na 4 dagen zonder ouders.

D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben ons verblijf als heel plezierig ervaren. Het park en de accomodaties zagen er super netjes uit. Een ontzettend leuk animatieprogramma. Leuke speelmogelijkheden voor de kinderen, vriendelijke medewerkers.

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Hele leuke activiteiten voor onze peuter. Fijn ook om een speelveldje te hebben voor de deur met zandbak en glijbaan.

R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een stuuvers leuke vakantie gehad! Veels te kort!! Voor ons was het de eerste keer (luxe) kamperen en we vonden het fantastisch. De kinderen vonden het heel leuk om elke ochtend wakker te worden met Cobus en daarna met zen allen gezellig knutselen. Het animatieteam was ook erg leuk!

R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Prachtig park met een super fijn annimatie team.

K.

5,0
5 5 5 5 5

Super leuk! Tot nu toe de leukste camping waar wij hebben gestaan. De glijbanen uiteraard! En het theater.

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was heerlijk! Een mooi verblijf en heerlijk dat ons zoontje zo naar het speeltuintje kon lopen. Ideaal.

D.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben ontzettend genoten! Onze Rheezerlodge was compleet uitgerust en de veranda was heerlijk. Onze kinderen hebben zich goed vermaakt in de speeltuin op het veldje maar iedere ochtend gingen we dansen en knutselen. Ook Cobus Speelkasteel hebben we van boven tot beneden gezien. Al het personeel was ontzettend vriendelijk en klantgericht en de animatie was top top top!

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was erg leuk! We hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad en de binnenspeeltuin en dat was erg leuk. Ook de accommodatie was fijn.

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een stuversleuk verblijf gehad. De kinderen hebben genoten van de animatie. Ook wij hebben een en al lof voor de animatie. Wat een super enthousiast team! Het zwembad was ook top. En de activiteiten waren heel goed geregeld.

H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Echt een STUUFFANTASTISCHE vakantie bij jullie gehad met onze kinderen van 3,5 jaar en 7 maanden! Onze oudste zoon vond cobus helemaal geweldig! En wat een enthousiasme in jullie animatie team.. daar worden wij als ouders ook super vrolijk van! Ook erg genoten op de hete dagen van jullie prachtige zwembad. Wij verbleven in de rheezerlodge, mooi en schoon verblijf, erg fijn ook met een baby van 7 maanden.

d.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel positief. We vonden het een zeer geslaagde vakantie. Accommodatie was netjes en heel fijn. Daarnaast was er veel te doen op het park. Voor ieder wat wils. Alles hoorde bij elkaar binnen het thema van het park. De app was ook erg fijn.

W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Stuuftastisch. Mooie, schone camping emmer genoeg ruimte en onwijs leuk animatieteam. Grote winst is het mooie theater. En wat fijn dat er glutenvrij gegeten kan worden bij de snackbar.

D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel goed, mooie lodge. Lekker warm zwembad. Goede horeca en heel veel en leuke animatie!

K.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben het verblijf als heel goed ervaren! Het was helemaal super. De theatershows en Cobus en alle andere figuren. Het animatie team was heel erg goed! Het nieuwe speeltoestel vooraan op het stuufplein, vonden ze heel leuk. Ze hebben er wat uurtjes op gespeeld. Zwembad was ook super! Ook heel netjes en schoon ondanks de drukte, een dikke pluim! Ook heel netjes dat we zo goed werden ontvangen toen Stiefje langs kwam of alles goed was en bij vertrek kwam Berk langs, zo netjes vonden wij dat! En ook nog heel leuk voor de kinderen. Wij hebben gewoon een super leuke vakantie bij jullie gehad!!

T. E.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben ontzettend genoten! Wat een mooie camping voor jong en oud in ieder opzicht. Ook fijn dat er op ieder veldje een speeltoestel aanwezig is.

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was echt prachtig! Alles goed geregeld voor iederen. TOP!

C.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was een heerlijke vakantie. Ook de eerste weer voor ons sinds de Coronatijd. Alles was superschoon, ook zelden zo'n net zwembad gezien. Het allerleukste vond mijn zoontje (5 jaar) de animatie. En dat terwijl hij gek is op zwemmen. Hij is inmiddels helemaal Cobus fan. Wij zelf vonden het restaurant en de pizzeria erg fijn. Heel lekker eten en eerlijke prijzen. We hadden "centerparcs" prijzen verwacht bij de eetgelegenheden dus waren blij verrast. Mijn man heeft hier de lekkerste pizza ooit gegeten. Geen idee wat jullie anders doen met het pizzadeeg maar de pizza's waren echt heel erg lekker. Zo lekker dat we voor vertrek nog snel een pizza hebben besteld.

Z.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een leuk verblijf bij jullie gehad. Eigenlijk was alles leuk. Maar het allermooiste vonden de kinderen de buiten glijbaan. De animatie was super. Er was veel te doen voor de kinderen.

K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De algemene indruk van ons is dat het een mooie, leuke en gezellig camping is, er is altijd iets te doen voor de kinderen. Wij hebben niet iets wat er nu uit schiet. Een groot pluspunt vonden wij dat wij bij aankomst gelijkt naar onze plek konden rijden en niet eerst naar de receptie hoeft om ons aan te melden. En dat het animatie team langs kwam om kennis te maken. Hierdoor worden de kinderen gelijk bekent met de karakters van de camping. Wij vonden het ook fijn dat wij via de app veel dingen konden regelen.

v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij hebben het super ervaren. Mijn partner houdt niet van kamperen. 7 weken geleden zei hij misschien moet ik een glamping proberen. Dus ik gelijk boeken. En jahoor hij vond het fantastisch. Vooral omdat we onze zoon zo zagen genieten.

M.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was een heerlijke week! Vorig jaar zijn we ook een week geweest en dat beviel heel erg goed. Wat opvalt is jullie allround uitmuntende service : van animatie tot aan receptie, iedereen is vriendelijk en het lijkt een enorm fijn team! Problemen of technische problemen werden snel en goed opgelost.

W.

5,0
5 5 5 5 5

Dat we op een mooi klein veldje stonden

E.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben het verblijf als Stuuftastisch ervaren! Het was onze eerste vakantie op een vakantiepark/ camping dus van te voren hadden we wel wat spanningen. Echter was dit totaal niet nodig! Onze kleine van 22 maanden vond het heerlijk om zoveel speelruimte te hebben en met de activiteiten mee te doen. Elke ochtend direct naar buiten toe, rennen over het veld, lekker in het zand spelen en vollop actief bezig kunnen zijn over de dag heen.

v.

5,0
5 5 5 5 5

De dreumes weken sloten perfect aan bij onze kids. Dansen met Cobus stond dan ook elke ochtend op de planning. Het zwembad is ook fantastisch want ze konden daar vrij spelen in het water en glijden.

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het zwembad ( glijbanen) leuk voor zowel jong en oud. De activiteiten voor de kids waren leuk. Vol animatie schema en handig bij te houden met de app.

C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super vriendelijk personeel, alles heel netjes, super leuke accommodatie, zeer uitgebreid aanbod aan speeltoestellen. Het was fantastisch!

B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Perfect en weer goed verzorgd

R.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Dit was onze tweede keer en er gaat zeker een derde keer komen. Als antwoord op de vraag wat wij leuk vonden: 1| De accomodatie zag er heel leuk uit, top ingericht en goede kwaliteit. 2| Opzet van accomodaties top, in een rondje/ovaal met in het midden centraal een speeltoestel. 3| De hoeveelheid animatie die er wordt aangeboden en ook de kwaliteit ervan 4| Alle faciliteiten die worden aangeboden

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was een erg leuk verblijf ondanks we 2 dagen enorm veel regen hadden. Heel proper overal.

W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr unkompliziert, von der Vorab-Informationen per EMail über das problemlose einchecken, bis hin zur Abreise eine durchweg gute Organisation.

B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heel positief. We gaan normaal nooit een tweede keer naar dezelfde plek, maar deze keer hebben we het wel gedaan. Dit keer hebben we voor de Rheezerlodge gekozen en dat is ons echt goed bevallen. Wat een mooie accomodatie! En zo fijn dat er op ieder veld een speeltoestel staat met erbij zand. Zo kon onze dochter van 2,5 zich lekker vermaken en konden wij rustig onze koffie drinken. Heerlijk vakantie gevoel. Zandstuve is een fantastische plek voor kinderen en daardoor ook voor ouders ;-). Het zwembad is perfect voor jonge kinderen, evenals de speelhal. Bij minder mooi weer is er dan ook genoeg te doen. En het gemak van Stuur to Go is heel fijn en goed geregeld. Wat ons echt opviel was dat iedere medewerker zeer vriendelijk was. Het is redelijk uniek voor ons, maar we hebben nu al gezegd dat we zeker een keer terug komen.

E.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ons verblijf was erg leuk! Wij hebben erg genoten van jullie gastvrijheid en vooral heel lieve aandacht voor onze kinderen (1&3 jaar). Een grote Shout-Out voor het animatieteam voor de fantastische omgang met onze kleintjes!

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben het heel erg leuk gehad tijdens ons verblijf bij jullie, waren blij verrast met het welkomst bezoekje bij onze lodge en ook bij vertrek nog een leuk bezoekje gehad van Bliz met als aandenken een leuk memory spel Al het personeel is super vriendelijk en gastvrij, het was een feestje om bij jullie onze vakantie te vieren! Het was de eerste keer voor ons, maar zeker voor herhaling vatbaar! (We hadden zelfs een nachtje bijgeboekt) Tot stuuf!‍️

t.

5,0
5 5 5 5 5

De zeer vriendelijke mensen van de Zandstuve. Het fijn opgezette park en de vele nette en schone faciliteiten

R.

5,0
5 5 5 5 5

Zwembad, restaurant en thater

V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Erg plezierig. Mooi huisje, leuk zwembad, speeltuin en animatie, zag er netjes uit. Zeker een aanrader.

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel prettig! We raden het aan iedereen aan.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima, alles schoon en netjes, vriendelijk personeel

W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De accommodatie was leuk. De verbouwing op het Stuufplein ziet er verzorgd uit. En het animatieteam was top, zoals we dat gewend zijn van ze.

B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Goede en veel aanwezige animatie Schoon terrein Mooi zwembad

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel erg goed! Wat een ontzettend mooi opgezet park. Over alles is goed nagedacht en oog voor details.

d.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij genieten al voor het 4de jaar op rij van jullie park, onze kinderen voelen zich er onwijs thuis en dan heb je als ouders ook vakantie En het is nu nog mooier geworden dan het al was, echt chapeau

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een top vakantie gehad. We kozen deze camping vanwege de kind vriendelijkheid en het testen of we het leuk zouden vinden om vaker met een dreumes of peuter op een camping te staan. En ons antwoord is ja zeker, wat een mooie tijd hebben we gehad. Het enige wat we ons af vragen is of er een andere camping is die aan de zandstuve kan tippen. We hebben vooral genoten van de rust en de kleine activiteiten voor onze dreumes.

Marieke O.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed! Net en verzorgd park en accommodatie, vriendelijke mensen en leuke activiteiten

K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat een leuke camping, we hadden een fijn plekje in een lodge met uitzicht op een speeltuintje! Vooral de animatie was erg leuk voor onze driejarige dochter. Het weer zat ons helaas niet mee, dan is het binnenzwembad wat aan de kleine kant, maar ook binnen was er genoeg te doen :)

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben het stuversleuk gehad. De kinderen wouden blijven en wij mochten wel naar huis. Het zwembad met de glijbanen en cobus vonden de Kids het leukste.

V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuk! Zaten in huisje buurt 4,alles zat om de hoek. Ideaal voor de kleintjes

K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een super verblijf gehad, Kinderen waren helemaal weg van het theater en de gamehal

Karen v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

In een woord GE-WEL-DIG. Ondanks het weer (wat achteraf mee viel), heeft mijn dochtertje zich ontzettend goed vermaakt! Buiten in de speeltuin(tjes/en), ondanks de regen, met andere kinderen van het veld. Het animatie-aanbod, etc... Het huisje gaf ons de comfort van een echt huisje, maar met de sfeer van een soort "safaritent" en staan op de camping, brengt de juiste sferen mee. Het totaal plaatje zag er verzorgd, schoon en netjes uit.

G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was geweldig. De accomodatie was mooi en van alle gemakken voorzien. Er zijn veel speeltoestellen voor de kinderen waar ze zich prima kunnen vermaken. De kinderen vonden het dansen en knutselen met animatie erg leuk. En wij als ouders ook. Het zwembad was ook erg leuk voor de kleintjes.

d.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was ontzettend leuk! De hele dag vermaak door het animatieteam. Goede eetmogelijkheden, leuk zwembad en fijn verblijf met alles erop en eraan.

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een fantastische familie camping, jullie doen er alles aan om de gasten het naar de zin te maken met allerlei faciliteiten en activiteiten. Ondanks het belabberde weer hebben wij geweldige weken gehad op de camping.

v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een prettige kleine camping. ons huisje (Bella 54) was netjes en ligt op een mooie beschutte plek. De meeste tijd hebben wij doorgebracht in het zwembad, of spelletjes op het gras voor ons huisje. Het park is mooi groen, en zeer kind vriendelijk.

L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima! Leuke slaapplaatsen Plekken voor de kinderen

v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel het entertainment was super. De Kids genoten enorm van de eilandvrienden en hun optredens! Geen enkel personeelslid was vervelend of chaflgrijnig van entertainment tot klusjesmannen. we voelde ons enorm welkom .. ga zo door!

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Veel animatie voor de kinderen, fijne accomodatie, gezellige sfeer en alles goed onderhouden!

F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was superleuk! Het zwembad vinden we stuuftastisch! De musical was erg leuk. De accomodatie was heel mooi! De gamehal was stuversleuk! Iedereen was erg vriendelijk

J.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een prachtig park en het zwembad vonden wij erg leuk.

d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een super tijd gehad op het park. De kinderen hebben zich nog geen minuut verveeld.

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een fantastische vakantie gehad De kinderen hebben ze geweldig vermaakt! Prachtige zwembaden/glijbanen. Goede service van maaltijden bezorgen, echt ideaal! App ook heel handig Wij zouden zeker aanbevelen bij anderen

V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Stuuf fantastisch !! Ons zoon van 3 vond het geweldig

R.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel fijn en leuk, mooie accommodatie. Wel was het wat rustig op ons veldje dat was jammer. Animatie was leuk en goed aangepast op de dreumes.

v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Ons verblijf was Stuversleuk. Alles is tot in de puntjes verzorgd, schoon en netjes. Entertainment is geweldig, onze kids zijn weg van Cobus en zijn vrienden. Mooi nieuw restaurant l!

G.

5,0
5 5 5 5 5

Es hat wie auch immer riesen spass gemacht. Die Kinder waren begeistert. Und wir kommen auch in nächsten Jahr wieder zu euch zurück

B. Z.

5,0
5 5 5 5 5

Ik heb een toffe weekend gehad ik vond de stuufeiland bewoners leuk

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk! De persoonlijke aandacht bij aankomst en vertrek door het animatie team was top. Daarnaast een leuk zwembad met glijbanen (vooral die van buiten was favoriet) en een leuke grote binnenspeeltuin. Mooie skelters te huur. Mooie horeca (lekker gegeten) en top lodge. Park wordt goed bijgehouden en schoongemaakt, zelfs de stroomkasten en lantaarnpalen buiten kregen een poetsbeurt. Fijn ook dat je via de app je broodjes voor de ochtend en in de avond een patatje kan boeken

S.

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein sehr schöner Urlaub

N.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben het heel fijn ervaren. Superfijn plekje! Alles was netjes gezellig ingericht en schoon. Er is voor onze kids ontzettend veel te doen, speeltuin, animatie lekker zwembad. Super gewoon!!

K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was allemaal geweldig. We vonden het inchecken en uitchecken geweldig zonder problemen. Het hele complex is geweldig. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk. We hadden echter een klein probleem in de hut met de vaatwasser. De vaatwasser werkte niet.

P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Heerlijk. Er was altijd iets te ontdekken en te beleven voor onze kleine dochter, dankzij de vele faciliteiten en kindvriendelijke animatie. Voor ons was het vooral heel eenvoudig, bij aankomst ging de slagboom open, alles wachtte op ons in de lodge, geen aanmelding nodig - hetzelfde bij vertrek. Alle medewerkers spraken minimaal voldoende Duits en we hadden absoluut geen communicatieproblemen. Onze accommodatie was van alle gemakken voorzien. We komen terug!

M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben ons heel goed gevoeld. Met name de speel- en animatieactiviteiten voor kinderen en de toegang tot het zwembad zijn ons goed bevallen. We hebben gegeten in het pizzeria en hebben daar genoten van de gezellige sfeer en echt goede pizza's. Alles bij elkaar genomen, vonden wij en onze 9-jarige dochter het verblijf erg leuk en we zullen zeker terugkomen.

K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles was geweldig. We vonden het in- en uitchecken super zonder problemen.
Het hele complex is geweldig. Al het personeel was erg vriendelijk.

We hadden echter een klein probleem met de vaatwasser in het huisje.

De vaatwasser werkte niet.


Contactpersoon

Mevr. M. Middel

Mevr. M. Middel

Andere accommodaties van Mevr. M. Middel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Middel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430195

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430195.htm


«Rheezerlodge» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 76 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven