Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Toercaravan voor 5

Max.  5   gasten
0m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
0m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Voor het eerst gaan kamperen, maar weten jullie niet zeker of een caravan iets voor jullie is? Dan hebben wij de ideale oplossing: huur bij ons een luxe toercaravan. Breng je vakantie door in een volledig ingerichte toercaravan en beleef het echte campinggevoel! Kortom: Ontspan & Geniet!

?Comfort & luxe
De toercaravans zijn voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd. De caravans zijn ingericht met een stapelbed voor 3 personen. Door het stapelbed hoef je de tafel in de caravan niet meer om te bouwen tot een bed. Ook ontstaat er dankzij het stapelbed extra opberg- en leefruimte. Verder is de caravan uitgerust met een vastbed en een ingebouwd zitje met tafel waar je met elkaar aan kan zitten. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. Uiteraard is er een mogelijkheid tot koken in de keuken die van alle gemakken is voorzien. De voortent hebben we al voor je opgezet, vanuit de tent kun je ultiem genieten van het buitenleven. In de voortent vind je een tafel met stoelen die je ook naar buiten kan verplaatsen. Bij warme zomerdagen kun je de tentdoeken openritsen om buiten met binnen te verbinden.

?Sanitair
Net als de andere kampeerders op het veld maak je gebruik van de sanitairgebouwen. Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw Buur beschikt over mindervaliden sanitair. De caravan zelf beschikt over een chemisch toilet waardoor de nodige bezoekjes aan het sanitairgebouw in de nacht niet nodig zijn.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend,  ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Toercaravan zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De Toercaravan voor 5 personen vind je op de velden Watergorgels. Alle toercaravans staan op veldjes met een speeltoestel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Onze toercaravans vind je op de volgende nummers: Watergorgels 41, 42, 45, 46, 48 en 64. Als echte kampeerder sta je ook tussen je medekampeerders, op de velden waar de toercaravans staan vind je ook onze de Waard Tunneltenten en zullen ook gasten met een eigen kampeermiddel staan. 

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


42 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

v.

5,0
5 5 5 5 5

We zijn een weekend geweest in een 5 pers toercaravan. We vonden eigenlijk alles leuk, van t zwembad tot aan de pizzeria.

H.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wederom hebben we oprecht een heerlijke tijd bij jullie gehad. De kids vermaken zich zó goed door en bij jullie dat wij echt van onze vrije dagen kunnen genieten. Erg fijne mensen zijn jullie waardoor onze dames zich bij elke activiteit heerlijk kunnen uit- en i leven. Chapeau voor de animatie die heel goed en spontaan is. Ook zijn gewoon alle faciliteiten goed, schoon en is het zeer makkelijk om contact te zoeken wanneer je hulp nodig hebt. Het was onze 2e keer bij jullie, maar wellicht komen we nóg wel een keer.

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Stuversleuke week. Goede animatie, veel speeluren in het speelkasteel en de vele speeltuintjes. Lekkere patatjes en met regen is de bezorgservice erg fijn.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Entspannt und sorglos.

W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijke camping, vrij kleinschalig met heel veel (speel)faciliteiten voor kids (en ouders). Goed team dat ervoor zorgt dat alles super draait. Douche en toilet units ruim en zeer schoon en ideaal dat de kinderdouches er waren. 1000% de moeite waard om 2,5 uur te rijden.

R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Sehr schöne Anlage, sehr gepflegt.

v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een heerlijk lang weekend bij jullie gehad. Lekker spelen, zwemmen en zwaaien naar Cobus en zijn vriendjes.

B.

5,0
5 5 5 5 5

Wij hebben het ontzettend fijn gehad. De kinderen hebben genoten. De speeltuintjes zorgden voor uren speelplezier, terwijl papa en mama lekker bij de caravan zaten. Het zwembad was ook een groot succes. De animatie was ook zeer professioneel en hele dag door van alles te doen.

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het cliché is waar gebleken. Als de kinderen het naar de zin hebben, dan hebben de ouders ook een fijne vakantie. Ze hebben heb fantastisch gehad. Volgens de oudste was het de allerleukste camping en beste vakantie die ze ooit had gehad.

B.

5,0
5 5 5 5 5

We hebben een stuufleuke vakantie gehad de kinderen vonden het theater, zwembad, animatie... nou ja eigenlijk alles leuk!! Daarbij hadden we ook nog eens stuufes geluk met het mooie weer ️

v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was stuuversleuk op de zandstuve, er werd erg veel georganiseerd door de animatie

T.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was weer geweldig! Vooral het geweldige en super lieve (stuversleuke) animatie team is echt geweldig! Wij komen met 2 kleinere kids en de activiteiten voor hun zijn echt passend. Ze vinden bijvoorbeeld het theater echt magisch en keken er weer naar uit om via de optocht naar het theater te lopen.

L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

- enthousiaste en goede animatie! Leuke activiteiten met als hoogtepunt de musical en muziek/zing/dans activiteiten passend bij de leeftijd van onze dreumes. -nette caravan en goede service via Whatsapp. Goed bereikbaar - mooi zwembad! Als het slecht weer is, is het wel wat krap binnen. - leuke restaurantjes en goede sfeer - enthousiast en vriendelijk personeel - mooie nette voorzieningen met het nieuwe sanitair gebouw als hoogtepunt. - leuke speeltoestellen op de veldjes - goede afwisseling tussen caravan en huisjes/tenten om het kampeergevoel te behouden.

Z.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was voor ons voor het eerst kamperen. Ondanks het weer hebben wij optimaal genoten. Mooie caravan en schone sanitaire voorzieningen. Daar kunnen sommige 5* hotels een voorbeeld aan nemen

Nina W.

5,0
5 5 5 5 5

Wundervoll, es hat uns sehr gut gefallen

T.

5,0
5 5 5 5 5

Es ist eine sehr erholsame Zeit gewesen, die wir als Familie sehr genossen haben.

D.

5,0
5 5 5 5 5

het was een super mooie caravan heel netjes. het park is keurig en het personeel heel vriendelijk.

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij zijn voor het eerst gaan camperen en vond het daarom ideaal om een kant en klare caravan te kunnen huren. Wat een luxe om niet zelf op en af te hoeven bouwen!

K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk verblijf. Kinderen hebben zich uren vermaakt in het zwembad en de jongste heeft genoten van het theater.

W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben weer genoten van een stuvers leuke vakantie! We komen na vele jaren nog steeds graag bij jullie kamperen. De kinderen vonden vooral het zwembad en de speeltuinen stuuftastisch. Papa, mama, opa en oma vonden de vernieuwde horeca een absolute pluspunt hebben! En natuurlijk Cobus en zijn vriendjes niet te vergeten. Thuis gaat het de hele tijd: Cobus is lief, waar is Cobus nou?

H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super schöner Platz und tolle Spielplätzen. Super für Kids und Eltern.

B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel fijn verblijf gehad! Veel animatie, grote zandbak met speeltoestellen vooraan met een terras super! Zo hebben ouders ook vakantie doordat ze op het terras kunnen zitten en kids vermaken zich heel goed!

T.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben het super naar onze zin gehad. Niks dan complimenten voor jullie. Van schone toiletgebouwen, tot overal vriendelijk personeel. Rowin is helemaal fan geworden van Cobus, Blizz en Berk. We namen een huilend kind mee terug. We voelden ons erg welkom op het park. Het doet allemaal erg gemoedelijk aan. Ook erg onder de indruk op de manier hoe het gehele animatie team elk kind ziet en tijd maakt voor elk kind.

L.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

uns hat es sehr gefallen, wir waren zufrieden.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het zwembad Het sportveld De animatie

Ines W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön

G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Es war super! Kinder waren mit den Freizeitangebot vollkommen zufrieden. Die Toilette und Dusche waren sehr sauber!

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel leuk. Super verzorgende camping. Sanitair heel netjes, tuin onderhoud netjes, animatie heel fijn. Kortom geen tekortkomingen. Leuk afscheid met nog een klein cadeautje.

D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heel fijn! We vonden de faciliteiten erg leuk en er was elke dag wel wat te doen voor onze kinderen. We waren er een weekje, maar dat was eigenlijk nog wel te kort:).

D.

5,0
5 5 5 5 5

Het was een stuuvtastisch vakantie!! Heel leuk park genoeg te doen voor de kinderen de kinderen vonden het theater en de binnenspeeltuin het leuks

v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Geweldig! Kinderen hebben genoten van speeltuin op het veldje. We zaten op de Watergorgels. Het zwembad is geweldig en Cobus is een mooie aanvulling op het vakantie plezier. Ook entertainment was leuk! Enthousiast personeel! Voorzieningen voor douchen van kinderen zijn ook geweldig!!

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben het erg fijn gehad, alle facaliteiten waren netjes/schoon en alles was goed geregeld.

H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Stuversleuk! De animatie, de goochelshow, speeltuintje op het veld, het speelkasteel, het zwembad, de vriendjes en vriendinnetjes. Teveel om op te noemen!

B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ondanks de gehele week regen hebben de kinderen zich prima vermaakt. Veel activiteiten, het zwembad en de speeltuintjes. Papa en mama hebben het daardoor ook prima naar hun zin gehad.

S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een enorm leuke week gehad. Ondanks dat het weer! Super leuke animatie team. Onze meiden waren al snel helemaal gek van Kobus en Bliz en Bella. Sanitair gebouw BUUR! Wauw wat netjes en schoon.

J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het was de eerste keer kamperen. We hebben een toercaravan gehuurd. Het was stuuftastisch. Onze zoon van 6 heeft genoten. En als hij geniet, doen wij dat ook. Ondanks dat het weer in onze week niet mee zat, heben wij het echt naar onze zon gehad.

D.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel erg leuk! We hebben genoten van de theaters en de leuke optochten met Cobus en zijn vrienden! Het zwembad was ook een groot succes!

C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben het heel leuk gehad op jullie mooie camping! Wat een mooi sanitair Buur Schoon, netjes helemaal top!

F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik weet echt niet hoe ik het moet beschrijven. Het was onze eerste gezamenlijke vakantie, omdat mijn man heel veel werkt en nooit echt vakantie heeft. Nu hebben we gewoon geboekt en zijn we hierheen gekomen met mijn familie. Wat kan ik zeggen, gewoon een droom. Onze kinderen waren zo enthousiast dat ze huilde toen we vertrokken. Onze 2-jarige dochter deed aan alles mee en was elke avond uitgeput en sliep als een roos. GEWOON EEN DROOM BIJ JULLIE.

S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was leuk , net zoals de laatste 3 keer dat we bij jullie waren. We komen volgend jaar ook weer. De laatste 3 dagen waren vooral geweldig, omdat de animatie ook Duitstalig was.

F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ik weet echt niet hoe ik het moet beschrijven. Het was onze eerste gezamenlijke vakantie, omdat mijn man veel werkt en nooit echt vakantie heeft. Dus hebben we gewoon geboekt en zijn we hierheen gekomen met mijn familie. Wat kan ik zeggen, simpelweg een droom. Onze kinderen waren zo enthousiast dat ze huilend waren toen we vertrokken. Onze 2-jarige dochter heeft alles meegemaakt en was elke avond uitgeput en sliep (jippie). HET IS GEWOON EEN DROOM BIJ JULLIE.

W.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Het was gewoon geweldig. We waren daar 6 dagen en zouden graag langer gebleven zijn.... Het weer was geweldig... Het personeel is overal heel erg vriendelijk. Je krijgt veel mee van wat mensen van het personeel gevraagd hebben. Hier een gebroken hendel, een nieuwe parasol, een betere koelkast, etc.... Deze wensen zijn allemaal vervuld.


Contactpersoon

Mevr. M. Middel

Mevr. M. Middel

Andere accommodaties van Mevr. M. Middel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Middel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430198

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430198.htm


«Toercaravan voor 5» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 42 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven